2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ama hayatım zaten dogurunca 40 gün beklicez bide dur bebek uyandı aman maması yok şöyle yok böyle bi sürü şey olacak şimdilik keyfine bakalım:13:

ben 2.yi çok uzatmıcam valla en fazla 3 yaş olcak aralarında tabi allah hayırlısıyla 1.sni versinde planım öyle durmak yok yola devam

:))))) biz karı koca bi garibiz dur şu 3 ay bi geçsin diyoruz 3 dakika geçmiyor dayanamıyoruz hahahahahha artık kafasına mı poposunamı gidiyo bilemicemmm ahahha

ben bu konuyu doktoruma sorduğumda korkma ona temas etmez ilk 3 ay dedi ama insanın aklına gelmiyo değil

Ay ben 3gundur resmen salam yedim aciktikca simdi siz zararli diyince midem bulandi. Ama kusamiyorumda. Bebege zarar verdim diye endiseleniyorum simdide dunde cigkofte yedim oda mi zararli

ben 2.yi çok uzatmıcam valla en fazla 3 yaş olcak aralarında tabi allah hayırlısıyla 1.sni versinde planım öyle durmak yok yola devam

amaannnn 2.yide mi yapacan kıııııı abooo ben şimdilik düşünmüyorum 1 tane istiyorum daha kaliteli bir yasam verebilirm 1 tane olursa ama tabi kısmet bu ne olur bilemem

Ay ben 3gundur resmen salam yedim aciktikca simdi siz zararli diyince midem bulandi. Ama kusamiyorumda. Bebege zarar verdim diye endiseleniyorum simdide dunde cigkofte yedim oda mi zararli

canım korkma bişey olmaz bilmeden yapıla şeyler nedense zarar vermiyo çocuğa yoksa varya benim çocuk normal olmzadı yani yada çoktaan düşmüştü ben kazayla hamile kalmışım :) işte o sıra koca salonu tek başıma değiştirdim ne bilim o dönem hasta oldum antibiyotik falan yuttum yada nar yedim kafam kadar 2 tane zararlı olduğunu sonradan öğrendim ama şükürler olsun bişey yok sıkma canını

bacım şunu bi pırtlatalımda

amaannnn 2.yide mi yapacan kıııııı abooo ben şimdilik düşünmüyorum 1 tane istiyorum daha kaliteli bir yasam verebilirm 1 tane olursa ama tabi kısmet bu ne olur bilemem

yok valla 1 çocuk istemiyorum 3 tneside fazla 2 yeter ama tek olunca 1.si şımarık oluyolar paylaşmayı bilmiyolar ne kadar uysal olursa olsun öyle 5 yaşına falan gelince çocuğun iyice aklı eriyo herşeye onun kıskançlığı sendromu bilmem neyi hiç çekemem 2 yaşındayken falan daha kişilik sinyalleri vermeden olur 2.side beraber büyürler arkadaş gibi olurlar hem daha iyi

Nari bende yedim burda zararli diye okuyunca dahada yemedim. Ay ne bileyim abarttiydim resmen salam isini. Sabah -oglen salam yiyordum ya. Hala midem bulaniyor. :18:

ya kızlar ne güzel söylüyonuz bize seks meks yasaaaaaaaak eşim dayanamıyom gariiiiiii diyo aynen bende ama mecbur doktor yasak koydu bi kere

ayy bende istiyorum en az iki çocuk ama bizim bu bile zorla oldu ikincisi olurmu bilmem. Bana kalsa 3 tane yapardım çünkü eşim de bende 3 kardeşiz ama işte inşalla Allah verir sağlığıylanda olur 3 tane :)

ayşşş ben bugun bebişime bornoz takımı aldım:))cıvcıv lı hemıde yaaaaaa...cok şeker bıseydı dayanamadım valla ıste bı bas havlusu bır tane bornozu bı tane daha sade havlu bıde kesesı ayrıca ıcınde oyuncagı bıle var :))))
resmını cekınce koyarım :)))

he bıde doktora bugun gıdebıldım bugunde cok yogundu epey bekledım ama degdı:))
ayy bı buyumuş sormayın yavruşşşum ayaklarını oynattı organ gelısımı tamamlanmış ben bugun tam 10 haftalık dıyordum ya 10 + 4 haftalık cıktı doktor hanım 11 haftadasın yanı dedı:))
ayyy doktorun yanında bı ağladım bı duygulandım sormayın ben öle aglayınca ardındanda kalp atıslarını açtı ben bıttım resmennn ay kafası ayakları herseyı bellıydı :)))
su benım foto makınenın sarjını takım de cekım gostercem sıze:))

yeşimcim inan ne dicemi bilmiyorum,o kadar üzüldüm ki,rabbim yardımcın olsun
ALLAHIM bir daha yaşatmasın,hiç kimse yaşamasın inşallah.

ay canım benim hadi gözün aydın maşallah küçük fıstıkımıza bizim de Allah nazarlardan korusun bebişlerimizii.. Ay ne güzel sizin doktorlrın aletleri güzel ya bizimkinin aleti dandik üfff göremiyoz tm olarak ya çarşamba 2li test için başka doktor gitcez inş. o zaman görebilirz herşeyi Allahım inşallah sağlıklı br şekilde

Kızlar hepimiz için yeni liste hazırlıyorum malum yeşim gidince listede gitti Ben hazılırlıyorum Yarın sabaha hazır olur

Canım gözün aydın bende gördüm bebişin bacaklarını kollarını kıpır kıpırdı maşallah doktor dediki bak elini ağzına götürüyor inanılır gb değil ya bende çok duygulandım benimde 5 gün önde çıktı birazcık tosuncukmuş :)) bunları görünce günler geçmek bilmiyor tekrar görmek istiyorum babamızda göremedi ya ben anlattıkça çok heyecanlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…