canım yaş, il ve isimden dolayı tanıştığımızı düşünüyorum. garip gelecek ama geçen sene mayıs ayında Aksaray'da bulunmuş muydun???benide listeye eklermisiniz -3. tüp bebek denememdi -sat: 20 eylül -doğum(inş.)26 haziran -kilo 50 -diyarbakır -yaş 26
aynı durum bizdede var canım eşim vanda göreve gitti 1 haftadır yok sadece gittigi gün aradı napıyorsun diye başkada tık yok gelde çatlama öyle gıcıgım ki anlatamam sanki tek annemin torunu kadın herşeyimle ilgileniyor 1 haftadır evdeyim tamam evladıyım ama karşı tarafında torunu hadi beni tınlamıyon insan torununa heves eder ama dogsun bebiş oyy canım cicim derse lafı yapıştırıcam hasret bırakıcam onlara hıh
ben şu zamana kadar hiç saygısızlık yapmadım yine yapmam ama madem onlar kusursuz insanlar nerede ne yapmaları gerektigini iyi bilirler yapsınlar o zmn..
daha önce 2 düşügüm oldu dururmum sakat yani.. insan hiç mi merak etmez bu kız naptı yemek yapabildimi diye..
hiç bişe yapmasınlar beklemiyorum ama sadece bi hal hatır sorsunlar yaa.. insan hassas oluyo bu dönemde bekliyo böyle şeyleri ama tık tık...
ben şu zamana kadar hiç saygısızlık yapmadım yine yapmam ama madem onlar kusursuz insanlar nerede ne yapmaları gerektigini iyi bilirler yapsınlar o zmn..
daha önce 2 düşügüm oldu dururmum sakat yani.. insan hiç mi merak etmez bu kız naptı yemek yapabildimi diye..
hiç bişe yapmasınlar beklemiyorum ama sadece bi hal hatır sorsunlar yaa.. insan hassas oluyo bu dönemde bekliyo böyle şeyleri ama tık tık...
Selam kızlar
İkili testii hayırlısyla yaptırdım. 12+0 da minişim 5.5 cm cıktı, 12+1 lik bebek boyutundaymıs. Ense kalıngı 1.2 mm cıktı ve burn kemigini de gorduk. Kan testleri haftaya cıkacakmıs ama ense olcumu cok iyiymiş ve burun kemiginide gordugumuz icin doktor testin temiz diyebilirsin dedi. Cinsiyetini soylemedi. Bu haftada kesin belli olmuyor dedi. Darısı butun arkadaslarımın basına.
kıslarrr halinize şükredin hiç değilse arayıp sormayan eşinizin annesi. benim kendi annem tamamen ilgisiz ve ben evin tek çocuğuyum ilk ve tek torunları olacak kadın duyar duymaz yaz tatil planını mahvettiğimi söyledibaşta şakayla karışık falan sandım ama sonra iş temizliğe geldi. karnımda sancı var yapamıyorum dedim. tamam sana kadın yollayayım dedi, titizliğimi de biliyor, eve bakıp bakıp ağlıyorum sinirimden. aradan iki gün geçti ben evde kadın bekliyorum. ertesi sabah hadi bana kahvaltıya gel dedim kadın kendi evine temzlikçi tutmuş yaaa... ço kırıldım. kayınvalidem ki inanın ilk defa forumda böyle yazıyorum duyduğu andan beri inanılmaz ilgi gösteriyo ki-sıkı durun- kadının tam 51. torununu doğuracağım inş
kıslarrr halinize şükredin hiç değilse arayıp sormayan eşinizin annesi. benim kendi annem tamamen ilgisiz ve ben evin tek çocuğuyum ilk ve tek torunları olacak kadın duyar duymaz yaz tatil planını mahvettiğimi söyledibaşta şakayla karışık falan sandım ama sonra iş temizliğe geldi. karnımda sancı var yapamıyorum dedim. tamam sana kadın yollayayım dedi, titizliğimi de biliyor, eve bakıp bakıp ağlıyorum sinirimden. aradan iki gün geçti ben evde kadın bekliyorum. ertesi sabah hadi bana kahvaltıya gel dedim kadın kendi evine temzlikçi tutmuş yaaa... ço kırıldım. kayınvalidem ki inanın ilk defa forumda böyle yazıyorum duyduğu andan beri inanılmaz ilgi gösteriyo ki-sıkı durun- kadının tam 51. torununu doğuracağım inş
canım çok saol. bi de az önce mesaj hakkım olmadığından buradan bilgilerimi yazdım ama, listeye beni de eklersen sevinirim :)hey allahımmm bazen böyle ters durumlarda oluyo maleseff..51.torunmu maşşallahh
canım çok saol. bi de az önce mesaj hakkım olmadığından buradan bilgilerimi yazdım ama, listeye beni de eklersen sevinirim :)
pelishh canım online gördüm seni, geçmiş olsun bu arada. beni de listene ekler msn diyecektim.
ilk bebek yaş 26 kilo 45 malatyadan sat 14 eylül =))
eklerim tabiki canımÇok geride kaldıysa yazarmısın ekliym hemen
aranıza bir haziran annesi adayı daha eklendi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?