kızlar şimdi doktordan geldim kan ve idrar sonuçlarıma baktı..troid bezlerim az çalışıyormuş,tedavi edilmesse bebekde zeka geriliyi yapıyomuş..hemen dahiliye doktoruna gittim o korkulucak bişey yok hemen ilaç tedavisine başlıyıcaz dedi hap verdi.. 15 gün sonrada test yapıcaz dedi..yolda gelirken ağladım çokk korktum bir an,umarım bir an önce iyi olur tiroidlerim..değerim 5.5308 çıkmış
ayy yarabbim yaaa sinir oluyorumm bu dr lara felaket tellallı bu kadar yorum yapcağına ver ilacını uygula dimii tedaviniii bozma moralinii hiç cnmm kullan ilaçlarınıı hiçbişey olmazzz herşeyy ii olucak merak etmekızlar şimdi doktordan geldim kan ve idrar sonuçlarıma baktı..troid bezlerim az çalışıyormuş,tedavi edilmesse bebekde zeka geriliyi yapıyomuş..hemen dahiliye doktoruna gittim o korkulucak bişey yok hemen ilaç tedavisine başlıyıcaz dedi hap verdi.. 15 gün sonrada test yapıcaz dedi..yolda gelirken ağladım çokk korktum bir an,umarım bir an önce iyi olur tiroidlerim..değerim 5.5308 çıkmış
iyi akşamlar kızlaaar
nasılsınızz
döktürmüşsünz gene
kızlar şimdi doktordan geldim kan ve idrar sonuçlarıma baktı..troid bezlerim az çalışıyormuş,tedavi edilmesse bebekde zeka geriliyi yapıyomuş..hemen dahiliye doktoruna gittim o korkulucak bişey yok hemen ilaç tedavisine başlıyıcaz dedi hap verdi.. 15 gün sonrada test yapıcaz dedi..yolda gelirken ağladım çokk korktum bir an,umarım bir an önce iyi olur tiroidlerim..değerim 5.5308 çıkmış
selam canımcok gecmis olsun canim
insallah hersey yoluna girer
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kizlar
ayy yarabbim yaaa sinir oluyorumm bu dr lara felaket tellallı bu kadar yorum yapcağına ver ilacını uygula dimii tedaviniii bozma moralinii hiç cnmm kullan ilaçlarınıı hiçbişey olmazzz herşeyy ii olucak merak etme
sanada cnm ii akşamlarrr bende hiç bakamadım bugünnn valla...
selam canım
bende gezmeye gttim bugün
iyi oldu değişiklik :)
sende kızınlamı ılgilendn
ayy yarabbim yaaa sinir oluyorumm bu dr lara felaket tellallı bu kadar yorum yapcağına ver ilacını uygula dimii tedaviniii bozma moralinii hiç cnmm kullan ilaçlarınıı hiçbişey olmazzz herşeyy ii olucak merak etme
sanada cnm ii akşamlarrr bende hiç bakamadım bugünnn valla...
selam bugunkü konumuz yemek ve kilo sanirim
selam canım
bende gezmeye gttim bugün
iyi oldu değişiklik :)
sende kızınlamı ılgilendn
ii yapmışsın cnm yaaa bizde paso uyuduk kuzumlaa bu gece nöbetteyizzz sanırım...
kontrol altına alınması çok önemliymiş,netten okuduğum kadarıyla bebeğin troid bezleri 10. haftada başlıyomuş çalışmaya bende 9+3 günlk hamileyim..aynen cnm doktor lapppp diye öle deyince kaldım..
merak etme cnmm kullan ilaçlarınııı sadecee ii düşünn ii olcak herşeyy
hayırlı olsun inş bizimkilerde güzel çıkar canım cinsiyeti sormadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?