Selamlar herkese tuanama'dan haber var mı acaba?çok merak ediyorum onu kürtaj mı oldu acaba..
Bu arada ben doktorun kalp atışını gördükten sonraki verdiği testleri yaptrmadım daha geç mi kaldım acaba 600 tl tuttu bende erteledim bir dahaki kontrol 1 aralık 10.haftanın bitimine denk geliyor nerdeyse 2 li test zamanı oluyorr yaptrmasam olmuyor mu yaa.ben bunlaru en son 4 ay önce yaptrmıştım
iyi akşamlar arkadaşlar bi yandan yazıyorum bi yandan tıkınıyorumyiyesim yok zatennn..Belimin ağrısı bacaklarıma vurdu valla eşime masaj yaptırdım biraz iyi geldi sıcak su torbasıda en yakın dostum olarak
Geceden beri göğüslerimin uçlarını kaşımaktan yara olacak nerdeyse sizde de var mı öle bir tatlı kaşınıyorki siyah yerleri
iyi akşamlar canım neden o kadar belin agrıyor normal mi acaba bende bir uyku var baska bişey yok ne gögüslerde kararma ne kasıkta sancı yok ben hamile degilim sanki anlamadım bu işi :)
bu arada rubet 2 li test ne oldu okudum gecmişi göremedim sen gitmeyecekmiydin ikili teste ?
iyi akşamlar canım neden o kadar belin agrıyor normal mi acaba bende bir uyku var baska bişey yok ne gögüslerde kararma ne kasıkta sancı yok ben hamile degilim sanki anlamadım bu işi :)
bu arada rubet 2 li test ne oldu okudum gecmişi göremedim sen gitmeyecekmiydin ikili teste ?
canım işten izin vermediler ç.baya kaldı bu gidişle alamıcam gibi geliyo:)
12. haftamdan sonra başladı benm kaşıntılar ve memişlerim balon gibi iyice şişti kocişin içi gidiyo gördükçe ama aciiiiiyooooo
valla benim tek dinlemedigim konu cinsellik hahhahah elleyebilir sorun yok hormonlarım tavan yapmış zaten kihkihkihkihkihkihk
iyi akşamlar kuzumm ya benim 6.haftalardada böyle ağrıyoduu e belim ağrıdıkça bacaklarıma vuruyo tabi.Sıcak su torbasını koydum bacaklarımın altına iyi olduu.Sanırım büyüdükçe ağrı yapıyo
rubette almaya gidemedi bugün sonucu çarşamba gidicek.Benim kontrol haftaya canım daha
kiz pamuga anason döksun silsin bir aya kalmaz beyazlar benim kol altim ve bacak aramda kullanmistim evlenmeden
iyi akşamlar arkadaşlar bi yandan yazıyorum bi yandan tıkınıyorumyiyesim yok zatennn..Belimin ağrısı bacaklarıma vurdu valla eşime masaj yaptırdım biraz iyi geldi sıcak su torbasıda en yakın dostum olarak
bendede canım arada uykuda kacıyo boşver
valla benim tek dinlemedigim konu cinsellik hahhahah elleyebilir sorun yok hormonlarım tavan yapmış zaten kihkihkihkihkihkihk
ayy geçmiş olsun bebegiimmmmm bende çarşamba gidicem kontrole bakalım düşük riski atlatılmış mı ? onu ögrenicem sanırım bi sonraki gidişimde 2 li test için olur inşallhhhhh
canım nasıl yapıyosun anason yağımı günde kac kez kullanıyosun detay yazarmısı biraz bize canım
canım sakın beline karnına koyma sıcak suyu sadece ayaklara bele koymak söktürüyo allah korusun
canım nasıl yapıyosun anason yağımı günde kac kez kullanıyosun detay yazarmısı biraz bize canım
canım sakın beline karnına koyma sıcak suyu sadece ayaklara bele koymak söktürüyo allah korusun
canım yanmasa ellesinde çok şişler ya üstüne bile yatmıyorum öyleler yaniiigaribim kendi istemiyo ben sıkıştırıyorum arada oğlumun tepesine tepesine yapamam diye arkasını dönüyo nereye kadar dayancak bilmiyorum
ya eğer ağrım bu şekilde devam ederse ben dayanamaz giderim valla en azından uygun bi jel falan verir
:))))) biz karı koca bi garibiz dur şu 3 ay bi geçsin diyoruz 3 dakika geçmiyor dayanamıyoruz hahahahahha artık kafasına mı poposunamı gidiyo bilemicemmm ahahha
hahahahahahay geçen 3 ayı geçtik bişey olmaz diyorum adam yok yoook bişey olur zevkim için çocuğuma kıyamam diyo dedim allah kahretmesin seni hem kendiyle dalga geçiyo hem yapmıyo
çok sıkıntın olursa illaki randevunu bekleme canım git doktora benim ki 15 gun sonra gel diyo ben bekleyemem o kadar diyorum daha erken gidiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?