beş yıldır bebişin olmadımı yanlışmı anladım cnm...şimdi hamilesin keyfini çıkar rahat bir hamilelik geçir...
kızlar bişey sorcam..
benim doktorum çok iyi bi doktor ama bağlı olduğu hastane çok yeni ve yenidoğan yoğun bakımı yok. daha önce doğum yapan çok fazla kişi inanılmaz memnun olduğunu söylemiş, hem ekipten hem hastaneden ama yoğun bakımla ilgili sıkıntı yaşayanlar hep bi daha düşünün diyor. doktorumdan çok memnunum, her ne kadar bazen çok rahat olduğunu düşünsem de. kendine inanılmaz güvenli, onunla konuştuğumda çok rahatlamış oluyorum ama hastanenin yenidoğan yoğun bakımı olmaması canımı sıkıyor. bi sıkıntı olduğunda taşıyıcı kuvözlerle zekai tahir'e veya sami ulus'a gönderiyolarmış bebeği. allah korusun hep iyiyi düşünmek istiyorum da, böyle bi sıkıntı olduğunda da çocuk ordan oraya taşınsın istemiyorum. bugün teşekküllü bi hastaneden başka bi doktordan da randevu aldım ama vicdanım rahat değil, doktorumu seviyorum ve ona güveniyorum. sizce ne yapmalıyım?
kızlar bişey sorcam..
benim doktorum çok iyi bi doktor ama bağlı olduğu hastane çok yeni ve yenidoğan yoğun bakımı yok. daha önce doğum yapan çok fazla kişi inanılmaz memnun olduğunu söylemiş, hem ekipten hem hastaneden ama yoğun bakımla ilgili sıkıntı yaşayanlar hep bi daha düşünün diyor. doktorumdan çok memnunum, her ne kadar bazen çok rahat olduğunu düşünsem de. kendine inanılmaz güvenli, onunla konuştuğumda çok rahatlamış oluyorum ama hastanenin yenidoğan yoğun bakımı olmaması canımı sıkıyor. bi sıkıntı olduğunda taşıyıcı kuvözlerle zekai tahir'e veya sami ulus'a gönderiyolarmış bebeği. allah korusun hep iyiyi düşünmek istiyorum da, böyle bi sıkıntı olduğunda da çocuk ordan oraya taşınsın istemiyorum. bugün teşekküllü bi hastaneden başka bi doktordan da randevu aldım ama vicdanım rahat değil, doktorumu seviyorum ve ona güveniyorum. sizce ne yapmalıyım?
kızlar bişey sorcam..
aa vermişsin ee bu da iimişcanım bende 12. haftamdayım 56 ile başldım aynıyım şuanda ama bi ara 54 olmuştum bişey yiyemiyodum şimdi iştahım yrindeboyum 1.73
canım ben 12 haftamdaydım 1 kilo almışım 62 hamile kaldım
2012 nisan anneleri kadar göbeeem var
dün akşam cektim şimdi bundan eser yok.. bu gaz bizi ne hale getiriyo
Eki Görüntüle 293292
kızzlaar şimdi böyle göbişlerimizide eklemeye başlayınca birden duygulandım ben evlendikten sonra nerdeyse arkaşlarımla hiç görüşmedim desem yeridir telefondan en fazla oda bi yere kadar hem hepsi bekar beni bi yere kadar anlıyolar böyle birbirimizin göbişini görüp sevinmemiz hoşumuza gitmesi birbirimizin halinden anlamamız yeri gelince dertleşmemiz o kadar güzelki ne biliim birden duygulandım böyle hepimiz başka yerlerde başka hayatlarda ama herşeyimizi paylaşıp birbirimizi seviyoruz
canım yeni doğan yoğun bakımı önemli doktorun dogumuna baska br hastaneye gelme sansı yokmu
keşke öyle bi şans olsa.. hastanenin doktoru olduğu için başka bi yerde doğum yaptırmıyor.
caillou denen iğrenç şeyden nefret ediyorum
ikizler severse döverim onları
o derece!!!!
o derece!!!!
kızzlaarr şuraya baksanızaa ne güzel şeyler var 0-3 aylıkta bileeee aaayy çıldıracaaaiiim yarın için dua edin bebiş dönmüş olsuuun
MARKABEBE.COM - Bebeginizin giyim dünyası...
o derece!!!!
ben pepe hastasıyım
caillou yu bende sevmiyorum
monurol sasedir muhtemelen hamile olanlara idrar enfeksiyonu için tek seferde kesiyor bildiğim kadarıylaslm fıstıklar
haftasonu araya girince toparlayamıyorum kendimi nedense gelemedim dün de işte,
annem ve babamın Alm.ya uğurladık kısmetse 15 gün sonra dönecekler.....bugün de dr.a gittim kendiminkine değil devlete tahlil sonuçlarımı kontrol edecekti baktı işte,idrar yolu iltihabı için suyun içine konan bişiiii verdi,en son gece yatarken içecekmişim,ne zaman bir daha geleyim dedim 11 haftalıkken dedi bu arada 9 haftalık görünüyorum nasıl oluyorsa :26:
ay eveet tipsiz kel şeeeyy çocuklar ne buluyosa artık onda bende hiç sevmiyorum eşim geçen gösteriyo cailloulu bişe nasıl die dedim yok göstermicem almıcam ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?