teşekkürler
ben hiç su içemezdim hamilelik öncesi 2 bardak suyla gün bitiren bi tiptim
şimdi zorla 1buçuk litre kadar içiyorum ama
doktor 3 litre dedi
nasıl içilir bilmiyorum
benim eşim de bana içiriyor zorla
bikaç gündür unuttu hatırlatmıyorum
ama senin eşin çok vcdansızmış ya
ben 2 kaşık içiyordum
hatta bazen sallayıp 1 kaşık içiyordum
içmek lazım tabi ama bana çok zor oluyor
aayy o dert bende de var zorla burnumu tıkaya tıkaya içiyorum bal pekmez balıkten nefret ederim sana süprizim var dedi balıkçıya götürdüü benii zorla yedirdi midem alt üst oldu ilaç iç çıkarma sakın diyo
ferdat, masal benim eşimde israr ediyor ama ben içemeyince tahin pekmez ye bari dedi. O yüzden hergün az biraz tahin pekmez yiyorum hem çok severim hem de çok lezzetli, yemesi de kolay, tavsiye ederim..
denerim canım teşekkrlercanım içine limon sık yada sevdiğin bir tatla aromalandır nane ,portakal , vişne vs olabilir ... ama su şart bir şekilde yolunu bulmalısın...
kesin kavga çıkcak evde ben kendimi bildim bileli hep kansısızımdır depolarımın boşaldıgını bile bilirim annem diyor 5 kaşık diye oda içiriyor günlük 5 kaşıktan 10günlük 50kaşık eder ben şimdi 50kaşıgı nasıl içicem pöfff midem kalktı öykk:18::18::18::18:
eşinin hatrına gelene kadar 1 kaşık ye bari fazlasınıda dök diyecem ama yazık olacak :) komşuna ver :))
olmaz inş canım onlar bzden daha güçlü bana öyle geliyor.kalbimizi ferah tutalım yeter...bebişinide senide öpüyorummm
kızlar napcam ben ya:18::18::18::18::18::18: tamamen unutmuşum pekmez olayını az önce aradı eşim içiyosun dimi dedi bende saf saff hee dedim
olmaz inş canım onlar bzden daha güçlü bana öyle geliyor.kalbimizi ferah tutalım yeter...bebişinide senide öpüyorummm
oohh bigüzel uyudumm
muhabbet bal pekmeze gelmiş... benim canım hiç tatlı bişe istemiyo yiyemiyorum midem almıyo
ama yemek lazım gercektende.. hem kendimiz hem bebiş için..
inş.cnm bebeğim güçlü bir aslan parçası olacak inş...ben öyle hissediyorum kız derken oğluşu görecez...senin minnakınıda ben öpüyorum ayy resim koyacağımız günler gelsin artık...
12.haftada olan hamişlere gelsin bizden...
Düşük tehlikesi çok büyük ölçüde azalmıştır. Doktorunuzun size bunu belirtmesi ile her anne adayında olduğu gibi siz de psikolojik açıdan rahatladığınızı fark edeceksiniz. Diş etleri gebelikten olumsuz yönde etkilendiği için diş hekiminizden randevu almanızda ve muayene olmanızda büyük fayda olduğunu unutmayın. Bu haftalar diş kontrolü için oldukça uygun dönemdir.
dişlerimi hergün fırçalıyorum sensodyne kullanıyorum o çok güzel koryor bide gargara yapıyorum allahıma şükür çürük yok yoksa biterdim hazirana kadar ağrır dururdu ...
kontrole gitmicem ben sen gitcekmisin diş için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?