slm kızlar bazı arkadaşlar bebiş için alışveriş yapmaya erken demişler evet çok haklısınız ama sıkı durun ben 2-3 aylık evliyken bebek filan yokken yani ufak ufak almaya başlamıştım alıp dolaba atıyordum geçen gün birde açtım ne göreyim ben resmen dolabı doldurmuşum 10 taneden fazla çıtçıtlı badisi var battaniyesi şapkası yelegi çorapları herbişeyden birer ikişer almışım şimdi diceksiniz ki sen hamile kalmadan doldurmuşsun ee hamilelikten sonra ne aldın hemen söylüyorum hiçbirşey
hamilelikte normalmiş canım
bir de eşimle korunmuyorduk biz
onunla ilgili bişey demedi ama artık korunacak eşim belki ilgisi vardır
bol bol su iç dedi
canım sıkma tatlı canını tam ben yazıcaktım hamilelikte normal sıkıntı etme su iç diye yanlış anlama beni ama alakası olsun yada olmasın korunsan iyi olur bebişin temiz dogar açık açık yazdım ama kusura bakma ne olur
çok geçmiş olsun..
benim annem bu şekilde alıp alıp kenara koyuyordu :)) ama bende şimdi almaya başladım kız erkek karışık alıyorum çok beğendiğimi olmayanı hediye götürürüm diipte teselli ediyorum napayım ama dayanamıyorum :))
kızlar doktorumun verdiği günlük beslenme listesini ekleyim fikriniz olsun
1 bardak süt
1 su bardağı yoğurt
2 dilim peynir
1 yumurta
100 g et, tavuk,balık
3 dilim ekmek
3-5 adet meyve
1 kahve fincanı fındık,ceviz,üzüm
sınırsız yeşillik
1 çorba kaşığı bal,reçel
haftada 2-3 kez baklagil
bu kadar çok şey nasıl yenir hiç bilmiyorum ama
kızlar doktorumun verdiği günlük beslenme listesini ekleyim fikriniz olsun
1 bardak süt
1 su bardağı yoğurt
2 dilim peynir
1 yumurta
100 g et, tavuk,balık
3 dilim ekmek
3-5 adet meyve
1 kahve fincanı fındık,ceviz,üzüm
sınırsız yeşillik
1 çorba kaşığı bal,reçel
haftada 2-3 kez baklagil
bu kadar çok şey nasıl yenir hiç bilmiyorum ama
canım korunmuyoruz dediysem içime boşalmıyor aslında
yani sadece kondom takmıyor demek istedim
boşalırken çıkıyor
benimki daha açık oldu ama kusura bakma
kondomla zor oluyor diye şu sıralar
ama artık kullanacak
bende rahim agzi kanseri cikti
gecen kontrolde dr.um rutin yillik kontrolu de yapalim demisti.test sonucu kötü cikti.
hala soktayim
günlükmü buuu hadi sabah yumurta ekemk bal reçel süt peynir yersin yemeğin yanında yoğurt arada cevizi falan yersin ama tavuk eti ve baklagillerin günlük hepsini biraz zor bi gün et bi gün tavuk ffalan olur meyve zaten akşam yeniyo yeşillikte salata yemeğin yanında oohh olduda bitti
yani bu beslenmeyi uyguladığımızda 40 haftanın sonunda bi tosuncuk oluruz heralde
inşallah canım benim doktorumda 12. hafta bi geçsin rahatlarsın dedi cuma günü bitiriyorum inşallah 12. haftamı hayırlısıylan. yalnız benim sorun düşük yerleşmiş plesanta deilmiş hatta çok güzel yere tutunmuş bebek dedi doktor . yani benim durumumu açıklayamadılar eski kanlar yada östrojenin çok yükselmesi olabiliyomuş. inşallah geçer cünkü bende 2 haftadır sürekli yatıyorum evde ve eşim her işe koşuyor ve onun çok yorulduğunu hissediyorum kıyamam inşallah geçerde kendi işlerimi görebilirim devamlı yatmak çok sıkıcı
kızlar pekmez içeniniz varmı eşim bana günlük 5 yemek kaşıgı içiriyordu zorla tabikide 8 gündür evde yok vana göreve yolladılar 2 güne kadar gelicek allahtan bişey çıkmazsa o gittikten sonra ben 1 kaşık bile içmedim gelicek ve kavanozu görücek be benim bitişim olcak napcam ben hepsini kafamamı dikip içsem napsam bilmiyorum döküm mü napiyim ya
selam kızlar ben iyiym fakat bugün bazı arkadaşlarımdan aldıgım haberler beni çok ama çok üzdü:'((((.. benim başıma talihsiz bi olay geldi fakat bebekde bende iyiyz.. başıma bi inşaattan kalas düştü sol kaşımın üstünde kesik var dikiş atılamadı bantla yapıştırıldı. bi kaç gün evdeydim şimdide işte ama pc im olmadıgından giremedim
kızlar pekmez içeniniz varmı eşim bana günlük 5 yemek kaşıgı içiriyordu zorla tabikide 8 gündür evde yok vana göreve yolladılar 2 güne kadar gelicek allahtan bişey çıkmazsa o gittikten sonra ben 1 kaşık bile içmedim gelicek ve kavanozu görücek be benim bitişim olcak napcam ben hepsini kafamamı dikip içsem napsam bilmiyorum döküm mü napiyim ya
benim eşim de bana içiriyor zorla
bikaç gündür unuttu hatırlatmıyorum
ama senin eşin çok vcdansızmış ya
ben 2 kaşık içiyordum
hatta bazen sallayıp 1 kaşık içiyordum
içmek lazım tabi ama bana çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?