cnm devlette falanda yaptırabilirsin o testleriii kan idrar falannn çok özel bi yerde yapılmasına gerek yokk o yüzdennn yaptır devletteSelamlar herkese tuanama'dan haber var mı acaba?çok merak ediyorum onu kürtaj mı oldu acaba..
Bu arada ben doktorun kalp atışını gördükten sonraki verdiği testleri yaptrmadım daha geç mi kaldım acaba 600 tl tuttu bende erteledim bir dahaki kontrol 1 aralık 10.haftanın bitimine denk geliyor nerdeyse 2 li test zamanı oluyorr yaptrmasam olmuyor mu yaa.ben bunlaru en son 4 ay önce yaptrmıştım
taiii yapınn 2. lerideee kardeşsizz olmamalı hiçbi çocukk daha benimki farkında değil çok ara ara öpüyooo seviyoo karnımı ama doğunca biliyorum kavga da etseler kardeşşş işteee en yakın....ben 2.yi çok uzatmıcam valla en fazla 3 yaş olcak aralarında tabi allah hayırlısıyla 1.sni versinde planım öyle durmak yok yola devam
Ay ben 3gundur resmen salam yedim aciktikca simdi siz zararli diyince midem bulandi. Ama kusamiyorumda. Bebege zarar verdim diye endiseleniyorum simdidedunde cigkofte yedim oda mi zararli
ay canım benim hadi gözün aydın maşallah küçük fıstıkımıza bizim deAllah nazarlardan korusun bebişlerimizii.. Ay ne güzel sizin doktorlrın aletleri güzel ya bizimkinin aleti dandik üfff göremiyoz tm olarak ya çarşamba 2li test için başka doktor gitcez inş. o zaman görebilirz herşeyi Allahım inşallah sağlıklı br şekilde
Canım gözün aydın bende gördüm bebişin bacaklarını kollarını kıpır kıpırdı maşallah doktor dediki bak elini ağzına götürüyor inanılır gb değil ya bende çok duygulandım benimde 5 gün önde çıktı birazcık tosuncukmuş:)) bunları görünce günler geçmek bilmiyor tekrar görmek istiyorum babamızda göremedi ya ben anlattıkça çok heyecanlanıyor
ayy resimleri koyuyorum anacım ilk olarak benım 10+4 haftalık fasulyem karsınızda annesı yer onu yer :))));
ve şimcikte bebışımın ılk cıcısı;
bayıldım bornoz takımına rabbim güle güle sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin maşallah senin fasulyene :))
daha öncede sordum kimse cevap vermedi tekrar sormak istiyorum 12. ve 13. haftada olan arkadaşlar hangi hapları kullanıyorsunuz?
Oy oyyyyy teyzesinin bidenesiiiiiiiiii
MasaALLAH cnm cok net gozukuyor masaALLAH... Cicisleride cok guzelmis civcivin.
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm.
Cnm ben 11+2'yim yani 12'ci haftamin icindeyim insaALLAH. Vitamin haric ozel bir hap kullanmiyorum.
Sen neler kullaniyorsun?
daha öncede sordum kimse cevap vermedi tekrar sormak istiyorum 12. Ve 13. Haftada olan arkadaşlar hangi hapları kullanıyorsunuz?
oyy oyyy görseydın bıde orda daha nettı sureklı bacaklarını oynatıyordu :)))
ayy bacımmm senın fasulyenıde merak edıoz bak ıns resımını beklıoz:))
valla cnm vıtamın olarak ne kullanıosun bılmem de bana doktor hıc vermedı???
sadece folık asıt bıde mıde yanmasına bı surup verdı o kadar bı de sureklı tesst yapıo ılkınde 71 tl sımdıde 65 tl tuttu sanırım ılgı sıfır o yuzden devlete gıdıcem gıbı gozukuo..en azından tahlıller ıcın gıdıyım ıstıorum..
sen hangı hastaneye gıdıosun cnm?
Rabbimin mucizesi iste kucucuk ama bicir bicir masaALLAH. Gecen hafta gittigimde benimkide oynatiyordu hem ellerini hem ayaklarini yiyesim gelmisti onu
Carsamba ikili testimiz var insaALLAH Rabbimin izniyle ter temiz cikar hersey. Carsamba son halini korum bucurumun insaALLAH
Cnm ben yurt disindayim kullandigim vitaminin ismi "Omnibionta Pronatal" cesitli vitaminler iceriyor iste folik asit, omega3 vs...
Recete filan gerekmiyor ki eczacina danisip istiyebilirsin.
Oy maşallah ya kurban oluruz sizi verenlere tabi canlı görmek başkadır cnm cicişlerinide bayıldım sağlıkla giymeyi nasip etsin bende bakınıyorum ama hangisini alsam diye kafam karışıyor bende lcw pantolon baktım işte cnm ama arkadaşım kendi pantolonlarını terzide yaptırmış lastik taktıttırmış güzel olmuş öylemi yapsam diye düşünüyorum
canım cigköfteyi nerde yedinAy ben 3gundur resmen salam yedim aciktikca simdi siz zararli diyince midem bulandi. Ama kusamiyorumda. Bebege zarar verdim diye endiseleniyorum simdidedunde cigkofte yedim oda mi zararli
ben zararlı oldugunu duyduktan sonra bıle kaç tane nar yedımcanım korkma bişey olmaz bilmeden yapıla şeyler nedense zarar vermiyo çocuğa yoksa varya benim çocuk normal olmzadı yani yada çoktaan düşmüştü ben kazayla hamile kalmışım :)işte o sıra koca salonu tek başıma değiştirdim ne bilim o dönem hasta oldum antibiyotik falan yuttum yada nar yedim kafam kadar 2 tane zararlı olduğunu sonradan öğrendim ama şükürler olsun bişey yok sıkma canını
ayşşş ben bugun bebişime bornoz takımı aldım:))cıvcıv lı hemıde yaaaaaa...cok şeker bıseydı dayanamadım valla ıste bı bas havlusu bır tane bornozu bı tane daha sade havlu bıde kesesı ayrıca ıcınde oyuncagı bıle var :))))
resmını cekınce koyarım :)))
he bıde doktora bugun gıdebıldım bugunde cok yogundu epey bekledım ama degdı:))
ayy bı buyumuş sormayın yavruşşşum ayaklarını oynattı organ gelısımı tamamlanmış ben bugun tam 10 haftalık dıyordum ya 10 + 4 haftalık cıktı doktor hanım 11 haftadasın yanı dedı:))
ayyy doktorun yanında bı ağladım bı duygulandım sormayın ben öle aglayınca ardındanda kalp atıslarını açtı ben bıttım resmennn ay kafası ayakları herseyı bellıydı :)))
su benım foto makınenın sarjını takım de cekım gostercem sıze:))
amın ıns..kızzz ben daha cok şey alıcam da cınsıyetı bellı dııl ıste senınkının cınsıyetı bellı mı yoksa ??
ınş temız cıkar sonuc cnm..benım fasulye daha kucuk ıkı haftamız var test ıcın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?