2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamlarrrr bende 2011 haziran anasıyım:) hayırlı uğurlu olsun topik..sorunsuz gebelikler geçirin ve kolay doğumlar yapıp hayırlı evlatlarınıza kavuşun inşallahhh

merhabalar kızlar.ben dun gıttım doktora ve ekranı açar açmaz mınık şey göuktu ekranda.durumu gayet ıyı gözukuyor derdı dr.kese yanı:) 10 gün sonra tekrar gıdıcez kalp atışlarına bakmaya.benım 2.olduğu için bıraz daha rahatız sankı.

canım benimde kese göründü 5 haftalığız, doktor 3 hafta sonra felan kalp atışlarını net olarak duyarız dedi,seninki kaç haftalık?.ama benim sezeryan yerimde ve karnımda hafif hafif ağrı var,ilk hamileliğimde böyle değildim.2-3aylıkken karnımda ağrı başlamıştı acaba karnım çabuk mu büyümeye başlayacak?.sende de varmı böyle ağrılar,2.gebeliğin olduğu için deneyimli sayılırsın o yüzden sana soruyorum

kızlar bende dün gittim dr.a.4 haftalık dedi keseyi tam olarak göremedi.cuma günü bir daha çağırdı.inşallah bir problem olmaz.

kizlar kan verdim dun sali alicam sonucu cok sabirsizlaniyorum ins hamileyimdir.
cok gecikti ama idrar testi negatif ins gec dollenmedir.
hayirlisi artik.

benım bugun 5+3 6 haftalık işte.çok şükür benim şimdilik yok bi ağrım sızım ama onlanları duyuorum.2.bebek de karın daha çabuk çıkıyo dıye bılıyorum ben de.

bu arada kımse tanışmak kendını tanıtmak ıstemıyor sanırım.ben bı kaç sayfa önce tanıttım kendımı ama devamını getiren olmadı

a
bu arada kımse tanışmak kendını tanıtmak ıstemıyor sanırım.ben bı kaç sayfa önce tanıttım kendımı ama devamını getiren olmadı

canimm kusura bakma ben okumadan gecmisim ben leyla k.marastan,ben de ingilizce ogretmeniyim,26 yasindayim insallah bebislerimizin kalp atislarini duyariz kisa surede

ra

canimm kusura bakma ben okumadan gecmisim ben leyla k.marastan,ben de ingilizce ogretmeniyim,26 yasindayim insallah bebislerimizin kalp atislarini duyariz kisa surede

Selam kızlar bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim bat dan bir gün sonra, doktorumda ayın 20 sine perşembeye randevu verdi.Beklenen doğum tarihi 23 haziran netdeki hesaplayıcılara göre.Hayırlısı artık.
İnşallah perşembe keseyi görebiliriz biraz tedirginim 3 gün önce hcg 726 idi doktor perşembe görürüz dedi.
Bu benim ilk hamileliğim heyacan kafa karışıklığı ve uyku hali var.

ra

OOO hem meslekdaş hem zümre:) inşallah canım Allah herkesi kavuştursun bebeklerıne sağ salim.

Maşallah kızına sabırlı bir çoçuk demek ki.Hayırlısı öncellikle tabi ama benimde kızım olur inşallah....Sen ikinci gebeliğin olduğu için daha rahatsın sanırım.Ben normalde gamsız denebilecek bir vurdumduymazlığa sahipken üç gündür hafif hafif endişelenir buluyorum kendimi.Eşim dışında kimsede bilmiyor perşembe doktordan sonra söylesek mi ilk 3 ayı atlatsak mı bilemiyorum?
Tekrar kan testi yaptırsam mı kesenin gözükmesini mi beklesem bilemiyorum?
İşte böyle bir garip haldeyim.

bugun test yaptim 2. cizgi 2 saat sonra silik sekilde belirdi.
yarinda kan sonucunu alicam ins pozitiftir.

OOO hem meslekdaş hem zümre:) inşallah canım Allah herkesi kavuştursun bebeklerıne sağ salim.

amin canım inşallah,doktordan 1 kasıma randevu aldım kalp atışlarını duymak için inşallah,internet hesabına göre 4+3 görünüyorduk,doktor 5 haftanın içinde dedi.şimdiden heyecanlanıyorum bu arada hala karnımdaki ağrılar geçmedi:18:

evet 2.de sanırım daha rahat oluyor ınsan.allah hayırlısını versın tabı ama kız evlat bambaşka bence.2. de kız olsun dıyo hatta eşim:) bildiğin kuma gelıyo üstüne kocaya ortak.
eğer doktorun ok dıyosa hiiiiç takma kafana.benım ılk çocuğum çok zor oldu ona rağmen çok rahat bı hamıleydım ben hiç düşmedım uzerın ha her şeyımı guzel guzel uyguladım ama pimpiriklenmedım yanı.çok şükür çok sorunsuz bı hamılelık gecırdım ve kızım da doğdugu andan ıtıbaren çok uysal ve sakın sorunsuz bi bebek oldu.

ben yakınlarıma söyledım yanı aileme hamılelığimi ama bılhasaa iş yerımde kısmetse 3 aydan önce duyurmayı planlamıyorum.ben ınanırım nazara falan.neme lazım bilip de ne olacak dı mı:)

ha sen keseyı de mı görmdın daha.benım doktorum gerek yok kan testıne dedı tel de yaptırmadık bız de.gıdınce kese gözuktu zaten çok şükür.

şu geldı aklıma.senın ılk gebelığın olduğu için canım şu andan rahım içi duvarın genışlmeye başlıyo daha sonra kı gunlere hazırlık yanı.ve <içeridekı bağlar da gerılıyo bu da karın ya da kasıklar da ağrıya sebep oluyo.buyuk ıhtımalle budur.ama gene de aç sor istersen doktoruna çok rahatsız edıyosa.

Ya evet perşembeye randevu verdi doktorum daha görmedik keseyi sadece kan ve idrar testlerimiz var elimizde.Bakalım hayırlısıyla perşembe görürüz keseyi inşallah.

Son düzenleme:

canım benim ikinci hamileliğim bi oğlum var 13 aylık yazmıştım önceki sayfalarda bugün akşam yemeğini çok yedim karnım çıktı valla,karnım büyük olacağa benziyor bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…