olur canım krakerde nafile meyve zate hak getire diyom ya ne ysem durmuyo
arkaaşım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin , eminim dr güveniyosundur ama istersen bi kaç yerde daha tahlillerini tekrar yaptır böyle bi durum arkadaşımın başına gelmişti ve şuan adını vermiyim özel bir hastane(adı duyulmuş bir hastane) sırf kızın ayağını o hastaneye bağlanması için böyle bişi yapmış ve başka yerde gitti hiç bişey çıkmadı..şuan 8 aylık hamile..sakın umutsuzluğa kapılmayın moral çok önemli Allah şifa versin..
bende rahim agzi kanseri cikti
gecen kontrolde dr.um rutin yillik kontrolu de yapalim demisti.test sonucu kötü cikti.
hala soktayim
canım ben doğumumu yurt dışında düşünüyodum o zaman araştırmıştım 6 aya kadar sorun olmuyo belgede istenmiyo ondan sonra bazı şirketler belge olmadan bindirmiyolar bazılar 8 aya kadar problem çıkarmıyolarmış daha erken senin için belge istemezler bence
suan 3.asamadaymisim cok cok kötü degilmis.ocakta tekrar kesit alinip kontrol edilecek.ilerleme olursa tedavi ne gerekiyorsa baslanacak.suan sadece vitamin destekleri verdi.bu %70 kadinda görülen birseymis.yaa bebegi alip erkenden bir tedavi yapilabilirmis.ama suan en uygunu ocak ayini beklememismis.bebek bu durumdan etkilenmezmis
suan 3.asamadaymisim cok cok kötü degilmis.ocakta tekrar kesit alinip kontrol edilecek.ilerleme olursa tedavi ne gerekiyorsa baslanacak.suan sadece vitamin destekleri verdi.bu %70 kadinda görülen birseymis.yaa bebegi alip erkenden bir tedavi yapilabilirmis.ama suan en uygunu ocak ayini beklememismis.bebek bu durumdan etkilenmezmis
sağol canım
sevindim bide onunla uğraşmıcam en azından :)
Ben daha önce hep okuyodum yazdıklarınızı ama nedense üye olmak aklıma gelmedi taa ki bugüne kadar :))
Bende haziran annesi olucam Allah nasip ederse 10+4 haftadayım
rica ederim canıım
aklında bulunsun bebişlerde 1 aylıkken bile uçabilirmiş ama kalkış ve inişlerde emzirmek gerekiyomuş kulankları zarar görmesin die
selam kızlar ben iyiym fakat bugün bazı arkadaşlarımdan aldıgım haberler beni çok ama çok üzdü:'((((.. benim başıma talihsiz bi olay geldi fakat bebekde bende iyiyz.. başıma bi inşaattan kalas düştü sol kaşımın üstünde kesik var dikiş atılamadı bantla yapıştırıldı. bi kaç gün evdeydim şimdide işte ama pc im olmadıgından giremedim
gerçekten mi iyi oldu söylediğin cünkü bizim temmuz başında türkiyeye gitmemiz lazım ee bebişte 9 haziran gibi doğcaksa 21 günlük falan olcak ee zararlımı acaba ya bebiş için 1 aylıktan bile küçük daha ama ???
selam kızlar ben iyiym fakat bugün bazı arkadaşlarımdan aldıgım haberler beni çok ama çok üzdü:'((((.. benim başıma talihsiz bi olay geldi fakat bebekde bende iyiyz.. başıma bi inşaattan kalas düştü sol kaşımın üstünde kesik var dikiş atılamadı bantla yapıştırıldı. bi kaç gün evdeydim şimdide işte ama pc im olmadıgından giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?