iyi aksamlar arkadaslar
bir selam verip kaciyom
eeeeeeeee yeni birsey varmi gecmisi okumaya hiziniza yetismeye ne mümkün
iyi akşamlar canım. bende daha bişey yok, 25 ini bekliyorum. sende ne var ne yok?
az kalmış cnm buluşmanızaaa...:))))iyi akşamlar canım. bende daha bişey yok, 25 ini bekliyorum. sende ne var ne yok?
kizlar cok utaniyorum ama birsey soracam
bende kendimi bildim bileli bagirsak tembelligi vardi o yüzden hep ilac kullaniyordum
hamilelikte cok kötü oldum bitkisel caylar bile fayda etmiyor
ac karnina erik incir denedim yok bir faydasi
sizde kabizlik sorunu varmi varsa ne kullaniyorsunuz
tekrar kusura bakmayin canlar ya
bu arada ilk erkegimizede kocaman bir HOS GELDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
rabbim bana da nasip eder insallah biz erkek istiyoruz da
Kızlar merhaba.Bugün ikili testim yapıldı bebişimin ense kalınlığı 1.0 mm çıktı.Doktorum gayet iyi dedi.Fakat kesin sonuç 10 güne kadar çıkacak.Kan tahlili sonuçlarımız yani.Bu arada cinsiyet tahminini söledi doktorum.Sanırım küçük erkeğimmm geliyo.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
Sonunda kızımı da kendime benzetttimmm....Yattık saat 2 de kalktık 6 daa yaaa bu uyku haliii mahfetti beni....yanında uyuduğumu gören kuzum da naapsın baktı anası uyuyo daldı gene herhaldeee....tabiii bu arada sesi çıkmayan telimden kocamın da 23 defa aramasııı ve açınca da bas bar bağırmasııı hemen öbür makinene tak bana hazırla diyee çıldırması da hiç hoş değildii....:)
az kalmış cnm buluşmanızaaa...:))))
cnm hamişlikte kabızlık çok normalll yaniii hepimizz ii veya kötüü olucaz gibiii..kuru incir kayısıı yeyip üstüne su iç cnm muhakkak daha ii eder senii ama eğer çok rahatsız olursan bi dr una danışş cnm mutlaka bi önerisi olucaktırr..bu tip şeylerden utanma cnm çok normal yaniiii
Canım hamilelikte doktorlar kabızlık sorunu yaşayabilirsiniz diyolar zaten, o yüzden utanacak bişey yok. )) ama bişey diyemicem çünkü öyle bi sorunum yok.kizlar cok utaniyorum ama birsey soracam
bende kendimi bildim bileli bagirsak tembelligi vardi o yüzden hep ilac kullaniyordum
hamilelikte cok kötü oldum bitkisel caylar bile fayda etmiyor
ac karnina erik incir denedim yok bir faydasi
sizde kabizlik sorunu varmi varsa ne kullaniyorsunuz
tekrar kusura bakmayin canlar ya
bu arada ilk erkegimizede kocaman bir HOS GELDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
rabbim bana da nasip eder insallah biz erkek istiyoruz da
ben de sali gunu dr.gidecem 13.haftada oluyorum insallah
eeeeeeeeee hafta sonu temizlik alis veris hep ayni yani
bir aklim sizde hep
ay aksam cok kötü oldum hayat guzeldiri seyrettim
hayatin basina gelenler degildi pembe ayakkabi beni mahvetti aglamaktan kirildim esim evden kacti
sen seyrettinmi
Kızlar merhaba.Bugün ikili testim yapıldı bebişimin ense kalınlığı 1.0 mm çıktı.Doktorum gayet iyi dedi.Fakat kesin sonuç 10 güne kadar çıkacak.Kan tahlili sonuçlarımız yani.Bu arada cinsiyet tahminini söledi doktorum.Sanırım küçük erkeğimmm geliyo.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
aksam misafirim vardi
gelirken yanlarinda kardesiyle eside geldi
kadin subat basinda dogum yapacak karni yok gibi sadece 6 kilo almis ne ikram ettimse yemedi kilo aliyom diye ben o sinirle mutfagi yaladim aklima geldikce
yok canim cok kilo aldim demessi resmen kuduruyorum ben simdiden 3-4 kilo aldim
nasil beceriyorlar kilo almamayi
az kalmış cnm buluşmanızaaa...:))))
cnm hamişlikte kabızlık çok normalll yaniii hepimizz ii veya kötüü olucaz gibiii..kuru incir kayısıı yeyip üstüne su iç cnm muhakkak daha ii eder senii ama eğer çok rahatsız olursan bi dr una danışş cnm mutlaka bi önerisi olucaktırr..bu tip şeylerden utanma cnm çok normal yaniiii
TUANAMA kullanıcısından alıntı
of bu ne zor biseymis kizlar ya kan sonuclarim geldi 2400 de kalmis 8 haftasina bakarak cok düsük ama kanim düsmeye baslamadi henüz aldigim progesteron jellerinden diyor doktor kendiliginden bekle düsmesini diyor hala bi gelisme yok ne gelisiyor ne düsüyor leke bile yok off biran önca düsse unutsam gecirsem artik diyorum ama melegim bana yapisti kaldi cok zor cokkk
TUANAMA CIM
Benimkisi 23 den 1 haftada dustude kanama basladı. Dusun canım seninkisi 2400. Bir de aldıgımız o progesteronlar cok cok geciktiriyorlar. Cok zor bir surec Allah sana kolaylık versin.
cnm takma kafana hiççç onun yaptığı da doğru bişey değil kiii yaniii vücut müsaitse alıcandır ama tabii 20 kiloları bulmamakta yarar varr ama daha şimdiden sınırlama yapmak doğru değil üzme hiç kendinii cnm zatenn kilo da hamilleğin bence güzell tarafııı yaniii göbişin çıkmıcaksaa yada istediğin gibi bişeylere aşeremiceksen ne anladım bennn ye gitsin kuzumm boşverrrr tecrübeyle sabitirr bu sıpalarrr bi ayaklansınn kalmıyoo gr falan..:)))))
ozaman ben nekadar beklerim ya doktor bir hafta icinde düser demisti bu ne zor bisey ya anlamiyorum sende düsük sebebi yoktu dimi canim bebisini görmüsmüydün sen
ben dr. soramiyorum böyle seyleri esimin samimi arkadasi
ama ilac almami kesinlikle yasakladi
kabizlik bir yana ihinirken aklim hep bucurde ona sakincasi varmi diye bakalim esimsiz gidersem sali gunu saorcam insallah
evet çok şükür. çok özledim minnoşumu.az kalmış cnm buluşmanızaaa...:))))
canım takma sen onları kafana ya. 3-4 kilo almışsın fazla değil, çok normal. her ay bir kilo falan alınırmış zaten. moralini hiç bozma. önemli olan bebeğin sağlıklı olması. canın ne istiyosa az az ye.aksam misafirim vardi
gelirken yanlarinda kardesiyle eside geldi
kadin subat basinda dogum yapacak karni yok gibi sadece 6 kilo almis ne ikram ettimse yemedi kilo aliyom diye ben o sinirle mutfagi yaladim aklima geldikce
yok canim cok kilo aldim demessi resmen kuduruyorum ben simdiden 3-4 kilo aldim
nasil beceriyorlar kilo almamayi
ben dr. soramiyorum böyle seyleri esimin samimi arkadasi
ama ilac almami kesinlikle yasakladi
kabizlik bir yana ihinirken aklim hep bucurde ona sakincasi varmi diye bakalim esimsiz gidersem sali gunu saorcam insallah
canim ben hic asermedim
önceki gebeliktede olmasi
koku hassasiyeti felan da yasamadim
esim benden daha cok hamile hergun marketi topluyor geliyor sana bak neler aldim diyor ama hep kendi yiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sende oldumu aserme
ozaman ben nekadar beklerim ya doktor bir hafta icinde düser demisti bu ne zor bisey ya anlamiyorum sende düsük sebebi yoktu dimi canim bebisini görmüsmüydün sen
canim ben hic asermedim
önceki gebeliktede olmasi
koku hassasiyeti felan da yasamadim
esim benden daha cok hamile hergun marketi topluyor geliyor sana bak neler aldim diyor ama hep kendi yiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sende oldumu aserme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?