72 tl muayene ücreti suat bey benim doktorum daha önce nadide hanıma gittim ama ben pek sıcak bulmadım kendisini çok soğuktu
Teşekkür ederim canım,bu arada İstanbul da Avrupa yakasında oturanlar varmı bende avrupa yakasındayım Medicalpark Bahçelievler hastanesine gidiyorum var mı o hastanaye gidenler acaba aramızda ?
72 tl muayene ücreti suat bey benim doktorum daha önce nadide hanıma gittim ama ben pek sıcak bulmadım kendisini çok soğuktu
Hoşbulduk canım
aaa sevindim benimle aynı olan bi arkadaş bulduğuma
2 li teste ne zaman gidiceksin hangi hastaneye gidiosun :)
bende medicalpark Gebze'ye gidiyorum :)
bende bahçelievlerde oturuyorum yenibosna safa hastenesine gidiyorum herkes tersine hastanelere gidiyor
beni bir kaç gün önce aradılar bu ayın 25 den sonra baslıyormuş dagıtım
ayy aradılar mı kıss tamda telefonum arızalanılacak gunu buldu tühhh
ben yenibosnada oturuyorum.. hizmet hastanesine gidiyorum bende..
medicalpark ta bi doktor tavsiye ettiler ama oranın muayeneside çok pahalıymış gerci benimkide uygun sayılmaz:26:
ne kadar ödüyosun.. bende oraya gecebilirim çünkü ulaşım için bana dahah kolay..
Teşekkür ederim canım,bu arada İstanbul da Avrupa yakasında oturanlar varmı bende avrupa yakasındayım Medicalpark Bahçelievler hastanesine gidiyorum var mı o hastanaye gidenler acaba aramızda ?
canım kime gidiyosun orda.. ben bi doktorla ciddi bi problem yaşadım dahada kapısından gecmedim..
nisaya gittim oda içime sinmedi çok pimpirikliyim
merak etme canım ulaşamadıklarını bir daha arıyorlar telin sonu 01 83 aklında bulunsun
kızlar ne dağıtımı bu üye falanmı oluyorsunuz??
ayy saol cnmcım bu akşam eşım gelsınde hattı takım tele bakım tşk
benım ızmırdeki medıcal park çok pahalıı aman amannnn bı ulturasona sokcak lafta sıgortalısın 250 lıra alıo mükemmel hastane ama pahalı
ayy saol cnmcım bu akşam eşım gelsınde hattı takım tele bakım tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?