Kızar benim son zamanlarda yaptığım yemekler daha bi lezzetli olmaya başladı. yada ben çoğunlukla aç kaldığım için mi öyle geldi bana?sizin yemeklerinizde bi değişiklik var mı?
maşallah bir problem görünmüyor şuanda baya hareket halinde kendisi önümüzdeki hafta vajinal bakıp ense kalınlığını ölçücekmiş canım
sevındım cnm darısı bizim başımıza inş.ii haberlerını beklıoruz herkesın:)
hadi hayırlısı canımmaşallah bir problem görünmüyor şuanda baya hareket halinde kendisi önümüzdeki hafta vajinal bakıp ense kalınlığını ölçücekmiş canım
Kızar benim son zamanlarda yaptığım yemekler daha bi lezzetli olmaya başladı. yada ben çoğunlukla aç kaldığım için mi öyle geldi bana? sizin yemeklerinizde bi değişiklik var mı?
benide listeye eklermisiniz -3. tüp bebek denememdi -sat: 20 eylül -doğum(inş.)26 haziran -kilo 50 -diyarbakır -yaş 26
hadi hayırlısı canım
umarım benimki vajinal yapmaz ben cidden rahat duramam
Kızar benim son zamanlarda yaptığım yemekler daha bi lezzetli olmaya başladı. yada ben çoğunlukla aç kaldığım için mi öyle geldi bana? sizin yemeklerinizde bi değişiklik var mı?
Sorma canım ya bende onu düşündüm
bugün üstten baktı ama enseyi ölçerken alttan bakıcam dedi yani salı günü ben zaten huyluyum ama daha net görünüyomuş o yüzden yaptırmak zorundayım canım
pöff belimin ağrısı geçmedii hatta böbreklerim sızlıyo ben üşüttüm sanırımmmmmmÇarşamba doktor ordaır inşallahta giderim
canım ben baslarda hep alttan muayne oldum taa ki son muayneye kadar
ama ben hiç duramıyorumki ha bire konusuyor tepki veriyorum
öyle yapcak olursa cok zor
geçmiş olsun canım yaa zor vallaa
bi git bakalım ne dicek
inşallah yoktur öyle bişey
belkide bebişko baskı yapıyo bilemiycem valla yarın sabah kalkim randevu almaya çalışıyim çarşamba için bare.
ne varsa insanın kendi annesinde var yaa.. canım annem akşam yemek yapmıs getirdi..
soframı hazırladı bulasıgımı topladı yıkadı.. çay hazırladı içtik berabercene.. şimdide dolaplarıma el attı düzeltiyo..
torun sadece bizim tabii.. kaynanacıgımda sagolsun bi kere bile arayıp nasılsın iyimisin diye sormadı
şimdi ben kendi aileme düşkün olmakta haksızmıyım yani..
valla benimde bugün belim fena kaç haftadır alttan çıtçıtlı atlet giyiyodum bugün dışarı çıkarken çıkardım sabah üşüttüm galiba :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?