2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler
ben hiç su içemezdim hamilelik öncesi 2 bardak suyla gün bitiren bi tiptim
şimdi zorla 1buçuk litre kadar içiyorum ama
doktor 3 litre dedi
nasıl içilir bilmiyorum

canım içine limon sık yada sevdiğin bir tatla aromalandır nane ,portakal , vişne vs olabilir ... ama su şart bir şekilde yolunu bulmalısın...

kesin kavga çıkcak evde ben kendimi bildim bileli hep kansısızımdır depolarımın boşaldıgını bile bilirim annem diyor 5 kaşık diye oda içiriyor günlük 5 kaşıktan 10günlük 50kaşık eder ben şimdi 50kaşıgı nasıl içicem pöfff midem kalktı öykk:18::18::18::18:

pekmez eşimde veriyor bana ,bende ağzıma alıp şurup gibi bol suyla yutuyorum

ferdat, masal benim eşimde israr ediyor ama ben içemeyince tahin pekmez ye bari dedi. O yüzden hergün az biraz tahin pekmez yiyorum hem çok severim hem de çok lezzetli, yemesi de kolay, tavsiye ederim..

tahin pekmez de sevmiyorum ben ya
en azından burnumu tıkayıp tek hamlede bir kaşık içiyorum

canım içine limon sık yada sevdiğin bir tatla aromalandır nane ,portakal , vişne vs olabilir ... ama su şart bir şekilde yolunu bulmalısın...
denerim canım teşekkrler
bak yine su içmeyi unutmuştum
hatırlattığın iyi oldu
daha yarım litre içtim yaa pofff

bende de demir çok kötü
depolarım boşalmıştı işte en son
sonra pekmezle falan biraz toplarladım ama yine düşük
içmek lazım aslında

eşinin hatrına gelene kadar 1 kaşık ye bari fazlasınıda dök diyecem ama yazık olacak :) komşuna ver :))

canım içerim 1 kaşıktan ne olucakta saten kaç gündür ne yesem çıkarıyorum sadece bugün kusmadım çünkü bişey yemedim az önce bişiler atıştırdım onda da yarım saate çıkarırım diye tahmin ediyorum en iyisi saklıyım kavanozu düşürdüm kırıldı diyim yenisni aldım diye farklı kavanoza koyarım

kızlar napcam ben ya:18::18::18::18::18::18: tamamen unutmuşum pekmez olayını az önce aradı eşim içiyosun dimi dedi bende saf saff hee dedim

oohh bigüzel uyudumm
muhabbet bal pekmeze gelmiş... benim canım hiç tatlı bişe istemiyo yiyemiyorum midem almıyo
ama yemek lazım gercektende.. hem kendimiz hem bebiş için..

12.haftada olan hamişlere gelsin bizden...

Düşük tehlikesi çok büyük ölçüde azalmıştır. Doktorunuzun size bunu belirtmesi ile her anne adayında olduğu gibi siz de psikolojik açıdan rahatladığınızı fark edeceksiniz. Diş etleri gebelikten olumsuz yönde etkilendiği için diş hekiminizden randevu almanızda ve muayene olmanızda büyük fayda olduğunu unutmayın. Bu haftalar diş kontrolü için oldukça uygun dönemdir.

olmaz inş canım onlar bzden daha güçlü bana öyle geliyor.kalbimizi ferah tutalım yeter...bebişinide senide öpüyorummm

inş.cnm bebeğim güçlü bir aslan parçası olacak inş...ben öyle hissediyorum kız derken oğluşu görecez...senin minnakınıda ben öpüyorum ayy resim koyacağımız günler gelsin artık...

kızlar bende normalde çok içemem ama hamileliğimde şalgam suyuna sardım ... bir marka var ama sadece içebildiğim,çok seçici bizim bücür. su içemeyenlerede tavsiye ederim onu içince çok susuyor inşan.bir ferahlatıyor böyle ekşi ekşi acılı,dikip kafaya bitiriyorum yudum yudum içemiyorum da... aklınızda olsun canım içmek isteyince araştırdım çok sağlıklıymış...

kızlar napcam ben ya:18::18::18::18::18::18: tamamen unutmuşum pekmez olayını az önce aradı eşim içiyosun dimi dedi bende saf saff hee dedim

ya midem bulandı içemedim de böyle azıcıkta şirin bi hal al belkim bişey demez teledonda söyleyemedim de

olmaz inş canım onlar bzden daha güçlü bana öyle geliyor.kalbimizi ferah tutalım yeter...bebişinide senide öpüyorummm

inş.cnm bebeğim güçlü bir aslan parçası olacak inş...ben öyle hissediyorum kız derken oğluşu görecez...senin minnakınıda ben öpüyorum ayy resim koyacağımız günler gelsin artık...

kızlar bende normalde çok içemem ama hamileliğimde şalgam suyuna sardım ... bir marka var ama sadece içebildiğim,çok seçici bizim bücür. su içemeyenlerede tavsiye ederim onu içince çok susuyor inşan.bir ferahlatıyor böyle ekşi ekşi acılı,dikip kafaya bitiriyorum yudum yudum içemiyorum da... aklınızda olsun canım içmek isteyince araştırdım çok sağlıklıymış...

NOT: Şalgam demir bakımından zengin bir besindir. Şalgam suyu pek çok hastalığa karşı faydalıdır. Ancak hamilelik döneminde acılı şalgam suyundan uzak durmanızı tavisey ediyor doktorlar. Hemoroit problemi olan anne adayları ise kesinlikle şalgam suyu içmemelidir.

oohh bigüzel uyudumm
muhabbet bal pekmeze gelmiş... benim canım hiç tatlı bişe istemiyo yiyemiyorum midem almıyo
ama yemek lazım gercektende.. hem kendimiz hem bebiş için..

aynen canım yaaa normalde tatlıya hiç hayır demezdim bebişten beri ağzıma tatlı adına hiç bişey sürmedimm bi meyvelerden aldığım kadar...canım öyle istiyor ki çikolata falan yemek ama bi kere yedim bütün gün midem bulandı şimdide yine bulanır diye sürmüyom bile ağzımaaaa

ben bugünleri bile hayal edemiyordum 5 yıldır beklemedeydim rabbim bu günleri gösterdi ya hamdolsun o günlerine görürüz inş...

dişlerimi hergün fırçalıyorum sensodyne kullanıyorum o çok güzel koryor bide gargara yapıyorum allahıma şükür çürük yok yoksa biterdim hazirana kadar ağrır dururdu ...
kontrole gitmicem ben sen gitcekmisin diş için...

ben bu ayı atlatınca dişçime bir görüneceğim sonra geç kalmış olmamak için. bizim göremediğimiz sorunları onlar daha erken farkedebiliyorlar canım. ama şu 14 haftayı atlatayım da inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…