2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

O insanlar gelsin hele bir dünyaya hepsinin totosundan ısıralım
çok özlediğimi hissediyorum bazen
sanki hep berabermişiz de kısa süreliğine karnıma girmişler gibi:26::26::26:

ben 39 haftanin basinda rahimde acilma oldu sunu sanciyla 11 saatlik zor bir dogum gecirdim
ikisinin toplam kilosu 5980 di yanlis hatirlamiyorsam
yaklasik 30 kilo aldim(27)
ben 9 haftalikken vucudum ödem tuttu gebeligin son zamanlarinda ayak ve bacak sismelerimden agliyordum artik
ben zor bele 2 ay emzirdim ama yaninda mama verdim.sutum önce vardi bebekler basini bulup doyamadilar sonra pompayla sagdim emzirdim bir sure sonrada kesildi kendiliginden

benim dr.um sik girme konusunda bir zarari olmaini söyledi.

fazla ve sürekli olmamak kaydıyla bişey olacağını sanmıyorum ama yazım çok tüketiyodum ben onu
su yerine lipton ice tea yeşilçaylı içiyodum..o derece

doktor beni de 15 günde bir çağırdı
ikiz gebelik olduğu için ilk 3 ay risk grubundaymışım:44:
ama inşallah 3 aydan sonra ben de ayda bir gidicem

O insanlar gelsin hele bir dünyaya hepsinin totosundan ısıralım
çok özlediğimi hissediyorum bazen
sanki hep berabermişiz de kısa süreliğine karnıma girmişler gibi:26::26::26:

hayal gücüne bak ya süper:) Imm ben de " annecim seni çok yordum hep ağladım sızladım hep altıma yaptım üstüne çisiimi yaptım bende gizlenim ama senden uzakta biryerde gizlenemezdim en güvenilir yine sendin o yüzden karnışına girdim orda gizlendim.Sana 9 ay boyunca kendimi ara ara hatırlatmakla birlikte izin verdim sonra beni görünce çok seviniceksin bunu sana yaşatıcam annecimmmmmm " der gibi

yanlış anlama canım ben fikrimi söyledim.Umarım gönlünüzce olur ikizleriiiii de benim yerime ısır yaa ama ağlatma annesi

burda birbirimizin her kahrini her savincini paylasiyoruz olurmu yanlis anlasilmak bebegim
ikizler seni isirir kiz buyudu onlar
ne aglatmasi
bir söyle bin ah isit konusundayiz

haklisin arkadasim ama elinde olmuyor bazen
yarin muayene gunum sanki daha yillar var gibi
tek istegim saglikli desin yeter bana

burda birbirimizin her kahrini her savincini paylasiyoruz olurmu yanlis anlasilmak bebegim
ikizler seni isirir kiz buyudu onlar
ne aglatmasi
bir söyle bin ah isit konusundayiz

hahahhah ozaman söyle o hanımefendilere annelerini ağlatmasınlar ay daha ne söylim bilemedim ki:):))Allah size bağışlasın evlatlarınızı canım.

ben 9 haftaligin sonuna kadar her hafta gittim
benim dr.gebelik 10. haftadan sonra baslar diyordu.ilk 70 gun riskli bir zamanmis

hahahhah ozaman söyle o hanımefendilere annelerini ağlatmasınlar ay daha ne söylim bilemedim ki:):))Allah size bağışlasın evlatlarınızı canım.

bu dönem sorun yok yaklasik 4 gundur benimkiler asik.kendi hallerindeler.yoksa bizim maceralarimiz brezilya dizisi olur.ama teyzosu senin yerine öperim artik

kizlar ya ben aciktikca atistirmalik yiyorum. Salam zararlimi :26: Suan canim turk sekeri istiyor :44:

maşallah çok iyi doğmuşlar
ben de 39. haftaya kadar tutabilirim inşallah içimde
benim 37 olan ayak numaram 38 olmuş haftasonu farkettim

begen tusu neden yok ya
ama ben bu mesaji begendim bilesin

benim dr.um sik girme konusunda bir zarari olmaini söyledi.
hepsi farklı söylüyor canım zaten
hangisine inancaz bende anlamadım

bencede zaten içinde ufak miktarda varr öyle abartılı bişey yok
arada bir içilebilir
bende zaten 15 günde bir gittim canım malum 2 doktora gidince onamı gitsem bunamı gitsem derken 3 ay oldu
hala doktoruma karar veremedim
artık dalga geçiyorlar sen doktor bulana kadar dogurcan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…