2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl yaniii bi açıklama yapmadımı drun

suan 3.asamadaymisim cok cok kötü degilmis.ocakta tekrar kesit alinip kontrol edilecek.ilerleme olursa tedavi ne gerekiyorsa baslanacak.suan sadece vitamin destekleri verdi.bu %70 kadinda görülen birseymis.yaa bebegi alip erkenden bir tedavi yapilabilirmis.ama suan en uygunu ocak ayini beklememismis.bebek bu durumdan etkilenmezmis

anladım canıım allah acil şifalar versin rabbim korusun senide bebişinidee
ocağı beklicez artık yapcak bişey yok dualarım seninle ve bebişinle....

suan beklenen ocaktaki tahlil

ADAŞ NASILSN TR YE YE Mİ GELCEN HAYRLISIYLA GELİN İNŞ. NE VAR NE YOK CANIM 2 Lİ TEST OLDUN MU canım BENİM sabahtan başlıyoz akşama kadar gün içinde ara öğünlerde yediğim de gidiyo inş. Geçer ya geçmezse yarın dr gittiğimde serum istycem canım ne edim çok fena oluyom işyerinde çok halden düşürüyo beni bi de belimde ağrıyo

anladım canıım allah acil şifalar versin rabbim korusun senide bebişinidee
ocağı beklicez artık yapcak bişey yok dualarım seninle ve bebişinle....

cok tesekkürlwer
ne yapacami bilemiyorum.hep ya söyle olursa diye vesveseler geliyor.bu haberin uzerine dr.birde bebegi göstermezmi uyuyor dedi.o an tek aklima gelen evdeki canlarim oldu.istifa edip her saniyeyi kizla gecirmek istiyorum.su an rapor verdiler.ama ise gitmem daha

bende rahim agzi kanseri cikti
gecen kontrolde dr.um rutin yillik kontrolu de yapalim demisti.test sonucu kötü cikti.
hala soktayim

çok geçmiş olsun canım..Allahım acil şifalar versin..genetik bi durum var mıydı? allah seni sevdiklerini bağışlasın.inşallah her şey düzelecek çünkü sen bi annesin ve artık daha dirençli olmalısın..ve bu bebek bence allahın izniyle sana uğur getircek ve her şey düzelecek..

gecen kontrolde dr.um rutin yillik kontrolu de yapalim demisti.test sonucu kötü cikti.
hala soktayim

kizlar ben kizlari okuldan almaya gidiyom dua edin bana

Canım çok geçmiş olsun. inşallah ocakta güzel haberini alırız. Bol bol dua et, ben de dua etcem senin için. inşallah herşey yoluna gircek

kızllaar belki bana yardımcı olursunuz istanbulda oturup ve eğitim görmek isteyen yakınlarınız falan varsa ben kursumu devretmek istiyorum normal fiyatından çok çok daha ucuza

http://www.kadinlarkulubu.com/egiti...devretmek-istiyorum-50-kardasiniziaciiil.html

ne yapıcağımı şaşırdım bi konu açtım ama kimse bişey dememiş etrafınızda bildiğiniz tanıdığınız kişiler varsa belkim bi +sı olur.....:44::44::44::44:

canım Bİ ARKADAŞ VARDI BEN ONA SÖLEYİM SANA BU KONUDA NSL HABERLEŞEBİLİRİZ BEN ÇOK KÖTÜYÜM YA sabahtan başlıyoz akşama kadar gün içinde ara öğünlerde yediğim de gidiyo inş. Geçer ya geçmezse yarın dr gittiğimde serum istycem canım ne edim çok fena oluyom işyerinde çok halden düşürüyo beni bi de belimde ağrıyo

hala soktayim

Canım hiç canını sıkma tıp çok ilerledi mutlaka yapılacak başka şeyler vardır inş sende bebekte iyi olacaksınız aklına kötü şeyler getirme.bence başka bi doktora daha git çünkü bazı doktorlar en son söylenecek olanı en başta söylüyolar

evet ya, neden 3. aşamaya kadar durumu farketmemişler ben de merak ettim. ama sonuç ortada. Allah yarıdmcısı olsun inşallah arkadaşımızın.

inş.. kötü çıkmaz geçmiş olsun ne denir bilmiyorum umarım yanlış tanıdır...başka doktora dahmı gitse bilemedim

özelden numaramı yollıyım sana yada mail adresimi ordan haberleşiriz....
mide bulantıları için ilaçlar var dr bana vermişti iyide geliyodu işteyken mide bulantısı çekilmiyo evde olunca çok problem değil şimdilik çubuk kraker falan ye biraz bastırır mideni mandalinada iyi geliyo...

olur canım krakerde nafile meyve zate hak getire diyom ya ne ysem durmuyo

arkaaşım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin , eminim dr güveniyosundur ama istersen bi kaç yerde daha tahlillerini tekrar yaptır böyle bi durum arkadaşımın başına gelmişti ve şuan adını vermiyim özel bir hastane(adı duyulmuş bir hastane) sırf kızın ayağını o hastaneye bağlanması için böyle bişi yapmış ve başka yerde gitti hiç bişey çıkmadı..şuan 8 aylık hamile..sakın umutsuzluğa kapılmayın moral çok önemli Allah şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…