2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR VIKIS HAMILEYKEN ZARARLIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BEN BOGAZLARIMA SIRTLARIMA
AZAR AZAR SURDUMMMMM

ay aman bıktım o zararlı bu zararlı gecen bende taylot ıcmıstım grıp ıcın ona bıle zararlı dedıler bence vıks ın zararı olmaz cnm yaa cunku sonucta bende agrım oldugunda suruyorum kokluorum oda olmasa ben ne yaparım yaaa

kızlar biz ucaga binmek için bişey m almamız lazım doktordan izin belgesimi ne o? biz yılbaşında inşallah türkiyeye gidiyoruz ama ee şimdi o rapor u duydum bilgisi olan varmı

canım sabahtan başlıyoz akşama kadar gün içinde ara öğünlerde yediğim de gidiyo inş. Geçer ya geçmezse yarın dr gittiğimde serum istycem canım ne edim çok fena oluyom işyerinde çok halden düşürüyo beni bi de belimde ağrıyo

sıkma canını canım bende ilk gittiğimde eli boş döndüm 1 hafta sonra yapıldı
hiiç sıkma kendinide bebişinide

bende rahim agzi kanseri cikti
gecen kontrolde dr.um rutin yillik kontrolu de yapalim demisti.test sonucu kötü cikti.
hala soktayim

kızlar biz ucaga binmek için bişey m almamız lazım doktordan izin belgesimi ne o? biz yılbaşında inşallah türkiyeye gidiyoruz ama ee şimdi o rapor u duydum bilgisi olan varmı

canım ben doğumumu yurt dışında düşünüyodum o zaman araştırmıştım 6 aya kadar sorun olmuyo belgede istenmiyo ondan sonra bazı şirketler belge olmadan bindirmiyolar bazılar 8 aya kadar problem çıkarmıyolarmış daha erken senin için belge istemezler bence

canım aynı durumdan şikayetçiyim bende daha önce bir düşük yaptım kaynanam gelmedi bile bırak gelmeyi aramadı bile aradan biraz zaman geçti aradı bende şaşırdım meğer oğlunu sormak için aramış nasıl oğlum üzgünmü diye soruyor bende e herhalde taştan mı yaratıldı dedim acayip bozuldu neymiş çoçuk istemezdi o diyor hay allahım ya sanki tek başıma yaptım ben bu bebişi :) şimdi yine hamileyim gittik söledik babaane oluyorsun diye öle hemen heveslenmeyin diyor insanın moralinide bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…