2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm en iisi bu kontrolunde ii gecıcek bak gör allahın ıznıylee geçiçek gıtcek zaman

hmm..senin gitmen daha iyi olur tabi sonuçta herkesin kendine göre düzeni oluyor sende ailenin yanında bolbol dinlenmiş olacaksın hayırlısı inş. dr izin verir düşük tehlikesi falanmı var neden yasak yolculuk??

evde olup da uyuma şansı olanlar ne kadar şanslısınız( ben okuldayım şu an.tum okulda genel deneme testı yapılıyo.ben de buraya bakıyorum.keşke ben de evde olsam kızımı da yanıma alıp yatsam sıcak sıcak ohhh.İZMİR KARŞIYAKA dan olan var mı bu arada aranızda?

evet cnım bennnn =))))

Bizde 3 senedir evliyiz ve ben esimi 3 aydır gormuyırum. 15 gunsonra kavusacaz insallah. Sayili gun cabuk geciyor. Kendine mutlaka bir ugras bul. Yoksa kafan hep orada olur.

benim düşük olan bebebğimde kese görünmeyince dış gebelik demişti hamile olamazsın sat çok erken olmuş daha bilemem ne demişti bidaha ona gitmedim 3 gün sonra başak dr. kese var hemde ikiz demişti...sen düşün artık kadın baya salktı...

cnm senin tabiii kararın yinede saygı duyarım ama benim kuzen kuafördü saç boyatmadı kendinin ama boyaların kokusunu çektiği için bebeğin zekası ile ilgili problem yaşıyor şuanda kızı hastalanıyor sürekli ve ciğerlerinde problem çıktı hamilelikte çok düzegün beslendi fakültede araştırmalar yapıldı boya kokusu bebeğe zarar vermiş şimdi sürekli hastanede yatıyor boyayı solumakta zararlı bunu biz gördük allah kimseye göstermesin...kuaförelerde fazla zaman geçirmeyin kızlar solumayın boya kokusunu...

tehlike yok cnm çok şükür.. ama bayramda yolculuk yapmamı bile pek istememişti, mecburen gittim ama mahvetti yolculuk.. o zamandan beri bel ağrısı çekiyorum.. bunlarla birleşince izin vermez diye düşünüyorum...

Bizde 3 senedir evliyiz ve ben esimi 3 aydır gormuyırum. 15 gunsonra kavusacaz insallah. Sayili gun cabuk geciyor. Kendine mutlaka bir ugras bul. Yoksa kafan hep orada olur.

az kalmış cnm kavuşmanıza.. gerçekten zor.. Allah kimseyi sevdiğinden ayrı bırakmasın.. uğraş bulma konusunda çok haklısın.. kpss hazırlık için ders çalışıyorum, inşallah çalıştıkça aklım dağılır diye düşünüyorum...

inş.sağsalim en kısa zmanda kavuşursunuz cnm ..üzülme sen bursadaydın galiba ailen veya k.validen yokmu aynı şehirde?

inş.sağsalim en kısa zmanda kavuşursunuz cnm ..üzülme sen bursadaydın galiba ailen veya k.validen yokmu aynı şehirde?

amin cnm.. ailem denizli de, kayınvalidem ankara da.. üniversiteden arkadaşım var burda, kardeşim gibidir.. onunla konuştum bi süre onda kalıcam.. yalnız bırakmıcak beni :)

kızlar ben biraz ev işi yapayım aklım dağılsın.. sizler de dikkat edin kendinize ve meleklerinize... sağlıcakla kalın..

slm annişler nasılsınız? benim çok uykum geliyo yaa hep uyumak istiyorum sizde durumlar nasıl?

slmm bıde ben uyuya bılsem sabah öğle akşam gece cin gibiyimm
çok uyuyana kızın olcak derler :) i

bilmiyorumki canım dr erkek olabilir dedi geçen hafta ama önümüzdeki hafta net belli olacak nasip kısmet tek problemim aşırı halsizlik yorgunluk ve uyku hali ne mide bulantım var ne de başka bişey, bu arada ben bebek arabalarına baktım almak istiyorum cinsiyet belli olur olmaz çok mu erken acaba?

negüzel az kalmış cinsiiyetını öğrenmene cnmm
benı yanlış anlama cnm ama bence 7 8 aylıkken alış verış yapmak daha ii para bırıktır eşya alıcana bende istiom
bişiler almak ii deil dio buyukler daha çok erken dıolar cnm

anladım canım sen yine dr dinle ama tabi drunda yanlız kalmana gönlü razı olmayacaktır :)
slm annişler nasılsınız? benim çok uykum geliyo yaa hep uyumak istiyorum sizde durumlar nasıl?

slm canım bugün bende bulantı var kötüyüm vede işteyim ( şu uyku hali bi bende olmuyor ama bi yere gideyim yemekten sonra acayip uykum geliyor :))

ıevet doğru aslında ama ben biraz sabursız olduğumdan dayanamıyorum maxi cosi Quinny Buzz modeline baktım çok hoşuma gitti.

Kızlarrrrr şimdi geldiim doktordannn Allahıma binlerce kez şükürler olsun iyi haberlerle geldimm Bebişko büyümüşş Kocaman olmuş tam 9 cm yerim ben onuu Durmuyo yerinde kızlar devamlı bi zıplama içinde devamlı zıp zıp Ense boyunu ölçtü gayet normal olduğunu görünün büyük bi özür veya eksikliğinin olmadığını söyledi şükür Önümüzdeki Ayın sonuna doğru gel cinsiyetini görelim artık dediiii Bel ve böbrek ağrılarım bebeğin zıp zıplarındanmış
İnce giyindim diye fırçada yedim iyleşmezsin sen dedi

Buda benim minik kurbağammmmmm

ayy canım yaaa Allah yardımcın olsun çok zor yaa hem hamilelik hem çalışmak inan evdeyim yediğimi kaldırmak zor geliyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…