2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kac haftalikti yavrum ya
allah sabir versin yesime
benim esim erkek istiyor.ilk andan beri oglusum diye göbegimi öpüyor cok uzulurum ya
tabiiiiiiiiallah eli ayagini düz versinde

bilmiyorum canım.Ama şimdi arkadaşım kızma da eşinin yaptığı çok yanlış.Böyle davrananlara acaip kızıyorum ya.Şimdi erkek diye seviyo okşuyo di mi e kız olursa olsun canım kız da bizim evladımız derse bana hiç samimi gelmez bilirimki aklında erkek vardı diye di mi ama.Senin için demiyorum bunu genel anlamda söylüyorum.Tamam istersin erkek ya da kız da bu kadar bariz olmasun herşey ya

bende içemiyorum ağzım kuruyunca yudum yudum diklemesine içme mide bulandıryomuş....

ama içmek lazım yarım litre içmiyorumdur... sulu meyveler tüketiyorum...kötü oluncada soda...

umarım bu bulantıların son haftasıdır artık...:26:

cnm bende 3 hafta da girdimm 3 hafta sorun olmaz gibii ama şu 12. haftalar bittikten sonraa bencede ayda 1 den fazla gitmemeliyizzz...ama seni o kadar ii anlıyorum ki cnmm...ben sabah girdimm şimdii nasıl geçicekk 2 li teste kadar günler bilemiyorumm allah yardımcımız olsunnn hepimizin...

canım daha da koyulasıcak bildiğim kadarıyla doğumdan sonra yavas yavas gececek:)

kızlar doğum yapan arkadşımın kukişi simsiyah olmuş korkmuş oda ama hala geçmemiş bende dedim 2 ay sonra lazere git rengi açılır deneyecek bakalım...

soda içtiğim anda çıkardığım şeylerin başında geliyo ne hikmetse
bir anda nevrim dönüyo lavaboya zor yetişiyorum

sulu makarna yapıyorum az yoğurtla karıştırarak yiyorum
portakal mandalina falan işte elimden ne gelirse
ama su toplasan anca 3-4 bardak fazlası değil

saol canım aminn aminnnn.Bugun hiç ii haberler almadım.moralimi bozmakta istemiyorum ama naapalım allahım herkese sabır versin güç versin kuvvet versin bebişlerimize de tutunma gücü versin ben bu hamilelikten sonra saçma sapan şeylere ağlıyorum.En ufak şeyleri kafama takıyorum,Birden şiddetle sinirleniyorum sonra pişman oluyorum nıye böyle yaptım diye duygu patşaması yaşşıyorum.Gece uyanıyorum öyle hani sol tara dönmek için mesela haydaa sen gel aklıma yerleş hiçç olmicak saçma sapan bişeyleri takıyorum.Sonra kafam bi dünya doluyo.Ben böyle değildim sonradan oldum

cnm seni dostinex topiğinde gördüm prolaktinin diye dostinex vermiş doktor normal değilmi hamilelikte prolaktinin yükselmesi enteresan geldi bana yaa

evet yazmıştım
ama hamilelik öncesinden kalma canım o
hamilelikte normal ama öncesinde anormal
bebek olmasını engelliyor

aynen cnm bu benim 2. bebeğim olucakk kıızm 2 yaşında ama onda hiç böyle korkular yaşamadım tamam merak vardı ama bunda korku duyuyorum direkkk neden bilmiyorumm şu günler bi geçse de hayırlısıylaaa 3-4 aydan sonra birazcık rahatlasak cnm....

aynen benımde başım catlıyor bugun

canım gidemediim kiii izin vermediler böyle mal mal standda bekliyorum geln gidende yok gerçi adamlarda haklı ofiste kimse kalamıcaktı bende izinli olsaydım
çarşambaya kaldı benim işim
anladım canım neyse hayırlısı olsun
inşallah bişey yoktur zaten ölçümdede iyi çıkmıştı zaten

ya bende hiç içemiyorum hemde hiç
su saat oldu bi yudum içmedim
biliyorum cok abartıyorum ama
inanın midem cok kötü bugün gene

soda iyide bana
bende anca mandalina yiyorum
hiç su içemiyorum
hele bugün cok fenayım ya
bu bulantılara artık dayanamıcam gibi geliyor

yok canim ondan degil bizim ikiz kizimiz varya ondan birde ben antepli bir aileyle evliyim esim 7 erkek kardes
yoksa kizini oglunu ayirt etmiyor

kızlar doğum yapan arkadşımın kukişi simsiyah olmuş korkmuş oda ama hala geçmemiş bende dedim 2 ay sonra lazere git rengi açılır deneyecek bakalım...

kiz pamuga anason döksun silsin bir aya kalmaz beyazlar benim kol altim ve bacak aramda kullanmistim evlenmeden

benim dr.um bas agrisi icin parasatamaol etkin maddeli 1000mg kullanacagimi söyledi.aspirinde alabilirsin dedi kanama sorunu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…