2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızar benim son zamanlarda yaptığım yemekler daha bi lezzetli olmaya başladı. yada ben çoğunlukla aç kaldığım için mi öyle geldi bana? sizin yemeklerinizde bi değişiklik var mı?

Son düzenleme:
Kızar benim son zamanlarda yaptığım yemekler daha bi lezzetli olmaya başladı. yada ben çoğunlukla aç kaldığım için mi öyle geldi bana? sizin yemeklerinizde bi değişiklik var mı?

bn artık yemek yapasım gelmıoo bıle yaptıım yemeklerıde ben begenmıorum ama eşim aynıı gusel dıe ben öğğ beğenmıorum
bıde hastayım allam yemek yıyesm gelmıo boğazlarım ŞİŞŞŞŞŞŞ OFFFF

maşallah bir problem görünmüyor şuanda baya hareket halinde kendisi önümüzdeki hafta vajinal bakıp ense kalınlığını ölçücekmiş canım
hadi hayırlısı canım
umarım benimki vajinal yapmaz ben cidden rahat duramam

ben 6 haftadır yemek yapmadıgım için bilemiyorum

Bu taramada ulturasona sokcağı zaman kımıne ustten kımıne allatan bakıolarmış inş. Alttan bakar doktorum bebek daha ii gözüküo kızlarrrrr:)

hadi hayırlısı canım
umarım benimki vajinal yapmaz ben cidden rahat duramam

Sorma canım ya bende onu düşündüm
bugün üstten baktı ama enseyi ölçerken alttan bakıcam dedi yani salı günü ben zaten huyluyum ama daha net görünüyomuş o yüzden yaptırmak zorundayım canım

Bende artik yemek yapmaya halim yok,üseniyorum kahvalti bile hazirlamaya. Bu aksam yaptim yemek ben yemicem canim istemiyor hala salamdan midem bulaniyor.
Artik haftada 1 ev yemegi yapiyorum :26:

pöff belimin ağrısı geçmedii hatta böbreklerim sızlıyo ben üşüttüm sanırımmmmmm Çarşamba doktor ordaır inşallahta giderim

canım ben baslarda hep alttan muayne oldum taa ki son muayneye kadar
ama ben hiç duramıyorumki ha bire konusuyor tepki veriyorum
öyle yapcak olursa cok zor
pöff belimin ağrısı geçmedii hatta böbreklerim sızlıyo ben üşüttüm sanırımmmmmm Çarşamba doktor ordaır inşallahta giderim

geçmiş olsun canım yaa zor vallaa
bi git bakalım ne dicek
inşallah yoktur öyle bişey

belkide bebişko baskı yapıyo bilemiycem valla yarın sabah kalkim randevu almaya çalışıyim çarşamba için bare.

slm kızlar kusmaktan fırsat bile bulamıyorum siz ne güzel sohbet ediyorsunuz benim halim yok kafam kalkmıyorr

ne varsa insanın kendi annesinde var yaa.. canım annem akşam yemek yapmıs getirdi..
soframı hazırladı bulasıgımı topladı yıkadı.. çay hazırladı içtik berabercene.. şimdide dolaplarıma el attı düzeltiyo..
torun sadece bizim tabii.. kaynanacıgımda sagolsun bi kere bile arayıp nasılsın iyimisin diye sormadı

şimdi ben kendi aileme düşkün olmakta haksızmıyım yani..

belkide bebişko baskı yapıyo bilemiycem valla yarın sabah kalkim randevu almaya çalışıyim çarşamba için bare.

valla benimde bugün belim fena kaç haftadır alttan çıtçıtlı atlet giyiyodum bugün dışarı çıkarken çıkardım sabah üşüttüm galiba :18:

aynı durum bizdede var canım eşim vanda göreve gitti 1 haftadır yok sadece gittigi gün aradı napıyorsun diye başkada tık yok gelde çatlama öyle gıcıgım ki anlatamam sanki tek annemin torunu kadın herşeyimle ilgileniyor 1 haftadır evdeyim tamam evladıyım ama karşı tarafında torunu hadi beni tınlamıyon insan torununa heves eder ama dogsun bebiş oyy canım cicim derse lafı yapıştırıcam hasret bırakıcam onlara hıh

Kizlar ogrendim ki burda ( Danimarkada) 12. haftadan sonra kalp dinletiyorlarmis.Normalde burda doktorlar bedava. Bende dayanamadim. özel klinikden randevu aldim cuma ya saat 12 e 100lira ya .Insallah bebisin kalbini dinlicez o gun

pelishh canım online gördüm seni, geçmiş olsun bu arada. beni de listene ekler msn diyecektim.
ilk bebek yaş 26 kilo 45 malatyadan sat 14 eylül =))

valla benimde bugün belim fena kaç haftadır alttan çıtçıtlı atlet giyiyodum bugün dışarı çıkarken çıkardım sabah üşüttüm galiba :18:

canım bende hep atlet giyiorum ama üşütüyoruz sanırım batıyo böbreklerim çişede gidiyorum ya üşüttüm ya bebiş baskı yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…