2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

önceleri inanılmaz uykum geliyordu ama şimdi şimdi azaldı,folicasitten mi oluyordu bilmem gerçi hala kullanıyorum da :)))) uyu sen de bu günleri çok arayacağız çünkü :))))

senin haftan 12 olmuş 2'li test yaptırdın mı tatlım,fiyat bilgin var mı ?????

mrb kızlar.1 haftadır çok takip edemedim üniv.de sınavlarım vardı.normalde her gün takip edip hamileliğimizden ve bebeklerimizdn konuşunca alıştım.okulda elime karnıma koyuyorum,sandalyede otururken gerim gerliyorum ama nerdee kimse bana sen hamile misn bile demedi,kimse anlamadı,kimse benmle ilgilenmedi( halbu ki göbeğimde çıkmıştı ama neyseee:))

valla ne zaman içersem o zaman uykum geliyo sabah içtiğim zaman yine az oluyoda akşam yatmadan içiyorum genelde bugün erken içtim biraz yine tartmaya başladım kafayı
yaptırdım canım yarın test sonularım çıkıcak inşallah işten izin verirlerse gidicem vermezlerse artık ptesiye kaldı...

hayırlı haberlerle gel o halde canım inşallah,Allah'ım hepimizin kuzularının bütün yapılacak kontrollerini iyi çıkarsın inşallah.....

Iyi aksamlarrrrr herkese

iyi akşamlar bacılar girdim battaniyenin altına sıcak su torbamıda aldım

iyi akşamlarrr kızlarr ohh ne güzell bizde şimdi yemek yicez kuzumlaaa ...:)))

slm yenii sayılırım sitenizde bende hazıranın 15 yada 16 sında doğum yapıcam nasipse
nerdeyse 10 haftalık hamileyim ve cok karnım ağrıyo gaz sancısı sanırım kasılıyorum sizlerdede böyle bir şey varmı salı gününe randevü aldım ama cok korkuyorum bi sorun olursa die

İyi akşamlar kızlar kociş geç gelecekmiş işleri uzamış bizde bebişkomla sizleri takip ediyorduk teyzeleri kızlar bu aralar sizde de takıntı oluyor mu bende çok var öyle çok düzenli yemek yiyemiyorum canım istemiyor bulantı falan oluyor ve korkuyorum bebiş ya beslenmezse diye birde 3 ayda tüm organlar tamamlanır iş işten geçer falan diyorlar korkuyorum doktorlarınız beslenme konusunda ne dediler benim doktorum bi değişiklik yapma eski yaşantına devam et dedi ama ben eskiden daha düzensiz besleniyorum canım çok bi şi yemek istemiyor çünkü

kızlar hiç üzülmeyinn çünküüü istatistiklere göre hamişliktee en az kiloyuu siz alacaksınızz diye düşünüyorummm....

canım ağzından bal damlıyor desem :)))) inşallah dediğin gibi olur....

tatlım ben de ilk başlarda bir hızlı başladım sonrasında duraklamaya geçtim :))))
yasak olanları yemiyorum,yapmıyorum gerçi ama.....işte aması var.....
balık yiyemiyorum en başta ve bende ilk 3 ay önemli acaba balık yemek için geçmi kalıyorum diye de düşünmeden edemiyorum.....
benim dr.da beslenme ile ilgili bir şey söylemedi,bu gidişimde soracağım bende....

arkadaşlarrr bu kadar kasmayın gerçektennn bi kere ilk 3 ay sizden beslenmiyoo bebiş 3 aydan sonra beslenmeye başlıcakk ama bu demek değilkii düzenli çok iyi beslenin hamilelikte o mümkğn olmuyoo mesela pasta yada çikolatanın da diğer bazı şeyler kadar zararı varr herşeyden az az yediğiniz sürece hiçbi sorrun olmazz balık bende yiyemiyorum kızımda da hiç yiyemezdimm miden kaldıramadıktan sonra yiyemezsin ama ben kızmda sonalrı yaza denk geldi die bol bol semizotu yiyodumm çıkınca mutlaka yiyin yada balık yerine ceviz yemeye çalış cnm ama ponun dışında sigara ve alkol dışında sıkmayın bu kadar çok olmamak kaydıylaa herşeyi yeme taraftarıyım kendi adımaa....

benim eşim o zamanlar dr şikayet etti beni doğru düzgün yemiyo die dr isterse hiç bişey yemesin bebek beslenir ama kendi için yediği yeter dedi o kadar tedirgin olma yani canım hepimizde oluyor 12 haftadan sonra herşeyi yemek istiyosun çünkü hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…