2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

işmi yaptın yordunmu kendini seni çocuk yoruyor belkide babası azcık ilgilensin biraz sen dinlen ayaklarını yükseğe koy yatarken bile öyle yatt hep ayakların yüksekte olsn belini ağrıtma dikkat et bol bol belkide bebekle alakalı değildir lekelenme yaa hemen üzülme...rahim büyüdükçe olduğunu çok duydum ...

epidural de felç kalma riski die bişey duydum doğrumu....iğne yapıldığı için doğum sırasında bel kemiğinden?

ya isteyen istediği kiloyu alsın zaten, bana ne ki? ama kilosunu kontrol altında tutmak istiyen dikkat etcek.

evet minik kuzular anca 2buçuk kilo 2.750 falan olabiliyo
aman yok düşünmicem Allah herşeyin hayırlısını versin

boşver tabi canım. sen canının çektiği herşeyi az az yersen zaten bişey olmaz. hem bebklerinden önemli değil ya. takmaaa

3 ayı geçince sorun oluyormu ki???

bence 6 aylık olunca zor olmazmı...bende kurban kesicem ama burda artık memlekete gidemem varsın burda olsun...

sorun olcağından değil de, 6 aydan küçük ben gitmek istemiyorum. bunun uyku düzensizliyi falan var, ben annemler bile olsa kimseyi rahatsız etmek istemem.

ben kaçtım herkese iyi tatiller ...eğlenin süslenin dinlenin boşverin temizliği yawsssssssss kocaya naz yapın bebeğim bitanem şunu yaparmısın diyin yapar ....
biz kadınız herşey bizim hakkımızzzzzzzzzzzzzzzzz

epidural de felç kalma riski die bişey duydum doğrumu....iğne yapıldığı için doğum sırasında bel kemiğinden?

cnm epidural doğumlarda ister sezeryan ister normal olsunn öyle ihtimal var diyolarr cnm..bide iğne belden yiyincee doğum sonrası çok bel ağrısı yapabiliyomuş ama genedee her doğumda risk vardır birazda olsa cnm...bebeğini görmek doğar doğmaz güzelll...ben kızımda epidural sezeryan istemiştimm ama annnem asla dedii annem hemşire emeklisii 2 çocuğunu da normal doğurmuş ama rahim ameliyatı oldu epidural ve bel ağrısı çok çekmişş o yüzden ben genel anestezi sezeryan oldum ama açıkçasıı yarım saat sürmüyooo ameliyata girmenle çıkman yani şöyle diim 8 de doğuma girdim 8,30 da odamda bebeğim kucağımdaydıı....

ya bende sezaryan istiyorum ama herkes sezaryan doğum değil ameliyat diyo yok karnın ağır iş yapınca yıllar sonra bile acıyomuş kilo çok az gidiyomuş böyle şeyler var mıydı canım sende

ya bende sezaryan istiyorum ama herkes sezaryan doğum değil ameliyat diyo yok karnın ağır iş yapınca yıllar sonra bile acıyomuş kilo çok az gidiyomuş böyle şeyler var mıydı canım sende

hayır cnm yaaa hiç allaksı yokk ben kızıma 60 la hamiş kladım 73 le doğuma girdim bunda 54 le kaldımm....göbeğimde hiç kalmadıı haa yaşın getirdiğii bi deformasyon oluyoo ama bunun sezeryanla alakası olduğunu düşünmüyorum kendi adıma....ilk 10 gün sonra acıma falan olmadıı o 10 gündee çok ani hareket edersen oluyoo yaniii bünyeyle alakalı cnmm evet sezeryan ameliyatt direk ama ben açıkçasııı direk sezeryanı tercih ediyorum gene ben doğurdum hastanede 2. günü yürüyodummm haaa evet ilk günü kalkmak zor oluyoo yada yürümek ama hemen geçiyoo

sağol canım açıklama için.senin kendi tercihinmiydi doktor mu önerdi sezaryanı

kendi isteğinle mi sezeryan doğuma girdin canım? yoksa doktor mu söylemişti? bu bebişi de sezeryan doğurcaksın o zaman?

sağol canım açıklama için.senin kendi tercihinmiydi doktor mu önerdi sezaryanı
yok cnm direk ben istedimmmm ben normal doğum yapabilecek kadar cesaretli değilim bide benim eşim çok tezcanlıı dr uma 2 saat sonra doğururmu deyincee direk sezeryan yapıyım dedim çünküü 5-10 saat sürse eşim ameliyathaneyi basabilirdii...:))))
buldum kahtalı mıçııı ekle canım

Canım benim kızım 10 yaşında ve sezeryan ile oldum ...ilk senelerde çok zorlarsan kendini çok hafif acıyo dikiş yerin, onun haricinde ben süper memnun kaldım...Sezeryan gözünüzü korkutmasın ben doğumdan sonra eve geldiğimde her işimi kendim yaptım , bebğimin kıyafetlerini bile elimde yıkıyordum düşün yani ...ki bu 10 sene önceki olay...şimdiki sezerryan teknikleri daha da gelişmiş...

Korkmayın kızlarrrr tecrübe ile sabit

yeşim 83

canım bende sürekli yatıyorum ama oluyo yine insanın aklından düşük ihtimalini hiç çıkartmıyo leke sıkıldım bu durumdan
bende canim ya. is te yapmadim . Allah korusun bebislerimizi ya. icimi hep serin tutmaya calisiyorum.
evet doktor bana da kalp atışını dinletirken güm güm deyince kapattı hemen makineyi
kalbi ısınmasın dedi
ben de motor mu bu ısınacak diye geçirmiştim aklımdan:44:
haklıymış..
evet canim bende oyle okudum ve o yuzden rahatsiz oluyorum acikcasi
minnacik leke canim ya belki baska sebepten oldu bilemiyorum. sagolsin canim bayadir ugrasiyorduk iyilessin diye
anliyorum seni ben onun uyudugunda yatmaya calisiyorum yoksa birakmiyor. sende o saatlere denk getirmeye calis

esim cok yardim ediyor Allah icin kizlada ilgileniyor anlamadim niye oldu ya.
ins rahim buyumesindendir canim ya. ben hic boyle sey yasamadim
niye oldu anlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…