2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

2012 nisan anneleri kadar göbeeem var
dün akşam cektim şimdi bundan eser yok.. bu gaz bizi ne hale getiriyo
Eki Görüntüle 293292

kız o göbek ne öyle kocaman :)) gerçi dur bakalım yatmadan bende çekecem foto şimdide çekerimde iş yerindeyim ortam müsait değil :))
kızım olucağını duyduğum an bunu alııcaaaamm

Eki Görüntüle 293304
ay ben bunun bide tulumu var onu beğendim :)

benim bugün 11 haftalık oldu 58,5 ile hamile kaldım şuan 60,3 kiloyum boyum 1,70

Teşekkür ederim canım,bu arada İstanbul da Avrupa yakasında oturanlar varmı bende avrupa yakasındayım Medicalpark Bahçelievler hastanesine gidiyorum var mı o hastanaye gidenler acaba aramızda ?

Teşekkür ederim canım,bu arada İstanbul da Avrupa yakasında oturanlar varmı bende avrupa yakasındayım Medicalpark Bahçelievler hastanesine gidiyorum var mı o hastanaye gidenler acaba aramızda ?

ben yenibosnada oturuyorum.. hizmet hastanesine gidiyorum bende..
medicalpark ta bi doktor tavsiye ettiler ama oranın muayeneside çok pahalıymış gerci benimkide uygun sayılmaz:26:
ne kadar ödüyosun.. bende oraya gecebilirim çünkü ulaşım için bana dahah kolay..

kızlar prima dünyasından aradılar dagıtım başlıyormuş birgün dedide çok ses vardı duymadım sizide arayan oldumu

slm kızlar biliyosunuzki gecen hafta bi kanamam olmuştu yarın kontrolum var sabah 10 da umarım hersey yolundadır dua edin bana geince size haber veririm hepinizi öptümm

72 tl muayene ücreti suat bey benim doktorum daha önce nadide hanıma gittim ama ben pek sıcak bulmadım kendisini çok soğuktu

cnm muayene ucretı ben özelde 22 tl verıorum senın cokmuşşş hatta burdakı tıp merkezınde 12 tl alıolar yanı buyuk hastanelerde 22 ıle 30 arasında degısıyor dıe bılıorum ?

bende bahçelievlerde oturuyorum yenibosna safa hastenesine gidiyorum herkes tersine hastanelere gidiyor

72 tl muayene ücreti suat bey benim doktorum daha önce nadide hanıma gittim ama ben pek sıcak bulmadım kendisini çok soğuktu

bana 100 lü rakamlardan bahsediyolardı yaa
ee iyiymiş.. olmadı oraya gecerim bende..

ilgili bi doktormu.. temzimi bide muayenesi falan.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…