2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar mide bulantısı nezman başladı sizde ben 6 haftalık hamileyim ama bulantım yok olmasında inş...

öncelikle hayırlı olsun benim hiç olmadı mide bulantım ama bazılarının 7-8 haftada basladığıda oldu. Olacak diye bişey yok yani merak etme

arkadaşlar mide bulantısı nezman başladı sizde ben 6 haftalık hamileyim ama bulantım yok olmasında inş...

canım benim ilk hamileliğimde 6,haftada başlamıştı bunda sevinmiştim oh ne güzel diye 7,haftaya girdiğim gün başladı ama bu hafta hafifledi bende...
umarım sende olmaz

Son düzenleme:
Ben yarin sabah 8 de doktora gittim ikinci kontrole. Ama bu sefer kalp dinlermi bilmiyorum. Ne yapcak ne etcek nasil olcak. Yine altdan bakma ihtimali varmi acaba
Gerci kalbi dinlemek icin aleti yok demisti..

Ben yarin sabah 8 de doktora gittim ikinci kontrole. Ama bu sefer kalp dinlermi bilmiyorum. Ne yapcak ne etcek nasil olcak. Yine altdan bakma ihtimali varmi acaba

canım her gidişte dinliyo kalbi atıyomu diye canım benim 7 haftadan sonra üsten baktı hep ama doktordan doktora değişiyo canım

Merhaba arkadaşlar kaç gündür girmiyodum.Yeşime çok üzüldüm Allah sabırıklar versin.Ben de doktora gitmeyeli 3 hafta oldu.Bu akşam gitmeyi düşünüyorum.Aklım hep bebeğimde.Şunu merak ediyorum.Eğer Allah göstermesin de bebişin kalbi durursa bunun belirtisi oluyo mu nasıl anlarız ya da ne kadar zamanda anlarız kanama falan oluyo mu acaba?Ben doktora gitmediğim nerdeyse hergün için merak ediyorum.Bi de böyle üzücü haberleri alınca tabi.Bir bilginiz var mı acaba?

selam anneler
nasilsiniz umarim hersey yolundadir
benim yarin dr.kontrolüm var.ne olur dua edin bana.acayip endiseliyim ikili test icin.birde cinsiyet konusu var bir soruyum diyom bir yok bos ver sormayim diyom kararsinzim

kizlar gecmisi okuyamiyorum biliyorsunuz
sadece benim bir uzerimdeki mesaji okudum yesime ne olmus

allah yardimcin olsun canim umarim iyi haberler alirsin.

benimde normalde haftaya ama meraktan bu hafta gidesim var..Ama sabrediyorum elimden geldiği kadar Git gel bakalım hayırlısıyla

merhaba canım.Cinsiyetini öğrenebiliyosans or yanib unda çekinecek bişey yok.Yeşim bebişni kaybetmiş malesef

kac haftalikti yavrum ya
allah sabir versin yesime
benim esim erkek istiyor.ilk andan beri oglusum diye göbegimi öpüyor cok uzulurum ya
tabiiiiiiiiallah eli ayagini düz versinde

benimde normalde haftaya ama meraktan bu hafta gidesim var..Ama sabrediyorum elimden geldiği kadar Git gel bakalım hayırlısıyla

şimdi eşimde bişiler demeye başladı.Daha yeni ultrasyona girdin.Böyle sık sık girersen bebişe zararlı.Sen her istediğinde bu zararlı ışınları bebeğe yükleyemezsin,Artı özele gidiyoruz doktor sana olmaz demezki sonucta para alıyo falan dedi.Ama benim aklım bebeğimde.Aradan da 3 hafta geçti.kötü düşünmek istemiyorum umarım herşey yolundadır.Gidim ben ya en iyisi.Ahh Ahhh

Kızlarrrr acaip başım ağrıyoo güyaaa gece meraktan uyuyamadım 4 e doğru dalmışım sabahta 7,30 da ayaktaydık kuzumlaa....nasıl uykum vardıı ama ne mümkün uyuyamıyorumm kuzumu daldırdımmm bi duşa girdimm accık ii gibi geldiii çok üzgünümm hala....şimdii kaç zamandır diodumm accık dua okucammm hepimiz içinn ii haberler alalım yawruşlar bize sarılsınnn die...
Fındığımmm hadii güzel haberlerle inşallahh....
Rubetim seni merak etmiştimmm çarşamba gelcekmiş sonuçlarrr hadii güzel haberler inşallahh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…