selam kızlar..hanimiş daha minnacıkbebeklerin anneleri....bende şubat annesi olcam inş ...siz ne güzel tam yaza girerken kucağınıza alcaksınız..bizim bide ısıtma derdimiz olcak....daha yeni yeni büyüyen bebişlerinizi görünce tıckerdan kendi o günlerim aklıma geldi ....inş sizlerde sağ sağlim benim olduğum haftalara gelirsiniz... öptüm sizleri...
bebeem ben saldım bi kaç günde salınca daha çok birikiyoo daha zor oluyooAslında her zamanki gibi yaptım öyle çok yormadan ama biz herzamanki gibi değiliz tabii
Amin insaALLAH. Rabbim saglikla sihhatle hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin cnm.
Kiz mi erke mi? :26:
Bende seni optum
Aynen onceki gibi degiliz daha 3 aylik ama belli ediyo iste kendini. Gecenlerde yokus yukari cikiyoz esimle bi yandanda cenem durmuyor tabi hayatimi anlatiyorumm nasil nefes nefese kaldim.
ahhh bi belli olsun bizimkide annem acayip atraksiyona geçicekkkız olursa ben direk leoparlı tulum aramaya
enteresan bi hayal..leoparlı tulum...:44::44::44::44: süper olur ama heee.....kızlar belirti var mı aşermelerinizde...canı hiç tatlı çekmeyen sürekli uykusu gelen varsa bilsinki kesin oğlu olcak..
enteresan bi hayal..leoparlı tulum...:44::44::44::44: süper olur ama heee.....kızlar belirti var mı aşermelerinizde...canı hiç tatlı çekmeyen sürekli uykusu gelen varsa bilsinki kesin oğlu olcak..
Canım benim içime okadar doğuyoki hatta eminim ama sesli dile getirmiyorum bebiş duymasın küsmesin diyebence oğlum olucak bekarkende hep deridm oğlum olucak diye Valla ben tatlıda tuzluda yiyorum topikte hiç bulantısı olmayan nadir arkadaşların başındayım Sadece çabuk doyuyorum
neyse vaktinizi topiğinizi aldım kusura bakmayın ben kaçar..çok sağolun zaman verdiniz bana....vakit ayırdınız...hepinizi öptüm..hayırlı sağlıklı hamilelikler dilerim...iyi akşamlar...
hehehehhe tıkanmalar başlıyoo artık bende laptopa girerken hep bacaklarımı önüme çekip otururdummm geçen eşimm düzgün otur sıkıştırıp duuryon çocuğu demezmii....Aynen onceki gibi degiliz daha 3 aylik ama belli ediyo iste kendini. Gecenlerde yokus yukari cikiyoz esimle bi yandanda cenem durmuyor tabi hayatimi anlatiyorumm nasil nefes nefese kaldim.
iyi akşamlar cnm..bizde yemek faslını bitirdik de geldik....Iyi aksamlar cnm bende yeni uyandim kendime geldikden sonra kk'ya bi goz atayim dedim. Birazdan yemege basliyacam.
Kendini cok yorma canim bos ver birazcikta derli toplu olmayi versin (diyorummmmmmmmm ama bide kendime anlata bilsem!).
kendinee kuzuna ii bak cnmkizlar ben cikiyorum ama gönlümde aklimda sizlerle kendinize iyi bakin
ohhh ne güzel yapmışsın cnm bende bi saldım valla yarın eşim ütülerimi yapıcak sağolsun çamaşırlarımı asıcak falan...bende pazartesş artık bi genel sil süpür yapıcamm şimdilik öyle dip köşeleri geçiyorumm....İyi akşamlar bacılarımmmBi güzel temizlik yağtım nevresimlerimi değiştim bıcı bıcımı yaptımmm Ama sırtım belim koptu yeter valla oturdum şimdi iffeti bekliyorum sizler naptınız
aynennn iştee annem de uzaktaa 1 ay sonra kısmetse gelicek inşallahhh....oohhh ne güzel... benimde saglam bi temizlik yapmam lazım ama artık alıstım tembellige hiç yapasım yok
anneciim ben gelirim dedi ama benim yapmadıgım temizlikte hiç içime sinmiyo
belki pazartesi esim yokken yavastan yaparım işleriimi :26:
maşallahhh paşanaaa cnmm....selam kızlar..hanimiş daha minnacıkbebeklerin anneleri....bende şubat annesi olcam inş ...siz ne güzel tam yaza girerken kucağınıza alcaksınız..bizim bide ısıtma derdimiz olcak....daha yeni yeni büyüyen bebişlerinizi görünce tıckerdan kendi o günlerim aklıma geldi ....inş sizlerde sağ sağlim benim olduğum haftalara gelirsiniz... öptüm sizleri...
bende sen gibiyim cnm çok acıkıyorumm hemen bişi istiyorum ama accık yiynce tıkanıyorumm bende...ya kızlar çok acıkıyorum ama yemeğe oturduğumda hemen doyuyorum iki çataldaeskiden tabak abak yerdim yav
çok güzelllll güle güle giysin kuzucuk...
afiyet olsunn tatlımKizlar ben cikiyorum yemege basliyayim artik. Kendinize bebislerinize iyi bakin.
Hepinizi opuyorum.
cnm valla benim uyku hat safhadaaa ama çikolata falan da yiyorum sürekliii anlayamadımmm valla....enteresan bi hayal..leoparlı tulum...:44::44::44::44: süper olur ama heee.....kızlar belirti var mı aşermelerinizde...canı hiç tatlı çekmeyen sürekli uykusu gelen varsa bilsinki kesin oğlu olcak..
Deniz Akkayanın kendi alışveriş sitesi var bebeklere dikiyo özell kız olursa aynı gün sipariş vericemm
Eki Görüntüle 291311
yerimmmmmmmmm
slm hamişler napıyonuz kızlar bişey dicem ya ben acayip kusuyorum artık içim dışıma çıktı birde ögürmekten artık yüzümde kırmızı kırmızı lekeler atmış napcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?