kızlar biz ucaga binmek için bişey m almamız lazım doktordan izin belgesimi ne o? biz yılbaşında inşallah türkiyeye gidiyoruz ama ee şimdi o rapor u duydum bilgisi olan varmı
nasıl yaniii bi açıklama yapmadımı drun
ölmek istiyorum suan.caanim öyle yaniyorki.kizlarim aklimdan hic cikmiyor
suan 3.asamadaymisim cok cok kötü degilmis.ocakta tekrar kesit alinip kontrol edilecek.ilerleme olursa tedavi ne gerekiyorsa baslanacak.suan sadece vitamin destekleri verdi.bu %70 kadinda görülen birseymis.yaa bebegi alip erkenden bir tedavi yapilabilirmis.ama suan en uygunu ocak ayini beklememismis.bebek bu durumdan etkilenmezmis
Canım öyle deme ya uzme kendinide bebişide bebiş iyiymiş demi ne dedi peki ne olcakmış
suan beklenen ocaktaki tahlil
anladım canıım allah acil şifalar versin rabbim korusun senide bebişinidee
ocağı beklicez artık yapcak bişey yok dualarım seninle ve bebişinle....
suan beklenen ocaktaki tahlil
Çok geçmiş olsun inş ocakta tahlillerin temiz çıkar moralini yükset tut moral çok önemli bebeğini de senide allah korusun dualarımız seninle
bende rahim agzi kanseri cikti
gecen kontrolde dr.um rutin yillik kontrolu de yapalim demisti.test sonucu kötü cikti.
hala soktayim
gecen kontrolde dr.um rutin yillik kontrolu de yapalim demisti.test sonucu kötü cikti.
hala soktayim
suan 3.asamadaymisim cok cok kötü degilmis.ocakta tekrar kesit alinip kontrol edilecek.ilerleme olursa tedavi ne gerekiyorsa baslanacak.suan sadece vitamin destekleri verdi.bu %70 kadinda görülen birseymis.yaa bebegi alip erkenden bir tedavi yapilabilirmis.ama suan en uygunu ocak ayini beklememismis.bebek bu durumdan etkilenmezmis
kizlar ben kizlari okuldan almaya gidiyom dua edin bana
hala soktayim
kızllaar belki bana yardımcı olursunuz istanbulda oturup ve eğitim görmek isteyen yakınlarınız falan varsa ben kursumu devretmek istiyorum normal fiyatından çok çok daha ucuza
http://www.kadinlarkulubu.com/egiti...devretmek-istiyorum-50-kardasiniziaciiil.html
ne yapıcağımı şaşırdım bi konu açtım ama kimse bişey dememiş etrafınızda bildiğiniz tanıdığınız kişiler varsa belkim bi +sı olur.....:44::44::44::44:
nasıl yani...simir testi yaptırmadınmı hiç bu yıl?
hala soktayim
evet ya, neden 3. aşamaya kadar durumu farketmemişler ben de merak ettim. ama sonuç ortada. Allah yarıdmcısı olsun inşallah arkadaşımızın.
canım Bİ ARKADAŞ VARDI BEN ONA SÖLEYİM SANA BU KONUDA NSL HABERLEŞEBİLİRİZ BEN ÇOK KÖTÜYÜM YA sabahtan başlıyoz akşama kadar gün içinde ara öğünlerde yediğim de gidiyo inş. Geçer ya geçmezse yarın dr gittiğimde serum istycem canım ne edim çok fena oluyom işyerinde çok halden düşürüyo beni bi de belimde ağrıyo
özelden numaramı yollıyım sana yada mail adresimi ordan haberleşiriz....
Mide bulantıları için ilaçlar var dr bana vermişti iyide geliyodu işteyken mide bulantısı çekilmiyo evde olunca çok problem değil şimdilik çubuk kraker falan ye biraz bastırır mideni mandalinada iyi geliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?