2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar çok acıkıyorum ama yemeğe oturduğumda hemen doyuyorum iki çatalda eskiden tabak abak yerdim yav

Amin insaALLAH. Rabbim saglikla sihhatle hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin cnm.

Kiz mi erke mi? :26:

Bende seni optum

bebeem ben saldım bi kaç günde salınca daha çok birikiyoo daha zor oluyoo Aslında her zamanki gibi yaptım öyle çok yormadan ama biz herzamanki gibi değiliz tabii

Aynen onceki gibi degiliz daha 3 aylik ama belli ediyo iste kendini. Gecenlerde yokus yukari cikiyoz esimle bi yandanda cenem durmuyor tabi hayatimi anlatiyorumm nasil nefes nefese kaldim.

Amin insaALLAH. Rabbim saglikla sihhatle hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin cnm.

Kiz mi erke mi? :26:

Bende seni optum

erkek cnm..sağ olasın........arada sizede bakıyorum bu akşam..bizim anneler yok bugün..tek kaldım....topikte......nurgulce...o yelek asıl bana lazım kışın doğuracak olan benim.....bende isterim banane bende isterimm.....seninki yazın olcak zaten napcan yeleği..annenin elleri dert görmesin..yengen beğendimi acaba.:26:..gelinya burun kıvırmıştır kesin....beğenmediyse bana yollasın tamam..........ben giydiririm......

Son düzenleme:
ahhh bi belli olsun bizimkide annem acayip atraksiyona geçicekk kız olursa ben direk leoparlı tulum aramaya

enteresan bi hayal..leoparlı tulum...:44::44::44::44: süper olur ama heee.....kızlar belirti var mı aşermelerinizde...canı hiç tatlı çekmeyen sürekli uykusu gelen varsa bilsinki kesin oğlu olcak..

enteresan bi hayal..leoparlı tulum...:44::44::44::44: süper olur ama heee.....kızlar belirti var mı aşermelerinizde...canı hiç tatlı çekmeyen sürekli uykusu gelen varsa bilsinki kesin oğlu olcak..

Canım benim içime okadar doğuyoki hatta eminim ama sesli dile getirmiyorum bebiş duymasın küsmesin diye bence oğlum olucak bekarkende hep deridm oğlum olucak diye Valla ben tatlıda tuzluda yiyorum topikte hiç bulantısı olmayan nadir arkadaşların başındayım Sadece çabuk doyuyorum

benim pek bulantım olmadı..çok uykum gelirdi ağırlık ağırlık böyle..ara ara bi vururduki bıraksalar 3 gün yatarım derdim...kusmam hiç olmadı ama kokulara karşı aşırı hassastım..özellikle parfüm deterjan yumuşatıcı kokuları midemi ağzıma getirirdi...oğlum olcak inş...gönlüne doğan çıkar inş..ben kızım olsun çok istedim ama oğlumada şükürler olsun..hiç önemi yok..sağlıklı olsunlar inş....

kızlar ben yenı katılıyorum aranıza lutfen yardım edın.İzmiri pek bılmıyorum bana dogum ve muayene ıcın hastane ve doktor hakkında bılgı verırmısınız fıyatlar ılgıler gıttıgınız doktarlar memnunıyetınız ve sıkayetlerınız neler??

Son düzenleme:
neyse vaktinizi topiğinizi aldım kusura bakmayın ben kaçar..çok sağolun zaman verdiniz bana....vakit ayırdınız...hepinizi öptüm..hayırlı sağlıklı hamilelikler dilerim... iyi akşamlar...

slm hamişler napıyonuz kızlar bişey dicem ya ben acayip kusuyorum artık içim dışıma çıktı birde ögürmekten artık yüzümde kırmızı kırmızı lekeler atmış napcam ya

Aynen onceki gibi degiliz daha 3 aylik ama belli ediyo iste kendini. Gecenlerde yokus yukari cikiyoz esimle bi yandanda cenem durmuyor tabi hayatimi anlatiyorumm nasil nefes nefese kaldim.
hehehehhe tıkanmalar başlıyoo artık bende laptopa girerken hep bacaklarımı önüme çekip otururdummm geçen eşimm düzgün otur sıkıştırıp duuryon çocuğu demezmii....
Iyi aksamlar cnm bende yeni uyandim kendime geldikden sonra kk'ya bi goz atayim dedim. Birazdan yemege basliyacam.

Kendini cok yorma canim bos ver birazcikta derli toplu olmayi versin (diyorummmmmmmmm ama bide kendime anlata bilsem!).
iyi akşamlar cnm..bizde yemek faslını bitirdik de geldik....
kizlar ben cikiyorum ama gönlümde aklimda sizlerle kendinize iyi bakin
kendinee kuzuna ii bak cnm
İyi akşamlar bacılarımmm Bi güzel temizlik yağtım nevresimlerimi değiştim bıcı bıcımı yaptımmm Ama sırtım belim koptu yeter valla oturdum şimdi iffeti bekliyorum sizler naptınız
ohhh ne güzel yapmışsın cnm bende bi saldım valla yarın eşim ütülerimi yapıcak sağolsun çamaşırlarımı asıcak falan...bende pazartesş artık bi genel sil süpür yapıcamm şimdilik öyle dip köşeleri geçiyorumm....
aynennn iştee annem de uzaktaa 1 ay sonra kısmetse gelicek inşallahhh....
maşallahhh paşanaaa cnmm....
ya kızlar çok acıkıyorum ama yemeğe oturduğumda hemen doyuyorum iki çatalda eskiden tabak abak yerdim yav
bende sen gibiyim cnm çok acıkıyorumm hemen bişi istiyorum ama accık yiynce tıkanıyorumm bende...
Eki Görüntüle 291304

cinsiyet belli olsun bizimkkinede örücek
çok güzelllll güle güle giysin kuzucuk...
Kizlar ben cikiyorum yemege basliyayim artik. Kendinize bebislerinize iyi bakin.

Hepinizi opuyorum.
afiyet olsunn tatlım
cnm valla benim uyku hat safhadaaa ama çikolata falan da yiyorum sürekliii anlayamadımmm valla....
Deniz Akkayanın kendi alışveriş sitesi var bebeklere dikiyo özell kız olursa aynı gün sipariş vericemm

Eki Görüntüle 291311

yerimmmmmmmmm

çok cici ama hele bi sağlıkla gelsin kuzularda öyle tatlı şeyler bulcaksınız kii....

slm hamişler napıyonuz kızlar bişey dicem ya ben acayip kusuyorum artık içim dışıma çıktı birde ögürmekten artık yüzümde kırmızı kırmızı lekeler atmış napcam ya

canım benim bulantım olmadı hiç o yüzden pek yardım edemiycem üzülerek Ama doktoruna danış mutlaka bulantı ilacı vericektir o rhatlatır.Hastaneye gidip serum yemektense doktorun bulantı ilacı versin onu iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…