merhabalar kızlar.ben dun gıttım doktora ve ekranı açar açmaz mınık şey göuktu ekranda.durumu gayet ıyı gözukuyor derdı dr.kese yanı:) 10 gün sonra tekrar gıdıcez kalp atışlarına bakmaya.benım 2.olduğu için bıraz daha rahatız sankı.
canım benimde kese göründü 5 haftalığız, doktor 3 hafta sonra felan kalp atışlarını net olarak duyarız dedi,seninki kaç haftalık?.ama benim sezeryan yerimde ve karnımda hafif hafif ağrı var,ilk hamileliğimde böyle değildim.2-3aylıkken karnımda ağrı başlamıştı acaba karnım çabuk mu büyümeye başlayacak?.sende de varmı böyle ağrılar,2.gebeliğin olduğu için deneyimli sayılırsın o yüzden sana soruyorum
kizlar kan verdim dun sali alicam sonucu cok sabirsizlaniyorum ins hamileyimdir.
cok gecikti ama idrar testi negatif ins gec dollenmedir.
hayirlisi artik.[/QUO
hakkında hayırlısı canım.
bu arada kımse tanışmak kendını tanıtmak ıstemıyor sanırım.ben bı kaç sayfa önce tanıttım kendımı ama devamını getiren olmadı
bu arada kımse tanışmak kendını tanıtmak ıstemıyor sanırım.ben bı kaç sayfa önce tanıttım kendımı ama devamını getiren olmadı
ra
canimm kusura bakma ben okumadan gecmisim ben leyla k.marastan,ben de ingilizce ogretmeniyim,26 yasindayim insallah bebislerimizin kalp atislarini duyariz kisa surede
Selam kızlar bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim bat dan bir gün sonra, doktorumda ayın 20 sine perşembeye randevu verdi.Beklenen doğum tarihi 23 haziran netdeki hesaplayıcılara göre.Hayırlısı artık.
İnşallah perşembe keseyi görebiliriz biraz tedirginim 3 gün önce hcg 726 idi doktor perşembe görürüz dedi.
Bu benim ilk hamileliğim heyacan kafa karışıklığı ve uyku hali var.[/QUOTE
aaa benım de ılk kızımın d.tarıhı 23 haz çıkıyodu ama kendısı 41.haftayı da bekleyerek 27 haz.da doğdu:) uyku bende de çok olmuştu ilk 3 ay saat 9 u görmeden uyuyodum akşamları.
OOO hem meslekdaş hem zümre:) inşallah canım Allah herkesi kavuştursun bebeklerıne sağ salim.
Maşallah kızına sabırlı bir çoçuk demek ki.Hayırlısı öncellikle tabi ama benimde kızım olur inşallah....Sen ikinci gebeliğin olduğu için daha rahatsın sanırım.Ben normalde gamsız denebilecek bir vurdumduymazlığa sahipken üç gündür hafif hafif endişelenir buluyorum kendimi.Eşim dışında kimsede bilmiyor perşembe doktordan sonra söylesek mi ilk 3 ayı atlatsak mı bilemiyorum?
Tekrar kan testi yaptırsam mı kesenin gözükmesini mi beklesem bilemiyorum?
İşte böyle bir garip haldeyim.
amin canım inşallah,doktordan 1 kasıma randevu aldım kalp atışlarını duymak için inşallah,internet hesabına göre 4+3 görünüyorduk,doktor 5 haftanın içinde dedi.şimdiden heyecanlanıyorumbu arada hala karnımdaki ağrılar geçmedi:18:
şu geldı aklıma.senın ılk gebelığın olduğu için canım şu andan rahım içi duvarın genışlmeye başlıyo daha sonra kı gunlere hazırlık yanı.ve <içeridekı bağlar da gerılıyo bu da karın ya da kasıklar da ağrıya sebep oluyo.buyuk ıhtımalle budur.ama gene de aç sor istersen doktoruna çok rahatsız edıyosa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?