ben de bu yaz gitti artık diyodum ama eşim vazeçmemiş. bakarız bi çaresine, gitcez tatile diyo. inşallahyok ben seneye vazgeçtim tatildenn en fazla annemlere gider kalırım.ama 1 yaşına gelsin salıcam kumsala
evet bakalım neyle karşılaşcez )) ama arkadaşım hiç bişey yiyemeye yiyemeye 4 kilo doğurdu bebeği. toplam aldığı kilo 6 ydı zaten. şok olmuştum duyduğumdahadi bakalımmm cnm yaaa az kalmışşş ....cnm 4 kilo çok tombiş değilkii zatenn normali 3-4 kg arasııı cnm 5-5,30 douran hatunlarrr var cnmben almıyım mümkünseee bana 3200-3300 ideal cnm ...:)))
günaydın canım. olsun, ben de kahvaltımı yeni yaptım zatenGunaydin anneler..
Gerci oglen oldu :26:
biz de çok seviyoruz animasyon filmlerini
bizim müstakbel minikler için hatrı sayılır bir çizgi film animasyon arşivi var evde
hayırlı ve sağlıklı olsunlar da önemli olan o
ben çok tedirgin oluyorum kalbiydi, boyuydu, ensesiydi, erken doğumuydu derken doğunca da bitmicek
muhtemelen sütüm yetmicek ikisine birdenmama yedircem miniklerime
merhaba hanimlar
bende yattim 3 saat uyumusum ya :)
kendime geldim valla
ben cok sabirsizim ya nasil gecicek bu haftalar aylar dimi ya
birde cok sikca girdim ultrasona cok rahatsizim o konuda su kanama olaylari bitsin 2 ay gitmicem ya zirt pirt
giriyorum bebekte buyumuyor gibi gelior
tünaydın cnmm valla canım senin mazeretim var olur bence ama çokda iyi bilmem bütün yakınlarım hemen aptı mevlutunu çünkü bende tam 40 ına doğru veya denk gelirse o gün yapmayı düşünüyorum çıksın aradan bir an önceee zaten burda eşimin tarafı var tek tek gelmezler öyle, mevlutta gelirler işte okadar isabet zatenİstanbuldanda bi iki kişi teyzem falan anca
ben de bu yaz gitti artık diyodum ama eşim vazeçmemiş. bakarız bi çaresine, gitcez tatile diyo. inşallah
evet bakalım neyle karşılaşcez )) ama arkadaşım hiç bişey yiyemeye yiyemeye 4 kilo doğurdu bebeği. toplam aldığı kilo 6 ydı zaten. şok olmuştum duyduğumda//ben kendim 2.800 dogmuşum. benim bebiş de o civarlarda doğar heralde.
canım bende 3 ay öncesinde 87 idim
5. hafta ögrendim hamile oldugumu o zamana kadar 2 kilo vermisim
devamındada mide bulantılarım basladı su anda 78 kiloyum
ama yemeye baslayınca cabuk alırım herhalde
dikkat etmemiz lazım tabi cünki sonra vermesi zor
canım bende cok kilo almıcam gibi hissediyorum ama bilemem tabi
iştahım falan tavan yaparsaa
ama dikkat etmem lazım bunu biliyorum
helekide kilo verdım o kadar
bu bir sans iyi degerlendirmem lazım
canım cok stres yapmıssın hemen doktorada gıtmıssın
evet içmememiz gerekıyor ama
bende basta nane içtim bilmeden
nar yedim ki halada dayanamayıp yiyorum bazen
abartmamak önemli hatta hiç içmemek yada yememek güzel tabi
benim cildim kafayı falan yedi bence
bi bakıyorum cok güzel bi bakıyorum kurumus dedıgın gibi
özellikle dudaklarım cok fena benim
cok tatlııııııııııı bayıldım buna
valla yaa ayda bir nasıl dayancaz bilmiyorum
15 gün geçince içime dert oluyor benim görsem diye
görmeyince korkular stresler baslıyor
merhaba hanimlar
kendime geldim valla
birde cok sikca girdim ultrasona cok rahatsizim o konuda su kanama olaylari bitsin 2 ay gitmicem ya zirt pirt
ayy hiç sorma canım insan korkuyoo.Yok sağlıklı olduğunu bilsem iki ayda birde görüyim razıyımBende hamile olduğumu öğrendiğimde 78.8 dim şimdi 77.6 veya 78.1 çıkıyo iyi almadık 3 ayda kilo yoksa nolurdu halimizz
korkma canım ultrasonun hiçbir zararı yok bende 15 günde bir giriyorum ultrasona merak etme bişey olmaz Allah ın izniyle. zamana gelince ben hep bakıyorum 11 hafta bi geçemedi valla ne yapıcaz bende bilmiyorum bu arada saçlarımı boyattım ben
bilmiyorum ki canım zaten ben istanbulda da olsam akrabaşların hiçbiri yok hepsi yazlıklarında bende o yüsden alıcam bebişimi yazlıkta geçiricem dediğin gibi tek tek gelmez kimse bende istemem zaten hepsi bir gelsin çıksın
Hoşgeldin Yeşimcim. Nasıl oldun? kaç gündür yazamadım. kızın nasıl?merhaba hanimlar
kendime geldim valla
ben 4 buçuk kilo doğmuşum ya benimkide öyle doğarsa
öylee yaa
mutsuz falan olmaya baslıyorum ben zaman geçtimi
gördüğüm zaman o beni idare ediyor 15 gün anca
aa dogruu ben senden baya fazlaydım ama aynı duruma gelmişiz şimdi
midem bulanmasa alırdım ben herhalde
10 kiloyu geçmese bari diyorum ben inşallah
Hoşgeldin Yeşimcim. Nasıl oldun? kaç gündür yazamadım. kızın nasıl?
olabilir canım. çünkü bebeğini 4 kilo doğuran arkadaşım kendisi de 5 kilo doğmuştu.
yok ben seneye vazgeçtim tatildenn en fazla annemlere gider kalırım.ama 1 yaşına gelsin salıcam kumsala
merhaba hanimlar
kendime geldim valla
inşallah hedefim aynen 8-10 kiloya bendede bulantı falan olmadı kilo vermemin tek sebebi düzenli beslenmee alışık değil vücutaynen aynen ilk 3 ay tamamız 8-10 kiloyu geçmezsek iyidir aynen ya görünce anca 15 gün idare ediyo
Kızlar ben çıkıyorum şimdilik şu çekirdekleri bi süpirym viledalıyimm mama hazırlyım akşama doğru görüşürük öptüm sizi
yaa ben seneye tatile gitmek isityorum ama nasıl olacak minicik bebekle ağustosta gitsem millet anneye bak demezmi yanımda annemide götürürm olmazmı uyutunca gezmeye çıkarım eşimleee off çocuk olunca eve bağlanmak istemiyorum ben...
inşallah hedefim aynen 8-10 kilo
aynne bende temizlik yapıcam bugün biraz
bi süpürüp silim en azından
görüşürüz kızlar
bizim 4 kiloluk tombişimiz normal doğumla dünyaya geldi. )) ama bünye meselesi tabi.ben normal doğum istiyorum o zaman normal doğuramam demiii
Kızlar ben çıkıyorum şimdilik şu çekirdekleri bi süpirym viledalıyimm mama hazırlyım akşama doğru görüşürük öptüm sizi
inşallah hedefim aynen 8-10 kilo
aynne bende temizlik yapıcam bugün biraz
bi süpürüp silim en azından
görüşürüz kızlar
ben hiç hedef koyamıyorum ailedeki ikiz annelerinden biri 25 kg diğeri 21 kg almıştı
allahtan hayırlısı 3 rakamlı sayılara çıkmayım da bişey demiyorum başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?