ya kızlar biri yazsın lütfen yaaa
aynen cnm bu benim 2. bebeğim olucakk kıızm 2 yaşında ama onda hiç böyle korkular yaşamadım tamam merak vardı ama bunda korku duyuyorum direkkk neden bilmiyorumm şu günler bi geçse de hayırlısıylaaa 3-4 aydan sonra birazcık rahatlasak cnm....
aynen canım ya.Bide sağlıcakla kucağımıza alsak Sabredelim aklıma kötü şeyler getirmeyelim Biz güçlü kk hatunlarıyızz oleyyy
malesefff cnm bebişinin kalbi durmuşş kürtajj yapmışlarrr
tatlim yazmasi bile zor ama bebegini kaybetmis
allah kimsenin basina vermesin
kuzum ben de antep geliniyim =)) eşim de 6 erkek 4 kız kardeş. eşimden yana hiç sorunum yok ama kayınvalidem kız torunları torundan saymıyo pek. zaten ilk bebek olacak aslında. çok ilginçtir biz evleneli 5 ay oldu yaklaşık 3.adan itibaren eşime git bi dr a deyip durmuşyok canim ondan degil bizim ikiz kizimiz varya ondan birde ben antepli bir aileyle evliyim esim 7 erkek kardes
yoksa kizini oglunu ayirt etmiyor
nasıl yaa
kontrole gittiğinde mi öğrendi
kanaması vardı acaba onla mı alakalıymış
çok üzüldüm yaa
minoset verdı banada canım ama almadım bilebenim dr.um bas agrisi icin parasatamaol etkin maddeli 1000mg kullanacagimi söyledi.aspirinde alabilirsin dedi kanama sorunu yoksa
yok canim ya ben bayagi tirstim bugun
bilemiyorum ama basindan beri bu gebelikten cok korkuyordum bugunku haberde beni iyice sarsti
söz konusu bebek olunca guc mus kalmiyor be canim
ayrintisini bilemiyorum canim.siteye girdigimde yesime uzulen birini okumustum
sordum kürtaj oldugunu yazdi kizlar
ben tanimiyorum zaten yesimi ama zor
ilk bebekmiydi bilgin varmi
minoset verdı banada canım ama almadım bile
başagrısına dayanabiliyorum ben
mide bulantılarıma dayanamıyorum
bendede sürekli korku var
hele böyle şeyler duyunca
içim hiç rahat etmiyor
iyimi kötümü bilememk ne zor
eskiden annelerimiz doktora da gidemezmiş nasıl dayanırlarmış acaba
kuzum ben de antep geliniyim =)) eşim de 6 erkek 4 kız kardeş. eşimden yana hiç sorunum yok ama kayınvalidem kız torunları torundan saymıyo pek. zaten ilk bebek olacak aslında. çok ilginçtir biz evleneli 5 ay oldu yaklaşık 3.adan itibaren eşime git bi dr a deyip durmuşben hamile kaldıktan sonra söyledi eşim bana. şimdi bi de kız olursa oğlanı bulana kadar adamın başının etini yer, bana bişey demiyo ama yazık kocama
yok canim ondan degil bizim ikiz kizimiz varya ondan birde ben antepli bir aileyle evliyim esim 7 erkek kardes
ben de lipton ice tea yeşil çaylıya bayılırdım ama yeşil çay zararlı olabilir diye içmiyorum
limonu deneyim hem canım da çekti sanki
minoset verdı banada canım ama almadım bile
başagrısına dayanabiliyorum ben
mide bulantılarıma dayanamıyorum
bendede sürekli korku var
hele böyle şeyler duyunca
içim hiç rahat etmiyor
iyimi kötümü bilememk ne zor
eskiden annelerimiz doktora da gidemezmiş nasıl dayanırlarmış acaba
yok canim ondan degil bizim ikiz kizimiz varya ondan birde ben antepli bir aileyle evliyim esim 7 erkek kardes
baş ağrınız çoksa parol hamileliğin her döneminde kullanılabiliyor diye biliyorum
ama en güzeli tabi içmemek hiçbişey ama
canım ilahi sorularınla güldürdün beniikizlerini kaç haftalık doğurdun?
kaç kilo doğdular?
kaç kilo aldın?
şişmelerin ne zaman başladı?
sütün ne alemdeydi geldi mi?
yetti mi?
kaç ay emdiler?
çok sordum ama ikiz annesi gördüm mü yapışıyorum hemen
gözümün önünde 2 çift ikiz büyüdü ama insanın aklına gelmiyo başına gelmdikçe hiç dikkat etmemişim
yok canim ya ben bayagi tirstim bugun
bilemiyorum ama basindan beri bu gebelikten cok korkuyordum bugunku haberde beni iyice sarsti
söz konusu bebek olunca guc mus kalmiyor be canim
Ice tea şeftali limon süper oluyor su yerine geçiyor ondan iç ben öyle yaptım mide bulandırmıyor hem...
bende senin gibiyim elimde olsa ultrason makinasini eve alacam 24 saat kalp atisini dinleyecem nerdeyse.benim 13 haftadir kanamam kesilmedi.sanki hergun kalbim agzimda yasiyom.moralim dersen en ufak birseyde yerlerde.
bas agrin icin sekersiz turk kahvesine limon sik aninda kesiyor.ilac istemiyorsan dene canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?