2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben hiç hedef koyamıyorum ailedeki ikiz annelerinden biri 25 kg diğeri 21 kg almıştı
Allahtan hayırlısı 3 rakamlı sayılara çıkmayım da bişey demiyorum başka

ben de hiç hedef koymadım canım. kaç kilo da alsam veririm. vücudum kilo vermeye alışık, almaya alışık değil.

yok annem der ilk 4-5 ay denize felan girilmez diye mikrop kaparsın der....ben seneye anca eylül sonuna girebilirsem girerim bebişte inş 4 aylık olur...haklısın doğru bebek çok minik olucak eziyet olur Ben Antalyadayım zaten artık yazı sıcak sıcak pişerek geçiririz ama anne yazlığı iyi fikir hem nenemlerde bakar bende bakarak miniğe gün geçiririm ama kociş yoğun olur yazın gelemz off dertlere bak şimdiden anne yalnızlığı çekicem diye korkyorum ...bebeğimizi düşünmek lazım ama varsın bir sene öyle geçsin ....kıbrıs güzelmi buarada eşimçok istiyor kışın gidelim die ben hamileliğim yeni dye gitmemm diyorum

canım seninki ayrı bi durum
20 falan normaldir tabi ikiz oluncaa
su and akaç kilosun ?

valla ben nette okudum, doktorlar hiç öyle demiyo. bebekleri 3 kilodan hesaplasan, su falan derken 15 kilo alınması en normali. zaten 40 haftayı doldurmadan doğuyo ikizler

Valla kıbrıs rüya canımmm Ben 12 yaşıma kadar gitmişim her yaz ama hatırlamıyorum diye tutturdum annemlerle nostalji yaptık bu sene Normalde eşim olmadan gidince çok sıkılırdım ama bndan dönmek istemedimm doyamıyo insan bide annemler ozamanlar de 5 sene uğraşmış çocuk yapmak için kıbrısa gidip gelmişler hamile kalmış annem.Bende bu sene kıbrısa gittim geldim hamile kalmışım kıbrısın bi uğuru var bize Canım kışında güzel oluyo ama hamilelerde uçak sorunu var biliyosun.Giderken rapor göstericeksin havaalanında .Ama dönüşte o rapor geçerli olmuyo dönerken yeni raporun olucak uçağa binebilir diyee.Hamileyken işkence birazz

biz de bebek doğsun benim ülkeme, Azerbaycana gidelim diyoruz, bebeğin kurbanını falan orda keseriz diyo eşim ama bebek haliyle uçağa falan binmek istemiyorum ya. kendim bakarım diyorum. 6 aylık falan olsun, öyle.

Son düzenleme:
senden çok da farklı değilim 74 ile kaldım şuan 71kg yim
olurmu canım 7 kg var aramızda az degil :)

valla ben nette okudum, doktorlar hiç öyle demiyo. bebekleri 3 kilodan hesaplasan, su falan derken 15 kilo alınması en normali. zaten 40 haftayı doldurmadan doğuyo ikizler
doktorların her dediği olsa keşke
sadece onların demesiyle olmuyorki
ona bakıcak olsan
kilolu biri 7 kg flan bitirebilirde diyor
ama bunu yapabilen cok nadir
zaten ben doktor degılım
20 kilo falan aldıklarını okudum genelde sadece o
normalini anormalini doktoru kendisinee söyler yada söylemiştir zaten

Kqlay gelsin kızlar ben istesemde yapamıyorum
valla benımde hiç içimden gelmiyor
hep annemle yaptık kac seferdır bugün yalnız yapıcam ama
hala burdayım

şimdi soğuk değilmidir sence otele gitsek gezsek denize girmsekte olur ee hadi burdan rapor aldım diyelim ordan nasıl alcam raporu? hayır binemz derse bide orda kalırmışım poahahahahah...dert yaaa ama mersinden gemiyle geçiliyor diye bilyorum uçak olmasada olur ozman....

ya canım su ultrason olayıı
etkiliyormu zararı varmı cidden
bende ha bire girip duruyorum gibi geliyor
doktora karar veremedim hala
ayın 24 ünde bi gitcem
28 inde öbürüne pöfff :44:

ben bu hafta 3 defa girmiş olucam elimde olsa o aletten eve alıcaam zararı olsa dr zaten sokmaz seni ultrasona canım çok düşünme bence
ben ceninin isisini arttiriyor diye duydugum icin cekiniyorum biraz. ama mecbur kaliyorum.
acikcasi bana kalsa ayda 1 ancak girerim.
Hoşgeldin Yeşimcim. Nasıl oldun? kaç gündür yazamadım. kızın nasıl?

olabilir canım. çünkü bebeğini 4 kilo doğuran arkadaşım kendisi de 5 kilo doğmuştu.
canim bu kadar dinlenmeye ve ignelere ragmen cok az leke gecmis bugun yine bende anlamadim ve moralim bozuldu biraz
kizim cok sukur iyilesti bende bir duzelsemde normal hayata donsem Allahin izniyle
kanama lekelenme felan durmu devammı ediyor hala? iğneye devam ediyorsun herhalde?

lekem oldu canim ya. o kadar dikkate raman maalesef, ignede bugun sondu bitti ptesi kontrole gidicem

evet minik kuzular anca 2buçuk kilo 2.750 falan olabiliyo
aman yok düşünmicem Allah herşeyin hayırlısını versin

aynen canım burdan giderken aldın dönüşte bide almak lazım ki işkence resmen ki uçağada bindirmiyolar resmen kalıyosun orda bide giriş çıkış yaparken bi kağıt veriyolar sana şu tarihe kadar kalabilrisin kıbrısta diye o tarihte geçerse kaldın orda anında cezaevine atıyolar öylede bi manyaklarrrr.Evet canım mersinden gemiyle geçiliyo ama 10 12 saat

biz de bebek doğsun benim ülkeme, Azerbaycana gidelim diyoruz, bebeğin kurbanını falan orda keseriz diyo eşim ama bebek haliyle uçağa falan binmek istemiyorum ya. kendim bakarım diyorum. 6 aylık falan olsun, öyle.

3 ayı geçince sorun oluyormu ki???

bence 6 aylık olunca zor olmazmı...bende kurban kesicem ama burda artık memlekete gidemem varsın burda olsun...

yeşim 83

canım bende sürekli yatıyorum ama oluyo yine insanın aklından düşük ihtimalini hiç çıkartmıyo leke sıkıldım bu durumdan

ben ceninin isisini arttiriyor diye duydugum icin cekiniyorum biraz. ama mecbur kaliyorum.
acikcasi bana kalsa ayda 1 ancak girerim.

evet doktor bana da kalp atışını dinletirken güm güm deyince kapattı hemen makineyi
kalbi ısınmasın dedi
ben de motor mu bu ısınacak diye geçirmiştim aklımdan:44:
haklıymış..

o dahada zor off yaa biyere gidemem ben desene ....oturayım oturduğum yerde....cnm sıkıldı şimdi...

ben gidim bunun üzerine bir duş alıp kendime geleyim işim çok görüşürüz süslenem lazım ....byeeee.....

ben normal doğum istiyorum o zaman normal doğuramam demiii

teyzem epiduralle yaptı bi nevi normal 3 çocuğuda topaç gibiydi valla en son olan 5.5 kilo oldu düşün

bizde kemere gitmiştik 2 aylık bi bebiş vardı nasıl özenmiştik var ya birde çok tatlıydı annesinin kıcağında dolaşıp duruyodu bu sene gidersek bizde öyle olcaaaz gerçi tek aile gitsek cesaret edememde 3 aile gidicez onlar çoluklu çocuklu tecrübeliler

Yeşimim lekelenmen mi oldu cnm yaaa :44: ufak çaplıysaa sorun yapma cnm yaaa kuzucuğum ii olmuş sevindimmm bendee bugün sersem gibyimm yatasımm uyuyasım var ama defnoş uyumazsa mümkün görünmüyoo .....
evet minik kuzular anca 2buçuk kilo 2.750 falan olabiliyo
aman yok düşünmicem Allah herşeyin hayırlısını versin

cnm yaaa benim kıızm tekti 3200 doğduu normali bu zatenn seninkiler ikiz be kzuumm 2,5 da olsunlarr hemen toparlanırlarrr bi bakmışsınnn topalak topalak olmuşlarrr ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…