kac haftalikti yavrum ya
allah sabir versin yesime
benim esim erkek istiyor.ilk andan beri oglusum diye göbegimi öpüyor cok uzulurum ya
tabiiiiiiiiallah eli ayagini düz versinde
ben de 1 bardak suyu bir dikişte içemiyorum
geçen folik asitle 1 bardak su içtim anında yediklerimle beraber çıktı
bebek susuz kalacak içerde çok korkuyorum ama içemiyorum
zaten tadı iğrenç geliyo bir de bulantıyı tetikleyince iyice düşman oldum suya
elimde 1.5 ltlik şişe, gıdım gıdım içiyorum
haliyle bitmiyo canım sıkılıyo:44:
şimdi eşimde bişiler demeye başladı.Daha yeni ultrasyona girdin.Böyle sık sık girersen bebişe zararlı.Sen her istediğinde bu zararlı ışınları bebeğe yükleyemezsin,Artı özele gidiyoruz doktor sana olmaz demezki sonucta para alıyo falan dedi.Ama benim aklım bebeğimde.Aradan da 3 hafta geçti.kötü düşünmek istemiyorum umarım herşey yolundadır.Gidim ben ya en iyisi.Ahh Ahhh
umarum herkezin bebeğini kucağına almayı nasip eder allahım.
canım daha da koyulasıcak bildiğim kadarıyla doğumdan sonra yavas yavas gececek:)
bol mandalina portakal yemeye çalışıyorum
yaz olsaydı ......... yeseydim (hamileler için sansürlü)
bende içemiyorum ağzım kuruyunca yudum yudum diklemesine içme mide bulandıryomuş....
ama içmek lazım yarım litre içmiyorumdur... sulu meyveler tüketiyorum...kötü oluncada soda...
umarım bu bulantıların son haftasıdır artık...:26:
Ice tea şeftali limon süper oluyor su yerine geçiyor ondan iç ben öyle yaptım mide bulandırmıyor hem...
cnm bende 3 hafta da girdimm 3 hafta sorun olmaz gibii ama şu 12. haftalar bittikten sonraa bencede ayda 1 den fazla gitmemeliyizzz...ama seni o kadar ii anlıyorum ki cnmm...ben sabah girdimm şimdii nasıl geçicekk 2 li teste kadar günler bilemiyorumm allah yardımcımız olsunnn hepimizin...
kızlar yeşime ne oldu yaaa
biri beni bilgilendirsinn
cnm seni dostinex topiğinde gördüm prolaktinin diye dostinex vermiş doktor normal değilmi hamilelikte prolaktinin yükselmesi enteresan geldi bana yaa
saol canım aminn aminnnn.Bugun hiç ii haberler almadım.moralimi bozmakta istemiyorum ama naapalım allahım herkese sabır versin güç versin kuvvet versin bebişlerimize de tutunma gücü versinben bu hamilelikten sonra saçma sapan şeylere ağlıyorum.En ufak şeyleri kafama takıyorum,Birden şiddetle sinirleniyorum sonra pişman oluyorum nıye böyle yaptım diye duygu patşaması yaşşıyorum.Gece uyanıyorum öyle hani sol tara dönmek için mesela haydaa sen gel aklıma yerleş hiçç olmicak saçma sapan bişeyleri takıyorum.Sonra kafam bi dünya doluyo.Ben böyle değildim sonradan oldum
aynen benımde başım catlıyor bugunKızlarrrr acaip başım ağrıyoo güyaaa gece meraktan uyuyamadım 4 e doğru dalmışım sabahta 7,30 da ayaktaydık kuzumlaa....nasıl uykum vardıı ama ne mümkün uyuyamıyorumm kuzumu daldırdımmm bi duşa girdimm accık ii gibi geldiii çok üzgünümm hala....şimdii kaç zamandır diodumm accık dua okucammm hepimiz içinn ii haberler alalım yawruşlar bize sarılsınnn die...
Fındığımmm hadii güzel haberlerle inşallahh....
Rubetim seni merak etmiştimmm çarşamba gelcekmiş sonuçlarrr hadii güzel haberler inşallahh....
anladım canım neyse hayırlısı olsuncanım gidemediim kiii izin vermediler böyle mal mal standda bekliyorum geln gidende yok gerçi adamlarda haklı ofiste kimse kalamıcaktı bende izinli olsaydım
çarşambaya kaldı benim işim
ya bende hiç içemiyorum hemde hiçbende içemiyorum ağzım kuruyunca yudum yudum diklemesine içme mide bulandıryomuş....
ama içmek lazım yarım litre içmiyorumdur... sulu meyveler tüketiyorum...kötü oluncada soda...
umarım bu bulantıların son haftasıdır artık...:26:
soda iyide banasoda içtiğim anda çıkardığım şeylerin başında geliyo ne hikmetse
bir anda nevrim dönüyo lavaboya zor yetişiyorum
sulu makarna yapıyorum az yoğurtla karıştırarak yiyorum
portakal mandalina falan işte elimden ne gelirse
ama su toplasan anca 3-4 bardak fazlası değil
evet yazmıştım
ama hamilelik öncesinden kalma canım o
hamilelikte normal ama öncesinde anormal
bebek olmasını engelliyor
bilmiyorum canım.Ama şimdi arkadaşım kızma da eşinin yaptığı çok yanlış.Böyle davrananlara acaip kızıyorum ya.Şimdi erkek diye seviyo okşuyo di mi e kız olursa olsun canım kız da bizim evladımız derse bana hiç samimi gelmez bilirimki aklında erkek vardı diye di mi ama.Senin için demiyorum bunu genel anlamda söylüyorum.Tamam istersin erkek ya da kız da bu kadar bariz olmasun herşey ya
kızlar doğum yapan arkadşımın kukişi simsiyah olmuşkorkmuş oda ama hala geçmemiş bende dedim 2 ay sonra lazere git rengi açılır deneyecek bakalım...
kızlar yeşime ne oldu yaaa
biri beni bilgilendirsinn
aynen benımde başım catlıyor bugun
anladım canım neyse hayırlısı olsun
inşallah bişey yoktur zaten ölçümdede iyi çıkmıştı zaten
ya bende hiç içemiyorum hemde hiç
su saat oldu bi yudum içmedim
biliyorum cok abartıyorum ama
inanın midem cok kötü bugün gene
soda iyide bana
bende anca mandalina yiyorum
hiç su içemiyorum
hele bugün cok fenayım ya
bu bulantılara artık dayanamıcam gibi geliyor
ya kızlar biri yazsın lütfen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?