yaa öyle korku düşürme içine elbette öyle iyice salmicaz kendimizi ama öyle korkuyla da yaşanmaz rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.Bazen nazlanıyoruz şikayet ediyoruz ama e artık olacak o kadar bir insan dünyaya gelecek e bu da kolay olmasa gerek
ben 39 haftanin basinda rahimde acilma oldu sunu sanciyla 11 saatlik zor bir dogum gecirdimikizlerini kaç haftalık doğurdun?
kaç kilo doğdular?
kaç kilo aldın?
şişmelerin ne zaman başladı?
sütün ne alemdeydi geldi mi?
yetti mi?
kaç ay emdiler?
çok sordum ama ikiz annesi gördüm mü yapışıyorum hemen
gözümün önünde 2 çift ikiz büyüdü ama insanın aklına gelmiyo başına gelmdikçe hiç dikkat etmemişim
aynen yaa
yada 15 gunde bir gidicem ki benimki hep öyle denk geldi
ama ıkılı testten sonra sorun olmazsa 1 ay sonra gel der
o zaman napıcam bilmem
sık girmekte zararlı olabılır dıyor bazı arkadaslar
yoksa iki doktora gidicem ama bu durumda oda olmaz
denerim olmazsa geçmezse canım sağol
akillibidik bu arada bende gecenlerde yanlıslıkla yesıl caylısını almısım hatta içtimde o gün
çok sükür bişey olmadı
aynen yaa
yada 15 gunde bir gidicem ki benimki hep öyle denk geldi
ama ıkılı testten sonra sorun olmazsa 1 ay sonra gel der
o zaman napıcam bilmem
sık girmekte zararlı olabılır dıyor bazı arkadaslar
yoksa iki doktora gidicem ama bu durumda oda olmaz
denerim olmazsa geçmezse canım sağol
akillibidik bu arada bende gecenlerde yanlıslıkla yesıl caylısını almısım hatta içtimde o gün
çok sükür bişey olmadı
kiz pamuga anason döksun silsin bir aya kalmaz beyazlar benim kol altim ve bacak aramda kullanmistim evlenmeden
O insanlar gelsin hele bir dünyaya hepsinin totosundan ısıralım
çok özlediğimi hissediyorum bazen
sanki hep berabermişiz de kısa süreliğine karnıma girmişler gibi:26::26::26:
yanlış anlama canım ben fikrimi söyledim.Umarım gönlünüzce olur ikizleriiiii de benim yerime ısır yaa ama ağlatma annesi
yaa öyle korku düşürme içine elbette öyle iyice salmicaz kendimizi ama öyle korkuyla da yaşanmaz rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.Bazen nazlanıyoruz şikayet ediyoruz ama e artık olacak o kadar bir insan dünyaya gelecek e bu da kolay olmasa gerek
canım ice tea lerde kafein var çok içmemek lazım bilgin olsun diye söyledim
burda birbirimizin her kahrini her savincini paylasiyoruz olurmu yanlis anlasilmak bebegim
ikizler seni isirir kiz buyudu onlar
ne aglatmasi
bir söyle bin ah isit konusundayiz
fazla ve sürekli olmamak kaydıyla bişey olacağını sanmıyorum ama yazım çok tüketiyodum ben onu
su yerine lipton ice tea yeşilçaylı içiyodum..o derece
doktor beni de 15 günde bir çağırdı
ikiz gebelik olduğu için ilk 3 ay risk grubundaymışım:44:
ama inşallah 3 aydan sonra ben de ayda bir gidicem
hahahhah ozaman söyle o hanımefendilere annelerini ağlatmasınlar ay daha ne söylim bilemedim ki:):))Allah size bağışlasın evlatlarınızı canım.
hadi yaa neyse ben bir tane içyorum zaten..3-4 günde 1 tane...
aaa söyleyim bakalım denesin .....
ben 39 haftanin basinda rahimde acilma oldu sunu sanciyla 11 saatlik zor bir dogum gecirdim
ikisinin toplam kilosu 5980 di yanlis hatirlamiyorsam
yaklasik 30 kilo aldim(27)
ben 9 haftalikken vucudum ödem tuttu gebeligin son zamanlarinda ayak ve bacak sismelerimden agliyordum artik
ben zor bele 2 ay emzirdim ama yaninda mama verdim.sutum önce vardi bebekler basini bulup doyamadilar sonra pompayla sagdim emzirdim bir sure sonrada kesildi kendiliginden
hayal gücüne bak ya süper:) Imm ben de " annecim seni çok yordum hep ağladım sızladım hep altıma yaptım üstüne çisiimi yaptım bende gizlenim ama senden uzakta biryerde gizlenemezdim en güvenilir yine sendin o yüzden karnışına girdim orda gizlendim.Sana 9 ay boyunca kendimi ara ara hatırlatmakla birlikte izin verdim sonra beni görünce çok seviniceksin bunu sana yaşatıcam annecimmmmmm " der gibi
hepsi farklı söylüyor canım zatenbenim dr.um sik girme konusunda bir zarari olmaini söyledi.
fazla ve sürekli olmamak kaydıyla bişey olacağını sanmıyorum ama yazım çok tüketiyodum ben onu
su yerine lipton ice tea yeşilçaylı içiyodum..o derece
doktor beni de 15 günde bir çağırdı
ikiz gebelik olduğu için ilk 3 ay risk grubundaymışım:44:
ama inşallah 3 aydan sonra ben de ayda bir gidicem
kizlar ya ben aciktikca atistirmalik yiyorum. Salam zararlimi :26: Suan canim turk sekeri istiyor :44:
begen tusu neden yok ya
ama ben bu mesaji begendim bilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?