merhabalarrrr burayı bulduguma cok sevındımmmmmm nihayetttt.....ben 9 haftalık hamişimmm ....benide alın aranızaaa :)
ay maşallah 3 ay iiyi dayanmışsınDun bebegimizi ilk defa gorduk, ikili tarama yapildi. Ensemizi olcturduk:)
yurtdisida yasayinca 3 ay bekliyorsun iste ilk ultrason icin
hadi doguralim artik:))
günaydın pampişgüünnaaydıın panpiişşlleerr
bugün iziinliyim ve eşim sağ olsun uyandırıp gitti şimdi gelde uyu biraz zor uyurum artık yatağın içinde keyif yapıyorum
11de randevum var inşallah iyi şeyler duyarım şimdiye kadar herşey iyiydi ama ne bilim korku sardı içimi:18::18::18:
yaa bana tam 2 haftada bişey oluyor ben napıcam böyle bılmıyorumgünaydın canım benimde bebişimi görmeyeli 3,5 hafta oldu.Bende dayanamıyorum artık.zamanı doktor söyledi ozaman gel dedi.Ben de bebişimi özledimmmmmm
canım evet güzel bi haber değil belki amagünaydın kızlar...
dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti... perişan haldeyim... dün eşime görev yazısı gelmiş.. Van'a hasar tespit çalışması için çağrılmış.. bu sabah uğurladım onu.. hala ağlıyorum.. görev süresi belli değil.. en az 1 ay diyorlarmış.. napıcam ben şimdi... hem onsuz kaldım, hem de yalnız
slm annişler nasılsınız? benim çok uykum geliyo yaa hep uyumak istiyorum sizde durumlar nasıl?
Kızlarrrrr şimdi geldiim doktordannn Allahıma binlerce kez şükürler olsun iyi haberlerle geldimmBebişko büyümüşş Kocaman olmuş tam 9 cm yerim ben onuu Durmuyo yerinde kızlar devamlı bi zıplama içinde devamlı zıp zıp Ense boyunu ölçtü gayet normal olduğunu görünün büyük bi özür veya eksikliğinin olmadığını söyledi şükür Önümüzdeki Ayın sonuna doğru gel cinsiyetini görelim artık dediiii Bel ve böbrek ağrılarım bebeğin zıp zıplarındanmış
İnce giyindim diye fırçada yedim iyleşmezsin sen dedi
Buda benim minik kurbağammmmmm
Eki Görüntüle 293736
kızlarrrrr şimdi geldiim doktordannn allahıma binlerce kez şükürler olsun iyi haberlerle geldimmBebişko büyümüşş kocaman olmuş tam 9 cm yerim ben onuu Durmuyo yerinde kızlar devamlı bi zıplama içinde devamlı zıp zıp Ense boyunu ölçtü gayet normal olduğunu görünün büyük bi özür veya eksikliğinin olmadığını söyledi şükür önümüzdeki ayın sonuna doğru gel cinsiyetini görelim artık dediiii Bel ve böbrek ağrılarım bebeğin zıp zıplarındanmış
Ince giyindim diye fırçada yedim iyleşmezsin sen dedi
Eki Görüntüle 293736
oyy canım yaa maşallah miniğine Kocaman olmuş sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
aAMAN ALLAHIM PELİSHHHHHHHHH ÇOK TATLI MAAŞALLAH KOCAMAN OLMUŞŞŞŞ
ÇOK SEVINDIM II HBRLERLE GLMENE DARISI BİZLERİN BASINAAA
BU ULTRASON USTTENMI ALTTANMI ÇOK NETTTTTTTTT
oy maşallaaah pelişşş çok tatlııı
ne de güzel yerleşmiş ooohhh missss
Kızlarrrrr şimdi geldiim doktordannn Allahıma binlerce kez şükürler olsun iyi haberlerle geldimmBebişko büyümüşş Kocaman olmuş tam 9 cm yerim ben onuu Durmuyo yerinde kızlar devamlı bi zıplama içinde devamlı zıp zıp Ense boyunu ölçtü gayet normal olduğunu görünün büyük bi özür veya eksikliğinin olmadığını söyledi şükür Önümüzdeki Ayın sonuna doğru gel cinsiyetini görelim artık dediiii Bel ve böbrek ağrılarım bebeğin zıp zıplarındanmış
Eki Görüntüle 293736
maşallah maşallahh pelishhh harika yaa .... Ne mutlu sana dimi tatlımmmm ....ben bu kadar net ne zaman görebilcem yaaa
maşallah maşallahh pelishhh harika yaa .... ne mutlu sana dimi tatlımmmm ....ben bu kadar net ne zaman görebilcem yaaa
pelisshh sanki ikinci karede burnunu kaşıyo gibi çıkmış yerim ben onun totosunu.
Eki Görüntüle 293736
ayy canım benim çok sevindim maşallah kocaman olmuşşş
bu güzel haber inşallah
1 ay daha merak devam haa
benim doktorda bişey demicek gibi hissediyorum
2 haftam var 12 doldurmama inş bende net görürüm böleeeeee
Teşekkür ederim zuzumm sağoll.Darısı başınıza inşallah.Ultrasona girmeden bitir bi pet şişe su idrarında sıkışık gir acayip net çıkıyo
evettt bişiler karıştırıyo ordaayiyinyiyin kibar kibar sevmek yok mıncık serbesttt
benimde 2 haftam var 10+2 deyiz son ultrasona göre... Haftaya 2 li test var...11 hafta olacak bare böyle net görebilsek...
Ben genelde muayeneden çıktıktan sonra sıkışıyommm bu sefer tutacam vallaa dr giderken
Eki Görüntüle 293736
Eki Görüntüle 293736
pPELİSHH AĞLADINMI GÖRDÜĞÜNDE BEN HER GİTTİĞİMDE AĞLIYORUM Bİ AĞLAMADAN SEYREDEMEDİM MİNİĞİMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?