2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktorumun verdiği günlük beslenme listesini ekleyim fikriniz olsun
1 bardak süt
1 su bardağı yoğurt
2 dilim peynir
1 yumurta
100 g et, tavuk,balık
3 dilim ekmek
3-5 adet meyve
1 kahve fincanı fındık,ceviz,üzüm
sınırsız yeşillik
1 çorba kaşığı bal,reçel
haftada 2-3 kez baklagil

bu kadar çok şey nasıl yenir hiç bilmiyorum ama

benim annem bu şekilde alıp alıp kenara koyuyordu :)) ama bende şimdi almaya başladım kız erkek karışık alıyorum çok beğendiğimi olmayanı hediye götürürüm diipte teselli ediyorum napayım ama dayanamıyorum :))

canım korunmuyoruz dediysem içime boşalmıyor aslında
yani sadece kondom takmıyor demek istedim
boşalırken çıkıyor
benimki daha açık oldu ama kusura bakma
kondomla zor oluyor diye şu sıralar
ama artık kullanacak

hani adettir ya bebegin üstüne sarı tülbent örterler ona kadar almışım ya şimdi bakıyorum elime buluntu oldu ama yinede manyaklıkmış benim ki çok abartmışım

günlükmü buuu hadi sabah yumurta ekemk bal reçel süt peynir yersin yemeğin yanında yoğurt arada cevizi falan yersin ama tavuk eti ve baklagillerin günlük hepsini biraz zor bi gün et bi gün tavuk ffalan olur meyve zaten akşam yeniyo yeşillikte salata yemeğin yanında oohh olduda bitti

yani bu beslenmeyi uyguladığımızda 40 haftanın sonunda bi tosuncuk oluruz heralde

anladım canım ikimizde çok açık sözlüyüz allah şifasını versin bebişle seni korusun

yani bu beslenmeyi uyguladığımızda 40 haftanın sonunda bi tosuncuk oluruz heralde

bence de uygulaması zor bir menü
aslında çok kilo aldıracak şeyler yok bence
sadece haftada 3gün baklagil her gün et falan zor bence yapması da yemesi de

hsnbrl çok geçmiş olsun canım yaaa
yeni gördüm valla
nasıl bir tedavi uygulanacakmış canım
aşısı var onun şimdi vurulmaz mı acaba
ben aşısını olmuştum 1buçuk yıl kadar önce

yatmak çok zor hem bizim için hem yanımızdakiler için. moralini yüksek tut bu geçici bir süreç bu kısmına odaklan... bol bol sever unuturuz bugünleri sağlıkla doğsunlar da

kızlar pekmez içeniniz varmı eşim bana günlük 5 yemek kaşıgı içiriyordu zorla tabikide 8 gündür evde yok vana göreve yolladılar 2 güne kadar gelicek allahtan bişey çıkmazsa o gittikten sonra ben 1 kaşık bile içmedim gelicek ve kavanozu görücek be benim bitişim olcak napcam ben hepsini kafamamı dikip içsem napsam bilmiyorum döküm mü napiyim ya

benim eşim de bana içiriyor zorla
bikaç gündür unuttu hatırlatmıyorum
ama senin eşin çok vcdansızmış ya
ben 2 kaşık içiyordum
hatta bazen sallayıp 1 kaşık içiyordum
içmek lazım tabi ama bana çok zor oluyor

çok çok geçmiş olsun canım allah bebişinle seni korusun kazalardan belalardan...

eşinin hatrına gelene kadar 1 kaşık ye bari fazlasınıda dök diyecem ama yazık olacak :) komşuna ver :))

ferdat, masal benim eşimde israr ediyor ama ben içemeyince tahin pekmez ye bari dedi. O yüzden hergün az biraz tahin pekmez yiyorum hem çok severim hem de çok lezzetli, yemesi de kolay, tavsiye ederim..

aayy o dert bende de var zorla burnumu tıkaya tıkaya içiyorum bal pekmez balıkten nefret ederim sana süprizim var dedi balıkçıya götürdüü benii zorla yedirdi midem alt üst oldu ilaç iç çıkarma sakın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…