2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyle bi kayınvalidee olsaa aaaa whopper yapan ne süper olurdu bu arada ben lahmacun yedim vallaa... bi sorda bizi de aydınlat arkadaşımm ben mayonez yenmiyo diye biliyorum amaaa

yaa ben de istiyorum hamburgeerrr
ama gribim geçsin öyle kullanmak isterim hakkımı tabi bir hamburger hakkım varsa

ne olur öyle bi hakkımız olsa benim bi arkadaşım hamileliği boyunca ayda bi kere mc e gidip 2 bigmac yedi

hahahaa kocamı aradım iki aglak yaptımm aksam gidicek hamburger yemeye
vee tabiiki steakhouse

banyo konusunda rahatladım valla simdi sagolun kızlar kafama takılmıştı

bizsiz hamburger :2:

ben de koydum sözdee ama geçicem herhalde bulantı kusma da yok habire yiyoommm bende 14 kg dedim ama bakalımm

cnm ben kendim hiç yapamıyorum zaten
Allah muhafaza yapıştırsamda cekemem
cnaımda cok tatlı söylemesi ayıptır
salona gitmeye devam gariiii

gittim salona ne komik allahım lazerden önce dedi aç paketi ne paketi diyorum paket diyorlar ben dedi don üstünden yap kadın şöle baktı tam ücret alırım dedi dedim alırsan al ...göya ağdaya gitmiş olmuştum baktım hiç işe yaramadı bide kenarlar sivilce felan nasıl çektiyse izleri bile yara oldu dedim yok bu böyle olmıcak hadi lazere eeeeeeeeeee bitmedi......11 seans hemde...

hamişlikten sonra gel yine dedi....jilet yapıldığı için lazerde alıştım artık ağdayı çekiştir çekiştir evde kendim yapıyordum ağlıyordum resmen acısna yapıştır 1 saat düşün çek offf ....lazerdeki kadını ne sevmiştim alışmıştık ben ve kukitam...ne olcak şimdi halımızzzzzzzzzz......

öyle bi kayınvalidee olsaa aaaa whopper yapan ne süper olurdu bu arada ben lahmacun yedim vallaa... Bi sorda bizi de aydınlat arkadaşımm ben mayonez yenmiyo diye biliyorum amaaa

sen mayonez yazınca farkttim
şöyle mayonezi ağzımın kenarına, ellerime bulaşa bulaşa pizza yemeyi özledim

özledim mayonezin bulaşmasını özledim
özledim sımsıcak sucuklu yumurta özledim
özledim cipsi ve kolayı özledim
Vermedin hain doktor bana bir izin vermedinnnn

Dr. amcaya yola çıkıyoruzzzz sonra görüşürüz kıslarrrr

az önce burgerın steakhouse reklamı var ya o çıktı
nasıl canım çekti sormayın......
kolay yok,cips yok,hamburger yok,salam-sosis-sucuk yok
ühüüüühüüüüüüü (((

valla cnm ben hepsini de alıoyrumm kola arada bir içiyorumm hamburger falan ii bi yerse mutlaka yerim salam ve sucuk çok iyi pişerse sorun değil bi tek sosis e güvenemiyorumm..cips de yiyorum kasmayın bu kadar kendinizi yaww..bitek bazı deniz ürünlerine dikaktt o kadar....bide çok çay kahve içmeyin..

ahada geldiiimm

bizsiz hamburger :2:
tatlım gel sanada ısmarliimm
ben bi oturusta 2bigmac yiyenlerdenim

bizim gelin 7. ayında göremiyom kukumu geçen aliim dedim parçapinçik etmişsim dedi

bende agdaya dayanamıyorum.. lazer en güzeli 2. seansta hemen etkisini gösterdi.. gideli 2 ay oldu daha incecik tüy halinde ve yok gibi bişi çogalmazsa iyidir...
olmadı acarık kocişlere sizin eliniz alıskındır bi sac sakal yap bakalım deriz

benim mesai bittti çav çavvvvvvvvvvvvv hamişlerim

çaavv yawrummm hadi iyi bak kendine bende çıkar benimde bitti mesai

yaa ne güzel bi şarkı bu böyleee ağlayasım geldi içli içli

şöyle buluşsak hepimiz hamburger partisi versek bol mayonezli bu ardaa ben sucuk yiyommm oda mı yasak eee ne yiceeeez peki

kuzucumm sıkmayın bu kadar kendinizi yaa tamam sürekli yeyin demiyorum ama arada da yeyin cnm ne istiosa canınızz ....

tatlım gel sanada ısmarliimm
ben bi oturusta 2bigmac yiyenlerdenim

ah tatlım inşallah bigün onuda yaparızz düşünsene yıllar sonra buluşur çocuklarımızla hamburger partisi veririzzz ayyy hayali bile süpper .... valla sanki bende gitsem mc e 2 tane götürürüm gibi geliyooo.... sanırım topicte herkez birbirini bekliyoo biri başı çeksin hepsi yiyecek gibi

kuzucumm sıkmayın bu kadar kendinizi yaa tamam sürekli yeyin demiyorum ama arada da yeyin cnm ne istiosa canınızz ....

şöyle yapalım o zaman doktor kontrolleri sonrasında bir yasak yiyelim
mesela ben 28 kasımda pizza yiyim ama yarım porsiyon:44::44::44:

Ben yesem kca yedirmez benden çok okudu doktorun broşürünü

ekin annelerine soralım hamburger yiyen var mı
sonuçta onlar çocuklarını kucaklarına aldı bi sorun yoksa biz de yiyelim

işte keşke aynı şehirlerde olsak hamiş arkadaşla buluşmaya gidiyoz deriz ortak buluşma yerimiz hamburgerci pizzacı olur

ben simdiden yesem ii olur yarın doktor yasak yeme derse sonra hiç yiyemem
ben ketcapla moyenezi karıstırmayı cok seviyorum
pizzanın zararı olmaz olmaz o güzelim zarar verirmi hiç insana
uuyyşş benim karnım acıktıı
ben en iyisi alışveriş merkezine götürtiim kendimi ortaya hamburger pizza patates karısık bişeler yaptıriimm

aahahahahahahha
ya nie yemiyosunuz ben hala anlamış değiliim

bende anlamadim neden yemiyorsunuz..
Ben burgerde ,pizzada yiyorum..
Babam pizzaci o yuzden pizzadan bikmis durumdayim asitli iceceklerle oldum olasi alakam olmamistir. cok nadir icerim oda 1 cay bardagi.

ketçap mayonez ne güzel bi karışımmm

neee alışveriş merkezimi bi sürü cafe hamburgerci falan off iştahımmmmm

afiyet bal şeker olsun canımmm

aahahahahahahha
ya nie yemiyosunuz ben hala anlamış değiliim

valla kızımda da bunda da kasmadım o kadar kasmayı da düşünmüyorumm yanii canım ne istiyosa çok abartıya kaçmadan yiyorumm...hamilleiğinde güzel tarafı bu olsa gerek tamam sağlıklı beslenmek güzel bişi de sırf o broşürlere bağlı kalsak o zamanda diyet yapmaktan ne farkımız kalırr dediğim gibi bi çok şeyin çok olmadığı sürece zararı olacağına inanmıyorum ben...mayonezzz vazgeçilmezim zatennn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…