ama hayatım zaten dogurunca 40 gün beklicez bide dur bebek uyandı aman maması yok şöyle yok böyle bi sürü şey olacak şimdilik keyfine bakalım:13:
:))))) biz karı koca bi garibiz dur şu 3 ay bi geçsin diyoruz 3 dakika geçmiyor dayanamıyoruz hahahahahha artık kafasına mı poposunamı gidiyo bilemicemmm ahahha
ben 2.yi çok uzatmıcam valla en fazla 3 yaş olcak aralarında tabi allah hayırlısıyla 1.sni versinde planım öyle durmak yok yola devam
ben 2.yi çok uzatmıcam valla en fazla 3 yaş olcak aralarında tabi allah hayırlısıyla 1.sni versinde planım öyle durmak yok yola devam
Ay ben 3gundur resmen salam yedim aciktikca simdi siz zararli diyince midem bulandi. Ama kusamiyorumda. Bebege zarar verdim diye endiseleniyorum simdidedunde cigkofte yedim oda mi zararli
Ay ben 3gundur resmen salam yedim aciktikca simdi siz zararli diyince midem bulandi. Ama kusamiyorumda. Bebege zarar verdim diye endiseleniyorum simdidedunde cigkofte yedim oda mi zararli
bacım şunu bi pırtlatalımda
amaannnn 2.yide mi yapacan kıııııı abooo ben şimdilik düşünmüyorum 1 tane istiyorum daha kaliteli bir yasam verebilirm 1 tane olursa ama tabi kısmet bu ne olur bilemem
canım korkma bişey olmaz bilmeden yapıla şeyler nedense zarar vermiyo çocuğa yoksa varya benim çocuk normal olmzadı yani yada çoktaan düşmüştü ben kazayla hamile kalmışım :)işte o sıra koca salonu tek başıma değiştirdim ne bilim o dönem hasta oldum antibiyotik falan yuttum yada nar yedim kafam kadar 2 tane zararlı olduğunu sonradan öğrendim ama şükürler olsun bişey yok sıkma canını
adı üstünde anacım çiğkçfte yemee oyle seyler
Bidaaha agzima surmem ama onuda abarticak kadar yedim dunKarnim agriyada kadar yedim
bir melek daha ugurladim bugun cennete.
kontrolum vardi gitmek istemiyordum hatta karar verdim gitmicek 3-4 hafta beklicektim
sonra burdaki arkadasim gitmen lazim bir gorun dedi yok dedim ama dayanamadim ve gittim hastaneye
kalp sesini duyamadik 2 gun once susmus kalbi
almaliyiz dedi Dr. cok agladim yaz annesi olamayacagim. ne hazran ne temmuz.
kurtaj oldum geldim simdi
ins ben son kayip olurum Allah kalana saglik uzun omur versin.
ayşşş ben bugun bebişime bornoz takımı aldım:))cıvcıv lı hemıde yaaaaaa...cok şeker bıseydı dayanamadım valla ıste bı bas havlusu bır tane bornozu bı tane daha sade havlu bıde kesesı ayrıca ıcınde oyuncagı bıle var :))))
resmını cekınce koyarım :)))
he bıde doktora bugun gıdebıldım bugunde cok yogundu epey bekledım ama degdı:))
ayy bı buyumuş sormayın yavruşşşum ayaklarını oynattı organ gelısımı tamamlanmış ben bugun tam 10 haftalık dıyordum ya 10 + 4 haftalık cıktı doktor hanım 11 haftadasın yanı dedı:))
ayyy doktorun yanında bı ağladım bı duygulandım sormayın ben öle aglayınca ardındanda kalp atıslarını açtı ben bıttım resmennn ay kafası ayakları herseyı bellıydı :)))
su benım foto makınenın sarjını takım de cekım gostercem sıze:))
Canım sen bi kan değerine baktırsana belki kanın azdır salam sucu çok çekiyosa canın
ayşşş ben bugun bebişime bornoz takımı aldım:))cıvcıv lı hemıde yaaaaaa...cok şeker bıseydı dayanamadım valla ıste bı bas havlusu bır tane bornozu bı tane daha sade havlu bıde kesesı ayrıca ıcınde oyuncagı bıle var :))))
resmını cekınce koyarım :)))
he bıde doktora bugun gıdebıldım bugunde cok yogundu epey bekledım ama degdı:))
ayy bı buyumuş sormayın yavruşşşum ayaklarını oynattı organ gelısımı tamamlanmış ben bugun tam 10 haftalık dıyordum ya 10 + 4 haftalık cıktı doktor hanım 11 haftadasın yanı dedı:))
ayyy doktorun yanında bı ağladım bı duygulandım sormayın ben öle aglayınca ardındanda kalp atıslarını açtı ben bıttım resmennn ay kafası ayakları herseyı bellıydı :)))
su benım foto makınenın sarjını takım de cekım gostercem sıze:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?