ben de sünger bob propagandası yapıcam evde
callıou mallıou yok okula gidene kadar tanıştırmıcam onları
takma canım bünyenin ihtiyacı olsa seni durdurmaz merak etmee.pekmeeezzz diye tutturur.sıkma canını.yerine başka vitaminler koy sevdiğin.
bu arada kaç kilo aldın kaçıncı haftamızdayız yazalım hadi. ben 12. haftadayım 2 kilo aldım. 65 ile hamile kaldım boyum 1.68
2012 nisan anneleri kadar göbeeem var
dün akşam cektim şimdi bundan eser yok.. bu gaz bizi ne hale getiriyo
Eki Görüntüle 293292
ay ben bunun bide tulumu var onu beğendim :)
takma canım bünyenin ihtiyacı olsa seni durdurmaz merak etmee.pekmeeezzz diye tutturur.sıkma canını.yerine başka vitaminler koy sevdiğin.
bu arada kaç kilo aldın kaçıncı haftamızdayız yazalım hadi. ben 12. haftadayım 2 kilo aldım. 65 ile hamile kaldım boyum 1.68
şok güzelll
babası bana izin vermiyo leopar giymem için kızına ne der bilmem
şok güzelll
babası bana izin vermiyo leopar giymem için kızına ne der bilmem
Teşekkür ederim canım,bu arada İstanbul da Avrupa yakasında oturanlar varmı bende avrupa yakasındayım Medicalpark Bahçelievler hastanesine gidiyorum var mı o hastanaye gidenler acaba aramızda ?
SIZ NEKADARLIKSINIZKI YAPIONUZZZ=)))))))
cnm bız 10+4 haftadayız:))
Ben daha önce hep okuyodum yazdıklarınızı ama nedense üye olmak aklıma gelmedi taa ki bugüne kadar :))
Bende haziran annesi olucam Allah nasip ederse 10+4 haftadayım
kısss bız aynıyız tamı tamına 10+4 uz kısmetse aynı gun doguruyomuşuz :)))
bu arada hosgeldın aramıza cnm
kızlar prima dünyasından aradılar dagıtım başlıyormuş birgün dedide çok ses vardı duymadım sizide arayan oldumu
72 tl muayene ücreti suat bey benim doktorum daha önce nadide hanıma gittim ama ben pek sıcak bulmadım kendisini çok soğuktu
ben yenibosnada oturuyorum.. hizmet hastanesine gidiyorum bende..
medicalpark ta bi doktor tavsiye ettiler ama oranın muayeneside çok pahalıymış gerci benimkide uygun sayılmaz:26:
ne kadar ödüyosun.. bende oraya gecebilirim çünkü ulaşım için bana dahah kolay..
72 tl muayene ücreti suat bey benim doktorum daha önce nadide hanıma gittim ama ben pek sıcak bulmadım kendisini çok soğuktu
kızlar prima dünyasından aradılar dagıtım başlıyormuş birgün dedide çok ses vardı duymadım sizide arayan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?