maşallah çok iyi doğmuşlar
ben de 39. haftaya kadar tutabilirim inşallah içimde
benim 37 olan ayak numaram 38 olmuş haftasonu farkettim
afedersin turk sekeri derken
anlamaddimda
hepsi farklı söylüyor canım zaten
hangisine inancaz bende anlamadım
ben bizim dr. guvenirim.cünkü esimin arkadasi hani para pul iliskimiz yok.bende ilk zamanlar her hafta giriyordum.sormustum.oda yok bir zarari demisti.ama haklisin bazen birinin verdigi ilaca öbürü kiziyor.bir garipler
bencede zaten içinde ufak miktarda varr öyle abartılı bişey yok
arada bir içilebilir
bende zaten 15 günde bir gittim canım malum 2 doktora gidince onamı gitsem bunamı gitsem derken 3 ay oldu
hala doktoruma karar veremedim
artık dalga geçiyorlar sen doktor bulana kadar dogurcan diye
Teşekkür ederim canım benim.Bu bütün hamişleri temsil ediyo
kizlar ya ben aciktikca atistirmalik yiyorum. Salam zararlimi :26: Suan canim turk sekeri istiyor :44:
eğer toksoplazmaya karşı bağışıklığın yoksa kesinlikle yeme bence
hele ki çiğ yiyorsan asla yeme çok zararlı
ya onu yeme bunu yeme ben et reyonundan geçerken salam almadan geçemiyorum heleki şu son zamanlaar az alıyorum işte 100gr falan bozuluyo büyükleri çünkü evde kahvaltı yapan yokonuda yolda giderken bitiriyorum valla
salamda yine çiğ yendiği için normaldede bi madde var tabi kimyasal ama sucuk faan yemem asla çiğken.....
kızlar ya sizide arada böyle adet ağrısı gibi bir ağrı yoklayıp kayboluyor mu?pis piss gıcık sinsi bir ağrı ,batma falan değil...
kızlar ya sizide arada böyle adet ağrısı gibi bir ağrı yoklayıp kayboluyor mu?pis piss gıcık sinsi bir ağrı ,batma falan değil...
ya onu yeme bunu yeme ben et reyonundan geçerken salam almadan geçemiyorum heleki şu son zamanlaar az alıyorum işte 100gr falan bozuluyo büyükleri çünkü evde kahvaltı yapan yokonuda yolda giderken bitiriyorum valla
salamda yine çiğ yendiği için normaldede bi madde var tabi kimyasal ama sucuk faan yemem asla çiğken.....
bende hamile kaldığım günden beri o ağrı var hiç geçmedi sürekli kronikleşti diyorum ben artık hele bide ayakta çok kalayım yada çorapsız terliksiz yere basayım daha şiddetleniyor doktor bu ağrılar için normal diyor kanaman yoksa eğer bende hiç kanama olmadı çok şükür ama ağrılar tam gaz sürekli devam ediyor.
şuanda bende olduğu gibi mi ayyyy adet sancısı gibi böyle.Benim tahminimce adet olma zamanlarımızın yaklaştığı tarihlerde oluyo ilk öğrendiğimde olmuştu.sonra geçti şimdi yine başladı.Bu sıralar da devam ediyo bakalım.Doktora sorcam gidim bu akşam.
inşallah canım sende iyi bak kendinekizlar bana musade cikiyorum mecburen.yemek meselesi malum
benden dualarinizi esirgemeyin insallah size iyi haberler getiririm yarin
kendinize ve bucurlerime iyi bakin
evt canım aynen bendede var ondan bazen korkuyorum ama doktor cok normal dedı ne zamn gecer kı
böcük değil resmen dana olmuş :) 8.4 cm.. sat'a göre 12+5 ama ultrasonda 13+2 çıktı.. her şey yolundaymış, ama cinsiyetini söylemedi :S bu hafta söylesem yanıltabilirim, bir sonraki kontrolde söyleyeceğim dedi. bu arada aklımdaki tüm soruları yazıp gitmiştim hepsini sordum, size de yardımcı olabilir diye paylaşmak istiyorum..
çiğ et yemek, saç boyatmak ve parol dışında ilaç kullanmak yasak.. bu üç yasak dışında mühim bişi yok dedi. saçım zaten orijinal sarı, öyle bi derdim yok.çok ilaç kullanan biri de değilim, o da önemli değil..
onun dışında herhangi bir şekilde ısı görmüş et yiyebilimişiz, hamburger, lahmacun vs.. önemli olan hiçbir şekilde pişmemiş et yememek..
yüzüstü yatabilirsin çünkü bebek daha küçük ve karnın daha çıkmadı dedi. hayır çıktı dedim, hayır çıkmadı dedi. ama çıktı dedim, o gazdır dedi.. bebek kalça kemiği hizasının gerisinde şu an, yüzüstü yatmak bebeğe zarar vermez dedi.
sporu sorduk, yoga, pilates gibi sporları yaparsan memnun olurum ama strecthing, ağırlık falan gerek yok dedi.
cinsel ilişkiyi sorduk, artık serbest ama abartmayın dedicanım yanmamalıymış, rahatsız olmamalıymışım..
çay kahve içebilirsin dedi.
beslenmeyle ilgili günde şu kadar yoğurt ye süt iç, haftada şu kadar yuurta balık falan gibi hiçbir şey söylemedi. vitamin bile yazmadı. kan tahlili sonuçlarım haftaya çıkıyor, telefonla arayıp ikili testin sonucunu söyleyecek. onun dışında 22 aralık'ta kontrolümüz var..
bebeğimin organları resmen seçiliyor, insan olmuş artık
Selamlar herkese tuanama'dan haber var mı acaba?çok merak ediyorum onu kürtaj mı oldu acaba..
Bu arada ben doktorun kalp atışını gördükten sonraki verdiği testleri yaptrmadım daha geç mi kaldım acaba 600 tl tuttu bende erteledim bir dahaki kontrol 1 aralık 10.haftanın bitimine denk geliyor nerdeyse 2 li test zamanı oluyorr yaptrmasam olmuyor mu yaa.ben bunlaru en son 4 ay önce yaptrmıştım
Geceden beri göğüslerimin uçlarını kaşımaktan yara olacak nerdeyse sizde de var mı öle bir tatlı kaşınıyorki siyah yerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?