2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsuun çocuklara çikolata falan dağıt canım allah korumuş vallahi...

kızlar biraz temızlık yaptım toz aldım banyoyu tuvaletı camasır suyuyla yıkadım sımdı dınlenıyorum bıraz bırazdan supurucem bıde sıldımmı ohh temızlık bıttı yasasın

oohhh mis gibi bende yarın yapabilsem bari ama bir sürü işimde var dışarda hangi birine yetişiceğimi şaşırdım vallahi:44::44::44:

Ben daha önce hep okuyodum yazdıklarınızı ama nedense üye olmak aklıma gelmedi taa ki bugüne kadar :))
Bende haziran annesi olucam Allah nasip ederse 10+4 haftadayım

hoşgeldin tatlımmmm ..... benim eşimde kadınlar kulubünden çok şey öğreniyo arada oda bişey aradığında hemen kk geliyo ekrana .....

fatmacımmmm inan kaşının yarılmasına sevindim desem... kaç gündür senden haber alamayınca o kadar merak etmiştik ki... bide bi kaç gündür aldığımız üzücü haberler.... açıkcası sadece kaşın olduğuna sevindim bile.. yine Allah korumuş bi tanem görülmemiş kaza...Meleğin korumuş anneciğini..... bebişinde iyi olduğuna sevindim ....

sağolasın canım benim...öle bunada şükür Allah daha beterinden saklasın..olanlar çok üzüldüm

slm kızlar bazı arkadaşlar bebiş için alışveriş yapmaya erken demişler evet çok haklısınız ama sıkı durun ben 2-3 aylık evliyken bebek filan yokken yani ufak ufak almaya başlamıştım alıp dolaba atıyordum geçen gün birde açtım ne göreyim ben resmen dolabı doldurmuşum 10 taneden fazla çıtçıtlı badisi var battaniyesi şapkası yelegi çorapları herbişeyden birer ikişer almışım şimdi diceksiniz ki sen hamile kalmadan doldurmuşsun ee hamilelikten sonra ne aldın hemen söylüyorum hiçbirşey

çok geçmiş olsunn.bebeğinin iyi olmasınada sevindim.peki dr neden idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi mi? ya da olmaması için ne yapmak gerektiğini?

cnm msj attım yine burdanda yazayım geçmiş olsun biran önce iyi olursun inş.dikişe gerek kalmaz...

ferdacık geçmiş olsun canımmmm bebişin iyi yaa ne güzellll

çok geçmiş olsunn.bebeğinin iyi olmasınada sevindim.peki dr neden idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi mi? ya da olmaması için ne yapmak gerektiğini?

hamilelikte normalmiş canım
bir de eşimle korunmuyorduk biz
onunla ilgili bişey demedi ama artık korunacak eşim belki ilgisi vardır
bol bol su iç dedi

allah korumuş çok geçmiş olsun bebişin iyimiş ya çok sevindim sana kazasız belasız günler dilerim aeo

hepinize merhabalar

önceki forma yazmıştım ama bir daha giremedim. ama takip ediyorum. talihsizlik yaşayan arkadaşlara çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Bizlerede sonuna kadar yardım etsin.

benide eklermisiniz listeye

sat 10 eylül
beklenen doğum tarihi 16 haziran
10+3 şu anda ama son kontrolümde 11+5 görünüyordu aslında tam 10+0 olmamıza rağmen. daha önce 2 düşüğüm var. 3 Aralık'ta 2'li testimiz olacak.

ay çok geçmiş olsun çok üzüldüm kötüyü düşünmek bile istemiyorum çok dikkatli olmak gerekiyor aman yaklaşmayın inşaatlara falan..

çok geçmiş olsun canım aman dikkat.bol bol su,miden bulanana kadar iç...

hamilelikte normalmiş canım
bir de eşimle korunmuyorduk biz
onunla ilgili bişey demedi ama artık korunacak eşim belki ilgisi vardır
bol bol su iç dedi

canım sıkma tatlı canını tam ben yazıcaktım hamilelikte normal sıkıntı etme su iç diye yanlış anlama beni ama alakası olsun yada olmasın korunsan iyi olur bebişin temiz dogar açık açık yazdım ama kusura bakma ne olur

geçmiş olsun canıım inşallah hemencecik geçer...

olmaz inş canım onlar bzden daha güçlü bana öyle geliyor.kalbimizi ferah tutalım yeter...bebişinide senide öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…