ya korkutmak istemem ama bazılarında 9 ay sürüyomuş mide bulantısı canım ya. benim arkadaşımda öyle oldu. canından bezmişti. sen yine de doktoruna danış
öyle cnaım bilmiyorum yaa
geçicecek olsa artık geçerdi ama yok yani
doktor bu konuda bişe yapmıyo ne yazıkki normal buluyorlar
ilaç veriyo bide o kadar
doktora baglı herhalde canım
13. hafta olmus olacagına göre bişey söyler herhalde normalde
bu haftaya kadar renkte bişey yoktu
ben cok cabuk farkettım nrmalde acık renk oldugu için
şimdi koyu
peki bu ne zaman geçiyor kızlar artık hep böylemi olcak
mrb kızlar..
yarın kontrolüm var.. yesim in haberini görünce çok üzüldüm..
ve şimdi öyle çok korkuyorum ki..
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...
öfff soğuk yaaaa girdim battaniyenin altına aldım sıcak su torbamı
canım daha da koyulasıcak bildiğim kadarıyla doğumdan sonra yavas yavas gececek:)
ben de 1 bardak suyu bir dikişte içemiyorum
geçen folik asitle 1 bardak su içtim anında yediklerimle beraber çıktı
bebek susuz kalacak içerde çok korkuyorum ama içemiyorum
zaten tadı iğrenç geliyo bir de bulantıyı tetikleyince iyice düşman oldum suya
elimde 1.5 ltlik şişe, gıdım gıdım içiyorum
haliyle bitmiyo canım sıkılıyo:44:
evet canım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz. ben ilk kontrolüme giderken de o kadar korkmuştum ki, randevumu ertesi güne almıştım. ama malesef korkunun ecele faydası yok. Allah korusun hepimizin bebişlerini inşallah..
canım ya dikkatimi çekiyor senin üşümen geçmedi daha,hep battaniye sıcak su torbası okuyorum sende dr una sordun mu ? kansızlık falan yoktur inş. arada bana da geliyor bir üşüme ısınınca geçiyor o zaman da açıyorum hemen üstümü. bir yanma donma durumu var ama hep üşüme yok... her bünye farklı...
hatta 19. haftalarda o kahverengi bölge göğsün yarısını kaplıcakmış:26:
canım suyu elma kabuğuylalimonla kaynatsan soğutsan aromalı su yapsan kendine,denedin mi? belki o zaman içebilirsin...
canım, su daha çok bulandırır mideni zaten. ben de 5-8. haftalar arası öyleydim. ısıtıp içiyodum mecbur. meyve sebzeden almaya çalış suyu.ben de 1 bardak suyu bir dikişte içemiyorum
geçen folik asitle 1 bardak su içtim anında yediklerimle beraber çıktı
bebek susuz kalacak içerde çok korkuyorum ama içemiyorum
zaten tadı iğrenç geliyo bir de bulantıyı tetikleyince iyice düşman oldum suya
elimde 1.5 ltlik şişe, gıdım gıdım içiyorum
haliyle bitmiyo canım sıkılıyo:44:
canım ya dikkatimi çekiyor senin üşümen geçmedi daha,hep battaniye sıcak su torbası okuyorum sende dr una sordun mu ? kansızlık falan yoktur inş. arada bana da geliyor bir üşüme ısınınca geçiyor o zaman da açıyorum hemen üstümü. bir yanma donma durumu var ama hep üşüme yok... her bünye farklı...
iyi fikir canım
denemeliyim
bazen yarım portakalı sıkıp portakal suyunu seyrelterek içmeye çalışıyorum
canım, su daha çok bulandırır mideni zaten. ben de 5-8. haftalar arası öyleydim. ısıtıp içiyodum mecbur. meyve sebzeden almaya çalış suyu.
üşümeler bende de var ya. sanırım hareketsizlikten oluyo. hep dinleniyorum, halsizlik çok oluyo bende.
valla canım geçen ay yapıldı tahlillerim normal değerlerdeydi.Ben normal zamandada üşüyen insanım zaten bide gribi atamadım ya üstümden ondann
ayyyyynı durumdayızz.Evde ne bi katkıları var ne bişey düğünüde beş kuruşsuz yaptık oldu bugüne kadar ağzımı açmadım ama şimdi eltim geliyo bak o zaman nasıl açıcam ağzımı az kaldıı..Bunlar çat kapı yapamıyolar yemiyo çünküü.Bunların salı günü pazarda tezgahları var bi pzt gecesi saat 11 kapı çaldı bi açtık annesi ee ben geceden geldim bugün..Dedim bi arasaydın belki evde yoku napıcaktın geri dönücektin dedim.Bütün gecede suratımdan anladı o benii.Errtesi gün tezgaha bile uğramadımm..Valla hak edene Hak ettiği gibi davranıcaksın bacımm
bebeğe odaklan boşver aman bebeğe bişi almasınlar lafını ederler ozman şunu aldık bunu aldık die....
sen hamişlik keyfini çıkar uzan dinlen uyu ....salla onları yaa önemseme....mesafeyi şimididen koy anlasınlar...
bir melek daha ugurladim bugun cennete.
kontrolum vardi gitmek istemiyordum hatta karar verdim gitmicek 3-4 hafta beklicektim
sonra burdaki arkadasim gitmen lazim bir gorun dedi yok dedim ama dayanamadim ve gittim hastaneye
kalp sesini duyamadik 2 gun once susmus kalbi
almaliyiz dedi Dr. cok agladim yaz annesi olamayacagim. ne hazran ne temmuz.
kurtaj oldum geldim simdi
ins ben son kayip olurum Allah kalana saglik uzun omur versin.
öfff soğuk yaaaa girdim battaniyenin altına aldım sıcak su torbamı
kızlar memişlerinizin sarkmamasını istiosanız iki elinizi alkış yapıcak şekilde tutun sıkın bırakın sıkın bırakın memelerınzdekı kas harekete gecıcek farkedersınız bunu aklınıza geldıkçe yapın
dimdik yanyana duruolar sarkmıolar slikon gıbı çok faydası var ben unuttum aklıma hiç gelmedı yazmak şimdi göğüsten bukadar çok konuşulunca paylaşım dedım
ben ıkı aydır yapıorum gerçekten super oluo eşim gelıo gıdıo ne gusel olmuşlar dııp sıktırcam dıe uğraşıo tabı ağrıdıgı için izin vermiorum ellerıne vuruorum kaçıo :) =)
Kızlar
Ben de simdi ikili test icin doktora gidiyorum. Benim son 10 gundur falan butun hamilelik belirtilerim gitmisti. Byagi evhamlandim, insallah hersey yolundadir. Dualarinizi eksik etmeyin, bebeişim saglikla buyumus olsun. Ense kalinligi iyi ciksin ve de insallah doktorumuz cinsiyetini soylesin. Dualariniz benimle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?