2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

feriha başlıyor ben çıkayım
zaten eşimde gelir birazdan öptüm herkesi,kendinize,güzel tomurcuklarınıza iyi bakın :)))))

Sanırım hamilelikte balıktan bir uzaklaşma oluyor benim arkadaşlarımda da oldu bende de balığı çok sevmeme rağmen hiç yiyesim gelmiyor umarım sorun olmaz bebekler için

Haklısın canım bende duymuştum ilk 3 ay annenin beslenmesinin bir faydası yok diye ama işte herkes bir şey söyleyip korkutuyor sen yeme güzelce bebeğin organları gelişiyor kötü bir şey olursa falan diyorlar hatta doktorum dediki bebek anne kanından ihtiyacı olanı son damlasına kadar alır dedi sen vitaminsiz kalırsın o son damla bile olsa onu çeker alır dedi

tamam iştee o ihtiyacı olanı çekerrr yanii senin içtiğin sütt senin dişlerin veya kemiklerin içinn gereklii çünküü bebiş çektiğindenn sende eksiklik oluşabiliyooo....o yüzden milletin lafına bakma cnm rubetin de dediği gibi cnm 12. haftamız bitsinnn inşallahh hepimizz rahat yemeye aşlıcaz herşeyiii olamasa daa...yiyemediklerimizi de başka şeylerden alırızz alamazsak da çok sorun değil cnm merak etme....

saol cnm içim rahatladı biraz,benimkide az çalışıyomuş hapa başladım bugünnnn...

kızlar ben de aile hekimine gitmiştim oradaki ebe de aynı şeyleri söyledi. dr um çok rahat benim saolsun yumurtayı ezelden beri sevmezdim ebe 3. aydan itibaren günde bir haşlanmış yumurta dedi dedim. boşver sen rahat ol, başaka şeylerden de alırsın, çorbadaki,kekteki bile yeter sana dedi =))
bulantılar bu saat oldu geçmek bilmiyo bu hafta çok konuştum nazar değdi galiba bana da . ondan önce öğünler süper gidiyodu...

saol cnm içim rahatladı biraz,benimkide az çalışıyomuş hapa başladım bugünnnn...

leyl_l dr sana hangi ilacı verdi.bir de bunun tahlillerini en az ayda bir sefer yaptırmalısın.çünkü bebeiş senden kullanacağı için daha çok ihtiyaç olacak.iyi bir takip şart yani

birşey daha söylicektim unutmuşum, son zamanlarda çok oluyo da
ikilinin ve 3lünün fiyatını sordum. ikili 70, 3lü 35 miş. dr eşinle konuş karar verirsen yaptırırız Ankara ya yollanıyor ölçüm sonuçları dedi, bilginize..

iyi akşamlar arkadaşlar bende haziran annesiyim epeydir yazmıyodum...ama sizleri takip ediyorum..11+4 günlük hamileyim bugun muayenemız vardı ense ölçümü yapıldı ikili test için kanverdım..pazartesi sonucunu alıcam ınsallah sonuclar güzel cıkar bebeğimizide gördük hpluyo zıplıyo maşallah çok güzeldi..

ben ikili testi 84e yaptırdım..buralarda en uygun fiyat..ben medistate hastanesine gidiyorum muayenelere orda 200 dediler cok pahalı geldi..

Ah canım kıskanç ve çekemeyen insanlar böle alınana satılana bi ton laf ederler ama 2 günde gider alır kendi kendilerini rezil ederler boşverr komik duruma o düşmüş

Slm kızlar benim kızım tvizliyo bende fırsat açtım nasılsınız biz iyiyiz şükür benim kociş işte ben rahatım

canım gecmiş olsun.. bakma sen doktorların paldır küldür konustuguna.. içini ferah tut dua et bol bol bebişinede bişeycik olmaz Allahın izniyle

iyi akşamlar bacılar girdim battaniyenin altına sıcak su torbamıda aldım
oohh degmen keyfime desene ben bugün battaniyemden ayrı kaldım şimdi bol bol vakit gecircfem onla
hoş geldiin canım... bebişin hayırlı olsun
genelde gaz sancı yapıyo ama bu tarz kasılmaları doktorlar normal karsılıyo... benimde neredeyse hergün oluyo..
iyi geceler kızlar herkes yattımııı
kocamın yat bebiş yorgundur baskılarına ragmen hala ayaktayım
Ah canım kıskanç ve çekemeyen insanlar böle alınana satılana bi ton laf ederler ama 2 günde gider alır kendi kendilerini rezil ederler boşverr komik duruma o düşmüş

ayy bu telefonuda nasıl kullancamki ben ayy ....da kıskandı galiba (12yasındaki kardesi için söylüyo) anaa dedim manyaakk beyni baska türlü calısıyo bunun

hepinize iyi geceler teyzecikler.
dualarımsınız hep yazamasam da.
bütün hasta anne adaylarına Rabbım şifa versin.
öpüyorum sizleri. dualarınızı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…