2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nie kimse konuşmuyo bugün kimsenin keyfi yok galibaaa
BENİİİM ÇOKK PİİSS GEYİİK YAPASIIM VAAAAAAARRR

öyle mi ?ne güzel bende çok isterdim ikiz olsun ama olsun,tek te olsa oldu ya,çok şükür.
umutla haziran annesi olmayı bekliytordum ama Raabim nasip etmedi malesef bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim.Rabbim sizin meleklerinizi korusun inşallah..

gizemcim çok üzüldüm,inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.

canım çok üzüldüm.Allah yardımcımız olacak inşallah.bu sefer olmadı bir dahaki sefere bebişimizi kucağımıza alıcaz.çok zor bir dönem.Allahtan mide bulantın falan yok.yoksa beklemek çok daha zor oluyor.bana her iki doktor da kürtaj diyip gün verdikleri için fazla bekleyemedim.çok fazla mide rahatsızlığım vardı.düşük yaparsan mutlaka doktoruna parça kalıp kalmadığını kontrol etttir.herkesin hayatta bir sınavı var bu da bizim sınavımız.umarım en kısa zamanda bizimde kucaklarımız dolar....

slm canım ben bi geçmişi okuyayım dedim neler konusulmus diye valla oku oku bitmiyor daraldım sakin bugun burası sen napıyosunnn?

ben genelde okumuyorum balıklama dalıyorum sayfadaki konuya
napiim canım çalışıyorum bi yandan sinirliyim bi yandan içimde oynaşan bir balık var sanki yerimde duramıyorum bi garip ruh hali içerisindeym
sen nasılsın?

bu aksam cok sessiz burasi hayret
bende kocisi bekliyorum arkadasina gitti
gelsin de bir film izleyelim. cok sikldim zaten yat yat

bu aksam cok sessiz burasi hayret
bende kocisi bekliyorum arkadasina gitti
gelsin de bir film izleyelim. cok sikldim zaten yat yat

ööff kıslarr çok uykumm geldii mağazadayım benim kocişde diğer mağazada gelsede eve gitsem diye bekliyorum( uykum geldiii

slm kızlar ben bugün kontrole gittim doktor ense kalınlığını ölçtü değerlerinin çok güzel olduğunu söledi

1.55 mm 2 mm üstünde olduğu takdirde kan tahlili yaptığını söledi 1 ay sonra tekrar kontrol

ben değer iyi olunca 2 li test yapmıyom dedi am 3 lü test yapıyorum dedi

TUANAMA kullanıcısından alıntı
of bu ne zor biseymis kizlar ya kan sonuclarim geldi 2400 de kalmis 8 haftasina bakarak cok düsük ama kanim düsmeye baslamadi henüz aldigim progesteron jellerinden diyor doktor kendiliginden bekle düsmesini diyor hala bi gelisme yok ne gelisiyor ne düsüyor leke bile yok off biran önca düsse unutsam gecirsem artik diyorum ama melegim bana yapisti kaldi cok zor cokkk

TUANAMA CIM
Benimkisi 23 den 1 haftada dustude kanama basladı. Dusun canım seninkisi 2400. Bir de aldıgımız o progesteronlar cok cok geciktiriyorlar. Cok zor bir surec Allah sana kolaylık versin.

Sonunda kızımı da kendime benzetttimmm....Yattık saat 2 de kalktık 6 daa yaaa bu uyku haliii mahfetti beni....yanında uyuduğumu gören kuzum da naapsın baktı anası uyuyo daldı gene herhaldeee....tabiii bu arada sesi çıkmayan telimden kocamın da 23 defa aramasııı ve açınca da bas bar bağırmasııı hemen öbür makinene tak bana hazırla diyee çıldırması da hiç hoş değildii....:)

Kızlar merhaba.Bugün ikili testim yapıldı bebişimin ense kalınlığı 1.0 mm çıktı.Doktorum gayet iyi dedi.Fakat kesin sonuç 10 güne kadar çıkacak.Kan tahlili sonuçlarımız yani.Bu arada cinsiyet tahminini söledi doktorum.Sanırım küçük erkeğimmm geliyo.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

Gözün aydın canım. darısı bizim başımıza. devlette mi yaptırdın yoksa özelde mi acaba? // hayırlısı canım. inşallah Allah gönlüne göre versin

oyyyyy ne güzellll cnm yaaa çok sevindimmm tatlım hemmm sonucunaa hem küçük adamınaaa oohhh ohhh çıkıooo sıpaların ne olduklarıı

oyyyyy ne güzellll cnm yaaa çok sevindimmm tatlım hemmm sonucunaa hem küçük adamınaaa oohhh ohhh çıkıooo sıpaların ne olduklarıı

Sağol canım yaa darısı başınıza inşallahh.Benim sıpa yüz üstü yatıyomuş hemen ölçüverdi doktor ense kalınlığını zorlamadı bizi.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Sağol canım yaa darısı başınıza inşallahh.Benim sıpa yüz üstü yatıyomuş hemen ölçüverdi doktor ense kalınlığını zorlamadı bizi.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

aminnn cnm yaaaa.....afferim küçüğüne de annesiniii dr unu yormuyoo topiğimiziinn az belli de olsa ilk küçük adamınııı kokluyoruzzz öpmeye kıyamam...

iyi aksamlar arkadaslar
bir selam verip kaciyom
eeeeeeeee yeni birsey varmi gecmisi okumaya hiziniza yetismeye ne mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…