canım ağzından bal damlıyor desem :)))) inşallah dediğin gibi olur....
tatlım ben de ilk başlarda bir hızlı başladım sonrasında duraklamaya geçtim :))))
yasak olanları yemiyorum,yapmıyorum gerçi ama.....işte aması var.....
balık yiyemiyorum en başta ve bende ilk 3 ay önemli acaba balık yemek için geçmi kalıyorum diye de düşünmeden edemiyorum.....
benim dr.da beslenme ile ilgili bir şey söylemedi,bu gidişimde soracağım bende....
arkadaşlarrr bu kadar kasmayın gerçektennn bi kere ilk 3 ay sizden beslenmiyoo bebiş 3 aydan sonra beslenmeye başlıcakk ama bu demek değilkii düzenli çok iyi beslenin hamilelikte o mümkğn olmuyoo mesela pasta yada çikolatanın da diğer bazı şeyler kadar zararı varr herşeyden az az yediğiniz sürece hiçbi sorrun olmazz balık bende yiyemiyorum kızımda da hiç yiyemezdimm miden kaldıramadıktan sonra yiyemezsin ama ben kızmda sonalrı yaza denk geldi die bol bol semizotu yiyodumm çıkınca mutlaka yiyin yada balık yerine ceviz yemeye çalış cnm ama ponun dışında sigara ve alkol dışında sıkmayın bu kadar çok olmamak kaydıylaa herşeyi yeme taraftarıyım kendi adımaa....
Haklısın canım bende duymuştum ilk 3 ay annenin beslenmesinin bir faydası yok diye ama işte herkes bir şey söyleyip korkutuyor sen yeme güzelce bebeğin organları gelişiyor kötü bir şey olursa falan diyorlar hatta doktorum dediki bebek anne kanından ihtiyacı olanı son damlasına kadar alır dedi sen vitaminsiz kalırsın o son damla bile olsa onu çeker alır dedi
canım korkmana gerek yok
tsh evet çok önemli bir hormon
ama genelde gebelkte yükseliyormuş
çoğu insanın haberi bile olmuyor inan
benim de yüksek gebelik öncesinden beri
ilacımı kullanıyorum düzenli
ilaçları düzenli alırsan korkmanı gerektirecek bir durum olmaz
geçmiş olsun
saol cnm içim rahatladı biraz,benimkide az çalışıyomuş hapa başladım bugünnnn...
birşey daha söylicektim unutmuşum, son zamanlarda çok oluyo da
ikilinin ve 3lünün fiyatını sordum. ikili 70, 3lü 35 miş. dr eşinle konuş karar verirsen yaptırırız Ankara ya yollanıyor ölçüm sonuçları dedi, bilginize..
iyi geceler kızlar herkes yattımııı
bugun herkez için yorucuydu herhal cnm herkes çekilmiş :) yada koçişleriyle ilgileniyorlar :)
bye byee canım ii dinlenmelerrr
valla ben kocama cok dua ediyorum Allah razı olsun..
bizim cevremizde anlatmıyorum bana nası destek oldugunu.. göze falan gelir mazallahh
kızlar şimdi eşimin küçük kardeşi aradı görümcem iphone almış nasıl acacagını bilmiyomus onu soruyo
ki görümcem iphone aldıgımda o kadar söylenmiştiki..
cok gereksiz bi tlfn ben tlfnu konusmaktan baska bişeye kullanmam gereksiz pahalı cok kaba inşaat işçileri bile kullanıyo bıdııbıdııbıdıııı
aha 4. kez arıyo bunun içinde niye seninki kadar program yok diyo
hahahhaaa Allahım Allahıımm
canım gecmiş olsun.. bakma sen doktorların paldır küldür konustuguna.. içini ferah tut dua et bol bol bebişinede bişeycik olmaz Allahın izniylekızlar şimdi doktordan geldim kan ve idrar sonuçlarıma baktı..troid bezlerim az çalışıyormuş,tedavi edilmesse bebekde zeka geriliyi yapıyomuş..hemen dahiliye doktoruna gittim o korkulucak bişey yok hemen ilaç tedavisine başlıyıcaz dedi hap verdi.. 15 gün sonrada test yapıcaz dedi..yolda gelirken ağladım çokk korktum bir an,umarım bir an önce iyi olur tiroidlerim..değerim 5.5308 çıkmış
oohh degmen keyfime deseneiyi akşamlar bacılar girdim battaniyenin altına sıcak su torbamıda aldım
hoş geldiin canım... bebişin hayırlı olsunslm yenii sayılırım sitenizde bende hazıranın 15 yada 16 sında doğum yapıcam nasipse
nerdeyse 10 haftalık hamileyim ve cok karnım ağrıyo gaz sancısı sanırım kasılıyorum sizlerdede böyle bir şey varmı salı gününe randevü aldım ama cok korkuyorum bi sorun olursa die
kocamın yat bebiş yorgundur baskılarına ragmen hala ayaktayımiyi geceler kızlar herkes yattımııı
Ah canım kıskanç ve çekemeyen insanlar böle alınana satılana bi ton laf ederler ama 2 günde gider alır kendi kendilerini rezil ederler boşverr komik duruma o düşmüş
leyl_l dr sana hangi ilacı verdi.bir de bunun tahlillerini en az ayda bir sefer yaptırmalısın.çünkü bebeiş senden kullanacağı için daha çok ihtiyaç olacak.iyi bir takip şart yani
hepinize iyi geceler teyzecikler.
dualarımsınız hep yazamasam da.
bütün hasta anne adaylarına Rabbım şifa versin.
öpüyorum sizleri. dualarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?