2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy resimleri koyuyorum anacım ilk olarak benım 10+4 haftalık fasulyem karsınızda annesı yer onu yer :))));

ve şimcikte bebışımın ılk cıcısı;

daha öncede sordum kimse cevap vermedi tekrar sormak istiyorum 12. ve 13. haftada olan arkadaşlar hangi hapları kullanıyorsunuz?

cnm devlette falanda yaptırabilirsin o testleriii kan idrar falannn çok özel bi yerde yapılmasına gerek yokk o yüzdennn yaptır devlette
ben 2.yi çok uzatmıcam valla en fazla 3 yaş olcak aralarında tabi allah hayırlısıyla 1.sni versinde planım öyle durmak yok yola devam
taiii yapınn 2. lerideee kardeşsizz olmamalı hiçbi çocukk daha benimki farkında değil çok ara ara öpüyooo seviyoo karnımı ama doğunca biliyorum kavga da etseler kardeşşş işteee en yakın....
Ay ben 3gundur resmen salam yedim aciktikca simdi siz zararli diyince midem bulandi. Ama kusamiyorumda. Bebege zarar verdim diye endiseleniyorum simdide dunde cigkofte yedim oda mi zararli

ben sucuk yiyorum cnm çok pişirerek ama salam pişmiyoo sosis zaten sevmem..çiğ konusuna gelirsek arada ondan da yiyorm ama açıkçası onun zararlı olduğunu düşünmüyorum şu sebeptenn artık çiğ köftecilerde bile çiğ etten yapılmıyoo adı çiğköfte yani cnm yoksa bildiğin bulgur malzemme..haaa şu rahatsız edebilir baharat ama ben arada dayanamayıp yiyorum vallla...:))

ayy cnm ınşş gorursun ben en son 6 haftalıkken gıtmıstım nokta seklındeydı suan öyle cok buyumuşkı ınanamadım:))cok gusel bı duygu ıns sende gorursun cnm:)

hadı yaaa benımkı bu akşam geldıgınde öğrenecek ıns bız beraber gıttıgımızde gorucek bızde ıkılı test ıcın gıdıcez bı ıkı hafta gecsın tam 12 haftalık bı olsun ınss..o zaman gıdıcez..
yaa senınkı elını agzına mı goturuyorr ayy ben ayaklarını oynattıgını gordugumde bu kadar duygulandıysam elını agzına gotururken gorursem sanırım bayılırım cok agladım ınankı hastaneden eve gelınceye kadar bebısımı ddusunup duygulandım he bıde orda kurtaj yapan vardı hemde ılk bebısıymış yaa o bebege de cok uzuldum cok kötu bı sey cok kızdım oda benımle yaşıttı 24 yasındaymıs ve oda benım gıbı ıkı yıl olmus evlenelı :))
sanırımm bıraz üzdüm onu affetsın ama napım dayanamadım :))

ayy resimleri koyuyorum anacım ilk olarak benım 10+4 haftalık fasulyem karsınızda annesı yer onu yer :))));

Oy oyyyyy teyzesinin bidenesiiiiiiiiii

MasaALLAH cnm cok net gozukuyor masaALLAH... Cicisleride cok guzelmis civcivin.

Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm.

Oy oyyyyy teyzesinin bidenesiiiiiiiiii

MasaALLAH cnm cok net gozukuyor masaALLAH... Cicisleride cok guzelmis civcivin.

Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm.

oyy oyyy görseydın bıde orda daha nettı sureklı bacaklarını oynatıyordu :)))
ayy bacımmm senın fasulyenıde merak edıoz bak ıns resımını beklıoz:))

Cnm ben 11+2'yim yani 12'ci haftamin icindeyim insaALLAH. Vitamin haric ozel bir hap kullanmiyorum.

Sen neler kullaniyorsun?

valla cnm vıtamın olarak ne kullanıosun bılmem de bana doktor hıc vermedı???
sadece folık asıt bıde mıde yanmasına bı surup verdı o kadar bı de sureklı tesst yapıo ılkınde 71 tl sımdıde 65 tl tuttu sanırım ılgı sıfır o yuzden devlete gıdıcem gıbı gozukuo..en azından tahlıller ıcın gıdıyım ıstıorum..
sen hangı hastaneye gıdıosun cnm?

oyy oyyy görseydın bıde orda daha nettı sureklı bacaklarını oynatıyordu :)))
ayy bacımmm senın fasulyenıde merak edıoz bak ıns resımını beklıoz:))

Rabbimin mucizesi iste kucucuk ama bicir bicir masaALLAH. Gecen hafta gittigimde benimkide oynatiyordu hem ellerini hem ayaklarini yiyesim gelmisti onu

Carsamba ikili testimiz var insaALLAH Rabbimin izniyle ter temiz cikar hersey. Carsamba son halini korum bucurumun insaALLAH

Cnm ben yurt disindayim kullandigim vitaminin ismi "Omnibionta Pronatal" cesitli vitaminler iceriyor iste folik asit, omega3 vs...

Recete filan gerekmiyor ki eczacina danisip istiyebilirsin.

Oy maşallah ya kurban oluruz sizi verenlere tabi canlı görmek başkadır cnm cicişlerinide bayıldım sağlıkla giymeyi nasip etsin bende bakınıyorum ama hangisini alsam diye kafam karışıyor bende lcw pantolon baktım işte cnm ama arkadaşım kendi pantolonlarını terzide yaptırmış lastik taktıttırmış güzel olmuş öylemi yapsam diye düşünüyorum

ınş temız cıkar sonuc cnm..benım fasulye daha kucuk ıkı haftamız var test ıcın...

Cnm ben yurt disindayim kullandigim vitaminin ismi "Omnibionta Pronatal" cesitli vitaminler iceriyor iste folik asit, omega3 vs...

Recete filan gerekmiyor ki eczacina danisip istiyebilirsin.

aslında ıyı olur bı eczaneye danısıyım en ıyısı ben:))

amın ıns..kızzz ben daha cok şey alıcam da cınsıyetı bellı dııl ıste senınkının cınsıyetı bellı mı yoksa ??

Ay ben 3gundur resmen salam yedim aciktikca simdi siz zararli diyince midem bulandi. Ama kusamiyorumda. Bebege zarar verdim diye endiseleniyorum simdide dunde cigkofte yedim oda mi zararli
canım cigköfteyi nerde yedin
gittiğin bi misafirliktemi yoksa hazırmıı
hazırların içinde et yokmus zaten artık geçen kuzenim bahsetti yasakmışş
ha evde yapıldıysa bılemem
bende jambon yedım bı kac kere oda aynıymıs pişman oldum ama napim

ben zararlı oldugunu duyduktan sonra bıle kaç tane nar yedım
cunkı canım ıstıyordu
ve gecen facebookta biri yazmıstı gecn dedıgım 2 3 hafta oldu belkide
ben nar suyu bile içtim bardak bardak bişe olmadı dedi
kişiye göre değişen bişey demekki

canım hayırlı olsun cok güzelmiş
bebişinede maşallah
inşallah giydirmekte nasip olur
böyle güzel haberler gelsin inşallah hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…