Ben hep derdim ilk bebeğin 6 ay hali çok güzel die ama değilmiş diyorum hele bi şöyle ayaklansın hele de bi dillensin şöyle ağzı dolu dolu annemmm desin hele bide öpmeye başlasın işte o zmn mutluluktan öleceğini düşünüyo insan dilerim sen ve tüm hamiş arkadaşlarım hiçbi sorun yaşamadan yaşarız bu güzel günleri...
Keskeeee rize olsaaa vatanimda olsamdaaa neresinde olursa olur.
Belcikadayim ben cnm.
Kizlar sohbetinize doyum olmuyor ama cikmak durumundayim maalesef.
Kendinize ve bebeklerinize iyi bakin...
Ranacigim kendine dikkat et dinlen canim.
Solstice minik yavrunu op benim icin simdi tam yemelik zamani onun...
Gorusmek uzere
Amin cnm insaALLAH... Eminim cok ozel ve guzel bir andir tarifi edilemez....
Seninde dedigin gibi kendiliginden olmasi iyi olmus cunku zaten mecbur olucaktiniz. Nasil biraktin peki? birden bire zor olmadi mi?
Kizin nasil kabullendi bu durumu?
puhaha, Allah seni güldürsün. Ben Rizeyi çok sevdiğim için orası geldi aklıma. bide demişsin yani "gözünü seveyim Türkiyemin" diye ben de Danimarkada olmayı çok istiyorum. Oranın da havası aynı Belçika gibi.
cnm valla ilk 1 hafta kabus gibiydii sürekli istedi küstü ama 1 haftadan sonra alıştı yanii sürekli büyüdüğünü duyunca naapsıın yavrucumm sağolasın cnm yaaa kendine iyi bak sende ve karnındaki mucizene cnm...baya uzaktaymışsın bu arada sende...
iki sene, çok emzirmişsin canım ya. iyi sütün varmış.. bizim gelinimiz hiç emziremedi...
ins duyariz can. insan cok heyecanlaniyor
çok normal cnm bende aynen öyleyim kafamı kaldıramıyorum akşama kadar uyumak istiyorum....miden için soda dene derim...
Aldim soda kraker gibi birseyde buldum denicem onlari. suan iyiyimde sanirim
basliyacak artik yavas yavas.
bende salı gidicem 6+2 olcak..doktor duyarız kalp atışını dedi inşallah.....belli olmuyor sanırım cnm
bebek dogunca oglun baya yardimci olur sana ne guzel:)merhaba bende 36 yaşındayım.aranızda en yaşlı benim galiba hepinizin ablası oluyorum.
Benim bu 2.çocuğum olucak inşallah 11 yaşında bir oğlum var bayağı bir ara verdik.
kısmet bugüneymiş.Allah inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder.
ay belki bende gorurum sata gore gitmiyor iste bizim ufaklik yoksa simdi daha buyuk olucaktikizlar merhaba ben bebisimin kalp atisini 6+3 gunlukken duydum dunde kontrolum vardi kocaman olmus minigim kucuvuk kollari bacaklari cikmisti bize kollarini bile oynatti cok gulduk dr bile sasirdi cok super bi duygu Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin miniklerimizi sizde durumlar nasil?
bence kullan canim daha kotu olmayasin sonnra bende grip oldum baktim ihlamur meyve suyu ise yaramiyorslm kızlar, diğer topikten transfer olmuşuz :) bu sabah öğrendim.. madem orası kapandı biri bana burada olsun yardımcı olabilir mi? bronşit oldum ve 6. haftamdayım. sizce dr un verdiği antibiyotiği kullanmalı mym???? :26:
masallah cok sevimli benim kizimin adida defne gerci cift isim Asli Defne biz Defneyi kullaniyoruzEki Görüntüle 280563 kızımın resmi kızlar
cnm valla bende 1,5 sene falan düşünüyodum ama kızım çok düşkündü açıkçası bide yemeğine de etki etmediğinden 2 sene emzirmek istedim iyiki de öyle yapabilmişim diyorum...çünkü beslennmek bi yana kızım 2 yaşında ama daha toplasan 2 kere hastalanmış değildir anne sütü çok koruyucu cnm bazen benimde sütümde azalmalar oldu ki dönem dönem oluyoo bu her annede ama yılmamak lazım cnm olmayınca olmayada bliyo malesef dilerim her anne en azından 1 sene emzirebilsin kuzusunu çünkü anne sütünün yerini hiçbişey doldurmuyo malesef hele 6 ay cnm....
benim kizimda 11. aya kadar emdi cook duskundu ama ne olduysa aniden bir sabah emmedicnm valla bende 1,5 sene falan düşünüyodum ama kızım çok düşkündü açıkçası bide yemeğine de etki etmediğinden 2 sene emzirmek istedim iyiki de öyle yapabilmişim diyorum...çünkü beslennmek bi yana kızım 2 yaşında ama daha toplasan 2 kere hastalanmış değildir anne sütü çok koruyucu cnm bazen benimde sütümde azalmalar oldu ki dönem dönem oluyoo bu her annede ama yılmamak lazım cnm olmayınca olmayada bliyo malesef dilerim her anne en azından 1 sene emzirebilsin kuzusunu çünkü anne sütünün yerini hiçbişey doldurmuyo malesef hele 6 ay cnm....
benim kizimda 11. aya kadar emdi cook duskundu ama ne olduysa aniden bir sabah emmedi
o donem ben cok stresliydim belki o yansidi bilmiyorum 1 hafta denedim hatta sut kesilmesin diye sagdim attim
ki oda cok acili oluyor . ama maalesef olmadi kismet bu kadarmis
ins 2.bebegi 1,5 yasa kadar emzirmek istiyorum
bu arada kizim olursa Ela dusunyorum oglanada Mete bakalim nasip
benim kizimda 11. aya kadar emdi cook duskundu ama ne olduysa aniden bir sabah emmedi
o donem ben cok stresliydim belki o yansidi bilmiyorum 1 hafta denedim hatta sut kesilmesin diye sagdim attim
Omer ismini bende seviyorum cok guzel bir isim.Ben de İremle Ömer dşünüyorum. Mete de var aklımda ama.
kızlar bizde erkek olursa TUFAN kız olursada MASAL kararlaştırdık ama endişeliyim,tv de bir uzman isimler enerjilerini çocuğa yüklerler demişti tufan koyarsak çokmu yaramaz hareketli olur onu düşünüyorum da.ve de koyduğunuz isimler çocuğa ağır gelmemeliymiş.
Omer ismini bende seviyorum cok guzel bir isim.
Evet, bazı isimlerin modası geçiyo, bazıları kalıyo. Hem Ömer küçük bi çocuğa da yakışıyo, yaşlı adama da. Ömer amca fena seslenmiyo. )) hehe, ben de büyüttüm, amca oldu bile oğlum sanki// kuantumda da var isimlerin insanları etkilemesi. ben inanıyorum ona. o yüzden kolay isim seçmek istiyorum. hemde kısa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?