selam kızlaarrr..
bugün bi güzel gezdim
yeni girdik daha eve.. yemegi fazla kacırmışım fenayıımm:125:
eşimin arkadasına gittik kahvaltıya.. ikizleri vardıı
bayıldım ama kucagıma alıp sevemedim
efe ve ege maşşallah ikisinede
ozaman ben nekadar beklerim ya doktor bir hafta icinde düser demisti bu ne zor bisey ya anlamiyorum sende düsük sebebi yoktu dimi canim bebisini görmüsmüydün sen
bende merak ediyordum iyiki bakmamissin bu adamin filmleri cok damar oluyor bir daha bakmayacam zatenCanım hamilelikte doktorlar kabızlık sorunu yaşayabilirsiniz diyolar zaten, o yüzden utanacak bişey yok. )) ama bişey diyemicem çünkü öyle bi sorunum yok.
insallahta olmaz canim
berbat birsey
biz de yarın alışverişe çıkcaz eşimle. evde nerdeyse hiç bişey kalmadı. // ben de doktora gittiğimde 10+3 olcam inşallah. // yok o diziyi arada bi göz attım, baktım yok dayanamıycam, Fox tv den Buz devrini izledik eşimle. zaten çarşamba günü Muhteşem yüzyılı izleyip ağlama krizine girdim, bir haftada iki kriz fazla olurdu.
biliyorum tatlimda muayenede esim yanimda ikisi ultrason ekraninin basinda ben kobay rolundeyimcnm öyle düşünmeee o senin dr un kıızmda benim dr um annemin en yakın arkadaşıydııı....o artık senin dr unnn çok fazla kasma kendinii ama dr una danışarak hreket et kesinlikle
ay erkek olmasida cabasievet çok şükür. çok özledim minnoşumu.bakalım yanında bonus da olcak mı?
canım takma sen onları kafana ya. 3-4 kilo almışsın fazla değil, çok normal. her ay bir kilo falan alınırmış zaten. moralini hiç bozma. önemli olan bebeğin sağlıklı olması. canın ne istiyosa az az ye.
Gülüm doktorlar için bunlar çok sıradan sorunlar, utanmana gerek yok. söyle hiç çekinmeden. benim doktorum genç bi erkek. vajinal enfeksiyonum var, onu napcaz diye hatırlatıyorum hep. söylemezsek olmaz çünkü.
sorma cnm yaa bunda ben fenalardayımmm hep abuk subuk şeyler istiyoo cnm adama illalah geldiii artık her akşam şunu da unutma gelirken diorumm baktım dünn ne bulduysa almış ıvır zıvır doluu nasılsa istersin sen aşkım diooo....kızımdaa hiçbişey istememiştim yaaa...
aynen benim eşim de.bebişe aldım diyo, kendi yiyo. ilk zamanlar tatlı aşeriyodum, şimdi hiç bişey istemiyo canım. iki gündür yemek yiebiliyorum çok şükür. aç kalıyodum iştahsızlıktan.
ohh çok iyi yapmışsınız canım. biz de yarın gezcez eşimle. dışarda yicez ama bilemiyorum. hamile olarak ilk defa dışarda yicem. acaba diyorum. hamile olmazsam neler yiyceğimi biliyorum da )))))selam kızlaarrr..
bugün bi güzel gezdim
yeni girdik daha eve.. yemegi fazla kacırmışım fenayıımm:125:
eşimin arkadasına gittik kahvaltıya.. ikizleri vardıı
bayıldım ama kucagıma alıp sevemedim
efe ve ege maşşallah ikisinede
bende merak ediyordum iyiki bakmamissin bu adamin filmleri cok damar oluyor bir daha bakmayacam zaten
biliyorum tatlimda muayenede esim yanimda ikisi ultrason ekraninin basinda ben kobay rolundeyim
ama bu kez soracam gelsede gelmesede
ay erkek olmasida cabasi
ama cogu arkadasim erkek dr.un bayandan daha iyi oldunu söylüyor ben hic bayana gitmedim.
yok ya ben artik sakaya getirip laf carpiyom ama adam duymuyor.benimki zaten cok pis bogazdir.cani neyi ne zaman isterse affetmez yarin yeyim demez.bazen annesi diyor sendemi hamilesin diye amaaaaaaaaaaaaa kimin umurunda
aksam arar bir sey istiyonmu diye yok derim
ben alirim birseyler sende belki istersin der
artık daha iyiyim. ama böyle meyve, ceviz falan aram iyi onlarla. saol tavsiyelerin için canım.yemek yemesen bile meyve yogurt süt yemeye icmeye calis halsiz kalma
ceviz ye mutlaka bala bulayip enerjin olur
yiyemesende bebisi dusun kapa gözünü yut
kizlar ben cikiyorum ama gönlümde aklimda sizlerle kendinize iyi bakin
slm cnmm ohh ne güzelll biz de yarın yapıcaz o dediğiniii yeni bebişleri görmek çok güzell dimii....
İyi akşamlar bacılarımmmBi güzel temizlik yağtım nevresimlerimi değiştim bıcı bıcımı yaptımmm Ama sırtım belim koptu yeter valla oturdum şimdi iffeti bekliyorum sizler naptınız
İyi akşamlar bacılarımmmBi güzel temizlik yağtım nevresimlerimi değiştim bıcı bıcımı yaptımmm Ama sırtım belim koptu yeter valla oturdum şimdi iffeti bekliyorum sizler naptınız
oohhh ne güzel... benimde saglam bi temizlik yapmam lazım ama artık alıstım tembellige hiç yapasım yok
anneciim ben gelirim dedi ama benim yapmadıgım temizlikte hiç içime sinmiyo
belki pazartesi esim yokken yavastan yaparım işleriimi :26:
Iyi aksamlar cnm bende yeni uyandim kendime geldikden sonra kk'ya bi goz atayim dedim. Birazdan yemege basliyacam.
Kendini cok yorma canim bos ver birazcikta derli toplu olmayi versin (diyorummmmmmmmm ama bide kendime anlata bilsem!).
selam kızlar..hanimiş daha minnacıkbebeklerin anneleri....bende şubat annesi olcam inş ...siz ne güzel tam yaza girerken kucağınıza alcaksınız..bizim bide ısıtma derdimiz olcak....daha yeni yeni büyüyen bebişlerinizi görünce tıckerdan kendi o günlerim aklıma geldi ....inş sizlerde sağ sağlim benim olduğum haftalara gelirsiniz... öptüm sizleri...
hoşgeldin canım.baya iş yapmışsın bugün, dinlen valla. ben de cazibeyi bekliyorum onu izliycem.
ahh benim annem yapsa keşkekadın ist da çok mesafe yok arada ama arabaları olsa daha kolay gider gelirdi Valla canım bende çok alışmıştım ama bugün yerlere çekirdek kabukları falan görmüş dedim yaallahh başla
yok yaa ben kocama güveniyodum ama oda cabuk sıkıldı
annemle aynı sokaktayız sagolsun hiç boşlamaz beni çalısıyıken cok yardımı olmustu
bende kırıntılar görüyorum ortalıkta bide toplu degilmiş gibi
ben her hafta elbid-se dolabını düzenlerdim kocam saolsun yerlerini cok güzel karıstırır
ben dinleniim bugünn yarın arkadasın dügününe ugrarım bi sonra yatarım pazartesiye kadar kalkar yavas yavas yaparım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?