saol cnmcımmm ıns saglıklı sıhhatlı bı dogsun annesı yesın onu:))Minilyacımmm maşalllahh fasulyeneee nede güzel poz vermiş....güle güle giysinn cicilerinii kuzucun....
canım cigköfteyi nerde yedin
gittiğin bi misafirliktemi yoksa hazırmıı
hazırların içinde et yokmus zaten artık geçen kuzenim bahsetti yasakmışş
ha evde yapıldıysa bılemem
bende jambon yedım bı kac kere oda aynıymıs pişman oldum ama napim
ben zararlı oldugunu duyduktan sonra bıle kaç tane nar yedım
cunkı canım ıstıyordu
ve gecen facebookta biri yazmıstı gecn dedıgım 2 3 hafta oldu belkide
ben nar suyu bile içtim bardak bardak bişe olmadı dedi
kişiye göre değişen bişey demekki
canım hayırlı olsun cok güzelmiş
bebişinede maşallah
inşallah giydirmekte nasip olur
böyle güzel haberler gelsin inşallah hep
Yok cnm daha belli değil oyuzden karasız kalıyorum işte belki bu ikili testlerde belli olur inşallah
InsaALLAH cnm hepimizinki ter temiz cikar insaALLAH. Senin fasulye 12 haftalik degil mi?
Kizlar zona diye birsey duydunuz mu?
Ev doktorumuza gittim bugun sirtimda kucuk bir bolge kabardi adam kalkti zonaya benziyor dedi. Hamile oldugumda biliyor ama herhangi birsey demedi yani bebegin icin zararli vs gibisine. Eve geldikden sonra internetten okudum sinir sistemi icin cok zararli oldugunu vs.
ALLAH'im insaALLAH hayirlisini verir. Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin.
Carsamba gunu sorarim gerci ama yinede icim kotu oldu dert oldu simdi bana
daha öncede sordum kimse cevap vermedi tekrar sormak istiyorum 12. ve 13. haftada olan arkadaşlar hangi hapları kullanıyorsunuz?
Ev doktorumuza gittim bugun sirtimda kucuk bir bolge kabardi adam kalkti zonaya benziyor dedi. Hamile oldugumda biliyor ama herhangi birsey demedi yani bebegin icin zararli vs gibisine. Eve geldikden sonra internetten okudum sinir sistemi icin cok zararli oldugunu vs.
ALLAH'im insaALLAH hayirlisini verir. Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin.
amın inş hepımızın cnmcım..bu arada yok kıss benımkı senınkınden ıkı hafta kucuk ablasıı
ben 10 haftalık dıodum doktor 10+4 haftalık 11 haftanın ıcındesın dedı 4 gun daha buyuduk
aslında sat a göre tam 12 haftalıgız ama doktorlar öle demıor mafelesss..
benım sat 25 ağustos cnm senın?
sanırım benımkı bı hafta gec döllenmıs
canım zona zor bişey diye biliyorum
teyzemde olmuştu
ama hamile falan degıldı ilacını kullanmıstı
sen sıkıntımı yaptın bazı seyleri ???
amin inşallah bi sor doktoruna bakalım ne dicek
canım zona zor bişey diye biliyorum
teyzemde olmuştu
ama hamile falan degıldı ilacını kullanmıstı
sen sıkıntımı yaptın bazı seyleri ???
amin inşallah bi sor doktoruna bakalım ne dicek
Hmm bebekmis henuzz bizimki abi/abla seninkinin yaninda
Benimkide gecenlerde 2 gun daha buyuk cikti ultrasyona gore. Benim sat 3 eylul.
süper olmuş canım ellerine sağlıkYaptım kızlarrrAdı hala listede olmayan varsa Bana Özelden mesaj atabilir
Evet zor bir hastalik yani internetten okudugum kadariyla bide internette cikan resimler gibide degil yani ALLAH korusun cok kotu resimler var. Benimki 2 cm var yok yani kucuk bir kabarcik.
Dedigin gibi SIKINTI filan yapildigi zaman kendini gosteriyormus ama benim SIKINTI yapacak birseyim yok ki cok sukur hamileyim diye zip zip zipliyorum mutluluktan. ALLAH'ima bin kere sukurler olsun simdiye kadar herseyde yolundaydi.
Zona degilse bile ben simdi bunu kafa takacam diye zona olurum
Yarin baska doktora mi gitsem ne yapsam
ilk defa şimdi duydum ona neymış
Allah Allah adam doktor bıde bence bırak o doktoru da baska doktora bı sor gercı yoktur öle bısey yenı duyuyorum bı yasıma daha gırdım valla:)))
cianım ben su çiceği virüsü diye biliyorum sen tahlil yaptırmadınmı o tahlillerde o virüsün pozitif yada negatif cıkması lazım kontrole gittiğnde doktoruna ısrar et cnm önemli çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?