ben hiç hedef koyamıyorum ailedeki ikiz annelerinden biri 25 kg diğeri 21 kg almıştı
Allahtan hayırlısı 3 rakamlı sayılara çıkmayım da bişey demiyorum başka
ben hiç hedef koyamıyorum ailedeki ikiz annelerinden biri 25 kg diğeri 21 kg almıştı
Allahtan hayırlısı 3 rakamlı sayılara çıkmayım da bişey demiyorum başka
canım seninki ayrı bi durum
20 falan normaldir tabi ikiz oluncaa
su and akaç kilosun ?
ya ben bu sene kıbrısa gittim tatile bi aile vardı çocuk 2.5 aylk daha düşün kadın havuza denize giriyo insan bi duş alır ,direk emziriyo bebeği e bebek yuttu bütün bakterileri memeden zaten.. Uçakta ayrı eziyet oldu susmadı çocuk..Eakşam ne animasyon izlersin ne keyif yaparsın..Her emzirmek için yukarı çıkmak lazım benim keyfim yüzünden çocuk sefl olsun istemem yaahe şöyle anne baba yazlığı olur ozaman eyvallah gidilir zaten mis gibi.Ama otele falan ben anca yaşı olunca götürürüm sanırım
slm kızlar nasılsnız bakalım biz ii sayılırız çok yorgun hissediyom kendimi ve belimde ağrıyo çok
canım seninki ayrı bi durum
20 falan normaldir tabi ikiz oluncaa
su and akaç kilosun ?
inşallah hedefim aynen 8-10 kilo
aynne bende temizlik yapıcam bugün biraz
bi süpürüp silim en azından
görüşürüz kızlar
Kızlar ben çıkıyorum şimdilik şu çekirdekleri bi süpirym viledalıyimm mama hazırlyım akşama doğru görüşürük öptüm sizi
yok annem der ilk 4-5 ay denize felan girilmez diye mikrop kaparsın der....ben seneye anca eylül sonuna girebilirsem girerim bebişte inş 4 aylık olur...haklısın doğru bebek çok minik olucak eziyet olur Ben Antalyadayım zaten artık yazı sıcak sıcak pişerek geçiririz ama anne yazlığı iyi fikir hem nenemlerde bakar bende bakarak miniğe gün geçiririm ama kociş yoğun olur yazın gelemz off dertlere bak şimdiden anne yalnızlığı çekicem diye korkyorum ...bebeğimizi düşünmek lazım ama varsın bir sene öyle geçsin ....kıbrıs güzelmi buarada eşimçok istiyor kışın gidelim die ben hamileliğim yeni dye gitmemm diyorum
yok annem der ilk 4-5 ay denize felan girilmez diye mikrop kaparsın der....ben seneye anca eylül sonuna girebilirsem girerim bebişte inş 4 aylık olur...haklısın doğru bebek çok minik olucak eziyet olur Ben Antalyadayım zaten artık yazı sıcak sıcak pişerek geçiririz ama anne yazlığı iyi fikir hem nenemlerde bakar bende bakarak miniğe gün geçiririm ama kociş yoğun olur yazın gelemz off dertlere bak şimdiden anne yalnızlığı çekicem diye korkyorum ...bebeğimizi düşünmek lazım ama varsın bir sene öyle geçsin ....kıbrıs güzelmi buarada eşimçok istiyor kışın gidelim die ben hamileliğim yeni dye gitmemm diyorum
olurmu canım 7 kg var aramızda az degil :)senden çok da farklı değilim 74 ile kaldım şuan 71kg yim
doktorların her dediği olsa keşkevalla ben nette okudum, doktorlar hiç öyle demiyo. bebekleri 3 kilodan hesaplasan, su falan derken 15 kilo alınması en normali. zaten 40 haftayı doldurmadan doğuyo ikizler
valla benımde hiç içimden gelmiyorKqlay gelsin kızlar ben istesemde yapamıyorum
Valla kıbrıs rüya canımmm Ben 12 yaşıma kadar gitmişim her yaz ama hatırlamıyorum diye tutturdum annemlerle nostalji yaptık bu seneNormalde eşim olmadan gidince çok sıkılırdım ama bndan dönmek istemedimm doyamıyo insan bide annemler ozamanlar de 5 sene uğraşmış çocuk yapmak için kıbrısa gidip gelmişler hamile kalmış annem.Bende bu sene kıbrısa gittim geldim hamile kalmışım kıbrısın bi uğuru var bize Canım kışında güzel oluyo ama hamilelerde uçak sorunu var biliyosun.Giderken rapor göstericeksin havaalanında .Ama dönüşte o rapor geçerli olmuyo dönerken yeni raporun olucak uçağa binebilir diyee.Hamileyken işkence birazz
ya canım su ultrason olayıı
etkiliyormu zararı varmı cidden
bende ha bire girip duruyorum gibi geliyor
doktora karar veremedim hala
ayın 24 ünde bi gitcem
28 inde öbürüne pöfff :44:
ben ceninin isisini arttiriyor diye duydugum icin cekiniyorum biraz. ama mecbur kaliyorum.ben bu hafta 3 defa girmiş olucam elimde olsa o aletten eve alıcaamzararı olsa dr zaten sokmaz seni ultrasona canım çok düşünme bence
canim bu kadar dinlenmeye ve ignelere ragmen cok az leke gecmis bugun yine bende anlamadim ve moralim bozuldu birazHoşgeldin Yeşimcim. Nasıl oldun? kaç gündür yazamadım. kızın nasıl?
olabilir canım. çünkü bebeğini 4 kilo doğuran arkadaşım kendisi de 5 kilo doğmuştu.
kanama lekelenme felan durmu devammı ediyor hala? iğneye devam ediyorsun herhalde?
valla ben nette okudum, doktorlar hiç öyle demiyo. bebekleri 3 kilodan hesaplasan, su falan derken 15 kilo alınması en normali. zaten 40 haftayı doldurmadan doğuyo ikizler
şimdi soğuk değilmidir sence otele gitsek gezsek denize girmsekte olur ee hadi burdan rapor aldım diyelim ordan nasıl alcam raporu? hayır binemz derse bide orda kalırmışım poahahahahah...dert yaaa ama mersinden gemiyle geçiliyor diye bilyorum uçak olmasada olur ozman....
biz de bebek doğsun benim ülkeme, Azerbaycana gidelim diyoruz, bebeğin kurbanını falan orda keseriz diyo eşim ama bebek haliyle uçağa falan binmek istemiyorum ya. kendim bakarım diyorum. 6 aylık falan olsun, öyle.
ben ceninin isisini arttiriyor diye duydugum icin cekiniyorum biraz. ama mecbur kaliyorum.
acikcasi bana kalsa ayda 1 ancak girerim.
aynen canım burdan giderken aldın dönüşte bide almak lazım ki işkence resmen ki uçağada bindirmiyolar resmen kalıyosun orda bide giriş çıkış yaparken bi kağıt veriyolar sana şu tarihe kadar kalabilrisin kıbrısta diye o tarihte geçerse kaldın orda anında cezaevine atıyolar öylede bi manyaklarrrr.Evet canım mersinden gemiyle geçiliyo ama 10 12 saat
ben normal doğum istiyorum o zaman normal doğuramam demiii
ya ben bu sene kıbrısa gittim tatile bi aile vardı çocuk 2.5 aylk daha düşün kadın havuza denize giriyo insan bi duş alır ,direk emziriyo bebeği e bebek yuttu bütün bakterileri memeden zaten.. Uçakta ayrı eziyet oldu susmadı çocuk..Eakşam ne animasyon izlersin ne keyif yaparsın..Her emzirmek için yukarı çıkmak lazım benim keyfim yüzünden çocuk sefl olsun istemem yaahe şöyle anne baba yazlığı olur ozaman eyvallah gidilir zaten mis gibi.Ama otele falan ben anca yaşı olunca götürürüm sanırım
Yeşimim lekelenmen mi oldu cnm yaaa :44: ufak çaplıysaa sorun yapma cnm yaaa kuzucuğum ii olmuş sevindimmm bendee bugün sersem gibyimm yatasımm uyuyasım var ama defnoş uyumazsa mümkün görünmüyoo .....ben ceninin isisini arttiriyor diye duydugum icin cekiniyorum biraz. ama mecbur kaliyorum.
acikcasi bana kalsa ayda 1 ancak girerim.
canim bu kadar dinlenmeye ve ignelere ragmen cok az leke gecmis bugun yine bende anlamadim ve moralim bozuldu biraz
kizim cok sukur iyilesti bende bir duzelsemde normal hayata donsem Allahin izniyle
lekem oldu canim ya. o kadar dikkate raman maalesef, ignede bugun sondu bitti ptesi kontrole gidicem
evet minik kuzular anca 2buçuk kilo 2.750 falan olabiliyo
aman yok düşünmicem Allah herşeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?