2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbulduk canım

aaa sevindim benimle aynı olan bi arkadaş bulduğuma
2 li teste ne zaman gidiceksin hangi hastaneye gidiosun :)

cnm buradakı tıp merkezıne gıttım dun bısey solemedı doktoru begenmedım bı de her gıttıgımde test ıstıo bu seferındede test ıstedı yaptırmadım testlerı hemen hemen aynı testler doktora dedım kı bu testlerı yaptık bız olsun bu farklı dedı eee dedım ıkılı testmı dedım yaptırıcaktım yanı hayırr dedı bu farklı dedı bende yaptırmadan cıktım bıde her gıttıgımde kesın ıkı saat beklıorum bu sefer pzt oldugundan cok yogundu ınanırmısın tamı tamına 5 saat bekledım onceden tedbırlı bırı olarak Allah tan randevuyu aldım eve gıttım uc saat sona geldım yemegımı felan yemıstım Allah tan yınede ıkı saat bekledım(((
o yuzden suan ıkı hafta sonra devlet hastanesıne gıdıcem Semıha şakır dogum evıne gıdıcem ıns bı sorunla karsılaşmam herkes cok met ettı hastaneyı bakalım gıdıp bı görcem eger begenmezsemde Haliç hospıtal e gıdıcem orda tanıdık hemsıre var komsumuz oluyor benı oraya cagrıyor..

bende bahçelievlerde oturuyorum yenibosna safa hastenesine gidiyorum herkes tersine hastanelere gidiyor

canım kime gidiyosun orda.. ben bi doktorla ciddi bi problem yaşadım dahada kapısından gecmedim..
nisaya gittim oda içime sinmedi çok pimpirikliyim

benım ızmırdeki medıcal park çok pahalıı aman amannnn bı ulturasona sokcak lafta sıgortalısın 250 lıra alıo mükemmel hastane ama pahalı

Teşekkür ederim canım,bu arada İstanbul da Avrupa yakasında oturanlar varmı bende avrupa yakasındayım Medicalpark Bahçelievler hastanesine gidiyorum var mı o hastanaye gidenler acaba aramızda ?

canım ben de avrupa yakasında oturuyorum k.çekmecede ama medicana ya gidiyorum ben hastane olarak

canım kime gidiyosun orda.. ben bi doktorla ciddi bi problem yaşadım dahada kapısından gecmedim..
nisaya gittim oda içime sinmedi çok pimpirikliyim

semra hanım var orda herkes çok memnun nerelerden gelen gördüm onun için ama çok sıra bekliyorsun ama fikrimi sorarsan semra hanım için deger

kızlar ne dağıtımı bu üye falanmı oluyorsunuz??

faceye prima dünyası yaz çıkıyor canım ordan üye oluyorsun ilk hediyem bölümüne sonra geliyor iste magazadan alıyorsun ister eve geliyor 5tl karşılıgında ben evi seçtim kusuyorum yolda rezil olmak istemedim

benım ızmırdeki medıcal park çok pahalıı aman amannnn bı ulturasona sokcak lafta sıgortalısın 250 lıra alıo mükemmel hastane ama pahalı

ızmırde mısın cnm?
aynen o yuzden devlete gıtmeyı dusunuyorum cnm bıde her gıdısımde test felan yapıolar aslında ıyı bır doktor bulsam deger fakat hıc karsılaşmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…