2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok ben seneye vazgeçtim tatildenn en fazla annemlere gider kalırım.ama 1 yaşına gelsin salıcam kumsala
ben de bu yaz gitti artık diyodum ama eşim vazeçmemiş. bakarız bi çaresine, gitcez tatile diyo. inşallah

hadi bakalımmm cnm yaaa az kalmışşş ....cnm 4 kilo çok tombiş değilkii zatenn normali 3-4 kg arasııı cnm 5-5,30 douran hatunlarrr var cnm ben almıyım mümkünseee bana 3200-3300 ideal cnm ...:)))
evet bakalım neyle karşılaşcez )) ama arkadaşım hiç bişey yiyemeye yiyemeye 4 kilo doğurdu bebeği. toplam aldığı kilo 6 ydı zaten. şok olmuştum duyduğumda //ben kendim 2.800 dogmuşum. benim bebiş de o civarlarda doğar heralde.

Gunaydin anneler..
Gerci oglen oldu :26:
günaydın canım. olsun, ben de kahvaltımı yeni yaptım zaten

öyle düşünme canım ya. sütün yettiği kadar verirsin, sonra takviyeye geçersin.

korkma canım ultrasonun hiçbir zararı yok bende 15 günde bir giriyorum ultrasona merak etme bişey olmaz Allah ın izniyle. zamana gelince ben hep bakıyorum 11 hafta bi geçemedi valla ne yapıcaz bende bilmiyorum bu arada saçlarımı boyattım ben

bilmiyorum ki canım zaten ben istanbulda da olsam akrabaşların hiçbiri yok hepsi yazlıklarında bende o yüsden alıcam bebişimi yazlıkta geçiricem dediğin gibi tek tek gelmez kimse bende istemem zaten hepsi bir gelsin çıksın

ben 4 buçuk kilo doğmuşum ya benimkide öyle doğarsa

ayy hiç sorma canım insan korkuyoo.Yok sağlıklı olduğunu bilsem iki ayda birde görüyim razıyım Bende hamile olduğumu öğrendiğimde 78.8 dim şimdi 77.6 veya 78.1 çıkıyo iyi almadık 3 ayda kilo yoksa nolurdu halimizz

ben bu hafta 3 defa girmiş olucam elimde olsa o aletten eve alıcaam zararı olsa dr zaten sokmaz seni ultrasona canım çok düşünme bence

öylee yaa
mutsuz falan olmaya baslıyorum ben zaman geçtimi
gördüğüm zaman o beni idare ediyor 15 gün anca
aa dogruu ben senden baya fazlaydım ama aynı duruma gelmişiz şimdi
midem bulanmasa alırdım ben herhalde
10 kiloyu geçmese bari diyorum ben inşallah

aynen aynen bi günde hepsi hallolsun

Hoşgeldin Yeşimcim. Nasıl oldun? kaç gündür yazamadım. kızın nasıl?

ben 4 buçuk kilo doğmuşum ya benimkide öyle doğarsa

olabilir canım. çünkü bebeğini 4 kilo doğuran arkadaşım kendisi de 5 kilo doğmuştu.

ya bendede bulantı falan olmadı kilo vermemin tek sebebi düzenli beslenmee alışık değil vücut aynen aynen ilk 3 ay tamamız 8-10 kiloyu geçmezsek iyidir aynen ya görünce anca 15 gün idare ediyo

yok ben seneye vazgeçtim tatildenn en fazla annemlere gider kalırım.ama 1 yaşına gelsin salıcam kumsala

yaa ben seneye tatile gitmek isityorum ama nasıl olacak minicik bebekle ağustosta gitsem millet anneye bak demezmi yanımda annemide götürürm olmazmı uyutunca gezmeye çıkarım eşimleee off çocuk olunca eve bağlanmak istemiyorum ben...

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik şu çekirdekleri bi süpirym viledalıyimm mama hazırlyım akşama doğru görüşürük öptüm sizi

kanama lekelenme felan durmu devammı ediyor hala? iğneye devam ediyorsun herhalde?

ya bendede bulantı falan olmadı kilo vermemin tek sebebi düzenli beslenmee alışık değil vücut aynen aynen ilk 3 ay tamamız 8-10 kiloyu geçmezsek iyidir aynen ya görünce anca 15 gün idare ediyo
inşallah hedefim aynen 8-10 kilo

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik şu çekirdekleri bi süpirym viledalıyimm mama hazırlyım akşama doğru görüşürük öptüm sizi

aynne bende temizlik yapıcam bugün biraz
bi süpürüp silim en azından
görüşürüz kızlar

ya ben bu sene kıbrısa gittim tatile bi aile vardı çocuk 2.5 aylk daha düşün kadın havuza denize giriyo insan bi duş alır ,direk emziriyo bebeği e bebek yuttu bütün bakterileri memeden zaten.. Uçakta ayrı eziyet oldu susmadı çocuk..Eakşam ne animasyon izlersin ne keyif yaparsın..Her emzirmek için yukarı çıkmak lazım benim keyfim yüzünden çocuk sefl olsun istemem yaa he şöyle anne baba yazlığı olur ozaman eyvallah gidilir zaten mis gibi.Ama otele falan ben anca yaşı olunca götürürüm sanırım

ben normal doğum istiyorum o zaman normal doğuramam demiii
bizim 4 kiloluk tombişimiz normal doğumla dünyaya geldi. )) ama bünye meselesi tabi.

Kolay gelsin canım. görüşürüz.

inşallah hedefim aynen 8-10 kilo

aynne bende temizlik yapıcam bugün biraz
bi süpürüp silim en azından
görüşürüz kızlar

ben hiç hedef koyamıyorum ailedeki ikiz annelerinden biri 25 kg diğeri 21 kg almıştı
Allahtan hayırlısı 3 rakamlı sayılara çıkmayım da bişey demiyorum başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…