2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım ya.Bide sağlıcakla kucağımıza alsak Sabredelim aklıma kötü şeyler getirmeyelim Biz güçlü kk hatunlarıyızz oleyyy

aynen canım ya.Bide sağlıcakla kucağımıza alsak Sabredelim aklıma kötü şeyler getirmeyelim Biz güçlü kk hatunlarıyızz oleyyy

yok canim ya ben bayagi tirstim bugun
bilemiyorum ama basindan beri bu gebelikten cok korkuyordum bugunku haberde beni iyice sarsti

söz konusu bebek olunca guc mus kalmiyor be canim

yok canim ondan degil bizim ikiz kizimiz varya ondan birde ben antepli bir aileyle evliyim esim 7 erkek kardes
yoksa kizini oglunu ayirt etmiyor
kuzum ben de antep geliniyim =)) eşim de 6 erkek 4 kız kardeş. eşimden yana hiç sorunum yok ama kayınvalidem kız torunları torundan saymıyo pek. zaten ilk bebek olacak aslında. çok ilginçtir biz evleneli 5 ay oldu yaklaşık 3.adan itibaren eşime git bi dr a deyip durmuş ben hamile kaldıktan sonra söyledi eşim bana. şimdi bi de kız olursa oğlanı bulana kadar adamın başının etini yer, bana bişey demiyo ama yazık kocama

nasıl yaa
kontrole gittiğinde mi öğrendi
kanaması vardı acaba onla mı alakalıymış
çok üzüldüm yaa

ayrintisini bilemiyorum canim.siteye girdigimde yesime uzulen birini okumustum
sordum kürtaj oldugunu yazdi kizlar
ben tanimiyorum zaten yesimi ama zor
ilk bebekmiydi bilgin varmi

benim dr.um bas agrisi icin parasatamaol etkin maddeli 1000mg kullanacagimi söyledi.aspirinde alabilirsin dedi kanama sorunu yoksa
minoset verdı banada canım ama almadım bile
başagrısına dayanabiliyorum ben
mide bulantılarıma dayanamıyorum

bilemiyorum ama basindan beri bu gebelikten cok korkuyordum bugunku haberde beni iyice sarsti

bendede sürekli korku var
hele böyle şeyler duyunca
içim hiç rahat etmiyor
iyimi kötümü bilememk ne zor
eskiden annelerimiz doktora da gidemezmiş nasıl dayanırlarmış acaba

ayrintisini bilemiyorum canim.siteye girdigimde yesime uzulen birini okumustum
sordum kürtaj oldugunu yazdi kizlar
ben tanimiyorum zaten yesimi ama zor
ilk bebekmiydi bilgin varmi

ikinci çocuğuydu canım bir kızı var 5 yaşındaydı sanırım
şaşırdım ve üzüldüm cidden
allah sabır versin ve bizlerin bebeklerine sağlık versin inşallah

baş ağrınız çoksa parol hamileliğin her döneminde kullanılabiliyor diye biliyorum
ama en güzeli tabi içmemek hiçbişey ama

been kendimi kabul ettirene kadar cok emek harcadim.beni anliyorsun degilmi.birde biz kolon gibi hepimiz ayni binada oturuyoruz.annem ne diyor bilmiyom ama genelde hepsinin oglu var.birde bende iki kiz var allah uzun ömürler versin ama erkek te isteniyor yani
canim insallah eli ayagi duzgun saglikli bir bebegin olur.gerisi bos

yok canim ondan degil bizim ikiz kizimiz varya ondan birde ben antepli bir aileyle evliyim esim 7 erkek kardes

ikizlerini kaç haftalık doğurdun?
kaç kilo doğdular?
kaç kilo aldın?
şişmelerin ne zaman başladı?
sütün ne alemdeydi geldi mi?
yetti mi?
kaç ay emdiler?

çok sordum ama ikiz annesi gördüm mü yapışıyorum hemen
gözümün önünde 2 çift ikiz büyüdü ama insanın aklına gelmiyo başına gelmdikçe hiç dikkat etmemişim

baş ağrısına suyu açın ılıktan git gide yavaş yavaş sıcağa doğru getirin ve bir müddet dayanabildiğiniz sıcaklıkta kalın
aman dikkat karnınıza gelmesin o sıcak su

damarlar yavaş yavaş genleşiyor ve rahatlatıyor bilginiz olsun

bende senin gibiyim elimde olsa ultrason makinasini eve alacam 24 saat kalp atisini dinleyecem nerdeyse.benim 13 haftadir kanamam kesilmedi.sanki hergun kalbim agzimda yasiyom.moralim dersen en ufak birseyde yerlerde.

bas agrin icin sekersiz turk kahvesine limon sik aninda kesiyor.ilac istemiyorsan dene canim

yanlış anlama canım ben fikrimi söyledim.Umarım gönlünüzce olur ikizleriiiii de benim yerime ısır yaa ama ağlatma annesi

baş ağrınız çoksa parol hamileliğin her döneminde kullanılabiliyor diye biliyorum
ama en güzeli tabi içmemek hiçbişey ama

evet canı en güzeli içmemek
o yüzden içmiyorum zaten
canım ilahi sorularınla güldürdün beni

yaa öyle korku düşürme içine elbette öyle iyice salmicaz kendimizi ama öyle korkuyla da yaşanmaz rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.Bazen nazlanıyoruz şikayet ediyoruz ama e artık olacak o kadar bir insan dünyaya gelecek e bu da kolay olmasa gerek

aynen yaa
yada 15 gunde bir gidicem ki benimki hep öyle denk geldi
ama ıkılı testten sonra sorun olmazsa 1 ay sonra gel der
o zaman napıcam bilmem
sık girmekte zararlı olabılır dıyor bazı arkadaslar
yoksa iki doktora gidicem ama bu durumda oda olmaz

denerim olmazsa geçmezse canım sağol

akillibidik bu arada bende gecenlerde yanlıslıkla yesıl caylısını almısım hatta içtimde o gün
çok sükür bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…