iide bunlardan hangisiii pelinn yawwwww....
Canım benim kızım 10 yaşında ve sezeryan ile oldum ...ilk senelerde çok zorlarsan kendini çok hafif acıyo dikiş yerin, onun haricinde ben süper memnun kaldım...Sezeryan gözünüzü korkutmasın ben doğumdan sonra eve geldiğimde her işimi kendim yaptım , bebğimin kıyafetlerini bile elimde yıkıyordum düşün yani ...ki bu 10 sene önceki olay...şimdiki sezerryan teknikleri daha da gelişmiş...
Korkmayın kızlarrrr tecrübe ile sabit
yok cnm direk ben istedimmmm ben normal doğum yapabilecek kadar cesaretli değilim bide benim eşim çok tezcanlıı dr uma 2 saat sonra doğururmu deyincee direk sezeryan yapıyım dedim çünküü 5-10 saat sürse eşim ameliyathaneyi basabilirdii...:))))
c) hiç biri kuzum
ben facebook ta varda ondan benzettim
yok cnm direk ben istedimmmm ben normal doğum yapabilecek kadar cesaretli değilim bide benim eşim çok tezcanlıı dr uma 2 saat sonra doğururmu deyincee direk sezeryan yapıyım dedim çünküü 5-10 saat sürse eşim ameliyathaneyi basabilirdii...:))))
kızlaarrr
idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı yaaa
şu an sanırım ben de geçiriyorum
doktorlar ne diyor yardım edin lütfen
kızlaarrr
kızlaarrr
cnm nerden anladın enfeksiyon geçirdiğiniii yani tahlil yapıldımı eğer yapılmadıysa yaptırt cnm varsa doktorunn hamilleliğnii engellemicekk ilaç vericektirr cnm enfeksiyonun mutlaka geçmesi lazım cnmm....
bende defnede gecirmistim
vajinal fitille hemen geciyor
kızlar yakın zamanda kan tahlili yaptıranlardan yardım!!!!TSH 0.63 çıktı.referans aralığı 0.3-4.50 imiş çok mu düşük kiii
ilk 3 ay fitil veriyorlar mı canım?
peki bitkisel bişeyler falan var mı şu an yapabileceğim?
canim acile gidemezmisin. o cok feci birsey agladigimi biliyorum
bitkisel birsey bilemiyorum hemde belki o bitki bebege zarar verir kas yapalim derken goz cikarayalim/
acile gidebiliyorsan ihmal etme derim p tesiye kadar kotulesebilir
sen ilaç kullanıyor musun tsh ile ilgili?
çok düşük değil ama hipertiroide yakın bir değer
dahiliye gördü mü sonucunu?
yok canım ilaç kullanmıyorum,bir iki tahlil eksik çıkmıştı yeni yaptırdım dr henüz görmedi.dr 15 gün sonraya gün verdi.acilse gideyim diye düşündüm de(
15 gün uzun zaman
çok düşük değil ama muhtemelen ilaca başlatacaklar canım seni de
imkanın varsa bir dahiliyeye görün canım
tsh önemli çünkü gebelikte
ferdacım bilemedim kii ben hiç geçirmedimm gebeliğimdee enfeksiyon ama sankii 2 gün var pazartesii gitsen direkkk salıya bırakma ama cnm bi an önce başlaması lazım die düşünüyorum tedavinini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?