arkadaşlar mide bulantısı nezman başladı sizde ben 6 haftalık hamileyim ama bulantım yok olmasında inş...
arkadaşlar mide bulantısı nezman başladı sizde ben 6 haftalık hamileyim ama bulantım yok olmasında inş...
gidememiş cnm çarşb a kalmış
Ben yarin hayirlisi ile 9 haftalik hamile olcam ama hala bulanti ve kusmam yok. Belkide sansli olup hic bulanmaz ins
Ben yarin sabah 8 de doktora gittim ikinci kontrole. Ama bu sefer kalp dinlermi bilmiyorum. Ne yapcak ne etcek nasil olcak. Yine altdan bakma ihtimali varmi acaba
Gerci kalbi dinlemek icin aleti yok demisti..
Ben yarin sabah 8 de doktora gittim ikinci kontrole. Ama bu sefer kalp dinlermi bilmiyorum. Ne yapcak ne etcek nasil olcak. Yine altdan bakma ihtimali varmi acaba
Gerci kalbi dinlemek icin aleti yok demisti..
kizlar gecmisi okuyamiyorum biliyorsunuz
sadece benim bir uzerimdeki mesaji okudum yesime ne olmus
kizlar gecmisi okuyamiyorum biliyorsunuz
sadece benim bir uzerimdeki mesaji okudum yesime ne olmus
Merhaba arkadaşlar kaç gündür girmiyodum.Yeşime çok üzüldüm Allah sabırıklar versin.Ben de doktora gitmeyeli 3 hafta oldu.Bu akşam gitmeyi düşünüyorum.Aklım hep bebeğimde.Şunu merak ediyorum.Eğer Allah göstermesin de bebişin kalbi durursa bunun belirtisi oluyo mu nasıl anlarız ya da ne kadar zamanda anlarız kanama falan oluyo mu acaba?Ben doktora gitmediğim nerdeyse hergün için merak ediyorum.Bi de böyle üzücü haberleri alınca tabi.Bir bilginiz var mı acaba?
kürtaj oldu cnm bebeğin kalbi durmuş malesef
ayyyyyyyyyyy allah sabir versin
böyle haberler beni iyice geriyor korkuyorum ben
merhaba canım.Cinsiyetini öğrenebiliyosans or yanib unda çekinecek bişey yok.Yeşim bebişni kaybetmiş malesef
benimde normalde haftaya ama meraktan bu hafta gidesim var..Ama sabrediyorum elimden geldiği kadar Git gel bakalım hayırlısıyla
rubet hani hiç sonuclardan bahsetmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?