2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar cok kotu midem bulaniyor, ve suan isteyim 9.haftaya kadar bulanmadi kusmadimda. Bundan sonra olmaz derken cok kotuyuum

bilmiorumki canım ya bütün hastaneler farklı

efet ayy bende delırıcem acaba oraya mı buraya mı derken ıkı doktor degıstırdım sımdı napıcagımı bılmıorum son olarak uc doktor daha denıcem aslında aklımda bı doktor daha var ama ayy kafam karısık hangısı ıyı doktor derken sanırım doktor doktor gezıcem en ıyısı benı özel halıç hospıtal paklıcak:))))))

birşey degil cnm nedense bu hediye meselesinde acayip heyecan yaptım sanki bebişi getiriceklermiş gibi dört gözle hediyeyi bekliyorum

al benden de o kadar bı heyecan yaptım ayy getırsınler dıee :)))
bak gelınce haber ver sen tamam mı ..heheheh:)))

Kizlar cok kotu midem bulaniyor, ve suan isteyim 9.haftaya kadar bulanmadi kusmadimda. Bundan sonra olmaz derken cok kotuyuum

ay buda benden hem halsızlık hemde mıde bulantısı hem bıde grıp ım afedersın akmadıgı ıcın de mıde bulantısı oluyor taylot ıcsem zararlı dıolar bılemedım napıcam ama son zamanlarda bak portakal suyu, ekşi elma, tuzlu fıstık,he bıde kestane balı tuketıorum bal grıp ıcın ıyı geldı ekşi elma ıse mıde bulantısı ıcın ıyı oluor bence ekşi elma al derım yoksa medpamıd hapı hıc ıyı gelmedı

evt cnm izmir medicalin ön caddesınde oturuoz sen cnm

Merhaba cnm bende medical parka yakınım oraya gidiyordum ama değiştirdim memnun kalmadım doktor hem 15 günde 1 çağırıyo net bişey söylemiyo bide 15 günde 1 para alıyolar para önemli değilde insanın içi rahat etmedikten sonra sen hangi doktora gidiyorsun

benimde bu 3. doktor :)

benımde aynı bu gıdışle doguma kadar 40 olurmu kısss

bıde her doktor aynı testlerı ıstıo kafayı yıcem ya dıorum ben yaptırdım bu testlerı hayırrr bu testler farklı degınce ıpler kopuo zaten

evt cnm izmir medicalin ön caddesınde oturuoz sen cnm

ben ıstanbul dayım cnmcım sultangazı de oturuorum..ama ızmır e cok gıtmek ıstıorum denız sehırlerı her zaman ılgımı cekıor canakkale ve antalyaya gıdebıldık eşimle sımdı hedefımız ızmır ıns eşimin arkısı evlencekmıs o zaman hem dugune gıdıcez hemde ızmırı gezerız dıoruz..
cocukla nasıl gezerız orasını bılemıorum

şu son zamanlarda tansiyon ölçtürdünüz mü acaba??

Bugün 9/6 mış.

Canım ben son kontrolde gitmiştim 2 hafa olacak benimde 9/6 çıkmıştı birz düşük dedi ama dijital tansiyon aletleri hamilelerde net sonuç vermiyormuş kullanmayın diyorlar hastanedemi ölçtürdün yarın yine doktora gideceğim bakalım kaç çıkacak

bende sorun cıkmadı test konusunda allahtan :))

ben ıstanbul dayım cnmcım sultangazı de oturuorum..ama ızmır e cok gıtmek ıstıorum denız sehırlerı her zaman ılgımı cekıor canakkale ve antalyaya gıdebıldık eşimle sımdı hedefımız ızmır ıns eşimin arkısı evlencekmıs o zaman hem dugune gıdıcez hemde ızmırı gezerız dıoruz..
cocukla nasıl gezerız orasını bılemıorum[/QUOTE]

benim bugün 11 haftalık oldu 58,5 ile hamile kaldım şuan 60,3 kiloyum boyum 1,70

maşallah formda anne olacaksın ne güzel.ben kilolu hamile kaldım boyum 1.68 65 kiloydum hamile kaldığımda. 60 olsaydım iyiydi

slm kızlar biliyosunuzki gecen hafta bi kanamam olmuştu yarın kontrolum var sabah 10 da umarım hersey yolundadır dua edin bana geince size haber veririm hepinizi öptümm

canım inş çok güzel haberlerle dönersin...

bende medicalpark Gebze'ye gidiyorum :)

nasıl canım gebze medicalpark memnun musun fiyatlar muamele iyi mi?

ben girnedeki mitraya gidiyorum canım çok memnunum ali özdemir doktorum harıkaaaaaaaaaaa
bu arada isim ne benım mügee belki tanışıyozdurr

bu arada kızlar benim doktor hamileligini 14 kiloyla tamamlicaz dedi
benim bogazıma nasıl hakim olucak bilmiyorum

bende 58 le hamile kaldım 59.60 üm suan.. boyumda 176..
yani doktorumun söyledigi çıkarsa hamilelik sonrası kilo problemim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…