ay maşallah burdada büyük bi göbiş varmış..kızlar bende bu akşam kayınvalideme gidiyorum emin olun gecenin sonunda bundanda büyük bi göbekle eve döncem :))
bilmiorumki canım ya bütün hastaneler farklı
ızmırde mısın cnm?
aynen o yuzden devlete gıtmeyı dusunuyorum cnm bıde her gıdısımde test felan yapıolar aslında ıyı bır doktor bulsam deger fakat hıc karsılaşmadım..
birşey degil cnm nedense bu hediye meselesinde acayip heyecan yaptım sanki bebişi getiriceklermiş gibi dört gözle hediyeyi bekliyorum
Kizlar cok kotu midem bulaniyor, ve suan isteyim9.haftaya kadar bulanmadi kusmadimda. Bundan sonra olmaz derken cok kotuyuum
beylikdüzü medicanamı canım
evt cnm izmir medicalin ön caddesınde oturuoz sen cnm
al benden de o kadar bı heyecan yaptım ayy getırsınler dıee :)))
bak gelınce haber ver sen tamam mı ..heheheh:)))
tamam söylerim merak etme
benimde bu 3. doktor :)
evt cnm izmir medicalin ön caddesınde oturuoz sen cnm
şu son zamanlarda tansiyon ölçtürdünüz mü acaba??
Bugün 9/6 mış.
al benden de o kadar bı heyecan yaptım ayy getırsınler dıee :)))
bak gelınce haber ver sen tamam mı ..heheheh:)))
tamam söylerim merak etme
söle sölee bak adınıda yazdım kenara Masal24 ay kıss bu 24 yasın mı bende 24 yasındayım da
sımcık sorduk mu dersın hıh
benim bugün 11 haftalık oldu 58,5 ile hamile kaldım şuan 60,3 kiloyum boyum 1,70
slm kızlar biliyosunuzki gecen hafta bi kanamam olmuştu yarın kontrolum var sabah 10 da umarım hersey yolundadır dua edin bana geince size haber veririm hepinizi öptümm
bende medicalpark Gebze'ye gidiyorum :)
Merhaba cnm bende medical parka yakınım oraya gidiyordum ama değiştirdim memnun kalmadım doktor hem 15 günde 1 çağırıyo net bişey söylemiyo bide 15 günde 1 para alıyolar para önemli değilde insanın içi rahat etmedikten sonra sen hangi doktora gidiyorsun
söle sölee bak adınıda yazdım kenara Masal24 ay kıss bu 24 yasın mı bende 24 yasındayım da
sımcık sorduk mu dersın hıh
hehehe aşk olsun dermiyim yok 23 yaşındayımda masalı tek kabul etmediler varmış bende öle salladım belli birşey yok yani
bende sorun cıkmadı test konusunda allahtan :))QUOTE]
cnm benımde kan da problem cıkmadı şukur kanım ıyıymıs kansızlık yokmus sadece ıdrar testınde bakterı buldular onun ıcın suda erıyen bı hap bıde kasıntı ıcın merhem verdı benım sorunum su testın aynısını ıstemelerı yanı zaten ben bu testın aynısını yaptım anlıomusun..
doktor hayır bu farklı desede kagıtta yazılı oldugu ıcın karsılastırıp aynısı oldugunu fark edebılıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?