2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canımm noldu testinn

ben yatmadan folic asiti alıyoarum acayip uyutuyo benim önceden hep uykum bölük pörçüktü artık deliksiz bir uyku çekiyorum sende dene bence

i
bende onu kadeddım ama ıı anlatamadım dedğin gibi işte arkadaşım plates eğitmeni o öğretio

bol mandalina portakal yemeye çalışıyorum
yaz olsaydı ......... yeseydim (hamileler için sansürlü)

yok ben sigara hiç içmedim bugüne kadar. // ben de gecenin bi vakti uyanıyorum bazen. benim için işkence. çünkü uyandımmı bi daha kolay kolay uyuyamıyorum. kahvaltı dedin de, aklma geldi. ben daha kahvaltımı bile yapmadım. canım da hiç bişey istemiyo yine. başım da ağrıyo, dün gece çok gezdik eşimle.

canım güle güle git ve gel insallah haber ver bize mutlaka Allah yardımcın olsun

ben yatmadan folic asiti alıyoarum acayip uyutuyo benim önceden hep uykum bölük pörçüktü artık deliksiz bir uyku çekiyorum sende dene bence

ahh ahh be güzelimonuda denedim ama bgene yok :)

bende 2 gecedir uyuyamıyorum ya sinirlerim bozuldu resmen ya uykuya geçmekte çok zorlanıyorum(
zaten son aylarda uyuyamayacağız şimdi bari uyusak yaaaa:18:

kardeşime göstermiştim 3 gün göğüsleri ağrıdı

hehe koptum 9:9 zorlamasın fazla sonra fişek gibi olur vala hehehehe99

neyse dahada girmem artik iyice uzulurum cunku
size saglikli hamileliler diliyorum
hepinize tesekkur ederim kizlar.

canim benim cok üzüldüm senin yaninda sarilip güc alacagin kizin var üzülme ben ne yapayim orda cennette bir melegin var artik senin bende girmem diyordum ama arkadaslarin durumunu merak ettiyimden bakiyorum arada canim hayirlisi buymus bizim icin

Ne iyi hiç içmemişin masallah ama bu saate kadar et be güzelim yani bebiş için şimdi değil de sonraları için düzenli ve dengeli beslenmeye alışmalıyız

arkadaşlar mide bulantısı nezman başladı sizde ben 6 haftalık hamileyim ama bulantım yok olmasında inş...

canım daha da koyulasıcak bildiğim kadarıyla doğumdan sonra yavas yavas gececek:)
aman geçiyorsa oda bişey

üşüme bendede var hep üşüyorum
ellerim ayaklarım daima buz gibi hiç ısınmıyorkii

hatta 19. haftalarda o kahverengi bölge göğsün yarısını kaplıcakmış:26:
neeee daha nelerr
yok kendimi hiç begenmicem artık anlasldı

bi deniyim yoksa fena olcak gibi
daha simdiden cok büyüdüler nasıl olcak bilmem yaa
gögüs konusunda takıntım var benim bu gidişle
dogumdan emzirmeden sonra ameliyat flan olurum

nasılsın cnımmm merak ettm

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım. Dualarım seninle canım. gelince yaz

uyanalı daha 4 saat olmadı uykum geldi
bizim burda hava güzel bugün kombiyi kapaatasım var
saglık ocagına gidicektim tahliller için ama cok üşendim hiç gidesim yok
yarın erken kalkabilirsem ona gidicem

arkadaşlar mide bulantısı nezman başladı sizde ben 6 haftalık hamileyim ama bulantım yok olmasında inş...

Ben yarin hayirlisi ile 9 haftalik hamile olcam ama hala bulanti ve kusmam yok. Belkide sansli olup hic bulanmaz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…