merabaa canıım hoş geldinn
karikatüre bayıldım aynı beeen
nie kimse konuşmuyo bugün kimsenin keyfi yok galibaaa
BENİİİM ÇOKK PİİSS GEYİİK YAPASIIM VAAAAAAARRR
öyle mi ?ne güzel bende çok isterdim ikiz olsun ama olsun,tek te olsa oldu ya,çok şükür.ben de iyiyim canım saol. haftaya cuma bebişi görcem bakalım. doktor geçen net göremedi, tek yumurta ikizi de olabilirmiş.
Gözün aydın canım. bence en güzeli herşeyden az az yemek. ben hiç kasmıyorum kendimi o konuda. canım ne istiyosa yiyorum.
umutla haziran annesi olmayı bekliytordum ama Raabim nasip etmedi malesef bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim.Rabbim sizin meleklerinizi korusun inşallah..
of bu ne zor biseymis kizlar ya kan sonuclarim geldi 2400 de kalmis 8 haftasina bakarak cok düsük ama kanim düsmeye baslamadi henüz aldigim progesteron jellerinden diyor doktor kendiliginden bekle düsmesini diyor hala bi gelisme yok ne gelisiyor ne düsüyor leke bile yok off biran önca düsse unutsam gecirsem artik diyorum ama melegim bana yapisti kaldi cok zor cokkk
slm canım ben bi geçmişi okuyayım dedim neler konusulmus diye valla oku oku bitmiyor daraldım sakin bugun burası sen napıyosunnn?
bu aksam cok sessiz burasi hayret
bende kocisi bekliyorum arkadasina gitti
gelsin de bir film izleyelim. cok sikldim zaten yat yat
Kızlar merhaba.Bugün ikili testim yapıldı bebişimin ense kalınlığı 1.0 mm çıktı.Doktorum gayet iyi dedi.Fakat kesin sonuç 10 güne kadar çıkacak.Kan tahlili sonuçlarımız yani.Bu arada cinsiyet tahminini söledi doktorum.Sanırım küçük erkeğimmm geliyo.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
Kızlar merhaba.Bugün ikili testim yapıldı bebişimin ense kalınlığı 1.0 mm çıktı.Doktorum gayet iyi dedi.Fakat kesin sonuç 10 güne kadar çıkacak.Kan tahlili sonuçlarımız yani.Bu arada cinsiyet tahminini söledi doktorum.Sanırım küçük erkeğimmm geliyo.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
Gözün aydın canım. darısı bizim başımıza. devlette mi yaptırdın yoksa özelde mi acaba? // hayırlısı canım. inşallah Allah gönlüne göre versin
oyyyyy ne güzellll cnm yaaa çok sevindimmm tatlım hemmm sonucunaa hem küçük adamınaaa oohhh ohhh çıkıooo sıpaların ne olduklarıı
Sağol canım yaa darısı başınıza inşallahh.Benim sıpa yüz üstü yatıyomuş hemen ölçüverdi doktor ense kalınlığını zorlamadı bizi.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
aminnn cnm yaaaa.....afferim küçüğüne de annesiniii dr unu yormuyootopiğimiziinn az belli de olsa ilk küçük adamınııı kokluyoruzzz öpmeye kıyamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?