pelishh benimkini 7 haziran yaparmısın rica etsem
Cnm ins hic karsina cikmaz. Bende ilk kez duydum doktorum o kadar rahatti ki bende basit birsey sandim eve gelince anladim ne oldugunu.
Evet cnm su cicegi cikaran herkezde o virus uslu uslu duruyomus sonra SIKINTI stres yapincada sinir den kabariyormus.
Ya kontrollerimi oluyorum onemli birsey olsa derdi kesin doktorum. Of yarinda gidemem ki yanina cok yogun oldugu icin randevusuz gidince kabul etmiyor.
Carsambaya kadar sabretmeliyim...
Evet zor bir hastalik yani internetten okudugum kadariyla bide internette cikan resimler gibide degil yani ALLAH korusun cok kotu resimler var. Benimki 2 cm var yok yani kucuk bir kabarcik.
Dedigin gibi SIKINTI filan yapildigi zaman kendini gosteriyormus ama benim SIKINTI yapacak birseyim yok ki cok sukur hamileyim diye zip zip zipliyorum mutluluktan. ALLAH'ima bin kere sukurler olsun simdiye kadar herseyde yolundaydi.
Zona degilse bile ben simdi bunu kafa takacam diye zona olurum
Yarin baska doktora mi gitsem ne yapsam
yaaa ben anlamadım aslına bakarsan benım fasulye daha buyuk olması gerekıyor öle degıl mı?
ama doktorlar daha 11 haftanın ıcındesın dıolar ?
bıde ılk 4 haftalık dedı sonra gıttıgımde 6 haftalık beklerken yok dedı 6 hafta 5 gunluk neyse en son bugun gıttım 10 haftalık tam olarak dıyordum kı doktor hayır 10 +4 dedı bızım fasulye dedım cabuk buyucek bakalım ıkı hafta sona ne dıcekle
canım senin agrın falan varmıydı pekii
sadece görüntüdemi bişey var
belki olmayadabilir cunkı daha önce hiç bahsetmedin agrım var falan diyee
baya bi agrı falan yaparmış çünki bu
seninki başka bişey olmasın
baska doktora gitme sansın varsa git derim
kafan rahat eder
Yaptım kızlarrrAdı hala listede olmayan varsa Bana Özelden mesaj atabilir
Cnm özelden msj attım bilgilerimi geldimi acaba
Belki gec dollenmistir cnm cunku sat'a gore sen 13 haftalik filan olmalisin. Dedigin gibi bakalim birdahakine ne diyecek...
Okudugum kadariyla agri filan yapiyormus bayagi ama bende oyle bir durumda yok yani bazen kasinti yapiyor kabardigi icin kasimak istedigimde aciyor o kadar. Dokunmayinca sorun olmuyor yaa zaten onemsiz birsey gibi duruyor annem icin gitmistik doktora gelmisken gostereyim dedim.
Nerdennnnnnnnnnn dedim icime dert oldu!!! Yarin jinekologuma gidemem ama baska bir doktora mi gitsem. Yada acile mi gitsem ne yapsam. offfff
Ellerine saglik cnm cok guzel olmus.
Cnm özelden msj attım bilgilerimi geldimi acaba
yok canım gelmemiş
Belki gec dollenmistir cnm cunku sat'a gore sen 13 haftalik filan olmalisin. Dedigin gibi bakalim birdahakine ne diyecek...
Okudugum kadariyla agri filan yapiyormus bayagi ama bende oyle bir durumda yok yani bazen kasinti yapiyor kabardigi icin kasimak istedigimde aciyor o kadar. Dokunmayinca sorun olmuyor yaa zaten onemsiz birsey gibi duruyor annem icin gitmistik doktora gelmisken gostereyim dedim.
Nerdennnnnnnnnnn dedim icime dert oldu!!! Yarin jinekologuma gidemem ama baska bir doktora mi gitsem. Yada acile mi gitsem ne yapsam. offfff
Selam kızlar
İkili testii hayırlısyla yaptırdım. 12+0 da minişim 5.5 cm cıktı, 12+1 lik bebek boyutundaymıs. Ense kalıngı 1.2 mm cıktı ve burn kemigini de gorduk. Kan testleri haftaya cıkacakmıs ama ense olcumu cok iyiymiş ve burun kemiginide gordugumuz icin doktor testin temiz diyebilirsin dedi. Cinsiyetini soylemedi. Bu haftada kesin belli olmuyor dedi. Darısı butun arkadaslarımın basına.
Es_Ra cıgım ınş cnm sadece ben degıl hepımızın sorunsuz gecsın ıns hamılelıklerı..ınsan ıster ıstemez sıkıntı yapıo tabıkı elde deıl
sen bence sıkıntı yapmadan hemen doktora gıt de kafan rahatlasın.gercı öle bı sorun olucagını sanmıorum ıns umarım bısey cıkmazda sende rahatlarsın cnm
Selam kızlar
İkili testii hayırlısyla yaptırdım. 12+0 da minişim 5.5 cm cıktı, 12+1 lik bebek boyutundaymıs. Ense kalıngı 1.2 mm cıktı ve burn kemigini de gorduk. Kan testleri haftaya cıkacakmıs ama ense olcumu cok iyiymiş ve burun kemiginide gordugumuz icin doktor testin temiz diyebilirsin dedi. Cinsiyetini soylemedi. Bu haftada kesin belli olmuyor dedi. Darısı butun arkadaslarımın basına.
yok canım gelmemiş
Beceremedim herhal ben burdan yazayım sana 23 yaşındayım bursa 58 kiloyum sat 7 eylül b.d.t. 14 haziran [shrewgirl (sevinç ) ] şimdiden sağol cnm
Selam kızlar
Beceremedim herhal ben burdan yazayım sana 23 yaşındayım bursa 58 kiloyum sat 7 eylül b.d.t. 14 haziran [shrewgirl (sevinç ) ] şimdiden sağol cnm
ekliyorum cnm
Canım tahlillerde çıkıyor ama sen tekrar gidince sor hemen nerden bilmiş tahlil yapmadan sıkma canını moralini yüksek tut cnm
canım bence yarın başka bi doktora git. yani o ne biçim doktor ki bi test falan yapmadan ortaya tahmin atmış, bişey de tavsiye etmemiş? net bişey söyler insan. sinir etti beni. ne biçim doktorlar var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?