2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sizlere günaydın annejikler dedim dememle laptop n üstüne bir anda çıkardım

ben de minibüste yanımda oturan kadının 2. kalite taklit parfümü yüzünden minibüsten kendimi zor attım ve yola çıkardım
çantamda poşet vardı halbuki o kadar hazırlıksız geldi ki minibüsten inmemle çıkarmam bir oldu

ben kadın olan kadın doğum dr larını sevmiyorum..biraz kaprisli oluyolar ve çokta halden anlamıyolar bence.bi kaç arkadaşıma da kadın dr lar yanlış teşhiş koyunca soğudum yani..genel hatlarıyla şunu ye bunu yeme ya da şu zman gel falan diyolar ama sanırım bi de ilk 3 ay olunca pek önemsemiyolar olabilir..aman ne biliim işte burda bakıyorum bazılarına çok şey söylüyo dr lar bazılarına hiç bi şey.ben çok şey bilmek istemiyorum.mesela makyaj muhabbeti çıktı.ben çalışıyorum sonuçta.çok makyaj yapmasam da bi rimel sürmek bile insanı güzelleştiriyo.bir de benm saçlarım çok beyazlıyo.her ay boyatıyodum bitkisel.8.haftamda boyattım.haftaya da 14. haftamda boyatıcam.hamilelik boyunca bu böyle..canım ne isterse yiyorum..bebek bebek diyoruz ama benm psikoljim düzgün olmadıktan sonra bebekte normal olmaz ki..her şey bebeğimden ziyade önce ben..

günaydın kızlar...
dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti... perişan haldeyim... dün eşime görev yazısı gelmiş.. Van'a hasar tespit çalışması için çağrılmış.. bu sabah uğurladım onu.. hala ağlıyorum.. görev süresi belli değil.. en az 1 ay diyorlarmış.. napıcam ben şimdi... hem onsuz kaldım, hem de yalnız

moral bozucu bişey ama iş işte çok üzmemeye çalış kendini
anneni kardeşin falan gelsin yanına

Günaydın günaydınn günaydınnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrr

tatlımmm sakin ol bebişin annesini çok özlemiş bugün buluşacaksınız işte bundan güzel haber mi var ..... iyi şeyler duyacaksın ve duyacağız tatlımmmm..pozitif düşünüyoruzzz tamam mı cicimmm

merhabalarrrr burayı bulduguma cok sevındımmmmmm nihayetttt.....ben 9 haftalık hamişimmm ....benide alın aranızaaa :)

hoşgeldin tatlım aramıza

inşallah o son dediğin olur ağlayıp zırlarsın tabiiiii mutluluktannnnn

günaydın kızlar..benimde bugün kontrolüm var..rubet bende senin gibi korkuyorum( umarım her şey yolundadır.aklımdan bi sürü senaryo geçiyo..hayırlısı artık.

tatlımm çok güzel geçicek öyle düşün lütfennnnn

inanın kızlar kayıplarımız bizlerden bi parçayı alıp götürdü biliyorum hepimizde bi endişe var .... her gün eve gidip sizleri anlatıyorumm eşime ve oda çok üzülüyor ikizim bana girme diyoo kk ya kendini çok üzüyorsun diyooo çok etkileniyoruz birbirimizden o yüzden kızlar elimizden geldikçe iyi düşünmeye çalışalım olur mu...??? tabi ki destek olacağızzz ama şu zamanları kaynatalım gülelim bitsin şu 3. ayımızzzzz hayırlısıylaaa....

akşam idrar yollarımda yanma vardı o kadar acıdı ki ablama sorduk oda havlu ütüle koy dedi 1 2 kere yaptık sonra sanki böyle akıntı gelir gibi hissettimm korktum kanamam mı oldu diyee piskopata bağladım yaa.... hemen çıkardımm eşim hemen dr muzu aradı o zaten benden pinpirikli bol su iç demiş doktorum sabah gelsin kültür yapalım demiş.... ben zaten günde en az 2-3 lt su içerim ki .... neysee sonra uyumuşum gece 2 kere kalktım tuvalete acıma yoktu.... gitmedim de bugün doktora ne yapayım sizce kızlar ????

üüzülme canım bebeğini düşün içinide ferah tut en kısa zamanda allahın izniyle gelicek bak gör ailen falan kalır yanında sen gıt yanlarına tek kalma
bıtanemm

tatlımmm sakin ol ağlamakla bişey geçmicek biliyorummm sayılı süre geçicek canım bi de düşünsene tayin falan oraya çıksa ..Allah korusun... bu hafta sonu İstanbul'a gideceğim canım.... ama sonrasında hep bursada olacağımmm istediğin zaman konuşup görüşebiliriz tatlımmm

moral bozucu bişey ama iş işte çok üzmemeye çalış kendini
anneni kardeşin falan gelsin yanına

üüzülme canım bebeğini düşün içinide ferah tut en kısa zamanda allahın izniyle gelicek bak gör ailen falan kalır yanında sen gıt yanlarına tek kalma
bıtanemm

benim ailem de eşimin ailesi de başka şehirlerde.. gelemiyorlar da.. burda bi tek arkadaşım var gidip evinde kalabileceğim, gelip bizde kalabilecek.. yalnız kalmamaya çalışacağım.. ama çok zor olucak.. 4 senedir evliyiz ilk kez bu kadar ayrı kalıcaz

canımm.. çok saol.. evt buna da şükür diyorum.. dua ediyorum.. rabbim korusun onu da, onun gibi deprem bölgesinde olanları da..

al bilet falan gıt aılenn yanına tek kalma cnm bnce aile daha ii yada bırı gelsın gecıcı surelıne uzaktanda olsa

ay o parfum kokuları.ben evde eşime parfum sıkmasını yasakladım.deterjan parfum vs.mahvedıyo benı de.

boyatmadan olmayacak duzeyde mı beyazların?röfle serbest dedıklerı halde ben 9 ay boyunca yaptırmamıştım.danıştın mı boya işini doktora?ben yasak dıye bılıyorum saç dıbınde cılde temas ettiği için.

allah kavuştursun.

al bilet falan gıt aılenn yanına tek kalma cnm bnce aile daha ii yada bırı gelsın gecıcı surelıne uzaktanda olsa

dr kontrolüm bugündü yarına erteledim.. en son bayramda yolculuk yaptım perişan olmuştum.. yarın dr uma sorucam, yolculukta sakınca yok derse gitmeyi planlıyorum.. gidemezsem de birilerini ayarlıcam gelmesi için çaresiz..

amin cnm inşallah sağlıcakla...

niye kız yemekten mi şişicen yoksa senin içinimi şişircekler
yok canım yemekten şişcem çok şükür kayınvalidenlerle hiç bir problemim yok :))

İnş. hamileliğide formda bitiririm çok kilo almaktan kormuyo değilim..
canım hiç korkma olumsuz şeyler okumaktan başımıza gelicek diye korkar olduk hiç bişi olmayacak bebekte sende çok iyisin merak etme
dün akşam geçmişi okudum da öznur_u sen nerde oturuyosun bakiim.bende medical park gebze ye gidiyorum burhan beye.sen kime gidiyosun?
canım ben mine hanım'a gidiyorum memnunun şuan bi probem yaşamadık , burhan bey'e gitmek istedim ama biraz erkek drlara soğuk bakıyorum canım..çekimserin yani.

canım üzülme sağ sağlim gitsin gelsin inş. sayılı gün çabuk geçer eşininde Allah yardımcısı olsun yanlız olduğunu söylemişsin ailen gelemezmi yanına??

hıh tamam en iisi cnm şimdi bebişini düşünnn :)

inşallah cnm.. şimdilik gelemiyorlar.. olursa ben gidicem.. bakalım artık dr izin verirse o da..

hıh tamam en iisi cnm şimdi bebişini düşünnn :)

haklısın cnm bi taraftan ağlayıp bi taraftan onu düşünüyorum.. stress, üzüntü yasak! o yüzden metanetli olmaya çalışıyorum.. inşallah kontrolümüz çok iyi geçer.. o bana çok büyük moral olur işte..

Dr'a giden herkese bol sans. Iyi haberlerinizi bekliyoruz. Beni uyku basti, sizlere iyi gunler. Kendinize ve bebislere iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…