Selam kızlar
İkili testii hayırlısyla yaptırdım. 12+0 da minişim 5.5 cm cıktı, 12+1 lik bebek boyutundaymıs. Ense kalıngı 1.2 mm cıktı ve burn kemigini de gorduk. Kan testleri haftaya cıkacakmıs ama ense olcumu cok iyiymiş ve burun kemiginide gordugumuz icin doktor testin temiz diyebilirsin dedi. Cinsiyetini soylemedi. Bu haftada kesin belli olmuyor dedi. Darısı butun arkadaslarımın basına.
canım doktor değilim bilemem ama
bu durumda gerçekten zona olmayabilir takma hiç
o ciddi agrılar yapan bişey
teyzem gece yaralarına kadar uyuyamazdıı onun agrısından sızısından
dayımın eşide yaşadı benim onun gögsundeydi sızım sızım sızlıyor diye oturup agladıgını bılıyorum
sen en iyisi hiç takma boş yeree
baska bi doktora git için rahat etsin
Acile giderim herhalde dayanamam yarina kadar. Esim bir gelsin isten hayirlisiyla.
Hakikkatten test filan yapmadan soyle bir uzaktan bakti zona bu dedi. Ilac, krem filanda veremem hamilesin dedi. Iki hafta sonra yok olur dedi sadece.
Bende o oyle diyince ne bileyim sivilce gibi onemsiz birsey sandim. Netten bakim dedim neler neler gordum neler neler okudum... Gerci nete cok guvenmiyorum yalan yanlis cok sey var ama yinede ates olmayan yerden duman tutmez.
Cnm destegin icin gercekten tsk ederim yani bende okuduklarimdan sonra zona degildir dedim kendi kendime ama senin yazdiklarindan sonra icim dahada rahatladi. Yasamis gormus biri olarak (cevrenden tabi) icimi rahatlattin. ALLAH razi olsun.
Asla agliyacak kadar agrim yok dedigim gibi sadece kasininca yaniyomus gibi aciyor.
Esim gelsin hele hemen acile gideyim en iyisi bu. Uyuyamiyacam yoksa!!!
Selam kızlar
İkili testii hayırlısyla yaptırdım. 12+0 da minişim 5.5 cm cıktı, 12+1 lik bebek boyutundaymıs. Ense kalıngı 1.2 mm cıktı ve burn kemigini de gorduk. Kan testleri haftaya cıkacakmıs ama ense olcumu cok iyiymiş ve burun kemiginide gordugumuz icin doktor testin temiz diyebilirsin dedi. Cinsiyetini soylemedi. Bu haftada kesin belli olmuyor dedi. Darısı butun arkadaslarımın basına.
Canım var böyle doktorlar insanların ödünü patlatmayı seviyolar. boşver sen onu, başka doktora git. nette dediğin gibi, herşey yazılıyo. aklına gelebilecek herşey, doğru yanlış. takma sen. inşallah yoktur hiç bişeyin. doktordan gelince yaz, olurmu? aklım sende kalcak.
Selam kızlar
bEN ÇIKIYORUM KIZLAR LİSTEYLE İLGİLİ SORUNU OLAN MESAJ ATABİLİR.HEPİNİZİ ÖPTÜMM
canım takma acelede etme
acıldekı doktorlarada bellı olmuyor
sen yarın cildiyeci varsa ondan randevu al bence
eger zonaysa bıle iyi yanındn bakk senın zor geçmiyor
cok sukur bunu dusun yanii şimdi içini ferah tut
çünki cok stres yaparsanda olmaz
araştırmayı falanda bırak yarına kadar güzel bi dinlen
öyleysede degilsede bişey olmıcak inşallah merak etme,
tabı ben cıldıyecı demısım ama tam olarak hangı doktor bakıyor bılmıyorum
bEN ÇIKIYORUM KIZLAR LİSTEYLE İLGİLİ SORUNU OLAN MESAJ ATABİLİR.HEPİNİZİ ÖPTÜMM
kendine dikkat et, liste de çok güzel olmuş. eline sağlık canım
Aslinda dedigin dogru acildekilerde her zaman alakali iyi olmaya biliyor. Basindan atmak icin sacma sapan ilac verir sonra battikca batarim...
Esim gelsin isten hayirlisiyla artik ne yapacagimiza karar veririz. Bende dusundum cildiyeye gitmeyi ama istee yurt disindayim yaa oyle randevusuz olmuyor. Randevuyuda artik ne zamana verirler bilmiyorum.
ALLAH'in izniyle sanmiyorum zona filan oldugumu hic tarif edilen seye benzemiyor benimkisi eminim kucuk bir alerjidir. Kendi doktorum oldummm bu sacma doktorlar yuzunden.
Gercekten cok tsk ederim cnm cok destek oldun icimi gercek manada ferahlattin.
Ben cikiyorum birazdan esim gelir isten. Kendine ve bebisine cok dikkat et. Grsmek uzere.
canım çok sevindim darısı bizlerin başına artık . vajinaan mı baktı sana
Hakikkatten yaa bunlar nasil doktor anlamadim gitti... Tamam cnm yazarim mutlaka ne zaman gidecegimi bende bilmiyorum esimi bekliyorum oda birazdan isten gelecek.
Ondan ben musadenizi istiyorum. Gonulden tsk ediyorum hepinize ayri ayri gercekten sizler olmasiniz ne yapardim.
Icimi ferahlattiniz. Ranacigim kendine ve bebisine iyi bak cnm.
naberrr teyzeler dr dan geldik bizzz
doktor nededi canımm hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?