2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim afacan kızım uyandı ekrana yapışmaya başladı ben zorunlu olarak çıkıyorum kendinize ve bebişlere dikkat akşama görüşürüz inşallah

canım benimki çıktı valla hele bide gaz olunca bildiğin 4-5 aylıkmış gibi duruyo aç karnına sabah çektiğim bi fotoyu eklemiştim hatta kocaman

Benimkide cikti, kiloma bakiyorum sadece 1 kilo almisim, sanirim bendede gazdan dolayi sisiyor

Benimkide cikti, kiloma bakiyorum sadece 1 kilo almisim, sanirim bendede gazdan dolayi sisiyor

sen yine 1 kilo almışsın ben 400gr ama karnım kocaman dr sordum normal karnının büyüklüğü dedi e çok kilo almamışım olsun şişer karnın yinede dedi

yeniliyelim senle şu fotoları ben gidim gelim doktora yeniliycem

bende yeniliyim bariim ptesi

Bende nasil olsa veririm dogumdan sonra diye rahat davraniyorum ama iyi yapmiyorum.
cok pis bogazli oldum surekli birsey yiyorum yine acim ya. guya serum yiyen insan tok kalkar dimi yataktan. yok benoyle degil
icim kazinarak kalktim :))

ve bu ilaclar cok gaz yapti ya. oram buramda uyusuyor arada.
ins ptesi dr tehlike gecti derde bende rahat nefes alirim.

biz normaldede kaynanama cok gideriz.. cok saolsun çeneşi durmaz ama iyi karşılar bizi

bizimkide ha bire dayıyo cevizi önüme çocuk akıllı olsun zeki olsun diye ye diyo.. anası ben babası sen olunca dana zeka küpü olur merak etme dedim

canım bende hizmete gidiyorum.. sait bey doktorum.. fiyatı bana cok geldi 84 TL.. ama sonra deger benim tosunuma dedimm..
ben düğünümde aman cok masraf olmasın aman o çok para diye diye hep kendime ettim.. şimdi hiç acimicam valla
normal dogum en son duydugumda 1600 civarıydı ama oda zamnlandımı haberim yok :26:

canım bende serum takılınca daha çok acıkıyorum geçen acile gittiğimde taktı dr yarrabbim nsıl acıktım anlatamam çıkışta çorbacıya gittik haahahha
bende pek dikkat etmiyorum ama akşam pek yiyemezdim normalde dün gece siftahı yaptım

kızlar Allah eşlerimizden razı olsun gerçekten bu dönemlerde bakıyorum hemen hemen hepimizin eşi bizler için ellerinden geleni yapıyorlar.....

sizleri kocamancık öpüyorum minnoşlarınızı da ..... ve iyi hafta sonları diliyorummm byeeeee

Selam anne adaylari
Ben grip olacagim diye cok korkuyorum. Bugun tum gun bogazim agridi. Yutkununca cok rahatsiz ediyor. Kulaklarimada vuruyor bogazimin agrisi. Of insallah hastalanmam :26:

bye byee canım ii dinlenmelerrr

valla ben kocama cok dua ediyorum Allah razı olsun..
bizim cevremizde anlatmıyorum bana nası destek oldugunu.. göze falan gelir mazallahh

kızlar şimdi eşimin küçük kardeşi aradı görümcem iphone almış nasıl acacagını bilmiyomus onu soruyo
ki görümcem iphone aldıgımda o kadar söylenmiştiki..
cok gereksiz bi tlfn ben tlfnu konusmaktan baska bişeye kullanmam gereksiz pahalı cok kaba inşaat işçileri bile kullanıyo bıdııbıdııbıdıııı
aha 4. kez arıyo bunun içinde niye seninki kadar program yok diyo
hahahhaaa Allahım Allahıımm

Selam anne adaylari
Ben grip olacagim diye cok korkuyorum. Bugun tum gun bogazim agridi. Yutkununca cok rahatsiz ediyor. Kulaklarimada vuruyor bogazimin agrisi. Of insallah hastalanmam :26:

geçmiş olsun canıım bak sana bi karşım söylicem yapabilrsen çok iyi olur
çay kaşığının ucuyla toz zencefil istediğin kadar bal 1 2 tatlı kaşığı yeterli ve yarım limonu sıık karıştır ve iç boğazın biraz yanıcak ama iyi gelir

Selam anne adaylari

canım ince bi tülbentle sar bogazını ıhlamur kaynat limonla iç bi güzel.. çok geçmiş olsun..

benim bulantılar kusmalarla beraber geri geldi
gribim de hafifledi
Allah iki derdi birden vermiyor sanırım gribim ağırken midem iyiydi
şimdi gribim iyileşti midem kötü

Allahım ne büyüksün

canım ince bi tülbentle sar bogazını ıhlamur kaynat limonla iç bi güzel.. çok geçmiş olsun..

Yerimden kalka bilsem ihlamur yapcam. Kaynanam yollamisti TR den gecen sene bolca. Yoksa burda zor bulurdum. Esim isten geldiginde ilk isim ihlamur istemek olcak..
Cok tesekkur ederim

Cok tesekkur ederim. Zencefili hic sevmem evdede bulundurmam. Ama o karisimin cok iyi geldigini biliyorum 1 kere yapmistim cok fena tadi vardi ama ise yaradi. Ihlamur ise yaramazsa yarin ilk is zencefil almak olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…