2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben hiç pekmez yemiyorum yaaa aklıma bıle gelmedı acıkcası yemek zaten yıyemem oda ayrı ama onun dısında yeme konusunda masallahım var hersey yıyorum cok oburum ben yaaa nolucak bu halım hıc bılmıyorum

Slm kızlarrrr ne zamandır giremiyordum iş yoğunluğundan siz ve bebişler napıo bakalım inş iyisinizdir cinsiyet öğrtenen varmı ben haftaya gidecem doktora sanki tahmini söler gibi gelior ama hayrılısı bakalım

takma canım bünyenin ihtiyacı olsa seni durdurmaz merak etmee.pekmeeezzz diye tutturur.sıkma canını.yerine başka vitaminler koy sevdiğin.

bu arada kaç kilo aldın kaçıncı haftamızdayız yazalım hadi. ben 12. haftadayım 2 kilo aldım. 65 ile hamile kaldım boyum 1.68

ben bugünleri bile hayal edemiyordum 5 yıldır beklemedeydim rabbim bu günleri gösterdi ya hamdolsun o günlerine görürüz inş...

beş yıldır bebişin olmadımı yanlışmı anladım cnm...şimdi hamilesin keyfini çıkar rahat bir hamilelik geçir...

2012 haziran annesiyim aranıza yeni katılıyorum, ilk bebeğim. daha tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yada nelere dikkat etmem gerektiğini yardımcı olursanız sevinirim.

canım bende 12. haftamdayım 56 ile başldım aynıyım şuanda ama bi ara 54 olmuştum bişey yiyemiyodum şimdi iştahım yrinde boyum 1.73

slm fıstıklar
haftasonu araya girince toparlayamıyorum kendimi nedense gelemedim dün de işte,
annem ve babamın Alm.ya uğurladık kısmetse 15 gün sonra dönecekler.....bugün de dr.a gittim kendiminkine değil devlete tahlil sonuçlarımı kontrol edecekti baktı işte,idrar yolu iltihabı için suyun içine konan bişiiii verdi,en son gece yatarken içecekmişim,ne zaman bir daha geleyim dedim 11 haftalıkken dedi bu arada 9 haftalık görünüyorum nasıl oluyorsa :26:

Alllaaaaammmm çok güzellerrr
hamile elbiselerine bayıldııımmm
hepsini istiyoruum hepsiniiiii

bu arada birazdan size göbegimin resmini atıcam şok olucaksınız

biraz tuzlular ama çok cizeeeelllerr
benim göbişte kocaman oldu ben bi ara eklediydim ama yeniliyim fotoyu

bende hep erkek hissediyorum

bu göbek sadece akşamları oluyo.. sabahları daha ufakk..
ayy ama insan bu göbegi bi seviyo bi seviyokii

kızzlaar şimdi böyle göbişlerimizide eklemeye başlayınca birden duygulandım ben evlendikten sonra nerdeyse arkaşlarımla hiç görüşmedim desem yeridir telefondan en fazla oda bi yere kadar hem hepsi bekar beni bi yere kadar anlıyolar böyle birbirimizin göbişini görüp sevinmemiz hoşumuza gitmesi birbirimizin halinden anlamamız yeri gelince dertleşmemiz o kadar güzelki ne biliim birden duygulandım böyle hepimiz başka yerlerde başka hayatlarda ama herşeyimizi paylaşıp birbirimizi seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…