2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm cnmm ohh ne güzelll biz de yarın yapıcaz o dediğiniii yeni bebişleri görmek çok güzell dimii....

ozaman ben nekadar beklerim ya doktor bir hafta icinde düser demisti bu ne zor bisey ya anlamiyorum sende düsük sebebi yoktu dimi canim bebisini görmüsmüydün sen

İlk tup denemedi. Transferden sonra tutundu. Transferden 10 gun sonra knama basladı ama lekelenme falan degil basbayagı kanama. Ama beta hcg yukselmeye devam etti bir muddet. Kesyi de gorduk ama sonra kanam progesterona ragmen falan hic durmadı. Betahacg olcturdum hep 2 gunde 1. en son 23 e dusunce doktor artık 1 hafta icinde duser dedi ve gercektende 6. gunde kanamam basladı. Normale gore biraz daha siddetli oldu. Kanama bitince bir test daha yaptık sıfırlandımı diye ve sonra ultrasonla bakıldı iceride parca kalamsın diye. Neler cektigini cok cok iyi anlıyorum. Ama benim bildigim maalesef beklemekten baska bir care yok beta hcg belirli bir seviyeye dusunceye kadar bekliyorsun.

bende merak ediyordum iyiki bakmamissin bu adamin filmleri cok damar oluyor bir daha bakmayacam zaten

cnm öyle düşünmeee o senin dr un kıızmda benim dr um annemin en yakın arkadaşıydııı....o artık senin dr unnn çok fazla kasma kendinii ama dr una danışarak hreket et kesinlikle
biliyorum tatlimda muayenede esim yanimda ikisi ultrason ekraninin basinda ben kobay rolundeyim
ama bu kez soracam gelsede gelmesede

ay erkek olmasida cabasi
ama cogu arkadasim erkek dr.un bayandan daha iyi oldunu söylüyor ben hic bayana gitmedim.

yok ya ben artik sakaya getirip laf carpiyom ama adam duymuyor.benimki zaten cok pis bogazdir.cani neyi ne zaman isterse affetmez yarin yeyim demez.bazen annesi diyor sendemi hamilesin diye amaaaaaaaaaaaaa kimin umurunda
aksam arar bir sey istiyonmu diye yok derim
ben alirim birseyler sende belki istersin der

Tuanacımm yaaa nasıll üzülüyorumm böyleee ama ben sana bişi diim dün bi arkadaşımın arkadaşıyla tanıştım 2 tane düşüğü olmuşş dr demişki 5-6 ay ver dinlen demişş çok üzülmüşşş ama 1 ay hastalanmışş üstüne 2. ay gene hamişmişşş şimdii 8 aylıkkk vaziyette kocaman karnıı hemen dedim dua ederek sende ve bebişini kaybeden tüm arkadaşlarımda böyle olsun hemen ocak şubat annelerine katılsınlar da bizde duyalım diee....AMİN.....

aynen benim eşim de. bebişe aldım diyo, kendi yiyo. ilk zamanlar tatlı aşeriyodum, şimdi hiç bişey istemiyo canım. iki gündür yemek yiebiliyorum çok şükür. aç kalıyodum iştahsızlıktan.

yemek yemesen bile meyve yogurt süt yemeye icmeye calis halsiz kalma
ceviz ye mutlaka bala bulayip enerjin olur
yiyemesende bebisi dusun kapa gözünü yut

kizlar ben cikiyorum ama gönlümde aklimda sizlerle kendinize iyi bakin

ohh çok iyi yapmışsınız canım. biz de yarın gezcez eşimle. dışarda yicez ama bilemiyorum. hamile olarak ilk defa dışarda yicem. acaba diyorum. hamile olmazsam neler yiyceğimi biliyorum da )))))

ya evet ben de hep erkek doktor seçiyorum.

yemek yemesen bile meyve yogurt süt yemeye icmeye calis halsiz kalma
ceviz ye mutlaka bala bulayip enerjin olur
yiyemesende bebisi dusun kapa gözünü yut
artık daha iyiyim. ama böyle meyve, ceviz falan aram iyi onlarla. saol tavsiyelerin için canım.

kizlar ben cikiyorum ama gönlümde aklimda sizlerle kendinize iyi bakin

kendine ve bebişine dikkat et canım.Allaha emanetsiniz. iyi geceler

İyi akşamlar bacılarımmm Bi güzel temizlik yağtım nevresimlerimi değiştim bıcı bıcımı yaptımmm Ama sırtım belim koptu yeter valla oturdum şimdi iffeti bekliyorum sizler naptınız

slm cnmm ohh ne güzelll biz de yarın yapıcaz o dediğiniii yeni bebişleri görmek çok güzell dimii....

İyi akşamlar bacılarımmm Bi güzel temizlik yağtım nevresimlerimi değiştim bıcı bıcımı yaptımmm Ama sırtım belim koptu yeter valla oturdum şimdi iffeti bekliyorum sizler naptınız

oohhh ne güzel... benimde saglam bi temizlik yapmam lazım ama artık alıstım tembellige hiç yapasım yok
anneciim ben gelirim dedi ama benim yapmadıgım temizlikte hiç içime sinmiyo
belki pazartesi esim yokken yavastan yaparım işleriimi :26:

Iyi aksamlar cnm bende yeni uyandim kendime geldikden sonra kk'ya bi goz atayim dedim. Birazdan yemege basliyacam.

Kendini cok yorma canim bos ver birazcikta derli toplu olmayi versin (diyorummmmmmmmm ama bide kendime anlata bilsem!).

hoşgeldin canım. baya iş yapmışsın bugün, dinlen valla. ben de cazibeyi bekliyorum onu izliycem.

ahh benim annem yapsa keşke kadın ist da çok mesafe yok arada ama arabaları olsa daha kolay gider gelirdi Valla canım bende çok alışmıştım ama bugün yerlere çekirdek kabukları falan görmüş dedim yaallahh başla

selam kızlar..hanimiş daha minnacıkbebeklerin anneleri....bende şubat annesi olcam inş...siz ne güzel tam yaza girerken kucağınıza alcaksınız..bizim bide ısıtma derdimiz olcak....daha yeni yeni büyüyen bebişlerinizi görünce tıckerdan kendi o günlerim aklıma geldi....inş sizlerde sağ sağlim benim olduğum haftalara gelirsiniz... öptüm sizleri...

Iyi aksamlar cnm bende yeni uyandim kendime geldikden sonra kk'ya bi goz atayim dedim. Birazdan yemege basliyacam.

Kendini cok yorma canim bos ver birazcikta derli toplu olmayi versin (diyorummmmmmmmm ama bide kendime anlata bilsem!).

bebeem ben saldım bi kaç günde salınca daha çok birikiyoo daha zor oluyoo Aslında her zamanki gibi yaptım öyle çok yormadan ama biz herzamanki gibi değiliz tabii

ay kıyamam amin amin inşallah canım sağolasın güzel dileklerin içinnn

yok yaa ben kocama güveniyodum ama oda cabuk sıkıldı
annemle aynı sokaktayız sagolsun hiç boşlamaz beni çalısıyıken cok yardımı olmustu
bende kırıntılar görüyorum ortalıkta bide toplu degilmiş gibi
ben her hafta elbid-se dolabını düzenlerdim kocam saolsun yerlerini cok güzel karıstırır
ben dinleniim bugünn yarın arkadasın dügününe ugrarım bi sonra yatarım pazartesiye kadar kalkar yavas yavas yaparım inşallah

a o elbise dolapları nasıl karışır zaten bi çözebilsemm akşam katlı düzenli sabah iptall Bide temizlik şefii hesapta allaha şükür bi şikayetim olmadıkça yapıyorum yavaştan ama karnım basket topu gibi olursa toplasın ekibi getirsin evee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…