2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar cok utaniyorum ama birsey soracam
bende kendimi bildim bileli bagirsak tembelligi vardi o yüzden hep ilac kullaniyordum
hamilelikte cok kötü oldum bitkisel caylar bile fayda etmiyor
ac karnina erik incir denedim yok bir faydasi
sizde kabizlik sorunu varmi varsa ne kullaniyorsunuz
tekrar kusura bakmayin canlar ya

bu arada ilk erkegimizede kocaman bir HOS GELDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

rabbim bana da nasip eder insallah biz erkek istiyoruz da

iyi akşamlar canım. bende daha bişey yok, 25 ini bekliyorum. sende ne var ne yok?

ben de sali gunu dr.gidecem 13.haftada oluyorum insallah
eeeeeeeeee hafta sonu temizlik alis veris hep ayni yani
bir aklim sizde hep
ay aksam cok kötü oldum hayat guzeldiri seyrettim
hayatin basina gelenler degildi pembe ayakkabi beni mahvetti aglamaktan kirildim esim evden kacti
sen seyrettinmi

iyi akşamlar canım. bende daha bişey yok, 25 ini bekliyorum. sende ne var ne yok?
az kalmış cnm buluşmanızaaa...:))))

cnm hamişlikte kabızlık çok normalll yaniii hepimizz ii veya kötüü olucaz gibiii..kuru incir kayısıı yeyip üstüne su iç cnm muhakkak daha ii eder senii ama eğer çok rahatsız olursan bi dr una danışş cnm mutlaka bi önerisi olucaktırr..bu tip şeylerden utanma cnm çok normal yaniiii

aksam misafirim vardi
gelirken yanlarinda kardesiyle eside geldi
kadin subat basinda dogum yapacak karni yok gibi sadece 6 kilo almis ne ikram ettimse yemedi kilo aliyom diye ben o sinirle mutfagi yaladim aklima geldikce
yok canim cok kilo aldim demessi resmen kuduruyorum ben simdiden 3-4 kilo aldim
nasil beceriyorlar kilo almamayi

Canım gözüm aydın allah sağlıklı almanızı kısmet ettsin

ooo kıyamamm:)

ben dr. soramiyorum böyle seyleri esimin samimi arkadasi
ama ilac almami kesinlikle yasakladi
kabizlik bir yana ihinirken aklim hep bucurde ona sakincasi varmi diye bakalim esimsiz gidersem sali gunu saorcam insallah

Canım hamilelikte doktorlar kabızlık sorunu yaşayabilirsiniz diyolar zaten, o yüzden utanacak bişey yok. )) ama bişey diyemicem çünkü öyle bi sorunum yok.

biz de yarın alışverişe çıkcaz eşimle. evde nerdeyse hiç bişey kalmadı. // ben de doktora gittiğimde 10+3 olcam inşallah. // yok o diziyi arada bi göz attım, baktım yok dayanamıycam, Fox tv den Buz devrini izledik eşimle. zaten çarşamba günü Muhteşem yüzyılı izleyip ağlama krizine girdim, bir haftada iki kriz fazla olurdu.

canım çok sevindim ilk cinsiyeti belli olan bebek seninki oldu hayırlı evlat olsun inş

cnm takma kafana hiççç onun yaptığı da doğru bişey değil kiii yaniii vücut müsaitse alıcandır ama tabii 20 kiloları bulmamakta yarar varr ama daha şimdiden sınırlama yapmak doğru değil üzme hiç kendinii cnm zatenn kilo da hamilleğin bence güzell tarafııı yaniii göbişin çıkmıcaksaa yada istediğin gibi bişeylere aşeremiceksen ne anladım bennn ye gitsin kuzumm boşverrrr tecrübeyle sabitirr bu sıpalarrr bi ayaklansınn kalmıyoo gr falan..:)))))

ikili test muayenen yaklasik kac saat surdu
nasil oluyor ben cok merak ediyorum yaaaaaa

ozaman ben nekadar beklerim ya doktor bir hafta icinde düser demisti bu ne zor bisey ya anlamiyorum sende düsük sebebi yoktu dimi canim bebisini görmüsmüydün sen

canim ben hic asermedim
önceki gebeliktede olmasi
koku hassasiyeti felan da yasamadim
esim benden daha cok hamile hergun marketi topluyor geliyor sana bak neler aldim diyor ama hep kendi yiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sende oldumu aserme

ozaman ben nekadar beklerim ya doktor bir hafta icinde düser demisti bu ne zor bisey ya anlamiyorum sende düsük sebebi yoktu dimi canim bebisini görmüsmüydün sen

tatlim gecmisi okumadim nasilsin
umarim hersey yolundadir seni cok merak ettim
burda olmana sevindim

kabizlik bir yana ihinirken aklim hep bucurde ona sakincasi varmi diye bakalim esimsiz gidersem sali gunu saorcam insallah

cnm öyle düşünmeee o senin dr un kıızmda benim dr um annemin en yakın arkadaşıydııı....o artık senin dr unnn çok fazla kasma kendinii ama dr una danışarak hreket et kesinlikle

az kalmış cnm buluşmanızaaa...:))))
evet çok şükür. çok özledim minnoşumu. bakalım yanında bonus da olcak mı?

canım takma sen onları kafana ya. 3-4 kilo almışsın fazla değil, çok normal. her ay bir kilo falan alınırmış zaten. moralini hiç bozma. önemli olan bebeğin sağlıklı olması. canın ne istiyosa az az ye.

Gülüm doktorlar için bunlar çok sıradan sorunlar, utanmana gerek yok. söyle hiç çekinmeden. benim doktorum genç bi erkek. vajinal enfeksiyonum var, onu napcaz diye hatırlatıyorum hep. söylemezsek olmaz çünkü.

canim ben hic asermedim
esim benden daha cok hamile hergun marketi topluyor geliyor sana bak neler aldim diyor ama hep kendi yiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sende oldumu aserme

sorma cnm yaa bunda ben fenalardayımmm hep abuk subuk şeyler istiyoo cnm adama illalah geldiii artık her akşam şunu da unutma gelirken diorumm baktım dünn ne bulduysa almış ıvır zıvır doluu nasılsa istersin sen aşkım diooo....kızımdaa hiçbişey istememiştim yaaa...

TUANAMA
Nasilsin? Umarin iyisindir. Kan sonucu bekledigini gormustum bi kac gundur aklimdaydin ama geride kalan sayfalari okumaya vaktim olmadi hic. Bugunde bayadir denk gelmiyoruz diye uzuluyordum. Ne oldu bitti diye merak ettigimden..

Cok uzuldum bebisin 6 haftalik gibi olmasina ( Umarim dogru hatirliyorumdur )

Kendine iyi bak cok uzme kendini zorda olsa. Bende korkuyorum. Hic hamile gibi degilim sanki. Hala ne kusma ne mide bulantisi var.

selam kızlaarrr..
bugün bi güzel gezdim
yeni girdik daha eve.. yemegi fazla kacırmışım fenayıımm:125:

eşimin arkadasına gittik kahvaltıya.. ikizleri vardıı
bayıldım ama kucagıma alıp sevemedim

efe ve ege maşşallah ikisinede

canim ben hic asermedim
sende oldumu aserme

aynen benim eşim de. bebişe aldım diyo, kendi yiyo. ilk zamanlar tatlı aşeriyodum, şimdi hiç bişey istemiyo canım. iki gündür yemek yiebiliyorum çok şükür. aç kalıyodum iştahsızlıktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…