ben Guney koredeyim dunyanin bir ucu derler ya gercekten oyle sadece seoul ist. arasi 10-12 saat suruyorki bizim suan bulundugum sehirde 5-6 saat uzakta seoule
yilda bir kere ancak gidebiliyorum birde bu aralar biraz sikisigiz maddi acidan o yuzden ertledik gidcemedim bakalim nasip ne zaman olucak
gunaydin annisler nasılsinız ben cep telımin ınternetınden takip ediyorum ve yaziyorum suan istanbulda super bi sonbahar havasi var brunchtayiz kocısimle bi soluklanip sıze bakiim dedim siz nasilsiniz?
iyi diyelim iyi olsun ins. bende simdi ist olmak isterdim valla
günaydıın oohh oohh sabah keyfide nasıl güzel olurdu şimdi ama kociş evde ben işteçok özendim şimdi
günaydıın oohh oohh sabah keyfide nasıl güzel olurdu şimdi ama kociş evde ben işteçok özendim şimdi
aaa sndemi calisiosun bu pazar.Valla bnde yaaa..aslind pazar pazar hic bi is yk ama geliom iste sef oyle istedi:)sabah dedim gitmicem nasil olsa anlamaz gelmedigimi hic odama gelmz.snra dedim kalk nilufer git.bi geldim bizim cayci kiz dedi sef seni sordu geldmi dye demis yolda geliyr snrada biara hic odama gelmeyen insan kapiyi acti bakti burdamiyim dye:))Sansliyim haaa gcen 2 pazar gelmedim fark etmedi bu pazar seytan durttu geldm:))
aayy ben her pazar çalışıyorum canım inşaat/emlak sektörü olunca ctesi pazar olmazsa olmaz ööfff ama bazeen böyle deli gibi bağırmak istiyorum yeteer uleeyyn die gelen olsa bari erken gelmesek öğlen açsak ofisi oda yok pazar günü millet sabah uyuyo 9da açıyoruz
canim sen ne is yapiyosvn pazar gunude calisiyosun kac gel isyerhn yakınsa:)
Ben de insat sektorndeyim:))Yol insaati ama bizim 2haftada bir pazar tatil ama bn arada caktirmadan kaciyorum:))
bi inşaat firmasının satış ofisindeyim canım keşke kaçabilsem öyle evime koşarak giderim hem sen nerdesinki koşup gelebiliceğim yermiki
aah aahh kaçmak bana hayal geçen hafta raporluydum işte bi o zaman gitmedim o zamanda kociş mesaiye gitti erken gitti erken geldi ama uykum var die yattı inan çıktım yatakta tepesine zıplaya zıplaya kaldırdım ''çocuk olunca hiç zorluk çekmicem'' die tepki verdi
kizlar daha once de bisey sormustum ama cevap alamadim ya bna burda iki hamileligimde de dedilerki snn rahminin on duvarinda tonus cok var.Yani bu da bebegi sikiyormus(Hic sizlerden duymadim boyle biseyi bn napicamki ya anlamadim:)Arada karnimi sivazliyorum tonus gitsin kasilmasin bebegim rahatlasin dye.Bde beebginin kalp atislari normalden biraz fazla cikan var mi Allahn izniyle duzelir Insallah (
:))))Haklisin ama bnde oyleyim kirk yilda bi kere ikimizde evde oluyrz onda da gezmk yada birlikte biseyler yapmak yerine uyuynca cinlerim tepeme cikiyr:))
tonus muu??? ben hiç öyle bişey bilmiyorum rahmin falanmı dar nasıl anlamdım ki.....bi bilgim yok valla....
kizlar daha once de bisey sormustum ama cevap alamadim ya bna burda iki hamileligimde de dedilerki snn rahminin on duvarinda tonus cok var.Yani bu da bebegi sikiyormus(Hic sizlerden duymadim boyle biseyi bn napicamki ya anlamadim:)Arada karnimi sivazliyorum tonus gitsin kasilmasin bebegim rahatlasin dye.Bde beebginin kalp atislari normalden biraz fazla cikan var mi Allahn izniyle duzelir Insallah (
bi inşaat firmasının satış ofisindeyim canım keşke kaçabilsem öyle evime koşarak giderim hem sen nerdesinki koşup gelebiliceğim yermiki
aah aahh kaçmak bana hayal geçen hafta raporluydum işte bi o zaman gitmedim o zamanda kociş mesaiye gitti erken gitti erken geldi ama uykum var die yattı inan çıktım yatakta tepesine zıplaya zıplaya kaldırdım ''çocuk olunca hiç zorluk çekmicem'' die tepki verdi
Valla canm bnde ilk kez burda duydum boyle biseyi???tonus kasilma demek yani rahmim sanirim bebegi tutmak icin gereginden fazla kasikmis:)))o da bebegi sikiyormus.sinirden olabilirmis ki bn ck sinirliyim kocama karsi canm kocamin bna yardim etmekten baska hicbi sucu olmadigi halde((Tek nazim ona geciyr dye heralde)Ne bileyim napayim bilemedim ki???
yaa kizlar bgn ne ck sordum farkindaym ama grbette olunca iste baska kme sorayim.bn 12 haftalik olmama ragmen baya karnim cikmaya basladi.ilk cocuk aslinda.ama ise etekle gelmeliyim ofisteym dye ve bu kilotlu coraplar bni nasl sikiyr anlatamam napabilirimki yaaa szce????
canim ben hic duymadim ne oldugunu bilmiyorum.
nerde calistigini bilmiyorum ama ben fenerbahce marinadayim karsidayiz bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?