korkma canım ya hayırlısıyla saglıkla dogsunlarda cinsiyeti önemli degil bence :)
güzel paylaşım eline sağlı ...annemin dediği kırmızı şarap burda da yazıyor ayy bende pek severim hafta sonu şarapçılarla takılam ben...
Slm kizlaaarr, ya size bi sorum olacak
Sizinde karniniz belli olmaya basladimi
korkma canım ya hayırlısıyla saglıkla dogsunlarda cinsiyeti önemli degil bence :)
canım benimki çıktı valla hele bide gaz olunca bildiğin 4-5 aylıkmış gibi duruyo aç karnına sabah çektiğim bi fotoyu eklemiştim hatta kocaman
canım benimki çıktı valla hele bide gaz olunca bildiğin 4-5 aylıkmış gibi duruyo aç karnına sabah çektiğim bi fotoyu eklemiştim hatta kocaman
kızlar benim afacan kızım uyandı ekrana yapışmaya başladı ben zorunlu olarak çıkıyorum kendinize ve bebişlere dikkat akşama görüşürüz inşallah
Benimkide cikti, kiloma bakiyorum sadece 1 kilo almisim, sanirim bendede gazdan dolayi sisiyor
yeniliyelim senle şu fotolarıben gidim gelim doktora yeniliycem
biz normaldede kaynanama cok gideriz.. cok saolsun çeneşi durmaz ama iyi karşılar biziaynen benimde yatasım var..gece uyudum ama yine uyumak istiyorumismekin ingilizce kursuna gidiyordum dün ve bugün gitmedim
oh ne güzel kaynanaya hazır yemeğe gitmek...benimkinin umrunda değil..bu kadar rahatsız olduğumu biliyor daha 1 kere arayıp nasılsın diye sormamış...ve görüyorki arabada midem çok kötü oluyor...birlikte nereye gitsek hemen koşup öne kocamın yanına oturuyor...arkada ölüyorum eşime camı aç diye sesleniyorumda dönüp bakmıyor noldu sana diye...değil yemek yapacakta gidip yiyecez.peehhhhhh
bizimkide ha bire dayıyo cevizi önümekızlar doktorcuğumla günlük rutin konuşmamızı yaptım
mide bulantısının azaldığını söyledim o da miden alışmıştır dedi çok geğirme isteği vardır şimdide dedi
evet hakikaten öyle hafif bulantı gelir gibi oluyor gak yapınca geçiyor bişey yedikten sonra hemen gaz çıkıyo ağzımdan..
bulantısı olan arkadaşlar bi dikkat etsin buna
ceviz dedi bir de!!! aşırıya kaçmadan günde 3-4 tane kır ye dedi
zeka için çok önemliymiş
çoğu hastama diyorum ve zekaları 1 er yaş önde gidenler var dedi
haberiniz olsunnnn!!!
kızlar sabah geldım sonra gıttım uyudum geldım cosmusunuz yaaa hepsını okuyamadım valla ben doktor degıstrmeyı dusunuyorum cok pahalı benım doktorum muayene 150 tl dogum ıcınde 4500 tl-5000 tl fılan fıyat verıyorlar bunlar tabı bıde ssk lı fıyatı hızmet hastanesını arastırıyorum sımdı bıde ethıca var aklımda ama onlarında dogum fıyatları uctuysa degıstırmeyeyım hıc doktorumu
Bende nasil olsa veririm dogumdan sonra diye rahat davraniyorum ama iyi yapmiyorum.
cok pis bogazli oldum surekli birsey yiyorum yine acim ya. guya serum yiyen insan tok kalkar dimi yataktan. yok benoyle degil
icim kazinarak kalktim :))
ve bu ilaclar cok gaz yapti ya. oram buramda uyusuyor arada.
ins ptesi dr tehlike gecti derde bende rahat nefes alirim.
kızlar Allah eşlerimizden razı olsun gerçekten bu dönemlerde bakıyorum hemen hemen hepimizin eşi bizler için ellerinden geleni yapıyorlar.....
sizleri kocamancık öpüyorum minnoşlarınızı da ..... ve iyi hafta sonları diliyorummm byeeeee
Selam anne adaylari
Ben grip olacagim diye cok korkuyorum. Bugun tum gun bogazim agridi. Yutkununca cok rahatsiz ediyor. Kulaklarimada vuruyor bogazimin agrisi. Of insallah hastalanmam :26:
Selam anne adaylari
Ben grip olacagim diye cok korkuyorum. Bugun tum gun bogazim agridi. Yutkununca cok rahatsiz ediyor. Kulaklarimada vuruyor bogazimin agrisi. Of insallah hastalanmam :26:
canım ince bi tülbentle sar bogazını ıhlamur kaynat limonla iç bi güzel.. çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun canıım bak sana bi karşım söylicem yapabilrsen çok iyi olur
çay kaşığının ucuyla toz zencefil istediğin kadar bal 1 2 tatlı kaşığı yeterli ve yarım limonu sıık karıştır ve iç boğazın biraz yanıcak ama iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?