kuzumu hiç hissetmiyorum canım (( bi şikayetim de yok göğüs ağrısı dışında. cuma günü gitcem bakalım nasılmış. ben iyiyim, bebiş de iyidir inşallah. sen nasılsın? senin minnoş napıyo?
İyiyim bende aynı gögüslerim aldı başını gidiyor bende mide bulantısıda olmuyor korkup gitmiştim doktor herkesin bünyesi bir olmuyor diye korkma dedi işte öyle cnm iyiyiz çok şükür heyecanla ikili test günümüzü bekliyoruz cnm
ne guzl hamılelıgın ıyı gecıyor senın..bel agrısı her adet zamanlarında benım oluyor sanırım senınkıde ondan dolayı cnm
Olabilir o aklıma hiç gelmedi cnm bide ben hamileliğimi öğrendiğimden beri korkuyordum hiç ilişkiye girmedim doktor sakıncası yok dun gece cesaretlendim uzun zaman sonra yapınca olmuş olabilir
cnm bebege zararı hıc yokmus ben okudum arastırdım o yuzden ınanma herkese bak bızde ılıskı devam:)))))
kIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR VIKIS HAMILEYKEN ZARARLIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BEN BOGAZLARIMA SIRTLARIMA
AZAR AZAR SURDUMMMMM
cnm bebege zararı hıc yokmus ben okudum arastırdım o yuzden ınanma herkese bak bızde ılıskı devam:)))))
biliyorum doktor da dedi serbest diye bir arkadaşım korkuttu beni ama artık cesaretlendim
SIZ NEKADARLIKSINIZKI YAPIONUZZZ=)))))))
İyiyim bende aynı gögüslerim aldı başını gidiyor bende mide bulantısıda olmuyor korkup gitmiştim doktor herkesin bünyesi bir olmuyor diye korkma dedi işte öyle cnm iyiyiz çok şükür heyecanla ikili test günümüzü bekliyoruz cnm
benim mide bulantılarım geçti, çok fenaydım iki hafta öncesine kadar. // senin ikili testin ne zaman?
selam kizlar ben geldim
Hoşgeldin cnm nasılsın bugun
ben de iyiyim saol bıdıkcım. Miden nasıl oldu? Evet ya, büyüdü kerata
Hb canım. Ayy geçmedi mi? Bende o günler geride kaldı çok şükür. çok kötüydüm. Sadece sabah da değil, dimi? Bütün gün böyle. Yine sen aç kalma canım. Meyve sebze hafif bişeylerle mideni doldurmaya çalış. Açlık da insanı mahvediyo
benim mide bulantılarım geçti, çok fenaydım iki hafta öncesine kadar. // senin ikili testin ne zaman?
İşte aralığın 9unda cnm hayırlısıyla inş
ben pek iyi degilim
bebek iyi ikili test yapilmadi
ben pek iyi degilim
bebek iyi ikili test yapilmadi
sıkma canını canım bende ilk gittiğimde eli boş döndüm 1 hafta sonra yapıldı
hiiç sıkma kendinide bebişinide
kızlar biz ucaga binmek için bişey m almamız lazım doktordan izin belgesimi ne o? biz yılbaşında inşallah türkiyeye gidiyoruz ama ee şimdi o rapor u duydum bilgisi olan varmı
biliyorum doktor da dedi serbest diye bir arkadaşım korkuttu beni ama artık cesaretlendim
bize de doktor serbest dedi, başından beri haftada bir devam ediyoruz. korkma canım, bi risk olsaydı doktorun yasaklardı zaten.
selam kizlar ben geldim
aslm canım hg
Geçmiş olsun ne oldu ki hayırdır
bende rahim agzi kanseri cikti
gecen kontrolde dr.um rutin yillik kontrolu de yapalim demisti.test sonucu kötü cikti.
hala soktayim
canım aynen benimde 1 tane düşük oldu ama insan olan düşünür hal hatır sorar hiç birşey yapmasalarda bir tel aç 2dk sor kapat onu bile çok görüyorlar ama bu sefer fazla oldular cinlerim tepemde onlarda torunu zor görürler eşimede telde anlattım az önce aradı kesin o sölemiştir bende meşgule aldım birşey derlersede aa kusuyodum açamadım derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?