Oy maşallah kuzucukbüyümüş güzel haberler almana sevindim cnm ince giyinme
oyyyy yerim ben onu maşşallaahh annesi çokda tatlıymış :))
sağol bitanemmmmay evet kocaman olmuş bi gösterdi doktor O hareketlerini görmek çok farklı bişi yaa sabaha kadar izleyebilirdimm Bide zıp zıp ki böbreklerim belim ondan sızlıyomuş Ya canım doktor dedi minik daha belli ama gözükmüyo dedi.Sen aralık sonuna doğru gel dedi
amin canım..evdeyken banada herşeyi yapmak zor geliyor nedense ama iş yerinde rahatım çok şükür tabi bulantı olunca mahvoluyosunayy canım yaaa Allah yardımcın olsun çok zor yaa hem hamilelik hem çalışmak inan evdeyim yediğimi kaldırmak zor geliyo:))
Anneler,kahvaltiya ne yiyorsunuz siz?
Ben pek kahvalti yapan biri degilim. Ve ne yiyecegimi bilmiyorum. Yumurtadan tiksindim ama patatesli yumurta yiyebiliyorum. Suan karnim agridigi icin kalkip yapmak istemiyorum. Belki esim kursdan gelince yapmasina ikna edebilirim
Onun disinda kahvaltilik bisey gelmiyor aklima. Beyaz peynir yasak diye biliyorum. Kasarli tostdan da skldim desem yeridir. Salamda yasakmis :2::2:
Ne yicem been. Suan cok acim. Gevrek de yemek istemiyorum.
Ben pek kahvalti yapan biri degilim. Ve ne yiyecegimi bilmiyorum. Yumurtadan tiksindim ama patatesli yumurta yiyebiliyorum. Suan karnim agridigi icin kalkip yapmak istemiyorum. Belki esim kursdan gelince yapmasina ikna edebilirim
Onun disinda kahvaltilik bisey gelmiyor aklima. Beyaz peynir yasak diye biliyorum. Kasarli tostdan da skldim desem yeridir. Salamda yasakmis :2::2:
Herkese günaydın kızlar anca bitti ev işleri kokmuşum
ay cok sevindim canım yaa
böyle iyi haberlere ihtiyacımız vardı
aman saglıklı olsunda gerisi boş
hem biz cinsiyeti bi belli olsa dayanamayız
1 ay daha geçmiş olur bari alışveriş için falanda
o zaman yapcak bişey yok dimi böbrekler için normal yani
canım ben sabah kahvaltısında beyaz peynir yiyorum yumurtayı ya haşlıyorum ya saray usulü yapıyorum pekmez bal bikaçtane zeytin nesquikli süt yapıyorum kimi sabah ekmek kızartıyorum kimi sabah patates kızartıyorum, domatesli biberli sucuklu menemen yapıyorum milföy yapıyorum poğaça tavada gözleme yapıyorum kahvaltılık ama her zaman oluyo bunların yanında peynir pekmez vazgeçilmezlerim canım sende böyle değişik şeyler yapabilirsin.
pPELİSHHHHHHHHHH BU ÇOÇUĞUU NEYLE BESLİYONNNNNN YA NELER YIYIYON ANLAT HEPİMİZEE GERÇİ HENDEĞİN HAVASI YETER CANIMM
tatlım sana kahvaltıya gelesim var öyle güzel anlatmışsın ki ağzım sulandı vallaaaa
amin canım..evdeyken banada herşeyi yapmak zor geliyor nedense ama iş yerinde rahatım çok şükür tabi bulantı olunca mahvoluyosun(
beyaz peyniri doktorunmu yasakladı canım ?? çünkü sabahları yemen gerekiyor eğer ki sevmiyorsan kesinlikle 1 dilim kaşar peyniri ye kaşar peynirinde süt oranı çok yüksekmiş bende yumurtadan tiksindim yiyemiyorum ama her sabah kesinlikle 1 dilim kaşar peyniri yiyorum..
tatlım beyaz peynirin yasak olduğunu ilk defa senden duydumm doktorum bana özellikle dedi peynir süt yoğurt özellikle tüket dedi ki ben beyaz peynire bayılırımmmmm
canım ben sabah kahvaltısında beyaz peynir yiyorum yumurtayı ya haşlıyorum ya saray usulü yapıyorum pekmez bal bikaçtane zeytin nesquikli süt yapıyorum kimi sabah ekmek kızartıyorum kimi sabah patates kızartıyorum, domatesli biberli sucuklu menemen yapıyorum milföy yapıyorum poğaça tavada gözleme yapıyorum kahvaltılık ama her zaman oluyo bunların yanında peynir pekmez vazgeçilmezlerim canım sende böyle değişik şeyler yapabilirsin.
gebzedemisin canım sen ben şimdi pendik şifaya burçak hanıma gidiyorum ama merkez hastanesinde bi dr çok övüyolardı arkadaşımın dru hem ama gidip gelmem zor olur die gidemedim ben evlenmeden önce gebzede oturuyodumda burhan bey nasıl peki
günaydın güzel anne
günaydın canıım
Ben okdr useniyorum ve halsizimki gozum almiyor yapmayi. Menemeni cok severim ama halim yok kalkmaya
Aclikdan aglicam
Dusa bile zor girdim. Ise gitmek zaten artik iskence gibi geliyor. 2 Kilo vermissim deli oldum
canım valla yaa istanbuldaysan gel valla beklerimm
Yok doktor yasaklamadi. Bi yerde oyle okudugum icin yasak diye kalmis aklimda..
Ozaman serbest? Bende bayiliyorum,en cokda ustune domates koyunca. Of of evede almadimki yemeyim diye. Bugun en iyisi cikip alayim
Ben okdr useniyorum ve halsizimki gozum almiyor yapmayi. Menemeni cok severim ama halim yok kalkmaya
Aclikdan aglicam
Dusa bile zor girdim. Ise gitmek zaten artik iskence gibi geliyor. 2 Kilo vermissim deli oldum
Kızlarrrrr şimdi geldiim doktordannn Allahıma binlerce kez şükürler olsun iyi haberlerle geldimmBebişko büyümüşş Kocaman olmuş tam 9 cm yerim ben onuu Durmuyo yerinde kızlar devamlı bi zıplama içinde devamlı zıp zıp Ense boyunu ölçtü gayet normal olduğunu görünün büyük bi özür veya eksikliğinin olmadığını söyledi şükür Önümüzdeki Ayın sonuna doğru gel cinsiyetini görelim artık dediiii Bel ve böbrek ağrılarım bebeğin zıp zıplarındanmış
İnce giyindim diye fırçada yedim iyleşmezsin sen dedi
Buda benim minik kurbağammmmmm
Eki Görüntüle 293736
kKIZLAR NAR NEDEN YASAKMIŞ HAMILELERE BENM AKLIMA TAKILDI KALDI
tatlım bursadayımmm ama bi ayağım hep istanbulda İstanbuldan gelin geldim bursayaa.... hala istanbul istanbul diye ağlarımmm..... doğumu İstanbul'da yapmayı düşünüyorum nasip olursa ve son aylarda hep orada olacaz inşallah toplaşırızzzz tüm haziran anneleri ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?