bide şey diye düşünüyorum ben şimdi oğlum oldu diyelim adını mesela berke koydum berke 50 yaşına gelince berke AMCA dediklerinde komik oluyo bence. ilerki yaşlarda uygun olsun istiyorum ismi
bide şey diye düşünüyorum ben şimdi oğlum oldu diyelim adını mesela berke koydum berke 50 yaşına gelince berke AMCA dediklerinde komik oluyo bence. ilerki yaşlarda uygun olsun istiyorum ismi
hehehhe o da güzelmiş o zmn eskilere gitmek lazım sanırım çünkü yeni isimler yaş ilerleyince uymuyo çünküü benimde eşim hala kızda maya da ısrarlı defnede ikna etmiştim olmaz diee de bunda kız olursa nasıl ikna ederim bilmem düşünsene arı maya die dalga geçcekler çocuğumla .
Hosgeldin canim. Iyi gidiyor cnm hala pek bulantim falan olmuyor ama daha simdiden hicbir pantalonum olmuyordaha 5. haftada bu kadar gobegim ciktiysa onumuzdeki aylari dusunmek bile istemiyorum. bizim ailede herkes zaten 30-37 kilo aliyo hamileyken. herhalde bende oyle olucam bu gidisle
Merhaba haziran anneleri nasilsiniz?
Bebekler ne alemde?
Cnm dun ben ciktikdan sonra yazmissim gormedim ama goruncede sok oldummm
30 - 37 kilo arasi nasil kilo aliyorsunuz?
Benimde pantalonlarim SIKIYOR birazcik simdiden ama 4 kilo vermisim o nasil oldu anlamadim gitti... Gobek sisti ama diyer yerlerim eridi sanirim
Malum mide bulantisi yuzunden iki uc haftadir dogru durust birsey yiyemiyordum ALLAh'tan kurtuldumm sayilir bulantilardan. Dun baligimida yedim cok sukur.
Bebegimiz sagikli olsunda en onemlisi bu.
kızlar gözünüzü seveyim bana yardım edin bi fikir verin
ben evlendikten sonra 8ay doğum kontrol hapıyla korundum ağustosta hapı bıraktım eylülde hamile kaldım. bi ay içinde hamile kaldım hemen üstelik çikolata kistim var benim. şimdi internette okudum da doğum kontrol hapını bıraktıktan 3ay sonra anca gebe kalınıyomuş bıraktıktan biay sonra hamile kalırsanız büyük ihtimal ikiz olur yazıyo doğru mu acaba. benim ikizim olma ihtimali çok yüksek görünüyo. daha 6.haftanın içindeyim ama gerçekten de göbeğim çıktı pantolonlarıma sığamıyorum. sürekli eşofman yada tayt giyiyorum..pazartesi ilk kontrolüme gidicem ikizse çift kesemi oluyo belli olurmu yani ilk kontrolden ikiz olduğu
bende de şişkinlik var ama alınan kilo yok kızımda 13 kg almıştım bunda noolur bilemiyorum mide bulantısı 2 gündür başladı hiçbişey ağzıma sokmak istemiyorum hele balık düşünemiyorum bile onun yerine az biraz ceviz yemeye çalışıyorum 3 ay bitince azalır dediler artık o zmana cnm ....
inşallahh cnm yaaa valla eğer 1 de sınırlı kalmak istemiyosan farkeden pek bişey olmuyoo bak benim kıızm 2 yaşında allah kısmet ederse diğer kuzum doğana kadar 2,5 olcak eee bu da daha bebek üstelik şimdi bunun daha da ilgiye ihtiyacı var daha yeni memeyi bıraktık ve çişe alıştık artık ama sürekli yanımda olmak istiyoo sürekli bişeyler anlatma derdinde o yüzden 2 tane birararad gene büyürler cnm merak etme sen...ikizse çook sevinirim inşallah ikizdirbakımı zor olur ama birlikte büyürler işte ne harika olur :)
Benimde bulantilar 5-6 haftalikken basladi ama simdi geciyor gibi yani eskiye nazaran cok cok iyiyim. Seninde dedigin gibi baligin "B" sini bile duymak yetiyordu.
13 kilo cok ideal bir kilo bence... Zaten onun 4 kilosu bebek oluyor bi o kadarda esi var/ Suyun vs derken birseey kalmaz geriye.
inşallahh cnm yaaa valla eğer 1 de sınırlı kalmak istemiyosan farkeden pek bişey olmuyoo bak benim kıızm 2 yaşında allah kısmet ederse diğer kuzum doğana kadar 2,5 olcak eee bu da daha bebek üstelik şimdi bunun daha da ilgiye ihtiyacı var daha yeni memeyi bıraktık ve çişe alıştık artık ama sürekli yanımda olmak istiyoo sürekli bişeyler anlatma derdinde o yüzden 2 tane birararad gene büyürler cnm merak etme sen...
evet cnm doktorum da demişti 15 e kadar çok iyi die ben 60 la hamile kalmıştım 73 le doğuma girmiştim doğumdan çıktığım anda 63 e dönmüştüm cnm...çok kilo almak hem bebek hemde hamile için sakıncalı cnm çünkü nefes almak ilerki aylarda zorlaşıyoo epey...o yüzden hamileliğin tadına varmakla beraber bi parça salmadan dikkat etmekte yarar var cnm...
valla sağlıkla doğsun da kız erkek ikiz hiç fark etmez hepsi kabulüm :) seve seve bakarım miniklerime
selam kızlarrrr nasılsınız topik olaylarını epeyi karıştırdım ben :) hamilelikten sanırım bu topikten devam ediyormuşuz sanırım
merhaba herkesee...
ya kızlar benim göğüslerimde fena şişti hava basmışlar sankibi hassasiyet yok ama
bide bişy daha sorcam ne kadarda bi kontrole gidiyosunuz. ben boluda yaşıyorum ama doktorum istanbulda doğumuda istanbulda yapıcam, haftada bi gitmem gerekirmi çok sık gidip gelmek sorun olur ilerde koca göbeğimle yollarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?