ben ceninin isisini arttiriyor diye duydugum icin cekiniyorum biraz. ama mecbur kaliyorum.
acikcasi bana kalsa ayda 1 ancak girerim.
canim bu kadar dinlenmeye ve ignelere ragmen cok az leke gecmis bugun yine bende anlamadim ve moralim bozuldu biraz
kizim cok sukur iyilesti bende bir duzelsemde normal hayata donsem Allahin izniyle
lekem oldu canim ya. o kadar dikkate raman maalesef, ignede bugun sondu bitti ptesi kontrole gidicem
teyzem epiduralle yaptı bi nevi normal3 çocuğuda topaç gibiydi valla en son olan 5.5 kilo oldu düşün
bizde kemere gitmiştik 2 aylık bi bebiş vardı nasıl özenmiştik var ya birde çok tatlıydı annesinin kıcağında dolaşıp duruyodu bu sene gidersek bizde öyle olcaaazgerçi tek aile gitsek cesaret edememde 3 aile gidicez onlar çoluklu çocuklu tecrübeliler
olurmu canım 7 kg var aramızda az degil :)
doktorların her dediği olsa keşke
sadece onların demesiyle olmuyorki
ona bakıcak olsan
kilolu biri 7 kg flan bitirebilirde diyor
ama bunu yapabilen cok nadir
zaten ben doktor degılım
20 kilo falan aldıklarını okudum genelde sadece o
normalini anormalini doktoru kendisinee söyler yada söylemiştir zaten
evet minik kuzular anca 2buçuk kilo 2.750 falan olabiliyo
aman yok düşünmicem Allah herşeyin hayırlısını versin
3 ayı geçince sorun oluyormu ki???
bence 6 aylık olunca zor olmazmı...bende kurban kesicem ama burda artık memlekete gidemem varsın burda olsun...
epidural de felç kalma riski die bişey duydum doğrumu....iğne yapıldığı için doğum sırasında bel kemiğinden?
işmi yaptın,????
epidural de felç kalma riski die bişey duydum doğrumu....iğne yapıldığı için doğum sırasında bel kemiğinden?
cnm epidural doğumlarda ister sezeryan ister normal olsunn öyle ihtimal var diyolarr cnm..bide iğne belden yiyincee doğum sonrası çok bel ağrısı yapabiliyomuş ama genedee her doğumda risk vardır birazda olsa cnm...bebeğini görmek doğar doğmaz güzelll...ben kızımda epidural sezeryan istemiştimm ama annnem asla dedii annem hemşire emeklisii 2 çocuğunu da normal doğurmuş ama rahim ameliyatı oldu epidural ve bel ağrısı çok çekmişş o yüzden ben genel anestezi sezeryan oldum ama açıkçasıı yarım saat sürmüyooo ameliyata girmenle çıkman yani şöyle diim 8 de doğuma girdim 8,30 da odamda bebeğim kucağımdaydıı....
ya bende sezaryan istiyorum ama herkes sezaryan doğum değil ameliyat diyo yok karnın ağır iş yapınca yıllar sonra bile acıyomuş kilo çok az gidiyomuş böyle şeyler var mıydı canım sende
hayır cnm yaaa hiç allaksı yokk ben kızıma 60 la hamiş kladım 73 le doğuma girdim bunda 54 le kaldımm....göbeğimde hiç kalmadıı haa yaşın getirdiğii bi deformasyon oluyoo ama bunun sezeryanla alakası olduğunu düşünmüyorum kendi adıma....ilk 10 gün sonra acıma falan olmadıı o 10 gündee çok ani hareket edersen oluyoo yaniii bünyeyle alakalı cnmm evet sezeryan ameliyatt direk ama ben açıkçasııı direk sezeryanı tercih ediyorum gene ben doğurdum hastanede 2. günü yürüyodummm haaa evet ilk günü kalkmak zor oluyoo yada yürümek ama hemen geçiyoo
pelishh ben seni birine benzettim dün
bulabılırsem eklicem fotograf birazdan
hayır cnm yaaa hiç allaksı yokk ben kızıma 60 la hamiş kladım 73 le doğuma girdim bunda 54 le kaldımm....göbeğimde hiç kalmadıı haa yaşın getirdiğii bi deformasyon oluyoo ama bunun sezeryanla alakası olduğunu düşünmüyorum kendi adıma....ilk 10 gün sonra acıma falan olmadıı o 10 gündee çok ani hareket edersen oluyoo yaniii bünyeyle alakalı cnmm evet sezeryan ameliyatt direk ama ben açıkçasııı direk sezeryanı tercih ediyorum gene ben doğurdum hastanede 2. günü yürüyodummm haaa evet ilk günü kalkmak zor oluyoo yada yürümek ama hemen geçiyoo
yok cnm direk ben istedimmmm ben normal doğum yapabilecek kadar cesaretli değilim bide benim eşim çok tezcanlıı dr uma 2 saat sonra doğururmu deyincee direk sezeryan yapıyım dedim çünküü 5-10 saat sürse eşim ameliyathaneyi basabilirdii...:))))sağol canım açıklama için.senin kendi tercihinmiydi doktor mu önerdi sezaryanı
buldum kahtalı mıçııı ekle canım
ya bende sezaryan istiyorum ama herkes sezaryan doğum değil ameliyat diyo yok karnın ağır iş yapınca yıllar sonra bile acıyomuş kilo çok az gidiyomuş böyle şeyler var mıydı canım sende
bende canim ya. is te yapmadim . Allah korusun bebislerimizi ya. icimi hep serin tutmaya calisiyorum.yeşim 83
canım bende sürekli yatıyorum ama oluyo yine insanın aklından düşük ihtimalini hiç çıkartmıyo leke sıkıldım bu durumdan
evet canim bende oyle okudum ve o yuzden rahatsiz oluyorum acikcasievet doktor bana da kalp atışını dinletirken güm güm deyince kapattı hemen makineyi
kalbi ısınmasın dedi
ben de motor mu bu ısınacak diye geçirmiştim aklımdan:44:
haklıymış..
minnacik leke canim ya belki baska sebepten oldu bilemiyorum. sagolsin canim bayadir ugrasiyorduk iyilessin diyeYeşimim lekelenmen mi oldu cnm yaaa :44: ufak çaplıysaa sorun yapma cnm yaaa kuzucuğum ii olmuş sevindimmm bendee bugün sersem gibyimm yatasımm uyuyasım var ama defnoş uyumazsa mümkün görünmüyoo .....
cnm yaaa benim kıızm tekti 3200 doğduu normali bu zatenn seninkiler ikiz be kzuumm 2,5 da olsunlarr hemen toparlanırlarrr bi bakmışsınnn topalak topalak olmuşlarrr ....
işmi yaptın yordunmu kendini seni çocuk yoruyor belkide babası azcık ilgilensin biraz sen dinlen ayaklarını yükseğe koy yatarken bile öyle yatt hep ayakların yüksekte olsn belini ağrıtma dikkat et bol bol belkide bebekle alakalı değildir lekelenme yaa hemen üzülme...rahim büyüdükçe olduğunu çok duydum ...
teyzem epiduralle yaptı bi nevi normal3 çocuğuda topaç gibiydi valla en son olan 5.5 kilo oldu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?