pelish cim yaşım 26 yazmamısım hiç bugune kadar 58 kıloyla kaldım hamıle
canım senin etiketteki büyüyen bebek 9.ayda kaslı maslı bişi olmuş
sorma ay ay büyüyo danacıkk
sen öle baza maza kaldırırsan içindekide böle olur tabi
senin bebiş içerde fitness yapıyo benden demesi
kesin kesinnnnn Kızlar ben kaçıyorum yarın görüşürük öptüm kocaman sizide minnaklarımıda
kızma ama nickimle yaşımı yanlış yazmışsın yaşım 23
ne varsa insanın kendi annesinde var yaa.. canım annem akşam yemek yapmıs getirdi..
soframı hazırladı bulasıgımı topladı yıkadı.. çay hazırladı içtik berabercene.. şimdide dolaplarıma el attı düzeltiyo..
torun sadece bizim tabii.. kaynanacıgımda sagolsun bi kere bile arayıp nasılsın iyimisin diye sormadı
şimdi ben kendi aileme düşkün olmakta haksızmıyım yani..
aahhh aahhh seni nasıl anlıyorum anlatamam dün kaynanamlar geldi sağ olsunla popoların bile kaldırmadılar koltuktan ama ben hamileyim yani anam olaydı beni hiç ayağa kaldırıyomuydu bide işten gelmişim yalandan kızım sen çalışıyomuydun bugün ben her pazar çalışıyorum anne bildiğin üzere dedim bozuldu ama napiim demesem çatlıcam gıcık oluyodum iyice gıcığım artıkın.....
aman boşvermek lazım bu kaynanaları en iyisi bile illa yapıcak sinir edicek birşey buluyor bizimkide cumartesi günkü doktor randevusuna gelicekmiş doktora bakalım ne inciler dökücek çtlar gelmezse eşimde anne ne grek var senin gitmene yanlız gidebilir gerçi ben büyük ihtimalle yanında olucam işlerimi ayarlayabilirsem diyor bizimki duymuyor bile illa gelicek bende dedim eşime bırak gelsin en azından doktorun muayene parasını öder kötümüyüm evet kötüyüm
pelishh liste için teşekkürler canım
aman boşvermek lazım bu kaynanaları en iyisi bile illa yapıcak sinir edicek birşey buluyor bizimkide cumartesi günkü doktor randevusuna gelicekmiş doktora bakalım ne inciler dökücek çtlar gelmezse eşimde anne ne grek var senin gitmene yanlız gidebilir gerçi ben büyük ihtimalle yanında olucam işlerimi ayarlayabilirsem diyor bizimki duymuyor bile illa gelicek bende dedim eşime bırak gelsin en azından doktorun muayene parasını öder kötümüyüm evet kötüyüm
en iyisini yaparsın...öyle davranmak lazım bunlara
valla aynı durum bendede var canım ama napimmslm kızlar kusmaktan fırsat bile bulamıyorum siz ne güzel sohbet ediyorsunuz benim halim yok kafam kalkmıyorr
ne varsa insanın kendi annesinde var yaa.. canım annem akşam yemek yapmıs getirdi..
soframı hazırladı bulasıgımı topladı yıkadı.. çay hazırladı içtik berabercene.. şimdide dolaplarıma el attı düzeltiyo..
torun sadece bizim tabii.. kaynanacıgımda sagolsun bi kere bile arayıp nasılsın iyimisin diye sormadı
şimdi ben kendi aileme düşkün olmakta haksızmıyım yani..
oğulları umursamıyo ama olan bize oluyo anasını satiimm:)
peeeh bizimki muayene parası ödicek onuda 40 yıl söyler istemem onların bir iğnesini zaten yok hiç olmayıversin
herzaman yapamıyosun canım ya bazen düşünüyorum eşim aileme öyle davransa gerçi ailem öyle davranması için hiç birşey yapmıyolarda anası babası diyorum....ama aradada geliveriyolar işte[/
yok bizim kayınvalidem yada kayınpederim yanımda bir yere gittiysem mutlaka bütün masrafı onlar öder ben kuafore gidicem dediğimde bile kayınpederim çıkarır anında para verir ben almak istemem tabi ama mutlaka yaa cantama atar yaa cebıme sıkıştırır allah için bugüne kadar para konusunda tek laf etmemişlerdir o yuzden haklarını yiyemem herşeylerimi alırlar ellerinden geldiğince yaparlar bitek işte kaynanam arada çenesini tutamaz alakasız konularda benı alakasız sinir eder bu aralar hamileyim daha bi çoştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?