2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah çok iyi doğmuşlar
ben de 39. haftaya kadar tutabilirim inşallah içimde
benim 37 olan ayak numaram 38 olmuş haftasonu farkettim

benim dogum eylül ayinda oldu yazin yazlikta ayakkabi giymedim hic.ayaklarim 39 5. ayda 40 dar geldi
zaten sonrasi kabustu biliyorsun ayakkabi numarasi 41 bulmak imkansiz nerdeyse.okul tatilinde yazliga gittim ve yaklasik 3 ay ayakkabi giymedim desem yeridir

Teşekkür ederim canım benim.Bu bütün hamişleri temsil ediyo

ne demek tatlis

eğer toksoplazmaya karşı bağışıklığın yoksa kesinlikle yeme bence
hele ki çiğ yiyorsan asla yeme çok zararlı

ya onu yeme bunu yeme ben et reyonundan geçerken salam almadan geçemiyorum heleki şu son zamanlaar az alıyorum işte 100gr falan bozuluyo büyükleri çünkü evde kahvaltı yapan yok onuda yolda giderken bitiriyorum valla
salamda yine çiğ yendiği için normaldede bi madde var tabi kimyasal ama sucuk faan yemem asla çiğken.....

Son düzenleme:

kızlar ya sizide arada böyle adet ağrısı gibi bir ağrı yoklayıp kayboluyor mu? pis piss gıcık sinsi bir ağrı ,batma falan değil...

kızlar ya sizide arada böyle adet ağrısı gibi bir ağrı yoklayıp kayboluyor mu? pis piss gıcık sinsi bir ağrı ,batma falan değil...

bende hamile kaldığım günden beri o ağrı var hiç geçmedi sürekli kronikleşti diyorum ben artık hele bide ayakta çok kalayım yada çorapsız terliksiz yere basayım daha şiddetleniyor doktor bu ağrılar için normal diyor kanaman yoksa eğer bende hiç kanama olmadı çok şükür ama ağrılar tam gaz sürekli devam ediyor.

şuanda bende olduğu gibi mi ayyyy adet sancısı gibi böyle.Benim tahminimce adet olma zamanlarımızın yaklaştığı tarihlerde oluyo ilk öğrendiğimde olmuştu.sonra geçti şimdi yine başladı.Bu sıralar da devam ediyo bakalım.Doktora sorcam gidim bu akşam.

aynen yaa
onu yeme bunu yeme
benimde canım yasak diye onlardan istiyor herhalde
zaten midemden dolayı hiç bişey yiyemiyorum
40 yılda yiyesim gelse zararlı

sağolun dr um bana da normal dedi ama bana "damdan düşen" lazım illaki içim rahat etmiyor yoksa... aman sağlıklı olsunlar da ... kronik ağrı bilmem ama bende kronik şüphe oldu o kesin...

kizlar bana musade cikiyorum mecburen.yemek meselesi malum
benden dualarinizi esirgemeyin insallah size iyi haberler getiririm yarin

kendinize ve bucurlerime iyi bakin

evt canım aynen bendede var ondan bazen korkuyorum ama doktor cok normal dedı ne zamn gecer kı

ya aslında çok takmamak lazım. bir adet de birsürü sancı çekeriz .rahmimiz şimdiden eski haline göre kaç kat büyüdü. bebeğin yüzünün oluşması yani iki yanın birleşmesi 3 saatte gerçekleşiyormuş.resmen mucize.ve daha böyle kaç mucize yaşıyoruz habersiz. e ağrı sızı bu durumda normalden öte normal oluyor ama ah bizler...

bu arada bütün teyzoşlara bizden tavsiye babacıklarla " NTV İNSAN" belgeselini izleyin muhakkak,müthiş bir görsel şölen anne karnında....

tatlım kaç saat önce alıntı yapmışım bu mesajdan bilmiyorum vallaa bebişinin iyi olmasına çok sevindim inşallah hep böyle sağlıklı gider

işler daha bugünden o kadar yoğundu ki takip edemedim kızlar sizi anca bilgisayarı kaparken bi mesaj yazabiliyorumm .....Öpüyorumm en kocamanındaaaannn iyi bakın kendinize yeğenlerimeeeeee

Selamlar herkese tuanama'dan haber var mı acaba?çok merak ediyorum onu kürtaj mı oldu acaba..
Bu arada ben doktorun kalp atışını gördükten sonraki verdiği testleri yaptrmadım daha geç mi kaldım acaba 600 tl tuttu bende erteledim bir dahaki kontrol 1 aralık 10.haftanın bitimine denk geliyor nerdeyse 2 li test zamanı oluyorr yaptrmasam olmuyor mu yaa.ben bunlaru en son 4 ay önce yaptrmıştım

Geceden beri göğüslerimin uçlarını kaşımaktan yara olacak nerdeyse sizde de var mı öle bir tatlı kaşınıyorki siyah yerleri

bence kan tahlillerini yaptır ama sağlık ocağına git hiç kan tahlili yaptırmadım de orda yaparlar benım doktorum kan tahlılı ıstemedı bile..ama sağlık ocagında yaptıralım dedı ebe oyle..yaptırmanda fayda var..
ikili testte senın kanında farklı şeylere bakıyolar bebekle ilgili seninle ilgili degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…