az kaldı ya sabır çekiyorum lafta çarptırıyorm ama duyaan kim hadi beni bırak eşimde dio bi arayın bu seferde 6de şlten çıkıyorum 5:30da arıyolar hiç yoktan iyidir diyorum ama yinede istemiyorum bi gün öncesinden arasınlar anama valla dedim gelmeden 1 gün önce arabi kardeşlerime bişey demiyorum onlarada evi temizletiyom gelmişken hadi bakiim şunları yapıın
ya mesafeliyim zatenki yani öyle bir duvar ördümki gören anlıyo zaten ama adamlar arsız anacıım
canııım beniimrabbim sabır versin...çok zor...alahtan hayırlısı...bir gün seninde yüzün gülecek ileriye bakmaya çalış canıım...
ben bide via/port standdayım görsenn halimi anneler çocuklarını sarar sarmalar robot gibi olur ya öyleyim
ben bide şey duydum şimdi iki bileğinden tutuyosun böyle kare şeklince birbirine doğru itiyosun sıkılaştırıp dikleştiriyomuş
Dün akşam sızlandımya uyuyamıyorum diye ay Allahıma skür yattım gece hiç uyanmadım gerci 2 de yattım 7 de kalktım baktım cin gibiyim birde karnım ac kahvaltımı yaptım sonra nasıl sızmışız 12 de zor kalktıM Gece uyumakj ne gzelmiş zaten kısmet olursa son aylarda hiç uyuyamıycaz bari şimdi uyuyalım. Birde ben sigarayı bıraktımya gecen ay o kadar zor oluyoki akşamları gec vakitte oturmak çünkü bu benim için sigara vakti demek uyuyamayınca Aranuızda hamile kalıp bırakan varmı ne durumdasınız varsa alıştınızmı
az kaldı ya sabır çekiyorum lafta çarptırıyorm ama duyaan kim hadi beni bırak eşimde dio bi arayın bu seferde 6de şlten çıkıyorum 5:30da arıyolar hiç yoktan iyidir diyorum ama yinede istemiyorum bi gün öncesinden arasınlar anama valla dedim gelmeden 1 gün önce arabi kardeşlerime bişey demiyorum onlarada evi temizletiyom gelmişken hadi bakiim şunları yapıın
ya mesafeliyim zatenki yani öyle bir duvar ördümki gören anlıyo zaten ama adamlar arsız anacıım
canııım beniimrabbim sabır versin...çok zor...alahtan hayırlısı...bir gün seninde yüzün gülecek ileriye bakmaya çalış canıım...
ben bide via/port standdayım görsenn halimi anneler çocuklarını sarar sarmalar robot gibi olur ya öyleyim
ben bide şey duydum şimdi iki bileğinden tutuyosun böyle kare şeklince birbirine doğru itiyosun sıkılaştırıp dikleştiriyomuş
bol mandalina portakal yemeye çalışıyorum
yaz olsaydı ......... yeseydim (hamileler için sansürlü)
Dün akşam sızlandımya uyuyamıyorum diye ay Allahıma skür yattım gece hiç uyanmadım gerci 2 de yattım 7 de kalktım baktım cin gibiyim birde karnım ac kahvaltımı yaptım sonra nasıl sızmışız 12 de zor kalktıM Gece uyumakj ne gzelmiş zaten kısmet olursa son aylarda hiç uyuyamıycaz bari şimdi uyuyalım. Birde ben sigarayı bıraktımya gecen ay o kadar zor oluyoki akşamları gec vakitte oturmak çünkü bu benim için sigara vakti demek uyuyamayınca Aranuızda hamile kalıp bırakan varmı ne durumdasınız varsa alıştınızmı
i
bende onu kadeddım ama ıı anlatamadım dedğin gibi işte arkadaşım plates eğitmeni o öğretio
Kızlar
Ben de simdi ikili test icin doktora gidiyorum. Benim son 10 gundur falan butun hamilelik belirtilerim gitmisti. Byagi evhamlandim, insallah hersey yolundadir. Dualarinizi eksik etmeyin, bebeişim saglikla buyumus olsun. Ense kalinligi iyi ciksin ve de insallah doktorumuz cinsiyetini soylesin. Dualariniz benimle olsun.
ben yatmadan folic asiti alıyoarum acayip uyutuyo benim önceden hep uykum bölük pörçüktü artık deliksiz bir uyku çekiyorum sende dene bence
ben bide via/port standdayım görsenn halimi anneler çocuklarını sarar sarmalar robot gibi olur ya öyleyim:9
kardeşime göstermiştim 3 gün göğüsleri ağrıdı
neyse dahada girmem artik iyice uzulurum cunku
size saglikli hamileliler diliyorum
hepinize tesekkur ederim kizlar.
yok ben sigara hiç içmedim bugüne kadar. // ben de gecenin bi vakti uyanıyorum bazen. benim için işkence. çünkü uyandımmı bi daha kolay kolay uyuyamıyorum. kahvaltı dedin de, aklma geldi. ben daha kahvaltımı bile yapmadım. canım da hiç bişey istemiyo yine. başım da ağrıyo, dün gece çok gezdik eşimle.
aman geçiyorsa oda bişeycanım daha da koyulasıcak bildiğim kadarıyla doğumdan sonra yavas yavas gececek:)
üşüme bendede var hep üşüyorumcanım ya dikkatimi çekiyor senin üşümen geçmedi daha,hep battaniye sıcak su torbası okuyorum sende dr una sordun mu ? kansızlık falan yoktur inş. arada bana da geliyor bir üşüme ısınınca geçiyor o zaman da açıyorum hemen üstümü. bir yanma donma durumu var ama hep üşüme yok... her bünye farklı...
neeeehatta 19. haftalarda o kahverengi bölge göğsün yarısını kaplıcakmış:26:
bi deniyim yoksa fena olcak gibikızlar memişlerinizin sarkmamasını istiosanız iki elinizi alkış yapıcak şekilde tutun sıkın bırakın sıkın bırakın memelerınzdekı kas harekete gecıcek farkedersınız bunu aklınıza geldıkçe yapın
dimdik yanyana duruolar sarkmıolar slikon gıbı çok faydası var ben unuttum aklıma hiç gelmedı yazmak şimdi göğüsten bukadar çok konuşulunca paylaşım dedım
ben ıkı aydır yapıorum gerçekten super oluo eşim gelıo gıdıo ne gusel olmuşlar dııp sıktırcam dıe uğraşıo tabı ağrıdıgı için izin vermiorum ellerıne vuruorum kaçıo :) =)
canim benim cok üzüldüm senin yaninda sarilip güc alacagin kizin var üzülme ben ne yapayim orda cennette bir melegin var artik senin bende girmem diyordum ama arkadaslarin durumunu merak ettiyimden bakiyorum arada canim hayirlisi buymus bizim icin
Kızlar
Ben de simdi ikili test icin doktora gidiyorum. Benim son 10 gundur falan butun hamilelik belirtilerim gitmisti. Byagi evhamlandim, insallah hersey yolundadir. Dualarinizi eksik etmeyin, bebeişim saglikla buyumus olsun. Ense kalinligi iyi ciksin ve de insallah doktorumuz cinsiyetini soylesin. Dualariniz benimle olsun.
arkadaşlar mide bulantısı nezman başladı sizde ben 6 haftalık hamileyim ama bulantım yok olmasında inş...
arkadaşlar mide bulantısı nezman başladı sizde ben 6 haftalık hamileyim ama bulantım yok olmasında inş...
rubet hani hiç sonuclardan bahsetmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?