2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorcam..
benim doktorum çok iyi bi doktor ama bağlı olduğu hastane çok yeni ve yenidoğan yoğun bakımı yok. daha önce doğum yapan çok fazla kişi inanılmaz memnun olduğunu söylemiş, hem ekipten hem hastaneden ama yoğun bakımla ilgili sıkıntı yaşayanlar hep bi daha düşünün diyor. doktorumdan çok memnunum, her ne kadar bazen çok rahat olduğunu düşünsem de. kendine inanılmaz güvenli, onunla konuştuğumda çok rahatlamış oluyorum ama hastanenin yenidoğan yoğun bakımı olmaması canımı sıkıyor. bi sıkıntı olduğunda taşıyıcı kuvözlerle zekai tahir'e veya sami ulus'a gönderiyolarmış bebeği. allah korusun hep iyiyi düşünmek istiyorum da, böyle bi sıkıntı olduğunda da çocuk ordan oraya taşınsın istemiyorum. bugün teşekküllü bi hastaneden başka bi doktordan da randevu aldım ama vicdanım rahat değil, doktorumu seviyorum ve ona güveniyorum. sizce ne yapmalıyım?

beş yıldır bebişin olmadımı yanlışmı anladım cnm...şimdi hamilesin keyfini çıkar rahat bir hamilelik geçir...

evet canım beş yıldır özlüyorduk geldi ama baya nazlıydı bücür kanamalar falan derken bir ohh diyemedik...yeni yeni sevinir oldum korkarak da olsa... elhamdülillah...

canım yeni doğan yoğun bakımı önemli doktorun dogumuna baska br hastaneye gelme sansı yokmu

canım yeni doğan yoğun bakımı önemli doktorun dogumuna baska br hastaneye gelme sansı yokmu

arkadaşlar dikkat ettimde ben yazalı baya oldu benden sonrada bazı arkadaşlar yazdı ama sanırım herkezle konuşmak istemiyorsunuz. neyse hepinize sağlıklı günler dilerim.

canım bende 12. haftamdayım 56 ile başldım aynıyım şuanda ama bi ara 54 olmuştum bişey yiyemiyodum şimdi iştahım yrinde boyum 1.73
aa vermişsin ee bu da iimiş
canım ben 12 haftamdaydım 1 kilo almışım 62 hamile kaldım

iyi dr larımız bizi sevecek ya vermişiz kiloları ya da az almışız

2012 nisan anneleri kadar göbeeem var
dün akşam cektim şimdi bundan eser yok.. bu gaz bizi ne hale getiriyo
Eki Görüntüle 293292

yaaa çok tatlı benim göbeğimde aynı böyle akşam daha çok aylık saba daha az aylık ama büyüyünce küçülmeyecek zamanlar da gelecek.ama yok yok hepsi gaz olamaz bebek bebek oo

canım bizler "damdan düşen" misali tam destek oluyoruz birbirimize. benimde hepinizle ayrı ayrı gönül bağım oluştu,bebişiminde oluşmuştur eminim,şimdiden bir sürü kuzen oldu bizim bücürün

keşke öyle bi şans olsa.. hastanenin doktoru olduğu için başka bi yerde doğum yaptırmıyor.

aynı ikilemi 2 yıl önce bir arkadaşım yaşamıştı
yeni doğan yoğun bakım ünitesi olmayan biyerdeydi doktoru ve doktorunu değiştirmişti

bence de doğru karar bu
Allah korusun ama tedbir almakta yarar var

caillou denen iğrenç şeyden nefret ediyorum
ikizler severse döverim onları
o derece!!!!

ay eveet tipsiz kel şeeeyy çocuklar ne buluyosa artık onda bende hiç sevmiyorum eşim geçen gösteriyo cailloulu bişe nasıl die dedim yok göstermicem almıcam ondan

ben pepe hastasıyım
caillou yu bende sevmiyorum

pepe çok şikeeer

monurol sasedir muhtemelen hamile olanlara idrar enfeksiyonu için tek seferde kesiyor bildiğim kadarıyla

kızlar ben kaçar şükür bugünde bitti ..... halsizlik yorgunlukk uykummm varrrrrrrrrrrr..... hadi öptüm hepinisi göbeciğinizdeeeeennnn

ay eveet tipsiz kel şeeeyy çocuklar ne buluyosa artık onda bende hiç sevmiyorum eşim geçen gösteriyo cailloulu bişe nasıl die dedim yok göstermicem almıcam ondan

ben de sünger bob propagandası yapıcam evde
callıou mallıou yok okula gidene kadar tanıştırmıcam onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…