Sizlere günaydın annejikler dedim dememle laptop n üstüne bir anda çıkardım
kızlaar ben kaçtım hazırlanıp çıkıcam öpüüyoorum sizleri göbişerinizdengörüşürüz...
nneeeyyyaman yarabbi :) laptop yıkanmazda
bilmiyorum burçak hanımda iyi ama ne bilim kadına sormasam bişey demiyo en son gittiğimde tarih bile vermedi 2li test için kendim gittim relax bi kadın tedirgin etmiyo kesinlikle ama biraz korkutuyo
aslında çokta pahalı değil benim özel sigortamda var ne kadarını karşılıyo bakiim
nneeeyyyaman yarabbi :) laptop yıkanmazda
ben de minibüste yanımda oturan kadının 2. kalite taklit parfümü yüzünden minibüsten kendimi zor attım ve yola çıkardım
çantamda poşet vardı halbuki o kadar hazırlıksız geldi ki minibüsten inmemle çıkarmam bir oldu
günaydın kızlar...
dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti... perişan haldeyim... dün eşime görev yazısı gelmiş.. Van'a hasar tespit çalışması için çağrılmış.. bu sabah uğurladım onu.. hala ağlıyorum.. görev süresi belli değil.. en az 1 ay diyorlarmış.. napıcam ben şimdi... hem onsuz kaldım, hem de yalnız
güünnaaydıın panpiişşlleerr
bugün iziinliyim ve eşim sağ olsun uyandırıp gitti şimdi gelde uyu biraz zor uyurum artık yatağın içinde keyif yapıyorum
11de randevum var inşallah iyi şeyler duyarım şimdiye kadar herşey iyiydi ama ne bilim korku sardı içimi:18::18::18:
merhabalarrrr burayı bulduguma cok sevındımmmmmm nihayetttt.....ben 9 haftalık hamişimmm ....benide alın aranızaaa :)
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,güzel bir hamilelik dönemi diliyorum size.hayırlısıyla doğurduğumuz günleride görürüz inşallah.
günaydın aynı durumdayım,birazdan atv de asmalı konak başlıycak onu izliyim diyorum sıcak yatağımda.karnımda acıktı ama üşeniyorum:) bugün bizimde kontrolümüz var,herşey yolunda olmasına rağmen bende her seferinde korkuyorum.yine herşey yolunda gider inşallah,yavrularımızı görür mutluluktan ağlar zırlar geliriz merak etme
günaydın kızlar..benimde bugün kontrolüm var..rubet bende senin gibi korkuyorum( umarım her şey yolundadır.aklımdan bi sürü senaryo geçiyo..hayırlısı artık.
günaydın kızlar...
Dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti... Perişan haldeyim... Dün eşime görev yazısı gelmiş.. Van'a hasar tespit çalışması için çağrılmış.. Bu sabah uğurladım onu.. Hala ağlıyorum.. Görev süresi belli değil.. En az 1 ay diyorlarmış.. Napıcam ben şimdi... Hem onsuz kaldım, hem de yalnız
günaydın kızlar...
dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti... perişan haldeyim... dün eşime görev yazısı gelmiş.. Van'a hasar tespit çalışması için çağrılmış.. bu sabah uğurladım onu.. hala ağlıyorum.. görev süresi belli değil.. en az 1 ay diyorlarmış.. napıcam ben şimdi... hem onsuz kaldım, hem de yalnız
moral bozucu bişey ama iş işte çok üzmemeye çalış kendini
anneni kardeşin falan gelsin yanına
üüzülme canım bebeğini düşün içinide ferah tut en kısa zamanda allahın izniyle gelicek bak gör ailen falan kalır yanında sen gıt yanlarına tek kalma
bıtanemm
tatlımmm sakin ol ağlamakla bişey geçmicek biliyorummm sayılı süre geçicek canım bi de düşünsene tayin falan oraya çıksa ..Allah korusun... bu hafta sonu İstanbul'a gideceğim canım.... ama sonrasında hep bursada olacağımmm istediğin zaman konuşup görüşebiliriz tatlımmm
benim ailem de eşimin ailesi de başka şehirlerde.. gelemiyorlar da.. burda bi tek arkadaşım var gidip evinde kalabileceğim, gelip bizde kalabilecek.. yalnız kalmamaya çalışacağım.. ama çok zor olucak.. 4 senedir evliyiz ilk kez bu kadar ayrı kalıcaz
ben de minibüste yanımda oturan kadının 2. kalite taklit parfümü yüzünden minibüsten kendimi zor attım ve yola çıkardım
çantamda poşet vardı halbuki o kadar hazırlıksız geldi ki minibüsten inmemle çıkarmam bir oldu
ben kadın olan kadın doğum dr larını sevmiyorum..biraz kaprisli oluyolar ve çokta halden anlamıyolar bence.bi kaç arkadaşıma da kadın dr lar yanlış teşhiş koyunca soğudum yani..genel hatlarıyla şunu ye bunu yeme ya da şu zman gel falan diyolar ama sanırım bi de ilk 3 ay olunca pek önemsemiyolar olabilir..aman ne biliim işte burda bakıyorum bazılarına çok şey söylüyo dr lar bazılarına hiç bi şey.ben çok şey bilmek istemiyorum.mesela makyaj muhabbeti çıktı.ben çalışıyorum sonuçta.çok makyaj yapmasam da bi rimel sürmek bile insanı güzelleştiriyo.bir de benm saçlarım çok beyazlıyo.her ay boyatıyodum bitkisel.8.haftamda boyattım.haftaya da 14. haftamda boyatıcam.hamilelik boyunca bu böyle..canım ne isterse yiyorum..bebek bebek diyoruz ama benm psikoljim düzgün olmadıktan sonra bebekte normal olmaz ki..her şey bebeğimden ziyade önce ben..
günaydın kızlar...
al bilet falan gıt aılenn yanına tek kalma cnm bnce aile daha ii yada bırı gelsın gecıcı surelıne uzaktanda olsa
ay o parfum kokuları.ben evde eşime parfum sıkmasını yasakladım.deterjan parfum vs.mahvedıyo benı de.
boyatmadan olmayacak duzeyde mı beyazların?röfle serbest dedıklerı halde ben 9 ay boyunca yaptırmamıştım.danıştın mı boya işini doktora?ben yasak dıye bılıyorum saç dıbınde cılde temas ettiği için.
allah kavuştursun.
yok canım yemekten şişcem çok şükür kayınvalidenlerle hiç bir problemim yok :))niye kız yemekten mi şişicen yoksa senin içinimi şişircekler
maşallah formda anne olacaksın ne güzel.ben kilolu hamile kaldım boyum 1.68 65 kiloydum hamile kaldığımda. 60 olsaydım iyiydi
canım inş çok güzel haberlerle dönersin...
nasıl canım gebze medicalpark memnun musun fiyatlar muamele iyi mi?
canım hiç korkma olumsuz şeyler okumaktan başımıza gelicek diye korkar olduk hiç bişi olmayacak bebekte sende çok iyisin merak etmegüünnaaydıın panpiişşlleerr
bugün iziinliyim ve eşim sağ olsun uyandırıp gitti şimdi gelde uyu biraz zor uyurum artık yatağın içinde keyif yapıyorum
11de randevum var inşallah iyi şeyler duyarım şimdiye kadar herşey iyiydi ama ne bilim korku sardı içimi:18::18::18:
canım ben mine hanım'a gidiyorum memnunun şuan bi probem yaşamadık , burhan bey'e gitmek istedim ama biraz erkek drlara soğuk bakıyorum canım..çekimserin yani.dün akşam geçmişi okudum da öznur_u sen nerde oturuyosun bakiim.bende medical park gebze ye gidiyorum burhan beye.sen kime gidiyosun?
günaydın kızlar...
dr kontrolüm bugündü yarına erteledim.. en son bayramda yolculuk yaptım perişan olmuştum.. yarın dr uma sorucam, yolculukta sakınca yok derse gitmeyi planlıyorum.. gidemezsem de birilerini ayarlıcam gelmesi için çaresiz..
yok canım yemekten şişcem çok şükür kayınvalidenlerle hiç bir problemim yok :))
İnş. hamileliğide formda bitiririm çok kilo almaktan kormuyo değilim..
canım hiç korkma olumsuz şeyler okumaktan başımıza gelicek diye korkar olduk hiç bişi olmayacak bebekte sende çok iyisin merak etme
canım ben mine hanım'a gidiyorum memnunun şuan bi probem yaşamadık , burhan bey'e gitmek istedim ama biraz erkek drlara soğuk bakıyorum canım..çekimserin yani.
canım üzülme sağ sağlim gitsin gelsin inş. sayılı gün çabuk geçer eşininde Allah yardımcısı olsun yanlız olduğunu söylemişsin ailen gelemezmi yanına??
hıh tamam en iisi cnm şimdi bebişini düşünnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?