inşallah cnm.. şimdilik gelemiyorlar.. olursa ben gidicem.. bakalım artık dr izin verirse o da..
haklısın cnm bi taraftan ağlayıp bi taraftan onu düşünüyorum.. stress, üzüntü yasak! o yüzden metanetli olmaya çalışıyorum.. inşallah kontrolümüz çok iyi geçer.. o bana çok büyük moral olur işte..
inşallah cnm.. şimdilik gelemiyorlar.. olursa ben gidicem.. bakalım artık dr izin verirse o da..
haklısın cnm bi taraftan ağlayıp bi taraftan onu düşünüyorum.. stress, üzüntü yasak! o yüzden metanetli olmaya çalışıyorum.. inşallah kontrolümüz çok iyi geçer.. o bana çok büyük moral olur işte..
evde olup da uyuma şansı olanlar ne kadar şanslısınız( ben okuldayım şu an.tum okulda genel deneme testı yapılıyo.ben de buraya bakıyorum.keşke ben de evde olsam kızımı da yanıma alıp yatsam sıcak sıcak ohhh.İZMİR KARŞIYAKA dan olan var mı bu arada aranızda?
günaydın kızlar...
dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti... perişan haldeyim... dün eşime görev yazısı gelmiş.. Van'a hasar tespit çalışması için çağrılmış.. bu sabah uğurladım onu.. hala ağlıyorum.. görev süresi belli değil.. en az 1 ay diyorlarmış.. napıcam ben şimdi... hem onsuz kaldım, hem de yalnız
ben kadın olan kadın doğum dr larını sevmiyorum..biraz kaprisli oluyolar ve çokta halden anlamıyolar bence.bi kaç arkadaşıma da kadın dr lar yanlış teşhiş koyunca soğudum yani..genel hatlarıyla şunu ye bunu yeme ya da şu zman gel falan diyolar ama sanırım bi de ilk 3 ay olunca pek önemsemiyolar olabilir..aman ne biliim işte burda bakıyorum bazılarına çok şey söylüyo dr lar bazılarına hiç bi şey.ben çok şey bilmek istemiyorum.mesela makyaj muhabbeti çıktı.ben çalışıyorum sonuçta.çok makyaj yapmasam da bi rimel sürmek bile insanı güzelleştiriyo.bir de benm saçlarım çok beyazlıyo.her ay boyatıyodum bitkisel.8.haftamda boyattım.haftaya da 14. haftamda boyatıcam.hamilelik boyunca bu böyle..canım ne isterse yiyorum..bebek bebek diyoruz ama benm psikoljim düzgün olmadıktan sonra bebekte normal olmaz ki..her şey bebeğimden ziyade önce ben..
hmm..senin gitmen daha iyi olur tabi sonuçta herkesin kendine göre düzeni oluyor sende ailenin yanında bolbol dinlenmiş olacaksın hayırlısı inş. dr izin verir düşük tehlikesi falanmı var neden yasak yolculuk??
Bizde 3 senedir evliyiz ve ben esimi 3 aydır gormuyırum. 15 gunsonra kavusacaz insallah. Sayili gun cabuk geciyor. Kendine mutlaka bir ugras bul. Yoksa kafan hep orada olur.
günaydın kızlar...
dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti... perişan haldeyim... dün eşime görev yazısı gelmiş.. Van'a hasar tespit çalışması için çağrılmış.. bu sabah uğurladım onu.. hala ağlıyorum.. görev süresi belli değil.. en az 1 ay diyorlarmış.. napıcam ben şimdi... hem onsuz kaldım, hem de yalnız
inş.sağsalim en kısa zmanda kavuşursunuz cnm ..üzülme sen bursadaydın galiba ailen veya k.validen yokmu aynı şehirde?
slm annişler nasılsınız? benim çok uykum geliyo yaa hep uyumak istiyorum sizde durumlar nasıl?
slmm bıde ben uyuya bılsem sabah öğle akşam gece cin gibiyimm
çok uyuyana kızın olcak derler :) i
bilmiyorumki canım dr erkek olabilir dedi geçen hafta ama önümüzdeki hafta net belli olacak nasip kısmet tek problemim aşırı halsizlik yorgunluk ve uyku hali ne mide bulantım var ne de başka bişey, bu arada ben bebek arabalarına baktım almak istiyorum cinsiyet belli olur olmaz çok mu erken acaba?
anladım canım sen yine dr dinle ama tabi drunda yanlız kalmana gönlü razı olmayacaktır :)tehlike yok cnm çok şükür.. ama bayramda yolculuk yapmamı bile pek istememişti, mecburen gittim ama mahvetti yolculuk.. o zamandan beri bel ağrısı çekiyorum.. bunlarla birleşince izin vermez diye düşünüyorum...
az kalmış cnm kavuşmanıza.. gerçekten zor.. Allah kimseyi sevdiğinden ayrı bırakmasın.. uğraş bulma konusunda çok haklısın.. kpss hazırlık için ders çalışıyorum, inşallah çalıştıkça aklım dağılır diye düşünüyorum...
slm annişler nasılsınız? benim çok uykum geliyo yaa hep uyumak istiyorum sizde durumlar nasıl?
ıevet doğru aslında ama ben biraz sabursız olduğumdan dayanamıyorum maxi cosi Quinny Buzz modeline baktım çok hoşuma gitti.negüzel az kalmış cinsiiyetını öğrenmene cnmm
benı yanlış anlama cnm ama bence 7 8 aylıkken alış verış yapmak daha ii para bırıktır eşya alıcana bende istiom
bişiler almak ii deil dio buyukler daha çok erken dıolar cnm
anladım canım sen yine dr dinle ama tabi drunda yanlız kalmana gönlü razı olmayacaktır :)
slm canım bugün bende bulantı var kötüyüm vede işteyim( şu uyku hali bi bende olmuyor ama bi yere gideyim yemekten sonra acayip uykum geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?