saol canım aminn:) senin bebiş kendine güzel bi yer bulmuş heralde.Ben hiç dikkat etmedim ama göbişin birazcık büyüdüğünü farkediyorum gerçi akşam 5 aylık oluyorum sabah 2 aylık gibiyim:)Bu arada 51 kilo idim 1 kilo almışım vay beee.Zamanında kilo almak için sen o kadar uğraş şimdi ise kendiliğinden kilo al daha neler görcez he bu arada göğüsler de tavan yamış durumda takkelerim bile olmaz oldu yahuu
günaydıın canıım...amiiin inşallah...Herkese gunaydinnnn. Dr'a gidecek olan arkadaslar insaAllah guzel haberlerle donersiniz.
günaydın kızlar..benimde bugün kontrolüm var..rubet bende senin gibi korkuyorum( umarım her şey yolundadır.aklımdan bi sürü senaryo geçiyo..hayırlısı artık.
günaydın kızlar..benimde bugün kontrolüm var..rubet bende senin gibi korkuyorum( umarım her şey yolundadır.aklımdan bi sürü senaryo geçiyo..hayırlısı artık.
ay inşallah,birde sola yatınca bebek erkek oluyo derler,buna en çok tocacım sevinir :) ayy akşamları hepimiz öyleyiz canım,gaz doluyoruz sabahları normale dönebiliyoruz ancak.ben tedavime başlarken de 56 kiloydum şuanda 56 kilo 600 gramım :) doktorum ilk 3 ay kilo almamı istemedi.göğüsler keşke hep böyle kalsa dimi,ben çok sevdim bu hallerini
Daha simdiden nasilda hepimiz dr'a giderken bile endiseleniyoruz. Allah'im hepimize saglikla kucaklarimiza almayi, hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin. Hayatimizin sonuna kadar su an oldugu gibi hep onlar icin endiselenicez. Hepimiz simdiden anneligi yasiyoruz bile :)
dün akşam geçmişi okudum da öznur_u sen nerde oturuyosun bakiim.bende medical park gebze ye gidiyorum burhan beye.sen kime gidiyosun?
günaydınnn ANNEJİKLERRRRRR52 52:
gunaydin herkese
gebzedemisin canım sen ben şimdi pendik şifaya burçak hanıma gidiyorum ama merkez hastanesinde bi dr çok övüyolardı arkadaşımın dru hem ama gidip gelmem zor olur die gidemedim ben evlenmeden önce gebzede oturuyodumda burhan bey nasıl peki
merkez hastanesini kesinlikle tavsiye etmem.çünkü iş son haddeye gelince anneyi sezeryana zorluyolar..bi sürü olay oldu.benim bütün sağlıkçı arkadaşlarım burhan beye gidiyodu.önceden fatih devletteydi bi de özel muayenehanesi vardı.şimdi tamamen medikal parkta çalışıyo..en azından güveniyorum..bi de muayene ücreti hastane yeni açıldığı için 20 tl ama zam gelecekmiş diyolar.bi arkadaşım doğum ücretini sormuş.normal doğuma 700 tl demişler.sezeryandan ondan biraz fazla..yılbaşından sonra değişcekmiş ama fiyatlar..
Sizlere günaydın annejikler dedim dememle laptop n üstüne bir anda çıkardım
merkez hastanesini kesinlikle tavsiye etmem.çünkü iş son haddeye gelince anneyi sezeryana zorluyolar..bi sürü olay oldu.benim bütün sağlıkçı arkadaşlarım burhan beye gidiyodu.önceden fatih devletteydi bi de özel muayenehanesi vardı.şimdi tamamen medikal parkta çalışıyo..en azından güveniyorum..bi de muayene ücreti hastane yeni açıldığı için 20 tl ama zam gelecekmiş diyolar.bi arkadaşım doğum ücretini sormuş.normal doğuma 700 tl demişler.sezeryandan ondan biraz fazla..yılbaşından sonra değişcekmiş ama fiyatlar..
kustunmu :18: :18: :18:
Bugun is yok ama ben erkenden uyandim. Karnim agridi tum gece. 2 gecedir boyle
Mutfakda bi yigin bulasik beni bekliyor
Sizlere günaydın annejikler dedim dememle laptop n üstüne bir anda çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?