folic asiti içtim uykum geelddii sizinde uykunuz geliyomu bu ilacı içince yarrabbi nasıl tatlı tatlı bastırıyooohalbuki bu kadar enerjik olsam ne güzel olur bulaşıkları yerleştirmem lazım çamaşır atmam lazım ppöööööööööööööfffffffffff
önceleri inanılmaz uykum geliyordu ama şimdi şimdi azaldı,folicasitten mi oluyordu bilmem gerçi hala kullanıyorum da :)))) uyu sen de bu günleri çok arayacağız çünkü :))))
senin haftan 12 olmuş 2'li test yaptırdın mı tatlım,fiyat bilgin var mı ?????
Iyi aksamlarrrrr herkese
hayırlı haberlerle gel o halde canım inşallah,Allah'ım hepimizin kuzularının bütün yapılacak kontrollerini iyi çıkarsın inşallah.....
Iyi aksamlarrrrr herkese
iyi akşamlar bacılar girdim battaniyenin altına sıcak su torbamıda aldım
iyi akşamlaarr
iyi yaptın
burda hava sogudu yagmur yagıyorrrr
hava gümbürdüyor
önceleri inanılmaz uykum geliyordu ama şimdi şimdi azaldı,folicasitten mi oluyordu bilmem gerçi hala kullanıyorum da :)))) uyu sen de bu günleri çok arayacağız çünkü :))))
sanırım ondan kızlarrr bende sersem gibi oluyorumm valla uyuyabiliyosanız uyuyun valla bende o şansta çok yok anca kuzu uyursaa onla uyuyorumm o zmanda bana hiç zaman kalmıyoo ama naapalım sağlık olsun...:)))
senin haftan 12 olmuş 2'li test yaptırdın mı tatlım,fiyat bilgin var mı ?????
Iyi aksamlarrrrr herkese
iyi akşamlar bacılar girdim battaniyenin altına sıcak su torbamıda aldım
adaer canım kaç kıloydunkiii sen
bende az değilimde
yoldaşım ben merak etme
canım senden fazlayım diye hatırlıyorum 87 ile kaldım ben
kızlar hiç üzülmeyinn çünküüü istatistiklere göre hamişliktee en az kiloyuu siz alacaksınızz diye düşünüyorummm....
İyi akşamlar kızlar kociş geç gelecekmiş işleri uzamış bizde bebişkomla sizleri takip ediyorduk teyzeleri kızlar bu aralar sizde de takıntı oluyor mu bende çok var öyle çok düzenli yemek yiyemiyorum canım istemiyor bulantı falan oluyor ve korkuyorum bebiş ya beslenmezse diye birde 3 ayda tüm organlar tamamlanır iş işten geçer falan diyorlar korkuyorum doktorlarınız beslenme konusunda ne dediler benim doktorum bi değişiklik yapma eski yaşantına devam et dedi ama ben eskiden daha düzensiz besleniyorum canım çok bi şi yemek istemiyor çünkü
İyi akşamlar kızlar kociş geç gelecekmiş işleri uzamış bizde bebişkomla sizleri takip ediyorduk teyzeleri kızlar bu aralar sizde de takıntı oluyor mu bende çok var öyle çok düzenli yemek yiyemiyorum canım istemiyor bulantı falan oluyor ve korkuyorum bebiş ya beslenmezse diye birde 3 ayda tüm organlar tamamlanır iş işten geçer falan diyorlar korkuyorum doktorlarınız beslenme konusunda ne dediler benim doktorum bi değişiklik yapma eski yaşantına devam et dedi ama ben eskiden daha düzensiz besleniyorum canım çok bi şi yemek istemiyor çünkü
al benden de o kadar yaaa ben folbiol alıyorumm mahfediyoo valla ayakta uyuyasım varr gece alsam da bu sefer iicene sersem yapıooo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?