2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar.nasılsınız? ben bu gece 4te uyandım, çok acıkmıştım. fındık-fıstık atıştırdım, baykuş gibi oturdum sonra (( saat 7 de uyudum sonra. şimdi yine uykum var. sizde durumlar nedir?

cnm kendimden örnek veriyim o konuda da evet doğumdan sonra biraz dikkat lazım öyle milletin lafına akıpda habire tıkınmamak lazım çünkü doğum yapınca herkez uzman oluyoo heleki büyükler süt yapsın die tıkıştırıp duruyolar sana ben mesela dediğim gibi 13 kg la doğuma girdim çıkınca 10 kg vermiştim ama 6 ayda emzircem die bi almışım ki 63 kg dan bi baktım 69 olmuşum hemde bişey yapmadan tatlı ve abuk subuk yemekten hala diyorum sütü yemek hiçbi zaman çoğaltmaz sütü sadece içtiğin sıvı miktarı çoğaltır hele tatlı hiç etki etmiyo sadece sana kilo olarak dönüyoo allahtan şimdi 54 lerdeyim ve daha bilinçliyim doğumdan sonrası için ben 6 ayda farkına vardım ve maşallah diyim kızımı geçen aya kadar yani 2 yaşına kadar emzirdim darısı diğer tüm tatlı anneciklere
bide bişy daha sorcam ne kadarda bi kontrole gidiyosunuz. ben boluda yaşıyorum ama doktorum istanbulda doğumuda istanbulda yapıcam, haftada bi gitmem gerekirmi çok sık gidip gelmek sorun olur ilerde koca göbeğimle yollarda

cnm ben kızımda ayda 1 gidiyodum son aya kadar son ay haftada 1 yada 15 de bir olabilir haftada bir bana çok fazla ve gereksiz açıkçasıı..hiçbi dr da haftada 1 çağırmaz cnm belki tehlikeli hamişlikse ilk aylar 15 de bir olabilir...

Merhaba kızlar.nasılsınız? ben bu gece 4te uyandım, çok acıkmıştım. fındık-fıstık atıştırdım, baykuş gibi oturdum sonra (( saat 7 de uyudum sonra. şimdi yine uykum var. sizde durumlar nedir?

ayy cnm yaaa bilirim o durumları kızımda çok yaşamıştım değerinii bill bu zamanların bende malesef bu hamilelğim çok yorgun geçsede öyle uzun uzun yatıp dinlenemiyorum zira kuzum müsade etmiyoo...

Sismesi normal cnm

Ben iki haftada bir gidiyorum ama normalde ayda bir gidiliyor. Uc ayimdan sonra ALLAH nasip kismet ederse ayda bir giderim kontrollere.

Boluda neden gitmiyorsun doktora?

bakalım doktor nekadr sürede bi çağırcak kontrole ayda bi gitmem sıkıntı yaratmaz zaten giderim :)

canım boluya taşınalı bir yıl olucak nerdeyse ama ben pek alışamadım buraya ailem akrabalarım arkadaşlarım herkes istanbulda, eşimin işi gereği burdayız ve kimseyi tanımıyorum burda :26:

Esinide uyandirsaydin iki baykus olurdurnuz ne guzel

Iyidir sende nbr? Cnm istersen dinlen uyku istegi olmasi gayet normal... Ihtiyacin vardir demek ki.

Aynen dedigin gibi sutu cogaltan sivi gidalar ve ozelliklede su. Su sayesinde hem kilo veriliyor hemde sut cogaliyor.

Emzirirken rejim mi yaptin cnm? Nasil 15 kilo verdin? yani 69'dan 54'de nasil dustun?

Bende insaALLAH 2 yasina kadar anne sutu vermeyi istiyorum.

cnm valla 6 aydan sonra ne istiyosam yedim kendimi sıkmadım ama işte çok abartıya kaçmadım bide emzirmenin çok büyük etkisi oldu diyebilirim bide açıkçası sıkıştırmadım kendimi 1 yılı geçince spor yapmaya başladım ama o da yürüyüş yaptım öyle sıkı sporlardan değil 1,5 yılı tamamladığımda bu kiloya ulaşmıştım öyle hemen olcak bişi değil mesela annelerin en büyük hatası 2 ayda eski kilolarına dönmek istiyolar bu mümkün değil asla yada sağlıklı değil haa tabii en büyük etken 1 yaşından sonra oluyoo onun da sebebi bebeğin yürümeye başlıyoo ve sende otamatik olarak daha seri oluyosun onunla...

Esinide uyandirsaydin iki baykus olurdurnuz ne guzel

Iyidir sende nbr? Cnm istersen dinlen uyku istegi olmasi gayet normal... Ihtiyacin vardir demek ki.

Kıyamadım ona, bugün de iş günü aşkımın. inşallah bari erken gelir. // uyuyamıyorum ki gündüz vakti. alışkanlığım yok. akşama kadar böyle idare etcem mecbur. şimdi uzanmışım zaten, battaniyeyi de örttüm, üşüyorum çünkü ( normal değil çünkü hava sıcak). ses vermezsem kusura bakmayın ))

Hmm Anliyorum seni zor oluyor gercekten kimseyi tanimayinca... Ins en kisa zamanda es dost edinirsin.

kızlar ben istanbul yolcusuyum salı günü tekrar girip ilk kontrolümde yaşadıklarımı yazarım size çook öpüyorum sizi kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın hoşçakalın hamişlerr

bu arada inşallahh cnm yaaa bebek emzirmek çok güzel bi duygu hep dua ederim tüm anneler yaşayabilsin bunu die ...ben geçen ay bıraktırdım ama kızım unutmuş olsa da hala düşününce gözlerim dolar ki iiki bırakmışız diorum yoksa hamile olduğumdan zaten bırakmak zorıunda kalcaktık ve böylesi daha zor olucaktı ....

Hmm Anliyorum seni zor oluyor gercekten kimseyi tanimayinca... Ins en kisa zamanda es dost edinirsin.

boluda son senemiz inş. ağustos gibi taşınıcaz yine canım. bebişimiz doğsunda bide taşınma derdim var sonrasında :44:

kızlar ben istanbul yolcusuyum salı günü tekrar girip ilk kontrolümde yaşadıklarımı yazarım size çook öpüyorum sizi kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın hoşçakalın hamişlerr

Sen de kendine ve bebeğine dikkat et canım. İyi yolculuklar. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Simdiden gelecege hazirlik pilanlari kuruyorum sayende... Artik bende dogumdan 6 ay sonra filan tempolu yuruyus yaparim

Bebegimin iki yaslarini hayal edemiyorumm acayip tatli oluyooo hayal etmesi bile

Bakalim neler neler bekliyor bizi

Bizim buralarda soguk bende hafif usuyorum... Sozde yaz bebegim olacak ama burda haziran temmuz agustos hep soguk ve yagmurlu oluyor.

Turkiyenin gozunu seveyimm 4 mevsimide tadinda yasiyor.

Cnm bence sen ses verme sen dinlenmene bak sonra grsrz

Neresiymiş orası ya? Rize falan mı?

Iyi yolculuklar cnm. Tasinmayi dert etme simdiden cnm dusunme butun bunlari. Hamileliginin keyfini cikar.

Hayırlı haberlerle git gel cnm....
Simdiden gelecege hazirlik pilanlari kuruyorum sayende... Artik bende dogumdan 6 ay sonra filan tempolu yuruyus yaparim

Bebegimin iki yaslarini hayal edemiyorumm acayip tatli oluyooo hayal etmesi bile

Bakalim neler neler bekliyor bizi

Ben hep derdim ilk bebeğin 6 ay hali çok güzel die ama değilmiş diyorum hele bi şöyle ayaklansın hele de bi dillensin şöyle ağzı dolu dolu annemmm desin hele bide öpmeye başlasın işte o zmn mutluluktan öleceğini düşünüyo insan dilerim sen ve tüm hamiş arkadaşlarım hiçbi sorun yaşamadan yaşarız bu güzel günleri...

Amin cnm insaALLAH... Eminim cok ozel ve guzel bir andir tarifi edilemez....

Seninde dedigin gibi kendiliginden olmasi iyi olmus cunku zaten mecbur olucaktiniz. Nasil biraktin peki? birden bire zor olmadi mi?

Kizin nasil kabullendi bu durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…