2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay cok sevindim canım yaa
böyle iyi haberlere ihtiyacımız vardı
aman saglıklı olsunda gerisi boş
hem biz cinsiyeti bi belli olsa dayanamayız
1 ay daha geçmiş olur bari alışveriş için falanda
o zaman yapcak bişey yok dimi böbrekler için normal yani

ayy canım yaaa Allah yardımcın olsun çok zor yaa hem hamilelik hem çalışmak inan evdeyim yediğimi kaldırmak zor geliyo:))
amin canım..evdeyken banada herşeyi yapmak zor geliyor nedense ama iş yerinde rahatım çok şükür tabi bulantı olunca mahvoluyosun (

beyaz peyniri doktorunmu yasakladı canım ?? çünkü sabahları yemen gerekiyor eğer ki sevmiyorsan kesinlikle 1 dilim kaşar peyniri ye kaşar peynirinde süt oranı çok yüksekmiş bende yumurtadan tiksindim yiyemiyorum ama her sabah kesinlikle 1 dilim kaşar peyniri yiyorum..

tatlım beyaz peynirin yasak olduğunu ilk defa senden duydumm doktorum bana özellikle dedi peynir süt yoğurt özellikle tüket dedi ki ben beyaz peynire bayılırımmmmm

Herkese günaydın kızlar anca bitti ev işleri kokmuşum

canım ben sabah kahvaltısında beyaz peynir yiyorum yumurtayı ya haşlıyorum ya saray usulü yapıyorum pekmez bal bikaçtane zeytin nesquikli süt yapıyorum kimi sabah ekmek kızartıyorum kimi sabah patates kızartıyorum, domatesli biberli sucuklu menemen yapıyorum milföy yapıyorum poğaça tavada gözleme yapıyorum kahvaltılık ama her zaman oluyo bunların yanında peynir pekmez vazgeçilmezlerim canım sende böyle değişik şeyler yapabilirsin.

ayy sorma şu iki üç günden sonra iyi geldi..Haklısın cinsiyet cinsiyet diyorum öğreneli ne zaman doğucak deriz yok canım ilişkidende ağrır,bebektende dedi çok hareketli diye.

pPELİSHHHHHHHHHH BU ÇOÇUĞUU NEYLE BESLİYONNNNNN YA NELER YIYIYON ANLAT HEPİMİZEE GERÇİ HENDEĞİN HAVASI YETER CANIMM

tatlım sana kahvaltıya gelesim var öyle güzel anlatmışsın ki ağzım sulandı vallaaaa

pPELİSHHHHHHHHHH BU ÇOÇUĞUU NEYLE BESLİYONNNNNN YA NELER YIYIYON ANLAT HEPİMİZEE GERÇİ HENDEĞİN HAVASI YETER CANIMM

Aynen canım hendeğin havası yeterrr Valla canı kısıtlamadım kendimi hiç canım istediğinde salamda sucukta yedim Köfte balık falan Gerisi sebze bol sğt ceviz kuru üzüm kuru erik

Yok doktor yasaklamadi. Bi yerde oyle okudugum icin yasak diye kalmis aklimda..

tatlım beyaz peynirin yasak olduğunu ilk defa senden duydumm doktorum bana özellikle dedi peynir süt yoğurt özellikle tüket dedi ki ben beyaz peynire bayılırımmmmm

Ozaman serbest? Bende bayiliyorum,en cokda ustune domates koyunca. Of of evede almadimki yemeyim diye. Bugun en iyisi cikip alayim

Ben okdr useniyorum ve halsizimki gozum almiyor yapmayi. Menemeni cok severim ama halim yok kalkmaya
Aclikdan aglicam

Dusa bile zor girdim. Ise gitmek zaten artik iskence gibi geliyor. 2 Kilo vermissim deli oldum

canım bende pendikte oturuyorum ben medicine a gidiyorum şifa çok güven vermedi bana gittim gördüm gittiğim yerde çokda iyi değilde işte.pendik bölge hastanesine gittin mi hiç yada giden tanıdığın var mı orası nasıl acaba

Ben okdr useniyorum ve halsizimki gozum almiyor yapmayi. Menemeni cok severim ama halim yok kalkmaya
Aclikdan aglicam

Dusa bile zor girdim. Ise gitmek zaten artik iskence gibi geliyor. 2 Kilo vermissim deli oldum

canım yaa haklısın yok mu yakınında sana destek olacak kimse?

canım valla yaa istanbuldaysan gel valla beklerimm

tatlım bursadayımmm ama bi ayağım hep istanbulda İstanbuldan gelin geldim bursayaa.... hala istanbul istanbul diye ağlarımmm..... doğumu İstanbul'da yapmayı düşünüyorum nasip olursa ve son aylarda hep orada olacaz inşallah toplaşırızzzz tüm haziran anneleri ....

tatlımm benimde domates beyaz peynir vazgeçilmezimm.... hele bir beyaz peynirim var ezine değişmem onu hep aynı markayı alırımm

canım gözün aydın maşallah
çok sevindim iyi haberlerine

pelishh canım kuzuna maşşallah...
allah cümlemizinkini nazardan saklasın. bizimki de azıcık tosun, dr hep bi hafta önden görüyo, ben de polenli karışıma devam diyorum :))

inşallah canımm bende çalışıyorken bir ayağım bursadaydı bursayıda severim güsel şehir ama buraya alışınca tabi zor gelir şimdi sana haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…