2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

rubetcim ben msj attım bakar mısın özeline

bende rahim agzi kanseri cikti
gecen kontrolde dr.um rutin yillik kontrolu de yapalim demisti.test sonucu kötü cikti.
hala soktayim

Tatlım ne diyeceğimi bilemedim inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun.Çok geçmiş olsun.Moralini yüksek tut lütfen en büyük ilaç bu.....

sağol canım
sevindim bide onunla uğraşmıcam en azından :)

slm kızlar canım çok sıkılıyo ya yat yat bıktım evde olmaktan bu arada aranızda astım hastası olan var mı ben bide astım hastasıyım ve ilaçlarımı kullanamamak beni mahvediyor hiç güzel uyuyamıyorum astımı olan varsa durumunu paylaşırsa sevinirim

canım sakın endişelenme ama bence başka bir doktora daha göster gecen sene bende yaptırdım doktorun biri vajınamda çıkıntılar gördü şüphelendi hatta hpv virüsü bile kapmış olabilirsin demişti oda imkansızdı sonuçta eşimden başkasıyla birlikte olmadım nasıl bulaşcak nesem kaç gün ağladım sonucu beklerken hiç birşey çıkmadı salak doktor beni ağlattığıyla kaldı.
%70 de çok büyük bir oran demekki normal benceilaçlarla atlatılacak bişeydir gerçekten öle bir rahatsızlıgın varsa üzme kendini yok benim bişeyim bebeğimide doğurcam Allahın izniyle de herşey yolunda gider inşallah

hsnbrl sonucun nedir? cin III mü? eğer öyleyse rahim ağzı kanseri değil, bazen doktorlar ciddiye alınması için öyle söylüyorlar bende de ilk seviye cin I vardı. biyopsi yapıldı, sonucu temiz çıktı ama tekrarlayabilir dedi doktor, bunlar kansere dönük hücrelermiş ben çok okudum araştırdım doktor doktor gezdim. biz de doktorumla bu konuyu konuştuk, benim normal doğum istediğimi bildiği için şimdiden psikolojini sezeryan için hazırla dedi çünkü Allah korusun normal doğumda mikrop bebişlerimize zarar verebiliyormuş. anmak bile istemiyorum Allah korusun ama körlük vs. gibi. Başka doktorlara da görün, sonucunu paylaşırsan başımdan geçenler benzer ise paylaşabilirim bildiklerimi, Allah şifa versin tez zamanda..sevgiler

Ben daha önce hep okuyodum yazdıklarınızı ama nedense üye olmak aklıma gelmedi taa ki bugüne kadar :))
Bende haziran annesi olucam Allah nasip ederse 10+4 haftadayım

Canım geçmiş olsun. İnşallah yanlış tanıdır. Kendini ve bebişini üzmemeye çalış Allahın izniyle herşey yoluna girer dualarımız seninle...

Ben daha önce hep okuyodum yazdıklarınızı ama nedense üye olmak aklıma gelmedi taa ki bugüne kadar :))
Bende haziran annesi olucam Allah nasip ederse 10+4 haftadayım

hoş geldiin canım aramıza
bebişinde hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah

canım çok geçmiş olsun allah acil sifa versin ilk defamı söyledi doktor bugun bende ikinci hatta üçüncü bir doktora gitmeni tavsiye ederim bu gibi durumlarda tek bir doktorun dediklerini uygulamak bazen yanılgı olabılıyor

rica ederim canıım
aklında bulunsun bebişlerde 1 aylıkken bile uçabilirmiş ama kalkış ve inişlerde emzirmek gerekiyomuş kulankları zarar görmesin die

gerçekten mi iyi oldu söylediğin cünkü bizim temmuz başında türkiyeye gitmemiz lazım ee bebişte 9 haziran gibi doğcaksa 21 günlük falan olcak ee zararlımı acaba ya bebiş için 1 aylıktan bile küçük daha ama ???

selam kızlar ben iyiym fakat bugün bazı arkadaşlarımdan aldıgım haberler beni çok ama çok üzdü:'((((.. benim başıma talihsiz bi olay geldi fakat bebekde bende iyiyz.. başıma bi inşaattan kalas düştü sol kaşımın üstünde kesik var dikiş atılamadı bantla yapıştırıldı. bi kaç gün evdeydim şimdide işte ama pc im olmadıgından giremedim

kızlar biraz temızlık yaptım toz aldım banyoyu tuvaletı camasır suyuyla yıkadım sımdı dınlenıyorum bıraz bırazdan supurucem bıde sıldımmı ohh temızlık bıttı yasasın

aaaaa canımm cok gecmıs olsun nasıl gorunmez kaza yaaa çok şükür siz iyisiniz allah korumus

tabi sen yinede drna sor ama internettende araştır ben bi ara ciddi ciddi koymuştum kafaya yurt dışına gidicem die teyzem amcam falan var hem çocukta oranın vatandaşı olur die bakalım belli olmaz araştırmaya devam ediyorum drdan yazı isteyebilirler ama 1 aylık bebek için....

Çok geçmiş olsun canım kaçgündür merak ediyorduk çok büyük geçmiş olsun acil şifalar allah senide bebişinide korumuş

canım ne diyosun..çok çok geçmiş olsun..Allahım nazara gelmişsin sen..

selamlar kızlarr
doktora gittim ve dediğim gibi idrar yolu iltihabım varmış
ilaç verdi manuelşose gibi bişey,onu içtim bugün
haftaya 1 tane daha içip tekrar tahlil yaptırıcam
bebişi de gördüm çok şükür iyiymiş büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…