2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar arkadaşlar bi yandan yazıyorum bi yandan tıkınıyorum yiyesim yok zatennn..Belimin ağrısı bacaklarıma vurdu valla eşime masaj yaptırdım biraz iyi geldi sıcak su torbasıda en yakın dostum olarak

canim 4 ay once yaptirdiysan doktoruna soyle kabul etmesi lazim benim arkadasim o sekilde yapti druda kabul etti benim dr 9 tane test istedi toplamda 240 tl tuttu ben ozel muayenehaneye gidiyorum o yuzden tip merkezinde yaptirdim testleri

iyi akşamlar canım neden o kadar belin agrıyor normal mi acaba bende bir uyku var baska bişey yok ne gögüslerde kararma ne kasıkta sancı yok ben hamile degilim sanki anlamadım bu işi :)

bu arada rubet 2 li test ne oldu okudum gecmişi göremedim sen gitmeyecekmiydin ikili teste ?

Geceden beri göğüslerimin uçlarını kaşımaktan yara olacak nerdeyse sizde de var mı öle bir tatlı kaşınıyorki siyah yerleri

canım nemlendirici krem falan sür benim arada bir sızlıyor rabbim sanki içime işliyor aayy çocuk emmeye başlayınca nasıl olcak bilmiyorum şimdiden böyle :44::44::44:

canım işten izin vermediler ç.baya kaldı bu gidişle alamıcam gibi geliyo:)
12. haftamdan sonra başladı benm kaşıntılar ve memişlerim balon gibi iyice şişti kocişin içi gidiyo gördükçe ama aciiiiiyooooo

iyi akşamlar kuzumm ya benim 6.haftalardada böyle ağrıyoduu e belim ağrıdıkça bacaklarıma vuruyo tabi.Sıcak su torbasını koydum bacaklarımın altına iyi olduu.Sanırım büyüdükçe ağrı yapıyo

rubette almaya gidemedi bugün sonucu çarşamba gidicek.Benim kontrol haftaya canım daha

valla benim tek dinlemedigim konu cinsellik hahhahah elleyebilir sorun yok hormonlarım tavan yapmış zaten kihkihkihkihkihkihk

ayy geçmiş olsun bebegiimmmmm bende çarşamba gidicem kontrole bakalım düşük riski atlatılmış mı ? onu ögrenicem sanırım bi sonraki gidişimde 2 li test için olur inşallhhhhh

kiz pamuga anason döksun silsin bir aya kalmaz beyazlar benim kol altim ve bacak aramda kullanmistim evlenmeden

canım nasıl yapıyosun anason yağımı günde kac kez kullanıyosun detay yazarmısı biraz bize canım

canım sakın beline karnına koyma sıcak suyu sadece ayaklara bele koymak söktürüyo allah korusun

valla benim tek dinlemedigim konu cinsellik hahhahah elleyebilir sorun yok hormonlarım tavan yapmış zaten kihkihkihkihkihkihk

canım yanmasa ellesinde çok şişler ya üstüne bile yatmıyorum öyleler yaniii garibim kendi istemiyo ben sıkıştırıyorum arada oğlumun tepesine tepesine yapamam diye arkasını dönüyo nereye kadar dayancak bilmiyorum

ayy geçmiş olsun bebegiimmmmm bende çarşamba gidicem kontrole bakalım düşük riski atlatılmış mı ? onu ögrenicem sanırım bi sonraki gidişimde 2 li test için olur inşallhhhhh

ya eğer ağrım bu şekilde devam ederse ben dayanamaz giderim valla en azından uygun bi jel falan verir

kizlar cok uykum geliyo bugun gun icınde hep uyudum ama sanki hic uyumamis gibiyim yardimci kadin elektrik supurgesini aciyo ben siziyorum kapatiyo uyaniyorum nini gibi geldi bugun bana:))

yok hayatım bacaklarımın ve ayağımın altına koyuyorum benim de aklıma geldi yapmadım zaten

bide bel ağrıdıkça masaj yapmak yasak kızlar söylüyüm belinizdeki sinirler zedelenebiliyor bide kaslarmı ne gevşiyor doğumdan sonrada aylarca hatta senelerce bel ağrısı çekersiniz haberiniz olsun şimdi çok erken belki ama ilerde daha çok bel ağrısı çekicez sakın ovalamak falan yok annem kardeşimde yaşadı bizzat şahidim

:))))) biz karı koca bi garibiz dur şu 3 ay bi geçsin diyoruz 3 dakika geçmiyor dayanamıyoruz hahahahahha artık kafasına mı poposunamı gidiyo bilemicemmm ahahha

ya eğer ağrım bu şekilde devam ederse ben dayanamaz giderim valla en azından uygun bi jel falan verir

çok sıkıntın olursa illaki randevunu bekleme canım git doktora benim ki 15 gun sonra gel diyo ben bekleyemem o kadar diyorum daha erken gidiyorum :)))

:))))) biz karı koca bi garibiz dur şu 3 ay bi geçsin diyoruz 3 dakika geçmiyor dayanamıyoruz hahahahahha artık kafasına mı poposunamı gidiyo bilemicemmm ahahha

hahahahahah ay geçen 3 ayı geçtik bişey olmaz diyorum adam yok yoook bişey olur zevkim için çocuğuma kıyamam diyo dedim allah kahretmesin seni hem kendiyle dalga geçiyo hem yapmıyo

hahahahahah ay geçen 3 ayı geçtik bişey olmaz diyorum adam yok yoook bişey olur zevkim için çocuğuma kıyamam diyo dedim allah kahretmesin seni hem kendiyle dalga geçiyo hem yapmıyo

ama hayatım zaten dogurunca 40 gün beklicez bide dur bebek uyandı aman maması yok şöyle yok böyle bi sürü şey olacak şimdilik keyfine bakalım:13:

çok sıkıntın olursa illaki randevunu bekleme canım git doktora benim ki 15 gun sonra gel diyo ben bekleyemem o kadar diyorum daha erken gidiyorum :)))

aynen canım bana 4 hafta sonra gel kemik gelişimine bakalım demişti ama bel bacak ağrım böyle olursa haftasonuna doğru giderim.Kendimizi eskisi gibi zannedip iş yapıyoruz ama ben burdayım diye hatırlatıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…