2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay inşallah,birde sola yatınca bebek erkek oluyo derler,buna en çok tocacım sevinir :) ayy akşamları hepimiz öyleyiz canım,gaz doluyoruz sabahları normale dönebiliyoruz ancak.ben tedavime başlarken de 56 kiloydum şuanda 56 kilo 600 gramım :) doktorum ilk 3 ay kilo almamı istemedi.göğüsler keşke hep böyle kalsa dimi,ben çok sevdim bu hallerini

Herkese gunaydinnnn. Dr'a gidecek olan arkadaslar insaAllah guzel haberlerle donersiniz.
günaydıın canıım...amiiin inşallah...

günaydın kızlar..benimde bugün kontrolüm var..rubet bende senin gibi korkuyorum( umarım her şey yolundadır.aklımdan bi sürü senaryo geçiyo..hayırlısı artık.

ay ne biliyim dün böyle değildim sabah ya öyleyse ya böyleyse falan düşünmeye başlayınca biraz korktum ama korkunun ecele faydası yok gidip bebişlerimizi görelim bariiim

günaydın kızlar..benimde bugün kontrolüm var..rubet bende senin gibi korkuyorum( umarım her şey yolundadır.aklımdan bi sürü senaryo geçiyo..hayırlısı artık.

sende bizde güzel haberlerle döneriz inşallah canım.ben elimi karnımın üstüne koyup salavat çekince çok rahatlıyorum.korkularım azalıyo.

valla ben bayılıyorum bu halime ehh kocişko da bayılmıyo değil.Ama bayağı fark etti.Süte mi hazırlıyo kendisini acaba:)çıp çıp çıppp sütmü içecekler bizim bebişler inş. Allahımmmm ne güzel bi duyguuuuuuu isteyen herkese yaşatsın rabbim

dün akşam geçmişi okudum da öznur_u sen nerde oturuyosun bakiim.bende medical park gebze ye gidiyorum burhan beye.sen kime gidiyosun?

Daha simdiden nasilda hepimiz dr'a giderken bile endiseleniyoruz. Allah'im hepimize saglikla kucaklarimiza almayi, hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin. Hayatimizin sonuna kadar su an oldugu gibi hep onlar icin endiselenicez. Hepimiz simdiden anneligi yasiyoruz bile :)

walla canım bu annelikse ben kısa zamanda tırlatırım:)) çok evham yapıyorum bazen..hele ki büyüyünce iyice abartırım artık:)

dün akşam geçmişi okudum da öznur_u sen nerde oturuyosun bakiim.bende medical park gebze ye gidiyorum burhan beye.sen kime gidiyosun?

gebzedemisin canım sen ben şimdi pendik şifaya burçak hanıma gidiyorum ama merkez hastanesinde bi dr çok övüyolardı arkadaşımın dru hem ama gidip gelmem zor olur die gidemedim ben evlenmeden önce gebzede oturuyodumda burhan bey nasıl peki

günaydınnn ANNEJİKLERRRRRR5252:

günaydın güzel anne

gunaydin herkese

günaydın canıım

günaydın.doktora gıdenler guzel haberlerle gelsınler ınşallah.bız deılk bebeğimde akşamdan yatardık eşimle hemen sabah olsun da bebıişi görmeye gıdelım dıye.gecmek bılmıyodu gunler.2. de o kadar heyecan olmuyo maalesef:)) ama gene annelık tabı ıyı mı dıye merak edıyosun.bızım ultrason resmı kızımın elınde oyuncak.herkese bak bana kardeş gelıyo bu da resmı dıyte gösterıyo:)))
herkesın 40 haftası sağlıkla sorunsuz geçsin inşallah.

Sizlere günaydın annejikler dedim dememle laptop n üstüne bir anda çıkardım

kustunmu :18: :18: :18:

Bugun is yok ama ben erkenden uyandim. Karnim agridi tum gece. 2 gecedir boyle
Mutfakda bi yigin bulasik beni bekliyor

bilmiyorum burçak hanımda iyi ama ne bilim kadına sormasam bişey demiyo en son gittiğimde tarih bile vermedi 2li test için kendim gittim relax bi kadın tedirgin etmiyo kesinlikle ama biraz korkutuyo
aslında çokta pahalı değil benim özel sigortamda var ne kadarını karşılıyo bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…