2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çıkış saati geldi hasta hamişler kendinize iyi bakın bolbol c vitamini alın çok sıcak içmeyin arkadaşlar sıcak bakteri üretir benim boğazım dondurmayla geçmişti tabi abartmadan bi kaç kaşık yemeniz yeterli limonlu ballı ıhlamur ve mandalina ben bunlarla 3 günde atlatmıştım şimdiden Allah şifa versin.hepinizi öpüyorum iyi haftasonları..:79::79:

kızlar şimdi doktordan geldim kan ve idrar sonuçlarıma baktı..troid bezlerim az çalışıyormuş,tedavi edilmesse bebekde zeka geriliyi yapıyomuş..hemen dahiliye doktoruna gittim o korkulucak bişey yok hemen ilaç tedavisine başlıyıcaz dedi hap verdi.. 15 gün sonrada test yapıcaz dedi..yolda gelirken ağladım çokk korktum bir an,umarım bir an önce iyi olur tiroidlerim..değerim 5.5308 çıkmış

Geçmiş olsun kızlarrr bende bugünn acaip uyku hali var yaaa kafamı kaldıramıyorumm kızımla 11 de kalktık zaten 3,30 da gene uyuduk 5,30 da zorla kalktımm hala da uykum varr..bu kuzu da gece bu gidişle zor uyucak gibii eşim gelsede gene yatsamm valla...

cok gecmis olsun canim
insallah hersey yoluna girer

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kizlar

ayy yarabbim yaaa sinir oluyorumm bu dr lara felaket tellallı bu kadar yorum yapcağına ver ilacını uygula dimii tedaviniii bozma moralinii hiç cnmm kullan ilaçlarınıı hiçbişey olmazzz herşeyy ii olucak merak etme
iyi akşamlar kızlaaar
nasılsınızz
döktürmüşsünz gene

sanada cnm ii akşamlarrr bende hiç bakamadım bugünnn valla...

geçmiş olsun canım
bak doktor demiş korkulacak bişey yok diyee
öyle kendi kendine stres yapma boşa

cok gecmis olsun canim
insallah hersey yoluna girer

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kizlar
selam canım

bende gezmeye gttim bugün
iyi oldu değişiklik :)
sende kızınlamı ılgilendn

kontrol altına alınması çok önemliymiş,netten okuduğum kadarıyla bebeğin troid bezleri 10. haftada başlıyomuş çalışmaya bende 9+3 günlk hamileyim..aynen cnm doktor lapppp diye öle deyince kaldım..

kontrol altına alınması çok önemliymiş,netten okuduğum kadarıyla bebeğin troid bezleri 10. haftada başlıyomuş çalışmaya bende 9+3 günlk hamileyim..aynen cnm doktor lapppp diye öle deyince kaldım..

merak etme cnmm kullan ilaçlarınııı sadecee ii düşünn ii olcak herşeyy

kizlar bir selam vereyim diye girdim
insallah yarin görüsürüz yine
misafirim gelecek görüsürüz öpüldünüz

merhaba kızlar bugün gelemedim okuldan öğretmen arkadaşım bendeydi,çıkışta birlikte bana geçtik.....
muhabbet,yeme-içme derken 18.00 de kalktı.....mutfağı toparlayayım,renklileri makineye atayım hadi bitti asayım derken vakit geçmiş....
yarında misafirim gelecek büyük ihtimal çaya gelirler,yanına ne yapacağım karar veremedim hala tabi....
sizler ne yaptınız geçmişe bakamadım,en son sayfada kg. konuşulmuş diye okudum ama :)))) biliyonuz artık en tombik hamiş kalan benim daha da birşey demiyim :)))))

Son düzenleme:
folic asiti içtim uykum geelddii sizinde uykunuz geliyomu bu ilacı içince yarrabbi nasıl tatlı tatlı bastırıyooo halbuki bu kadar enerjik olsam ne güzel olur bulaşıkları yerleştirmem lazım çamaşır atmam lazım ppöööööööööööööfffffffffff

canım korkmana gerek yok
tsh evet çok önemli bir hormon
ama genelde gebelkte yükseliyormuş
çoğu insanın haberi bile olmuyor inan
benim de yüksek gebelik öncesinden beri
ilacımı kullanıyorum düzenli
ilaçları düzenli alırsan korkmanı gerektirecek bir durum olmaz
geçmiş olsun

hayırlı olsun inş bizimkilerde güzel çıkar canım cinsiyeti sormadın mı

cinsiyetini sordum tabi sormam mı :)) ama daha erken dedi küçük olduğu için kordonla karıştırılabilir net bişey söyleyemem dedi belki haftaya sonuçlar için gittiğimde söyler kızlar bide ben kiloluyum göbiş var yani ondan da göremiyormuş bi arkadaşımda 12 hafftalık gitti erkek dedi bakalım doğrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…